Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Αναλαμβάνει την Γκάνα ο Ντεσαγί


Ο παλαίμαχος διεθνής Γάλλος άσος, Μαρσέλ Ντεσαγί, βρίσκεται προ των πυλών της εθνικής Γκάνας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του στην γαλλική εφημερίδα, "L' Equipe".
"Όλοι, από τον πρωθυπουργό μέχρι τα κορυφαία στελέχη της ομοσπονδίας δείχνουν να μην έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με μένα", τόνισε ο γεννημένος στη Γκάνα, αλλά πολιτογραφημένος Γάλλος, πρώην διεθνής αμυντικός των "τρικολόρ", στην έγκυρη γαλλική εφημερίδα και συνέχισε:

"Είμαι διαθέσιμος. Τώρα θα πρέπει να μιλήσουμε για το οικονομικό και να δούμε πως θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε καλύτερα".

πηγη

Οι κάτοχοι iPhone κάνουν περισσότερο sex από τους κατόχους Blackberry και άλλων smartphones

Γιατί οι κάτοχοι iPhone κάνουν περισσότερο σεξ από τους κατόχους Blackberry και άλλων smartphones, όπως έδειξε μεγάλη έρευνα; Τι κάνει το iPhone sexy;
Μεγάλη μελέτη του dating site OKCupid.com έδειξε οτι οι κάτοχοι iPhone εμφανίζουν μεγαλύτερο ποσοστό εύρεσης συντρόφου σε σχέση με τους κατόχους Blackberry και Android. Στην έρευνα συμμετείχαν 10.000 άτομα-ιδιοκτήτες iPhone ηλικίας μέχρι 30 ετών...

Βάζουμε την κάπα αλλιώς!!

Μάγκες και Μάγ(κ)ισες ότι είδατε είδατε, ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε πανωφόρι....
Αν τυχόν υπάρξουν προβλήματα δείξτε λίγο οίκτο...


Μετά τιμής

Τα μαστόρια του Oichalia blog!!!

'Έρχεται το Blog του Λαζόπουλου...

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η ομάδα των συνεργατών του, σας καλωσορίζουν στο www.tospirto.net που θα ενημερώνει καθημερινά για ό,τι συμβαίνει, αρχικά, στο θέατρο και, στη συνέχεια, σε όλες τις τέχνες. Ένα παράθυρο στον κόσμο και τους ανθρώπους του θεάτρου με έγκυρη και ουσιαστική προσέγγιση. Ό,τι συμβαίνει πάνω στη σκηνή αλλά και πίσω απ' αυτήν: στις πρόβες, στις προετοιμασίες.
Παραστάσεις, πρεμιέρες, πρόσωπα, γεγονότα, συνεντεύξεις, ειδήσεις με εικόνα και ήχο, εύκολα και γρήγορα στην οθόνη του υπολογιστή σας.

tospirto.net πυροδοτεί την τέχνη, επειδή δεν μπορεί πλέον να πυροδοτεί το τσιγάρο...!

Δίσκος της Seagate με αυτόματη κρυπτογράφηση πιστοποιήθηκε από αμερικανικό ινστιτούτο

Η Seagate ανήγγειλε ότι ο σκληρός της δίσκος με αυτόματη κρυπτογράφηση με την ονομασία Momentus, ο μόνος σκληρός δίσκος για laptop με ενσωματωμένη κρυπτογράφηση που αποκλείει την πρόσβαση στις πληροφορίες σε χαμένα ή κλεμμένα laptops, έχει εξασφαλίσει την πιστοποίηση FIPS 140-2 από το Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Προτυποποίησης και Τεχνολογίας (NIST).
Η βασική αυτή πιστοποίηση ανοίγει το δρόμο για τη χρησιμοποίηση των δίσκων Momentus από όλες τις αμερικανικές και καναδικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες.
Πολλές πολιτειακές και τοπικές αρχές, αλλά και επιχειρήσεις που σχετίζονται με την υγεία, την οικονομία και την άμυνα, απαιτείται να χρησιμοποιούν πιστοποιημένο εξοπλισμό για να προστατεύσουν...

Ποια είναι η πιο πετυχημένη ατάκα για φλερτ;


Διαβάστε για να αποφύγετε τις γκάφες...

Γιατί δε μιλούν πια η Καλομοίρα με τη Μάρω Λύτρα;

Στο «Fame story» ήταν κολλητές

Γιατί η Μάρω Λύτρα δεν μιλάει πια με την Καλομοίρα που κάποτε ήταν αυτοκόλλητες μέσα στο «Fame story» και τώρα πια στρίβουν όταν βλέπουν η μία την άλλη;

Όπως λένε άνθρωποι που τις συναναστρέφονται, δεν ήταν ποτέ πραγματικές φίλες! Ίσως έδεσαν περισσότερο μέσα στο παιχνίδι επειδή και οι δύο ήταν Ελληνοαμερικάνες και επειδή η Μάρω είχε πάρει κάτω από την επίβλεψή της το Κολομοιράκι, όλοι πίστεψαν πως είχαν γίνει και φίλες...

Έντονες φήμες για μεταγραφή Κακά στην Ίντερ


Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί από τα ιταλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, πως ο Κακά θα επιστρέψει στο Μιλάνο τον Ιανουάριο, για λογαριασμό της Ίντερ...

Τα 10 μυστικά του Facebook




Οι απαρχές της εμφάνισης του δημοφιλούς ιστότοπου και μερικά μικρά μυστικά που πρέπει να τα μάθουμε. Παρακάτω καταγράφονται 10 γεγονότα που αφορούν το Facebook, που ίσως δεν γνωρίζετε και τα οποία, σίγουρα, θα σας τραβήξουν την περιέργεια!

ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ


Έκλεισαν οι κάλπες στο Αφγανιστάν, όπου διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη βουλευτών. Η ψηφοφορία σημαδεύτηκε με αιματηρές επιθέσεις των Ταλιμπάν που στοίχισαν τη ζωή τουλάχιστον 13 ανθρώπων. Για παρατυπίες έκανε λόγο η Επιτροπή Εκλογικών Καταγγελιών στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη χώρα μετά την πτώση των Ταλιμπάν στο τέλος του 2001...

«Need for Speed: Hot Pursuit» : κυνηγητά από την πλευρά της αστυνομίας

Η Electronic Arts δημοσίευσε ένα νέο trailer για το επερχόμενο παιχνίδι εξομοίωσης αγώνων ταχύτητας "Need for Speed: Hot Pursuit". Αυτό το βίντεο μας δείχνει στιγμιότυπα ενός κυνηγητού από την πλευρά της αστυνομίας.Επιπλέον μπορούμε να δούμε τη μεγάλη ποικιλία που μας προσφέρουν οι διάφορες πίστες του "Hot Pursuit": χιονισμένα βουνά, δρόμοι με χαλίκια και ορεινές διαδρομές. Αναλαμβάνοντας το ρόλο του αστυνομικού μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει διάφορα αντικείμενα ώστε να βγάλει από το δρόμο αυτούς που καταδιώκει.

Όπως καρφιά, ηλεκτρομαγνητικές παγίδες, ελικόπτερα και φυσικά ωμή βία...

Σε φούλ ρυθμούς ξεκίνησε η Αννίτα...

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών παντρεύτηκε... τον αγαπημένο του!


Tον επί πολλά έτη σύντροφό του παντρεύτηκε με πολιτική τελετή ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκουίντο Βέστερβέλε την Παρασκευή.Η τελετή έγινε στη Βόννη και σε αυτήν ήταν προσκεκλημένοι μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι, γιατί σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργού εκείνος και ο σύντροφός του Μίχαελ Μόντς θεωρούν την ένωσή τους "προσωπική υπόθεση". Περίπου 20 άτομα ήταν προσκεκλημένα στην τελετή που έκανε ο δήμαρχος της Βόννης Γιούργκεν Νίμπτς...

Kαλλιεργούσε κάνναβη στο περίβολο του ζωολογικού κήπου

Ένας από τους φύλακες του ζωολογικού κήπου του Χέλμπρουν, στη δυτική Αυστρία, βρήκε ένα νέο τρόπο να αυξήσει το εισόδημά του και μάλιστα με την, ακούσια, συμμετοχή των... ρινόκερων που είχε υπό την επίβλεψή του: καλλιεργούσε κάνναβη στο χώρο όπου ζούσαν τα ζώα.

Ο υπάλληλος κατάφερε να περάσει τα...

Τα είπε όλα ο Θέμος με ένα βίντεο....




Μην ανησυχείτε, έχει και συνέχεια.. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα..
Αυτούς θέλαμε!!

Σε επιφυλακή λόγω υπέρβασης του ορίου όζοντος

Σύμφωνα με μετρήσεις του Δικτύου Παρακολούθησης Ατμόσφαιρας της Αθήνας, παρατηρήθηκαν σήμερα υπερβάσεις του ορίου ενημέρωσης κοινού στις τιμές του όζοντος, στο σταθμό Θρακομακεδόνων, όπου στις 16:00 καταγράφηκε η τιμή 190 μg/m³.
Tο όριο ενημέρωσης κοινού είναι το 180 μg/m³ και το όριο συναγερμού το 240 μg/m³. Για το λόγο αυτo....

Γκαλέτι: Δεν είμαι φραγκοφονιάς


Ο Αργεντινός εμφανώς απογοητευμένος από τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να μην οδηγηθούν τα πράγματα με τον Ολυμπιακό στα δικαστήρια.
Ο Γκαλέτι παραχώρησε συνέντευξη στη Real News και μίλησε για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το συμβόλαιο του...

ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ : ΒΛΕΠΕ ,ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ : ΒΛΕΠΕ ,ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

Kώστας Σπηλιόπουλος: Θα επιλέξω ένα από τα ανεξάρτητα ψηφοδέλτια της Αιγιάλειας


Eπειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτυχθεί μια έντονη.. παραφιλολογία γύρω από τη στάση του βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλου, σε σχέση με τις εκλογές, τον διευρυμένο Δήμο Αιγιάλειας και το συνδυασμό του Στ. Θεοδωρακόπουλου, ο κ. Σπηλιόπουλος, δηλώνει τα εξής:
«Για να σταματήσει η επιλεκτική και αυθαίρετη ερμηνεία των όσων λέων, πρέπει να γνωρίζετε, ότι το συγκεκριμένο συνδυασμό, του κ. Σπ. Θεοδωρακόπουλου, τον συγκρότησαν οι παρατάξεις, που είχαν επικεφαλής, τον κ. Στ. Θεοδωρακόπουλο, τον κ. Σπ. Παπαδόπουλο και τον κ. Λεων. Μαυρουδή και ορισμένα στελέχη της παράταξης του κ. Γ. Περπή, καθώς επίσης και η υποψήφια βουλευτής, Μαρία Τσουκαλά, η οποία έκανε και την πρόταση, να τεθεί επικεφαλής ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Αυτή είναι η αλήθεια για τον σχηματισμό.

Όσον αφορά τη δική μου θέση, από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει δώσει τη στήριξή του σε συγκεκριμένο υποψήφιο, όλοι οι πολίτες, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν και να στηρίξουν, ο καθένας τη δική του πρόταση.

Όσον αφορά εμένα προσωπικά, ως πολίτης του Αιγίου, έχω δικαίωμα, αφού δεν υπάρχει κομματική υποψηφιότητα, να επιλέξω μεταξύ των ανεξαρτήτων ψηφοδελτίων».

πηγη

Αποτελέσματα Α' Ερασιτεχνική

1η Αγωνιστική 18 Σεπτεμβρίου 2010

Λογγάκι - Καστράκι 2 - 0
Φαρκαδόνα - Βαλτινό 1 - 2
Ασκληπιός - Μεγάλα Καλύβια 0 - 1
Φήκη - Γενέσι 2 - 2
Παραληθαίοι - Ελευθεροχώρι 3 - 1
Κρύα Βρύση - Φλαμούλι 1 - 0
Νεοχώρι - Μεγαλοχώρι 5 - 0
ΑΕΤ - Δήμητρα/Απόλλων 2 - 3
Αχιλλέας Μπάρας - Δροσερό/Μουριά 1 - 0

Το φαινόμενο selfshooting....

Το Sport Illustrated έδωσε σε 19 από τα πιο καυτά μοντέλα μια κάμερα και ζήτησε να παίξουν με τον... εαυτό τους! Το αποτέλεσμα είναι αρκετά sexy όπως θα διαπιστώσετε και εσείς βλέποντας τις φωτογραφίες...


Μέχρι και οι ένορκοι δάκρυσαν με τη συγκλονιστική ληστεία

Μέχρι και οι ένορκοι δάκρυσαν στο δικαστήριο του Κονέκτικατ ακούγοντας τα όσα συγκλονιστικά έζησε ένας άνδρας, που είδε το σπίτι του να καίγεται, ξέροντας ότι μέσα βρίσκονταν η γυναίκα του και οι δύο κόρες του...

H δίαιτα της Beyonce: Χάστε 10 κιλά σε 10 μέρες

Σας φαίνεται απίθανο να χάσετε δέκα κιλά σε δέκα μέρες; Κι όμως. Τίποτα δεν είναι αδύνατον εάν το βάλετε πείσμα: Όπως το έβαλε η Beyonce, η οποία αποκάλυψε ότι κατάφερε να χάσει δέκα κιλά σε ισάριθμες ημέρες, κάνοντας την δίαιτα του σφενδανόζουμου» ή αλλιώς «maple syrup diet».


Πρόκειται για μία δίαιτα που σύστησαν κορυφαίοι Αμερικανοί διαιτολόγοι στην διάσημη τραγουδίστρια και η οποία περιλαμβάνει έναν ειδικό χυμό που συμβάλλει αποφασιστικά στην απώλεια βάρους, πρέπει να καταναλωθεί τουλάχιστον 6 με 8 φορές την ημέρα. Εν ολίγοις, εάν το πιείτε 6 με 8 φορές την ημέρα για δέκα ημέρες, έχετε χάσει αυτό το βάρος!

Ο χυμός περιλαμβάνει: 750ml νερού, σε συνδυασμό με 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού, 1 φλιτζάνι σιρόπι από σφένδαμο και ένα κουταλάκι του γλυκού καγιέν, είδος κόκκινου πιπεριού. Θα χάσω κιλά, θα μας πείτε, εάν το πιώ αυτό; Η απάντηση είναι ναι. Η εγγύηση για να χάσετε το βάρος είναι δεδομένη.

Παρένθεση: Για να χάσετε το βάρος, θα πρέπει να τρώτε παράλληλα ψητά, σαλάτες, λευκό κρέας και ψάρι. Μην νομίζετε δηλαδή ότι μπορείτε να πιείτε το τσάϊ και μετά να «πλακώσετε» τις πίτσες και τα σουβλάκια. Γιατί έτσι, όχι 10 κιλά, ούτε 10 γραμμάρια δεν θα χάσετε…


πηγη

Ρέθυμνο: Στα χέρια της Scotland Yard ο φάκελος της αγνοούμενης φοιτήτριας!


Τη βοήθεια της Scotland Yard ζήτησε η ελληνική αστυνομία για να εντοπίσει τα ίχνη της αγνοούμενης φοιτήτριας.
Σε δύο νέες κατευθύνσεις στρέφονται, εδώ και λίγες μέρες, οι έρευνες της αστυνομίας στο Ρέθυμνο, για τον εντοπισμό της 20χρονης φοιτήτριας, που αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο. Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά τον ποταμό Πετρές, στα όρια Ρεθύμνου-Ηρακλείου, χωρίς όμως να βρει το παραμικρό ίχνος, που να τους οδηγεί στην 20χρονη κοπέλα...

Sex και παράξενοι νόμοι...


Σε αυτόν τον παράξενο κόσμο υπάρχουν και πολλοί παράξενοι νόμοι που δεν έχουν καμιά λογική!Θα σας αναφέρω μερικούς νόμους που δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχουν στα άληθεια..

Οι μεταφορείς απειλούν με «έμφραγμα» την αγορά

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως εν όψει της προγραμματισμένης για την Τρίτη ψήφισης του νομοσχεδίου. Επτακόσια πενήντα οχήματα είναι παρατεταγμένα σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού κοντά στην Αθήνα (Αφιδνές, Μεταμόρφωση, Ελευσίνα), υπό τη διαρκή επιτήρηση των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι μεταφορείς προχώρησαν το Σάββατο σε αιφνιδιαστικές καταλήψεις διοδίων στις Αφιδνές και την Ελευσίνα, ενώ επιχείρησαν να σταματήσουν συναδέλφους τους που εκτελούσαν δρομολόγια.

Ηράκλειο: Τα ''μεγάλα ψάρια'' στα χέρια της αστυνομίας!


Στην Ασφάλεια βρίσκονται από το πρωί δύο μεγαλέμποροι ηρωίνης...
που όπως διαπιστώθηκε διακινούσαν ποσότητες ηρωίνης σε μικροέμπορους ναρκωτικών στην πόλη του Ηρακλείου. Πρόκειται για έναν 28χρονο και έναν 32χρονο αλλοδαπό, τους οποίους εντόπισαν οι Αρχές, στην ευρύτερη περιοχή της Θερίσου...

Μόνο για άντρες!!!

Έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω τί μάρκα ακουστικά φοράει η τύπισσα στο videoclip.Ε, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
(Αν καταφέρει και μου απαντήσει κάποιος από εσάς, θα κερδίσει μια ώρα μαζί με την πρωταγωνίστρια...παραπάνω δεν νομίζω ν΄αντέξει...)



Για να σας δω ρε αγόρια...Τώρα βέβαια θα πρέπει να με ευχαριστείτε για την πολύ κουραστική δουλειά που σας έβαλα να κάνετε!!!

Σοκ στον Καναδά – Ομαδικός βιασμός 16χρονης κάνει το γύρο του Ίντερνετ


- Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη το έγκλημα να πολλαπλασιάζεται μέσω των σελίδων κοιν. δικτύωσης
- Εξοργισμένος δηλώνει ο πατέρας που δεν ξέρει πώς να προστατεύσει το παιδί του
- "Πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Οι εικόνες διαδίδονται σαν πυρκαγιά" λέει η επικεφαλής των ερευνών


Η περίπτωση της 16χρονης αποτελεί "σημείο των καιρών" της ψηφιακής εποχής, όπου κάθε πληροφορία διαδίδεται αστραπιαία ανά τον κόσμο, χωρίς να μπορούν να ελεγχθούν πλήρως αποστολείς και παραλήπτες. Αυτό είναι εξαιρετικά θετικό σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση ήταν καταστροφικό...

Ελεύθεροι αφέθηκαν δυο τουρίστες που μετέφεραν στις αποσκευές τους έξι νεκροκεφαλές

Ελεύθεροι αφέθηκαν δύο Αμερικανοί 25 και 28 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν την Πέμπτη στο Αυτόφωρο, γιατί στις αποσκευές τους βρέθηκαν έξι νεκροκεφαλές.

Οι δύο Αμερικανοί συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ενώ έρχονταν από τη Μύκονο και επρόκειτο να αναχωρήσουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή σε έρευνα που έγινε από την αστυνομία, βρέθηκαν οι έξι νεκροκεφαλές μέσα σε μια από τις βαλίτσες τους.

Τα μακάβρια ευρήματα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, ο οποίος αποφάνθηκε ότι επρόκειτο πράγματι για ανθρώπινα κρανία.

Οι Αμερικανοί στις καταθέσεις τους ανέφεραν, ότι έκαναν διακοπές στη Μύκονο και εκεί σε ένα κατάστημα είδαν τις νεκροκεφαλές, τις οποίες αγόρασαν προς 25 ευρώ την κάθε μία, με σκοπό να τις χρησιμοποιήσουν στη γιορτή "Χάλοουιν" που γίνεται στην Αμερική, στα τέλη Δεκεμβρίου.

Οι ισχυρισμοί τους θεωρήθηκαν βάσιμοι, γι' αυτό και αθωώθηκαν. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί, από ποιό κατάστημα στη Μύκονο αγόρασαν τα κρανία.

πηγη

«Χαριστική η συμφωνία για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά»


κληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολιάζοντας τη Συμφωνία μεταβίβασης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην Abu Dhabi Mar (ADM).

Ο κ. Λαφαζάνης κάνει λόγο για...

Το… ντουέτο του Κώστα Μαρτάκη

Ντουέτο με την τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζει ο Κώστας Μαρτάκης που το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι στην διαδικασία προετοιμασίας του νέου του άλμπουμ.

Η συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα, θα συνεχιστεί επί πίστας, αφού το χειμώνα θα εμφανίζονται μαζί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

πηγη

Κομπίνα 230.000 ευρώ... για Πατρινό επιχειρηματία

Στοιχεία φωτιά για την απάτη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Σύμφωνα με πληροφορίες η απάτη αγγίζει σε ύψος το ποσό των 230.000 ευρώ και άμεσα εμπλεκόμενος είναι επιχειρηματίας από την Πάτρα, στο σπίτι του οποίου έγινε πρόσφατα έρευνα και από την Ασφάλεια Πατρών, ενώ έχει εμπλοκή και σε αθλητικό σωματείο της ευρύτερης περιοχής. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εντάχθηκε στον επενδυτικό νόμο. Στη συνέχεια εκχώρησε το δικαίωμα ένταξής του στην Αχαϊκή Τράπεζα, αποσπώντας απότην Τράπεζα το ποσό του συνόλου της επιδότησης...

Γάλλος με ακρωτηριασμένα άκρα ξεκίνησε τον διάπλου της Μάγχης


Ο 42χρονος Γάλλος, Φιλίπ Κρουαζόν, που έχει χάσει και τα τέσσερα άκρα του από ηλεκτροπληξία, ξεκίνησε σήμερα Σάββατο από το Φόκστοουν της νότιας Αγγλίας για να διασχίσει κολυμπώντας τη Μάγχη.

Ο Κρουαζόν προχωρά «με σταθερή ταχύτητα», όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του. Νωρίς το πρωί συναντήθηκε με δελφίνια και...

Σύντομη συνάντηση Ομπάμα-Παπανδρέου την Πέμπτη

Τετ α τετ με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα θα έχει πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός θα παραβρεθεί σε δεξίωση που θα παραθέσει το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, με αφορμή την έναρξη της 65ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ ο κ. Παπανδρέου θα έχει συναντήσεις, μεταξύ άλλων, με το Γενικό Γραμματέα του Ο.Η.Ε. Μουν, τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας Γκιουλ και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Χριστόφια.

πηγη

Μεγάλο το δίλημμα του Γιάννη Σακελλαρίου

Όλοι έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση....
Η καρδιά λέει ναι , η λογική όχι. Θεωρεί δύσκολη μέρα την επόμενη των εκλογών και όχι την ημέρα της ψήφου.
Αν εκλεγεί Δήμαρχος θα πρέπει να αποσυρθεί από τα ιατρικά του καθήκοντα και είναι κάτι που δεν θέλει.
Όσοι γνωρίζουν τον Γιάννη Σακελλαρίου, ξέρουν καλά ότι θέλει να προσφέρει και από τους δυο τομείς και μπορεί να το κάνει καλά.
Αυτή την στιγμή δεν έχει πρόθεση να κατέβει αλλά πιθανότατα η πίεση και συνάμα η αγάπη του κόσμου να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη μέχρι της 14 του Οκτώβρη.
Τα πηγαδάκια πάντως στα στέκια του χωριού μας ανέφεραν ότι έχει πάρει το χρίσμα από τον Αντώνη Σαμαρά.

Δυο Έλληνες θα παρουσίασουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο κανάλι "ΤΕΝ " της Μελβούρνης

Σε ριζικές αλλαγές προχωρεί το τηλεοπτικό δίκτυο «ΤΕΝ» της Μελβούρνης, με στόχο οι ειδήσεις του να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην τηλεθέαση. Από τον επόμενο χρόνο, το... κανάλι «ΤΕΝ» θα εμπιστευθεί το δελτίο ειδήσεων σε δυο ιδιαίτερα πετυχημένους ομογενείς τηλεπαρουσιαστές. Στην Ελένη Κάπαλος, η οποία ήδη συμπαρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων με τον Μαλ Γουόλντεν και στον Γιώργο Ντονικιάν, επίσης παρουσιαστή ειδήσεων του ίδιου καναλιού.

Ο Ντονικιάν, με μεγάλη πείρα και θητεία στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, θα πάρει τη θέση του...

Παγωτό με γεύση... μαριχουάνα!


Παγωτό με μαριχουάνα λανσάρισε επιχειρηματίας στις ΗΠΑ, το οποίο μάλιστα βγαίνει και σε διαφορετικές γεύσεις. Απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να καπνίζουν,

Σκωτία: Έβαψε τα πρόβατα κόκκινα και μπλε

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σκοτσέζος Τζακ Άντριου αποφάσισε να βάψει τα πρόβατα του μπλε για... να γιορτάσει την μέρα του Αγίου Αντρέα.

Οι περαστικοί εντυπωσιάστηκαν από το θέαμα, τα πρόβατα έγιναν ατραξιόν κι έτσι ο Τζακ αποφάσισε να προσθέσει ακόμα περισσότερο χρώμα! Έτσι έβαψε τα μισά κόκκινα. Χρησιμοποιεί φάβες φιλικές προς τα ζώα και τα συντηρεί έτσι μέχρι να έρθει η ώρα του κουρέματος.

Με αυτό τον τρόπο, όπως λέει, χαρίζει μία όμορφη εικόνα στους περαστικούς οδηγούς!

πηγη

Κανίβαλος βιάζε και στραγγάλιζε γυναίκες


Ο 37χρονος Graham Fisher παραδέχτηκε ότι βίασε και δολοφόνησε την 40χρονη Clare Letchford και την 75χρονη Berul O’ Connor μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

Ο Graham είναι τρόφιμος της ψυχιατρικής κλινικής Broadmoor και σήμερα καταδικάστηκε να περάσει τουλάχιστον 21 χρόνια στην φυλακή μετά την παραδοχή της ενοχής του για τον θάνατο των δύο γυναικών και για σεξουαλική επίθεση σε δύο ακόμα γυναίκες.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν σε ψυχιατρική κλινική υψίστης ασφαλείας αναφέρουν ότι έχει σαδιστικές σεξουαλικές τάσεις και πάσχει από διαρκείς ψυχολογικές διαταραχές. Τα πτώματα των θυμάτων του βρέθηκαν σε απόσταση 100 μέτρων, μέσα στα διαμερίσματά τους.

Ο Graham ομολόγησε γιατί όπως είπε : «Δεν άντεχε να ζει κουβαλώντας αυτά που έχει κάνει στο κεφάλι του». Επίσης όμως είπε ότι ένιωθε ικανοποίηση βλέποντας τα φοβισμένα πρόσωπα των θυμάτων του και ότι αφού σκότωσε την Clare Letchford έκοψε ένα κομμάτι από το δέρμα της και το έφαγε!

πηγη

Φιλμ μεταμορφώνει τα παράθυρα σε φωτοβολταϊκά!

Ενα φιλμ που βασίζεται στην τεχνολογία των νανοκρυστάλλων και μπορεί να μεταμορφώσει την επιφάνεια επικόλλησής του σε φωτοβολταϊκό σύστημα δημιούργησε η νορβηγική εταιρεία ΕnSol ΑS σε συνεργασία με βρετανούς ειδικούς από το Πανεπιστήμιο του Λέσεστερ.

ΓΑΠ θέλαμε.....

1000 ευρώ ο ανώτατος Μισθός και όποιος δεν γουστάρει παραιτείται.!!!


Eφτασαν στο blog πληροφορίες από ανώτερο τραπεζικό στέλεχος ότι ο σχεδιασμός του νέου μνημονίου έχει ξεκινήσει με βάση ότι τότε οι Έλληνες τόσο στο Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα θα έχουν ανώτατο μισθό τα 1000 ευρώ.
Η κλίμακα στο Δημόσιο θα ξεκινά απο τα 440 για νεοδιοριζόμενο και θα κλιμακωνεται μεχρι τα 1000 ευρώ για Γενικό γραμματέα υπουργείου.
κάτι πήγα να πώ και με πρόλαβε λέγοντας…
“Όποιος δεν γουστάρει παραιτείται”.

Πηγή

Ποιους «έφαγε» η Νάντια Μπουλέ στο «Top Chef»;

Αν και δεν έχει υπογράψει ακόμη με τον Ant1 για την παρουσίαση του «Top Chef» θεωρείται βέβαιο ότι η Νάντια Μπουλέ θα είναι η παρουσιάστρια του «νόστιμου» show της prime time ζώνης του Σαββάτου. Όμως η αρχική ιδέα των υπευθύνων του καναλιού του Αμαρουσίου ήταν να το παρουσιάσει άντρας. Μάλιστα είχαν περάσει από δοκιμαστικά όχι ένας αλλά τρεις ηθοποιοί. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Και οι τρεις άντρες τα πήγαν μια χαρά στα δοκιμαστικά που έγιναν για τις ανάγκες του «Top Chef», όμως στη συνέχεια αποφασίστηκε να στηθεί το show μαγειρικής σύμφωνα με το γαλλικό format, το οποίο έχει γυναίκα παρουσιάστρια. Έτσι άρχισαν οι υπεύθυνοι του Ant1 να αναζητούν το κατάλληλο πρόσωπο για το show. Ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και αυτό της Ράνιας Θρασκιά… Τελικά, όμως η Νάντια Μπουλέ «έφαγε» τους πάντες και κέρδισε τη θέση για την παρουσίασή του και το "Top Chef" θα είναι ακριβώς απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος ετοιμάζει μια υπερπαραγωγή.

Το τρέιλερ για την εκπομπή του Κωστόπουλου!


Έτοιμο και το τρέιλερ της νέας εκπομπής του Alpha που θα παρουσιάζει αυτήν την τηλεοπτική χρόνια ο Πέτρος Κωστόπουλος. Η εκπομπή θα προβάλλεται στην prime time του καναλιού από τον Οκτώβριο. Δείτε το τρέιλερ...

Γιατί Φυλάμε Το Χέρι Του Παπά


Γίνεται λόγος πολλές φορές αν είναι σωστό να φυλάμε το χέρι του παπά.
Είναι πολλά τα γινόμενα που έχουν πάρει άλλη τροπή με την πάροδο του χρόνου.
Όταν ο ιερέας κάνει την Θ.Λειτουργία μαζί με όλα τα άμφια που φοράει και το καθένα έχει την συμβουλή του, φοράει πάνω από τον καρπό του χεριού μετά την παλάμη τα επιμανίκια...

Greenpeace ξανά εναντίον Facebook!

Κατά του Facebook στρέφεται πάλι η Greenpeace με ένα αποδοκιμαστικό βίντεο κινουμένων σχεδίων, εντείνοντας τις πιέσεις της ώστε ο όμιλος να επιλέξει τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Αφορμή για την κυκλοφορία του βίντεο αποτέλεσε η ανακοίνωση του ομίλου να ανεγείρει στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών το μεγαλύτερο κέντρο δεδομένων στον κόσμο, το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με το τοπικό δίκτυο ηλεκτροδότησης δηλαδή θα τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από την καύση άνθρακα.....

Το διαφημηστικό του νέου "Kindle" που τα χώνει στο iPad

Είναι γεγονός ότι τα eBook reader έχουν δεχθεί μεγάλο ανταγωνισμό από το iPad. To Τablet της Apple με την touch οθόνη μπορεί να κάνει, σε κατασκευή ίδιου μεγέθους, ασύγκριτα περισσότερα πράγματα από αυτά. Ωστόσο παρόλο που τα Tablets διαφημίζονται ως...

To YouTube κάνει δοκιμές στο νέο live video streaming

Έχουμε ήδη την πρόβλεψη αυτή εδώ και καιρό, αλλά φαίνεται ότι το YouTube είναι πραγματικά έτοιμο να δώσει το live video streaming σε δοκιμαστική έκδοση, με τους συνεργαζόμενους δικτυακούς τόπους.
Η διαδικτυακή ψυχαγωγική εταιρία, Young Hollywood, τη Δευτέρα είπε ότι θα πρέπει να παρουσιάσουν live συνεντεύξεις προσωπικοτήτων, αρχίζοντας από τον skateboarder, Tony Hawk.
Τα Online βίντεο συνεχίζουν να έχουν μεγάλη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο, γι’ αυτό και προσθέτει, επίσης, βίντεο από τις σελίδες των καναλιών Howcast και Rocketboom.
Το YouTube έχει πειραματιστεί με το ζωντανό βίντεο και στο παρελθόν. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, με την εκπομπή στο Web, για τα αποκαλυπτήρια του Google Instant.

πηγη

Ένας ηλεκτρονικός ιός που... εκβιάζει τα θύματά του.!

Ο νέος ιός ονόματι Kenzero δημοσιεύει στο διαδίκτυο το ιστορικό της διαδικτυακής κίνησης χρηστών και εν συνεχεία τους εκβιάζει απαιτώντας μια πληρωμή της τάξης των 10$ ώστε να αφαιρέσει τα στοιχεία τους από τη λίστα των θυμάτων.Ο συγκεκριμένος ιός πρωτοεμφανίστηκε στην Ιαπωνία και διαδίδεται κυρίως μέσω αρχείων video πορνογραφικού περιεχομένου. Μόλις ο χρήστης αποθηκεύσει το μολυσμένο αρχείο video...

Δύο εκατομμύρια δολάρια για γκραβούρα του Πικάσο



Το ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων συγκέντρωσε γκραβούρα του Πάμπλο Πικάσο, η οποία δημοπρατήθηκε από τον οίκο Sotheby’s στο Λονδίνο.
Η γκραβούρα του ισπανού καλλιτέχνη έχει τον τίτλο “Μινωταυρομαχία” (La Minotauromachie) αναμενόταν να φτάσει τις 600.000 έως 900.000 δολάρια.
“Η Μινωταυρομαχία θεωρείται το αριστούργημα του καλλιτέχνη στη χαρακτική” δήλωσε ο Τζέιμς Μακί, ειδικός του Sotheby’s στις γκραβούρες, αφού “απεικονίζει τα βασικά θέματα του καλλιτέχνη και δείχνει την γνώση της τεχνικής, που είναι αξεπέραστη”.
Το προηγούμενο ρεκόρ πώλησης γκραβούρας του Πικάσο είχε καταγραφεί το 1990, οπότε έφτασε τις 880.000 λίρες.

Κατασκοπευτικό αεροπλάνο θα πετάει αδιάκοπα για 5 Χρόνια

Το SolarEagle (= Ηλιακός Αετός) της Boeing είναι η σχεδίαση που προτιμήθηκε για ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ικανό να πετάει χωρίς διακοπή για πέντε χρόνια, σε αποστολές αναγνώρισης σε ύψος πάνω από τα 65.000 πόδια.

Το ηλιακά κινούμενο ελικοφόρο UAV θα αρχίσει δοκιμαστικές πτήσεις το 2014.

Το UAV της Boeing ήταν η νικηφόρα προσφορά σε διαγωνισμό της DARPA με το όνομα Vulture II.

Είναι άλλο ένα από αυτά τα παράξενα σχέδια με υψηλές προσδοκίες...

Ποντίφικας εναντίον επιστήμης..

Η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει το νόημα της ζωής του ανθρώπου, υποστήριξε την Παρασκευή (17/9) ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος σε ομιλία του στο St Mary's University College στο Λονδίνο

Ο Ποντίφικας είπε ότι οι ανθρώπινες και φυσικές επιστήμες μπορεί να μας παρέχουν πληροφορίες για “μερικά θέματα” της ανθρώπινης ζωής όμως δεν μας απαντούν στη θεμελιώδη ερώτηση “Γιατί ζούμε”.

Κυκλοφορεί το πρώτο album του Χρήστου Μόραλη

Ο Χρήστος Μόραλης είναι ένα νέο πρόσωπο στην pop μουσική σκηνή της χώρας.
Με φρέσκο ήχο, καλά τραγούδια και ιδιαίτερο στυλ ο Χρήστος Μόραλης με το πρώτο του album σίγουρα θα κάνει αίσθηση και θα στρέψει τα βλέμματα πάνω του. Με 11 νέα τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα φυσικά φέρνει νέο αέρα στα μουσικά μας πράγματα.

Ακούστε δείγμα από τα τραγούδια του album...

Skateboard reporter...άστο καλύτερα (video)


H ρεπόρτερ του αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού K.G.W. Sheryl Stewart, βγαίνει στον αέρα για ρεπορτάζ που αφορά στο skateboard, έχοντας έτοιμη μια μικρή επίδειξη....

Το "Κάρμα" μεταμορφώνεται σε εβδομαδιαία σειρά

Το "Κάρμα" η καθημερινή σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου ,επιστρέφει απο τα μέσα του επόμενου μήνα για να δούμε το... μεγάλο φινάλε, μόνο που δεν θα παίζει πια καθημερινά, αλλά σε εβδομαδιαία βάση! Η σειρά της Βάνας Δημητρίου θα μείνει στον αέρα του ΑΝΤ1 για έναν και πλέον μήνα, μιας και τα πέντε τελευταία της επεισόδια θα τα δούμε κατά την διάρκεια πέντε εβδομάδων και όχι από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan