Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Kika Gold Club !!

Μετά το "Κατώφλι του Αϊ Γιώργη" ο Ευάγγελος Νταφόπουλος επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Οιχαλίας δυναμικά και υπόσχεται να μας χαρίσει βραδιές έντασης γεμάτες διασκέδαση και μουσική! Το "Kika Gold" (πρώην Nero) αυτό το Σάββατο ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει για να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσης!

Grand Opening 29 Nov. 2008
Guest Dj Nikos Spachos

Πάλι χωρίς νερό η Οιχαλία !!

Πάλι χωρίς νερό. Που θα πάει με αυτή την ιστορία. Τα δύο πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας, το νερό και το ρεύμα. Ούτε μία ενημέρωση, ένα λόγο βρε αδερφέ , οτι σήμερα θα έχουμε διακοπή στην παροχή νερού για τον τάδε λόγο, γιατί; Είναι 12 η ώρα, υπάρχουν νοικοκυριά , υπάρχουν καταστήματα, ύπάρχουν εργάτες να δουλέψουν αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Αυτά στην Οιχαλία του 2008, ντροπή κύριοι, ντροπή..

......έλεος.........

Πόσο υπερήφανος μπορεί να είναι κανείς και να αποκαλεί εαυτόν Έλληνα?…
Σε ποιά χώρα? Την Ελλάδα?
Σε ποιό κράτος? Το Ελληνικό?
Με ποιά ιστορία? Με ποιά παιδεία? Την Ελληνική?

Ένα τσούρμο άχρηστοι, με τη δική μας ψήφο εμπιστοσύνης, κάνουν τον τόπο, τις αξίες, τα ιδανικά, τα ιερά, όλα μας, γης Μαδιάμ.

Να ξηλωθούν, αφού δεν έχουν τα κότσια να δηλώσουν παραίτηση, μαζικά, ο ένας μετά τον άλλον, και να πάνε να εξαφανιστούν!!!

Έλεος με τους φελλούς που επιπλέουν τη στιγμή που τα διαμάντια πάνε στον πάτο και την αφάνεια…

Έλεος με τη μετριότητα, την αδιαφορία, το βόλεμα, τους παρτάκηδες και τους εαυτούληδες!!!

ΦΤΑΝΕΙ!!!!!


ΥΓ. ...έλεος για να μη πω άλλη βαριά κουβέντα....έλεος με τους ΚΛΕΦΤΕΣ

Tο μαγαζί της αλήθειας


O άνθρωπος περπατούσε σ' εκείνα τα σοκάκια της επαρχιακής πόλης. είχε χρόνο και γι' αυτό κοντοστεκόταν μπροστά σε κάθε βιτρίνα, σε κάθε κατάστημα, σε κάθε πλάτεια.
στρίβοντας σε μία γωνία βρέθηκε άξαφνα μπροστά σε ένα ταπεινό κατάστημα που η ταμπέλα του ήταν λευκή.
περίεργος, πλησίασε την βιτρίνα και κόλλησε το πρόσωπο στο κρύσταλλο για να καταφέρει να δει μέσα στο σκοτάδι . . .
το μόνο που φαινόταν ήταν ένα αναλόγιο μ' ένα χειρόγραφο καρτελάκι που έγραφε:
"το μαγαζί της αλήθειας"
ο άνθρωπος έμεινε έκπληκτος, σκέφτεικε ότι, αν και διέθετε ανεπτυγμένη φαντασία, του ήταν αδύνατον να φανταστεί τι μπορεί να πουλούσαν.
μπήκε . . .
πλησίασε την κοπέλα που στεκόταν στον πρώτο πάγκο και τη ρώτησε: "συγνώμη, είναι αυτό το μαγαζί της αλήθειας????".
"μάλιστα κύριε, τι λογής αλήθεια θέλετε?, αλήθεια μερική?, αλήθεια σχετικη?, πλήρη αλήθεια?".
ώστε, λοιπόν, πουλούσαν αλήθεια, ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο, να πηγαίνεις σ' ένα μέρος και να παίρνεις την αλήθεια, ήταν υπέροχο...
"θέλω πλήρη αλήθεια", είπε ο άνθρωπος χωρίς ταλάντευση.
"είμαι τόσο χωρτασμένος απ΄τα ψέματα και τις πλαστογραφίες", σκέφτικε, "δε θέλω άλλες γενικεύσεις, ούτε άλλες δικαιολογίες, δεν θέλω απάτες ούτε κοροϊδίες".
"απόλυτη αλήθεια!!", διόρθωσε
"μάλιστα κύριε, ακολουθήστε με!!"
η κοπέλα συνόδευσε τον πελάτη σ΄ένα άλλο μέρος του καταστήματος και δείχνοντας έναν πωλητή του είπε με αυστηρό ύφος:
"ο κύριος θα σας εξυπηρετήσει"
ο πωλητής πλησίασε και περίμενε τον πελάτη να μιλήσει. . . .
"ήρθα να αγοράσω την απόλυτη αλήθεια" είπε
"αχααα, συγνώμη, αλλά γνωρίζετε την τιμή????"
"όχι!! πόσο κοστίζει δηλαδή??", ρώτησε ο πελάτης με τον φόβο να έχει αρχίσει να φένεται στο πρόσωπο του.
στην πραγματηκότητα όμως, ήξερε οτί θα πλήρωνε όσο όσο για να έχει όλη την αλήθεια.
"για όλη την αλήθεια" είπε ο πωλητής, "το αντίτιμο είναι ότι ποτέ πια δεν θα έχετε την ησυχία σας πια" . . . .
ένα παράξενο ρίγος και ένας κρύος υδρότας διέτρεξε τον πελάτη, ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι το κόστος θα ήταν τόσο υψηλό . . .
"ευ-ευχαριστώ . . . συγνώμη . . . " ψέλλισε και άρχισε να βαδίζει με μικρά βήματα προς τα πίσω . . .απότομα έκανε μεταβολή και βγήκε βιαστικά από το κατάστημα κοιτώντας το έδαφος από ντροπή.
Ένιωσε λίγο θλιμένος όταν κατάλαβε πως δεν ήταν προετοιμασμένος για την απόλυτη αλήθεια, ότι ακόμα χρειαζόταν ορισμένα από τα ψέματα του, για να βρίσκει ανάπαυση, ορισμένους από τους μικρούς του μήθους και κάποιες δικαιολογίες για να μην αντιμετωπίζει τον ίδιο του τον εαυτό . . . .
"ίσως αργότερα" σκέφτηκε . . . .

Οι σταρ εξομολογούνται στα blog τους


Τη δικιά τους φωνή έχουν στο διαδίκτυο πολλοί αστέρες του Χόλυγουντ και εξομολογούνται τις σκέψεις τους ενώ απαντούν και στα δημοσιεύματα του τύπου.

Μιλώντας απευθείας στους θαυμαστές τους οι σταρ καταφέρνουν να διαχειριστούν καλύτερα ένα σκάνδαλο και να δώσουν τις πληροφορίες που θέλουν για την προσωπική τους ζωή.

Τα blog αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα, όπως το MySpace, διαμορφώνουν τη σύγχρονη εικόνα των σταρ.

Σταρ και σταρλέτες όπως η Lindsay Lohan, η Paris Hilton, η Kim Kardashian αλλά και... η Britney Spears χρησιμοποιούν υπηρεσίες όπως το Buzznet που τις βοηθούν να δημιουργήσουν το δικό τους blog, να προσθέσουν πληροφορίες και να έχουν το δικό του χώρο στο διαδίκτυο. Επιπλέον έχουν έσοδα αρκετών χιλιάδων δολαρίων από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στις σελίδες τους.

Πρόσφατα η Lauren Hill, σταρ reality παιχνιδιού στις ΗΠΑ, χρησιμοποίησε το blog της για να διαψεύσει δημοσίευμα εφημερίδας που την ήθελε να έχει καυγαδίσει στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Η Paris Hilton είναι από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες των blog καθώς της δίνουν φωνή προς το κοινό της «Διάβασα τόσα πολλά ψέματα για μένα στον τύπο και θέλω οι φαν μου να γνωρίζουν τι ισχύει και τι είναι ψέμα. Στο blog μου θα διαβάζουν την αλήθεια».

Από: vendeta.blogspot.com

Που είναι οι έλληνες, αδέλφια;


Άκουγα πριν λίγο στην ΕΡΤ3 πως οι πρώτοι δεκαέξι (16) ποδοσφαιριστές στον πίνακα των σκόρερ στη πρώτη εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου (Super League-Greece), είναι ξένοι.

Απορία: καλά τις άλλες δουλειές τις περνούν από τους ντόπιους ,οι μετανάστες που έρχονται μόνοι τους και λαθραία, αλλά να χάσεις τα πρωτεία και από αυτούς που τους φέρνεις ο ίδιος και μάλιστα πληρώνοντας αδρά, δεν είναι σουρεαλιστικό; :) Και ακόμα δεν έχει επέμβει ούτε ο νομάρχης Ψωμιάδης, ούτε ο πρόεδρος Καρατζαφέρης, ούτε ο μητροπολίτης Άνθιμος.

Πώληση προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο


Απατεώνες στο διαδίκτυο πωλούν οικονομικές πληροφορίες και δεδομένα έναντι 80 λιρών, όπως προειδοποιεί η ομάδα για την ψηφιακή ασφάλεια, Get Safe Online.
Το πακέτο των πληροφοριών που διατίθεται στο διαδίκτυο περιλαμβάνει πλήρη ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς διαβατηρίων και πιο ευαίσθητα δεδομένα, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών...
Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ο κόσμος πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικός με το ηλεκτρονικό έγκλημα δεδομένου ότι έξι στους δέκα χειρίζονται πλέον τα οικονομικά τους μέσω ίντερνετ.
Η ομάδα Get Safe Online διευκρινίζει ότι σχεδόν οι μισοί χρήστες υπολογιστών στη Βρετανία είναι ευάλωτοι σε κλοπές προσωπικών δεδομένων, διότι δε παίρνουν προστατευτικά μέτρα και δεν ενημερώνουν τα λογισμικά προγράμματα, τα οποία θωρακίζουν τους υπολογιστές από τα κακόβουλα προγράμματα.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan