Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΚαληΝύστα!!

Cristiano Ronaldo: 29 κοπέλες που έπεσαν…στα πόδια του (οι φανερές)

Είναι γνωστή η αδυναμία του Cristiano Ronaldo, προς το γυναικείο φύλλο.
Από τότε που τον θυμούνται οι fan του, πάντα είχε και μια ωραία παρουσία δίπλα του....
Συγκεντρώσαμε 29 από αυτές τις κοπέλες, που είχαν σχέση με τον διάσημο ποδοσφαιριστή και όπως θα δείτε...απ' όλα έχει ο μπαξές!
ΥΓ: άλλη μια θέλουμε να τις κάνουμε 30!
στείλτε κανένα κουτσομπολιό, μπας και την βρούμε...
ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ.......

Jackass 3D

Πρώτο στο box office.....

Που παίζουν σήμερα Ρεκόμπα και Εστογιανόφ

Οι δύο πρώην αστέρες του Πανιωνίου, έχουν μετα κομίσει στην πατρίδα τους την Ουρουγουάη.

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα αγωνίζεται με την φανέλα της Ντανούμπιο με την οποία έχει πετύχει 5 γκολ!
Ο δε Εστογιανόφ, παίζει στην Πρωταθλήτρια Ουρουγουάης Πενιαρόλ!
mpalakia.blogspot.com

Το χαίρεται....

Τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά θαύματα του κόσμου

Θεωρείται ως ο «καλύτερος αρχιτέκτονας του κόσμου». Ο Cecil Balmond που αυτή τη στιγμή ασχολείται με το 120 μέτρων άγαλμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, επιλέγει στην εφημερίδα «Daily Mail» τα 5 μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά θαύματα που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Εφτά μέρες κάτω από το νερό (photos)

Ο μάγος του δρόμου Ντέιβιντ Μπλέιν με τα σόου που έδινε σε διάφορα κεντρικά σημεία της Νέας Υόρκης κατάφερε να γίνει κάτι σαν underground διασημότητα. 
Θέλοντας όμως να ξεπεράσει τον εαυτό του και να καταπλήξει τους πάντες έκανε το αμίμητο. Κλείστηκε σε μία σφαίρα γεμάτη νερό.....
 Έμεινε εκεί μέσα για εφτά ολόκληρες μέρες. 
Το ρεκόρ αυτό δεν έχει προσπαθήσει ακόμα κανείς να το καταρρίψει!

Του πέταξε χρήματα στο πρόσωπο!

Η ατμόσφαιρα στο Αλκαζάρ μετά το τέλος το αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης "μύριζε" μπαρούτι, με τον Κώστα Πηλαδάκη να έχει επεισόδιο με έναν οπαδό όπως αναφέρει δημοσίευμα του τύπου.
Η νέα ήττα της ΑΕΛ οδήγησε αρκετούς φιλάθλους να περιμένουν τον Κώστα Πηλαδάκη να βγει από το γήπεδο για να του εκφράσουν την αγωνία τους για την πορεία της ομάδας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal news", οι περισσότεροι του ζητούσαν να πάρει δραστικά μέτρα καθώς "έχουμε γίνει ρεζίλι", με τον πρόεδρο να τους απαντά: "Δώστε μου λίγο χρόνο να πάρω αποφάσεις".

Ένα βήμα πιο κοντά στην ελεγχόμενη χρεοκοπία!

Τα νέα από τη χθεσινή γαλλογερμανική συμφωνία φαίνονται εκ πρώτης όψεως θετικά για τους παραβάτες των κανόνων δημοσιονομικής πειθαρχίας της Ευρωζώνης, με πρώτη βέβαια την Ελλάδα, καθώς οι αυτόματες κυρώσεις αποφεύγονται. Όμως, μια βαθύτερη ανάγνωση αποκαλύπτει, ότι στην πραγματικότητα η συμφωνία φέρνει πιο κοντά την καθιέρωση ενός δρακόντειου μηχανισμού ελεγχόμενης χρεοκοπίας κρατών της Ευρωζώνης!
Έγκυροι παρατηρητές των ευρωπαϊκών εξελίξεων σχολίαζαν, ότι η γερμανική διπλωματία εξέπληξε χθες ποικιλοτρόπως τους Ευρωπαίους εταίρους, καθώς με μαεστρία αντάλλαξε ορισμένα διαπραγματευτικά χαρτιά με μικρή σημασία, για να επιτύχει ένα σημαντικότερο στόχο: να....
δημιουργηθεί ένας μηχανισμός που θα επιτρέψει για πρώτη φορά τη χρεοκοπία χωρών της Ευρωζώνης, με «κούρεμα» απαιτήσεων και των ιδιωτών δανειστών τους, αλλά και με πλήρη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων:

Η κοινή χθεσινή δήλωση...

Οι μεγαλυτεροι θησαυροι που βρισκονται στην ελλαδα..!!

Ο θησαυρος του πειρατή γάντζο ή σούσουρα
Ο πειρατής καταγόταν από την Σαμοθράκη. Το πρώτο παρατσούκλι το πήρε εξαιτίας του γάντζου που είχε στη θέση του κομμένου αριστερού χεριού του. Το δεύτερο παρατσούκλι του το έδωσαν εξαιτίας της ακατάσχετης φλυαρίας που τον χαρακτήριζε. Οι τούρκοι βίασαν και σκότωσαν την μητέρα του. Ορκίστηκε να εκδικηθεί και έτσι έγινε πειρατής. Περιοχή δράσης του ήταν το Βόρειο Αιγαίο. Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων και τους είχε προξενήσει μεγάλες απώλειες.Σε κάποια ναυμαχία με τους Τούρκους, μεταξύ Σαμοθράκης και Θάσου ο Γάντζος σκοτώθηκε. Το ημερολόγιο του καραβιού είχε προλάβει να το δώσει σε κάποιον καλόγερο του Αγίου Όρους, τον οποίο είχε πνευματικό πατέρα. Μέσα στο ημερολόγιο ανέφερε τις θέσεις που είχε κρύψει τους θησαυρούς του, οι οποίες βρίσκονται στη Σαμοθράκη, στη Μαρώνεια, στη.......

Η δική μου νεράιδα

Αφησε τον εαυτο σου να βρεις οτι ζητας
σε μια σκεψη θολη που η καρδια σου αναζητα με τη σιγη.
Πιστεψε σ ενα ονειρο παλιο που αναζητας
στην δικη σου μοναξια η νεραιδα σε παίρνει αγκαλια..




Ζαγοράκης, αλλιώς… την κάνει!

Ζαγοράκης, αλλιώς... την κάνει!


Έτοιμος να τα βροντήξει από τον ΠΑΟΚ είναι ο Πάμπλο Γκαρσία αν δεν συναντηθεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος είχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα την ίδια αντιμετώπιση από τον υπηρεσιακό προπονητή Μάκη Χάβο.
Ο προσωρινός τεχνικός του «δικεφάλου» τον έβαλε να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και του είπε να μιλήσει με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο Πάμπλο Γκαρσία αρνήθηκε να πάει να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Γιατί γουστάρουμε που είμαστε Έλληνες....

1. Γιατί έχουμε θάλασσα να την πιεις στο ποτήρι

 2. Γιατί μπροστά στο ρεβανί τι να μας πει το μιλφέιγ

3. Γιατί το καρπούζι το αγοράζουμε ολόκληρο και όχι σε φέτες

4. Γιατί «καμάκι» και «σουβλάκι» είναι το πρώτο ποίημα που μαθαίνουμε

 5. Γιατί τους μεζέδες που συνοδεύουν το τσιπουράκι δεν τους φτάνει κανένα «ορντέβρ» ......

Κατάλαβες τώρα ....?

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν. και -ελλ. έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό".
Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή;
Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους τραπεζίτες και τ' αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.
Κατάλαβες τώρα γιατί.........

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και δεν είναι φάρσα...

Διαβάστε τι έγινε στην ελληνική οικονομία το 1843, συγκρίνετε το με το σήμερα και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει στην παγκόσμια και στην ελληνική ιστορία, ανεξαρτήτως εποχών, προσώπων και ονομάτων. Η σύγκριση, μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει. Έχουμε και λέμε:Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα.

Δυστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους....

Το απόλυτο… greek gadget!


Απλά ανοίξτε το…

ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ

Επειδή αναφερθήκαμε εκτενώς στην ΄΄κάρτα του πολίτη΄΄, η οποία υπό προυποθέσεις μπορεί να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο σε ενδεχόμενη παραβίαση προσωπικών δεδομένων στο εγγύς μέλλον, δείτε το επόμενο σαρκαστικό βίντεο. Ο Τζίμης Πανούσης με αρκετή δόση ειρωνίας και σάτυρας προσομοιάζει τη φακελοποίηση του αύριο μέσω μιας απλής καθημερινής κίνησης....της τηλεφωνικής παραγγελίας πίτσας!!! Προς διαμόρφωση χαρούμενης διάθεσης και προβληματισμού για όσους είναι εντελώς ανυποψίαστοι....

Ραγδαία αύξηση στη χρήση κινητών με GPS…

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια τα κινητά τηλέφωνα έχουν εισβάλει σε πολλούς τομείς της ζωής αλλά και της καθημερινότητας των ανθρώπων. Εκτός από την πλοήγηση στο Internet η οποία αποτελεί δεδομένη λειτουργία για όλα τα σύγχρονα μοντέλα κινητών τηλεφώνων, παρατηρείται ραγδαία αύξηση χρήσης προγραμμάτων πλοήγησης μέσω GPS.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με έρευνα...

Στα δικαστήρια πηγαίνει τον Λαπόρτα η Μπαρτσελόνα

Οι οικονομικές ατασθαλίες που εντοπίστηκαν μετά τον λογιστικό έλεγχο που έκανε η νέα διοίκηση της Μπαρτσελόνα, οδήγησαν τη ΓΣ του συλλόγου στην απόφαση να διεκδικήσει δικαστικώς χρήματα από τον πρώην πρόεδρο Ζοάν Λαπόρτα.

Η οικονομία της Ευρωζώνης: Αισιόδοξοι vs Απαισιόδοξοι

Οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες οικονομικές προοπτικές της Ευρωζώνης άρχισαν να ξεκαθαρίζουν και δεν είναι καθόλου ευχάριστες. Ή μπορεί να μην είναι. Εξαρτάται από το ποιον πιστεύεις: τους οικονομολόγους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ή τους συναδέλφους τους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου;

Οι οικονομολόγοι της ΕΚΤ προβλέπουν ένα λαμπρό μέλλον που θα μας έρθει ως καρπός των νέων προγραμμάτων λιτότητας τα οποία υιοθετήθηκαν, ή ίσως επιβλήθηκαν στις σπατάλες μεσογειακές χώρες και την Ιρλανδία – για να μην αναφερθούμε στη ελάχιστα λιγότερο σπατάλη Γαλλία. Σύμφωνα με την άποψη των οικονομολόγων της ΕΚΤ, με τον περιορισμό των ελλειμμάτων θα επιστρέψει η εμπιστοσύνη του ιδιωτικού τομέα στην Ευρώπη και θα ανοίξει μια νέα εποχή βιώσιμης ανάπτυξης για τη ζώνη του ευρώ.

Μην είστε καθόλου σίγουροι γι’ αυτό, προειδοποιούν οι οικονομολόγοι του ΔΝΤ. Η σημερινή λιτότητα θα θέσει τέλος στην υπάρχουσα πολύ εύθραυστη ευρωπαϊκή ανάκαμψη, θα περιορίσει την ανάπτυξη και τα φορολογικά έσοδα, και θα καταστήσει ακόμη δυσκολότερο τον περιορισμό των ελλειμμάτων για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες.

Εν τω μεταξύ η υποτίμηση του δολαρίου...

Πάνω από 2 εκατομμύρια PC των ΗΠΑ πιάστηκαν σε botnets

H Microsoft ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 2 εκατομμύρια υπολογιστές στις ΗΠΑ, ή αλλιώς 5.2 PC ανά 1.000, συνδέθηκαν και έγιναν μέλη σε botnet κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2010.

Η ένατη Αναφορά Ευφυούς Ασφάλειας της εταιρίας εντόπισε την εξάπλωση των botnets ανίχνευσε και απομάκρυνε τις μολύνσεις από κακόβουλα λογισμικά ανά τον κόσμο, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους. Ο τεράστιος αριθμός των μολυσμένων υπολογιστών στις ΗΠΑ που εντοπίστηκαν και εξυγιάνθηκαν από τη Microsoft κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου ήταν ο υψηλότερος στον κόσμο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αναφοράς που ανακοίνωσε η Microsoft, ανά χώρα...

Άψογος συγχρονισμός σε κουζίνα της Ινδίας!

Δείτε την εντυπωσιακή συνεργασία του προσωπικού σε μια κουζίνα στην Ινδία!
Και μη ρωτήσει κανείς γιατί δε βάζουν το ένα τραπέζι δίπλα στο άλλο…!

perierga.gr

ΙceCube: Το μεγάλο πείραμα των πάγων

Κρυµµένο στους πάγους της Ανταρκτικής, ένα γιγαντιαίο «τηλεσκόπιο», µέρος του δεκαετούς διεθνούς πειράµατος ΙceCube, µεταδίδει τα πρώτα σήµατα. Και οι επιστήµονες έχουν πλέον κάθε λόγο να αισιοδοξούν ότι θα φτάσουν στην πηγή των µυστήριων µικροσωµατιδίων που πιστεύεται ότι επηρεάζουν τον καιρό του πλανήτη.

Σε αυτό το φιλόδοξο πείραµα...

Ακύρωσε πρόστιμο 76 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί στη Vodafone

Εξι χρόνια μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, το Συμβούλιο της Επικρατείας με μια απόφαση- βόμβα ακύρωσε πρόστιμο 76 εκατομμυρίων ευρώ (25,6 δισεκατομμύρια δρχ.) που είχε επιβληθεί στη Vodafone από την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), καθώς έκρινε ότι είναι παράνομος ο κανονισμός λειτουργίας της ανεξάρτητης αρχής. Με άλλη απόφασή του το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ακύρωσε, επίσης, και το πρόστιμο 7,3 εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιβληθεί στην Ericsson.

Στα όρια της χωρητικότητάς τους φθάνουν τα δίκτυα οπτικών ινών…


Τα όρια της χωρητικότητάς τους πλησιάζουν τα δίκτυα οπτικών ινών, σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Science», ζητώντας την πραγματοποίηση νέων μελετών, ώστε να γίνει δυνατή η δημιουργία νέων καλωδίων υπερ-υψηλής χωρητικότητας.

Η χωρητικότητα των καλωδίων οπτικών ινών δέχθηκε...

Περί καπνίσματος... και το καφέ-εστιατόριο φαινόμενο.

Τελικά τι φταίει;
Όλες αυτές τις ημέρες γίνεται μια προσπάθεια από όλους τους επιχειρηματίες προκείμενου να πειστεί η Κυβέρνηση ότι φταίει η απαγόρευση καπνίσματος σε εστιατόρια και καφετέριες για τις άδειες καρέκλες.
Καλή η προσπάθεια τους και να βρουν μια δίκαιη λύση για όλους.
Συνεχίζουν όμως κάθε φορά που βγαίνουν στις τηλεοράσεις να αναφέρουν το γεγονός ότι έχουν πτώση του τζίρου περίπου 40% και......

Κόβουν τα δέντρα για να διώξουν τις.. πόρνες


Περίπου 600 πόρνες εκδίδονται σε ένα δασάκι κατά μήκος του ποταμού Τρόντο ο οποίος βρίσκεται στην κεντρική Ιταλία. Η τοπική κυβέρνηση,συκεκριμένα της περιφέρειας Αμπρούτσο,ήθελε με κάθε τρόπο να καταπολεμήσει την πορνεία.

Στην αρχή τοποθέτησαν κάμερες παρακολούθησης,μετά προσπάθησαν με 24ωρες περιπολίες,έκαναν ακόμα και αιφνιδιαστικές εφόδους που συνοδεύονταν με "τσουχτερά" πρόστιμα αλλά μάταια αφού ούτε οι "κοπέλες" αποθαρρύνονταν ούτε οι "οικολόγοι" πελάτες τους άλλαζαν στέκι.

Είδε και αποείδε η τοπική κυβέρνηση και τελικά πήρε την απόφαση της αποψίλωσης του δάσους γύρω και κατά μήκος του ποταμού, ώστε να...

εξαλειφθούν τα καταφύγια του παράνομου έρωτα, 
καταστρέφοντας έτσι, σύμφωμα με περιβαλλοντικές οργανώσεις, 280 στρέμματα δασότοπου.

trelokouneli.blogspot.com

Τρώτε λίγο από όλα... για να ζήσετε περισσότερο!

Ερευνητές στη Σουηδία υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση πολλών και διαφορετικών τροφών που διαθέτουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες είναι αυτή που χαρίζει υγεία και μακροημέρευση. Διάφορες τροφές (π.χ., λαχανικά, φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως κτλ.) διαθέτουν συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύουν την καρδιά και εμποδίζουν την εμφάνιση διαφόρων ασθενειών, που ξεκινούν από τον διαβήτη και καταλήγουν ακόμη και στην άνοια.

Πολύς κόσμος γνωρίζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες αυτών των τροφών επιλέγει να...

«Η τελευταία χρονιά της ύφεσης θα είναι το 2011»


Την εκτίμηση ότι το 2011 θα είναι η τελευταία χρονιά της ύφεσης, εξέφρασε ο πρωθυπουργός μιλώντας σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το 2012 η Ελλάδα να επανέλθει στην ανάπτυξη και το 2013 θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση και την οικονομική της εξάρτηση.

«Ο δρόμος αυτός θα είναι μακρύς και η χώρα πρέπει να κερδίζει καθημερινές μάχες. Ο συναγερμός δεν έχει λήξει ακόμα, καθώς η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να εκκαθαρίζει ακόμα σοβαρά προβλήματα του παρελθόντος» συνέχισε.

Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι...

διαταραχες


Ξερω υποσχεθηκα ποστ.....
αλλα δε θυμαμαι τιποτα....
τα γ@μημεν@ τα ληγμενα....
μονο ζημια κανουν....

Όχι κλωνοποιημένα ζώα στο «πιάτο» μας

Βρε τι τρώμε......

Πρόταση να ανασταλεί προσωρινά το μέτρο στην ΕΕ

Την προσωρινή αναστολή της κλωνοποίησης των ζώων για την παραγωγή τροφίμων στην ΕΕ, αλλά και της διάθεσης στην αγορά τροφίμων από κλώνους, πρότεινε σήμερα στις Βρυξέλλες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή....

«Σεφ» οι Ευρωπαίοι άνθρωποι των σπηλαίων

Έφτιαχναν ψωμί με ρίζες και φύλλα φυτών!

Οι άνθρωποι των σπηλαίων που ζούσαν στην Ευρώπη την παλαιολιθική εποχή δεν ήταν τελικά αποκλειστικά και μόνο κρεατοφάγοι. Όπως αποκάλυψαν ερευνητές, χρησιμοποιούσαν ρίζες, κοτσάνια και φύλλα άγριων φυτών πλούσιων σε υδρογονάνθρακες για να δημιουργούν «αλεύρι», το οποίο στη συνέχεια αναμείγνυαν με νερό και το έψηναν σε πέτρες....

Τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του κόσμου

Τύφλα να έχει το Άγαλμα της Ελευθερίας

Οι περισσότεροι θαυμάζουν το Άγαλμα το Ελευθερίας. Κι αυτό γιατί είναι το πιο πολυδιαφημισμένο. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα αγάλματα που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά (ή σε κάποιες περιπτώσεις πιο περίεργα)
                                                                Mother Motherland

Το «Μάνα μάνα γη» βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο......

Εφαγε για πρώτη φορά στα δύο της χρόνια!

Αν νομίζετε ότι το δικό σας παιδί, σας δυσκολεύει με το φαγητό, περιμένετε να διαβάσετε την ιστορία της μικρής Tabitha Stuttard από τη Βρετανία. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι που είχε σοκάρει ολόκληρο τον κόσμο τον Ιούνιο, που η ιστορία της είδε το φως της δημοσιότητας.

Τότε είχε αποκαλυφθεί ότι το κοριτσάκι παρόλο που κόντευε να φτάσει δύο ετών, δεν είχε βάλει ποτέ μπουκιά φαΐ μέσα της. Ο λόγος; Είχε αναπτύξει μία απέχθεια για οτιδήποτε στο στόμα της και δεν το άνοιγε για κανέναν λόγο. Οι γονείς της αναγκάστηκαν να καταφύγουν στη λύση του ταΐσματος μέσω…

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


Το νέο σύστημα ασφαλείας με τους σαρωτές ανθρώπινου σώματος, που εισάγεται στα αεροδρόμια, αποτελεί σοβαρή απειλή για την εμφάνιση καρκίνου του δέρματος, παρά το γεγονός ότι οι οι κυβερνήσεις δεν έχουν αναγνωρίσει τον κίνδυνο. Περισσότερο κινδυνεύουν τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας μελέτης.

Οι συσκευές, γνωστές -επίσημως- ως μηχανήματα οπισθοδιασποράς ακτίνων Χ, χρησιμοποιούν έως και οκτώ δευτερόλεπτα ακτίνες Χ σε ολόκληρο το σώμα, για να δημιουργήσουν μια τρισδιάστατη-πλήρη εικόνα του σώματος, όλων των επιβατών. Περισσότεροι από 100 σαρωτές έχουν ήδη τοποθετηθεί σε 32 αεροδρόμια των ΗΠΑ, ενώ ο αριθμός τους θα φθάσει τους 450, μέχρι το τέλος του 2010.

Μια νέα ανάλυση της δόσης ακτινοβολίας που εκπέμπεται, από τις μηχανές, η οποία διεξήχθη από τον David Brenner και τους συνεργάτες του στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, διαπίστωσαν ότι, οι ακτίνες πολύ πυκνές, ενώ η "αποτελεσματική" δόση, μπορεί να είναι 20 φορές υψηλότερο από ό, τι είχε προηγουμένως εκτιμηθεί.

Επειδή το δέρμα είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα όργανα, στην ακτινοβολία, οι σαρωτές αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο των επιβατών, να αναπτύξουν βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, ένα είδος καρκίνου του δέρματος.

Πορτραίτο από… τoστ!

Η Laura Hadland αγαπάει πάρα πολύ την πεθερά της. Το ίδιο όμως αγαπάει και τα τoστ. Γι’ αυτό, χρησιμοποίησε 9.852 φέτες ψωμιού για να φτιάξει την μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή κάρτα γενεθλίων που έγινε ποτέ!

Καμιά απάντηση από τον Πεταλωτή..

Καλά μας τα είπε για το Α-Βατοπέδιον ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος..
Σε ερώτηση όμως που του κάνανε για την φιλοξενία των 80 δημοσιογράφων από την Εκλογική του Περιφέρεια δεν έδωσε καμία απάντηση
Αντίθετα λέει ότι τα συνέδρια και τις ημερίδες θα τις συνεχίσει.
Έξαλλου απάντηση δεν έδωσε για το που μένει στο Intercontinental. (σουίτα 533)
Σε απλό δωμάτιο λέει ο ίδιος.
Αν θέλετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις κε Πεταλωτή να τις κάνετε με τα δικά σας έξοδα.
Μην κόβετε από τον Πολίτη για να τα ξοδεύετε αλόγιστα.

Νέο τραγούδι απο τον Κωνσταντίνο Γαλανό..Ακούστε το!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Γαλανού με τίτλο ΄Τηλέφωνο'





Μουσική & Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης

Εκατό εκατομμύρια..σπόρια!

Εκατό εκατομμύρια καρποί ηλιόσπορου..με άλλα λόγια σποράκια πασατέμπο, που έχουν φτιαχτεί από πορσελάνη και έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι, αποτελούν το έργο του κινέζου καλλιτέχνη Ai WeiWei που εκτίθεται στο Turbine Hall της Tate στο Λονδίνο. Το τεράστιο γλυπτό που εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες, επισκέφτηκε πάρα πολύς κόσμος και τα πρώτα εικοσιτετράωρα έβλεπε κανείς παιδάκια να παίζουν ανάμεσα στα εκατομύρια λιλιπούτεια γλυπτά. Πολλοί βέβαια ήταν αυτοί που έβαλαν στην τσέπη τους λίγα από τα σπόρια ώς ενθύμιο.

Προχθες όμως ανακοινώθηκε από το Μουσείο, οτι το έργο δεν θα είναι πλέον με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.
Ο μεγάλος Κινέζος καλλιτέχνης Wei Wei δεν σκέφτηκε την σκόνη που θα προκαλούσε από την ανάδευση όλων αυτών των σποριών και επειδή παρατηρήθηκαν αναπνευστικά προβλήματα σε παιδιά, το έργο πλέον έχασε την διαδραστικότητα του και οι επισκέπτες του Μουσείου μπορούν να το βλέπουν μόνο από μακριά.


πηγή

Με πρόστιμο... 284 ευρώ «γλίτωσε» η γυναίκα που...


Με πρόστιμο... 284 ευρώ «γλίτωσε» η γυναίκα που πέταξε γατάκι σε κάδο απορριμμάτων...


Σε πρόστιμο 250 λιρών (284 ευρώ) καταδικάστηκε, από βρετανικό δικαστήριο, η Μέρι Μπέιλ, η οποία καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να πετά ένα ζωντανό γατάκι σε κάδο απορριμμάτων, προκαλώντας σοκ στη διεθνή κοινή γνώμη.

Έκτη ημέρα διαδηλώσεων στη Γαλλία κατά των μεταρρυθμίσεων για το συνταξιοδοτικό

Παρίσι, Γαλλία
Σοβαρά προβλήματα αναμένεται να σημειωθούν σήμερα, Τρίτη στις μετακινήσεις στη Γαλλία, καθώς
χιλιάδες εργαζόμενοι θα βγουν και πάλι μαζικά στους δρόμους διαδηλώνοντας κατά των μεταρρυθμίσεων Σαρκοζί στο συνταξιοδοτικό.

Οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια, στα λεωφορεία και στα τρένα, οι ταχυδρομικοί υπάλληλοι και οι οδηγοί στα θωρακισμένα φορτηγά που εφοδιάζουν τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, αναμένεται να συνταχθούν με τους εργαζόμενους στα διυλιστήρια και με άλλους απεργούς.

Οι Αρχές βρίσκονται σε επαγρύπνηση ώστε...

Ζητούν την αναστολή του αντικαπνιστικού νόμου

Ανένδοτο το υπουργείο Υγείας

Σε αδιέξοδο κατέληξε επί της ουσίας η συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, μπαρ και καφετεριών με τον υφυπουργό Υγείας και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας για τον αντικαπνιστικό νόμο.

Οι επιχειρηματίες ζήτησαν την αναστολή ή την τροποποίηση του νόμου, ώστε να επιτρέπεται το κάπνισμα τουλάχιστον στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ωστόσο ο υφυπουργός κ. Τιμοσίδης απάντησε ότι «ο αντικαπνιστικός νόμος είναι νόμος του κράτους και αφορά τη δημόσια υγεία, το κοινό συμφέρον, τα παιδιά μας».

Τους ενημέρωσε μάλιστα ότι παράλληλα με την απαγόρευση του καπνίσματος βρίσκονται σε εξέλιξη προγράμματα ενημέρωσης των πολιτών για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, της χρήσης αλκοόλ και της χρήσης ουσιών, καθώς και δύο Εθνικά Σχέδια Δράσης για την πρόληψη του καρκίνου και των καρδιαγγειακών νοσημάτων.


πηγή

Εκτός αποστολής Γκαρσία και «Σάλπι»

Μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, ο Πάμπλο Γκαρσία αποκλείστηκε από την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ισπανία. Επιπλέον, ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αφού ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα για το μεθαυριανό παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, ο υπηρεσιακός προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπουσαΐντι, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Σνάουτσνερ. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Φωτάκης και ο Βιτόλο, έχοντας στα άκρα τους Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:...

Η γιόγκα του διαβόλου


Μαθήματα με το διάβολο κάνουν όσοι ασχολούνται με τη γιόγκα, ισχυρίζεται Αμερικανός πάστορας που αποκηρύσσει τη γιόγκα λόγω της ειδωλολατρικής της ρίζας.
Εκστρατεία κατά της δημοτικότητας της γιόγκα που εξασκούν όλο και περισσότεροι Αμερικανοί κάνει ο πάστορας Μάρκ Ντρίσκολ της εκκλησιάς Μάρς Χίλ του Σίατλ .
Ο Πάστορας προειδοποιεί ότι η γιόγκα είναι ειδωλολατρική από τις ρίζες της αναφέροντας χαρακτηριστικά "Θα πρέπει οι Χριστιανοί να μείνετε μακριά από τη γιόγκα, λόγω της δαιμονικής της ρίζας»
Ο Μάρκ Ντρίσκολ δήλωσε στους Τάιμς του Σιάτλ...

Η φάπα της χρονιάς! (VIDEO)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχτηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Την ώρα που ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε ξεκινήσει να κάνει δηλώσεις, ο Ματ Νίλσεν του έριξε σφαλιάρα on camera!

Χαρούμενος ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης για τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ του Μεσσίνα, κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Η χαρά του όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Ματ Νίλσεν του έκοψε… τη φόρα. Πέρασε από πίσω του την ώρα που ήταν on camera(!) και έκανε δηλώσεις και ...

Aγαπάς τον Παναθηναϊκό; Sms...

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός καλεί όλους τους φίλους του «τριφυλλιού» που στηρίζουν την ομάδα να στείλουν μήνυμα από το κινητό τους τηλέφωνο για να ενισχύσουν το σύλλογο.

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και τον αθλητισμό και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα.
Ετσι η διοίκηση βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για ενίσχυση, ζητώντας στους φίλους του «τριφυλλιού» να στείλουν sms!


Αναλυτικά η ανακοίνωση:...

Θανάσιμα λάθη

Πληθαίνουν τα περιστατικά ασθενών, που έχασαν τη ζωή τους λόγω του βελονισμού. Κορυφαίος επιστήμονας της εναλλακτικής ιατρικής διαπίστωσε μετά από έρευνα ότι η εκπαίδευση ενός μεγάλου αριθμού βελονιστών είναι ελλιπής, κάτι που θέτει σε κίνδυνο την υγεία όσων απευθύνονται σε αυτούς.
Δεκάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει τα τελευταία 45 χρόνια, επειδή κακά εκπαιδευμένοι βελονιστές τοποθέτησαν λανθασμένα τις βελόνες στα σώματα των ασθενών, σύμφωνα με μια νέα μελέτη από τον κορυφαίο ειδικό της Βρετανίας στον τομέα της εναλλακτικής ιατρικής, ο οποίος μάλιστα προειδοποιεί ότι οι γνωστοί θάνατοι από βελονισμό μπορεί να μην είναι παρά "η κορυφή ενός μεγαλύτερου παγόβουνου".
Ο καθηγητής συμπληρωματικής ιατρικής Έτζαρντ Έρνστ της Ιατρικής Σχολής Χερσονήσου του πανεπιστημίου του Έξετερ, σε εργασία που παρουσίασε...

Ένα λάθος διέκοψε τις εργασίες για την ανεύρεση του θησαυρού του Αλή Πασά στα Τρίκαλα

Μετά από πολύωρες προσπάθειες του συνεργείου των ανασκαφών, σήμερα το μεσημέρι η επιχείρηση σταμάτησε και ο πολυπόθητος θησαυρός του Αλή Πασά δεν ήρθε στην επιφάνεια από τα έγκατα της γης. Η ώρα ήταν 13:20 όταν το γεωτρύπανο έπιασε το κενό, όπως αρχικά είχε προβλέψει ο υπεύθυνος των ανασκαφών, ο χρυσοθήρας κ. Βαγγέλης Δήμας. Ο κ. Δήμας είχε αναφέρει στην...

Σοσιαληστρική Δουλοκρατία



harrytsopanos.blogspot.com

Πολιτευτής του ΛΑΟΣ ο χάκερ


Με σκοπό να προκαλέσει εμπλοκή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, όπως εκτιμούν οι αρχές, ένας 65χρονος πολιτευτής του ΛΑΟΣ και καθηγητής αμερικανικού πανεπιστημίου, έστειλε σε δεκάδες πρόσωπα ανάμεσά τους και Τούρκους διπλωμάτες πλαστό δελτίο τύπου με ύβρεις προς την Τουρκία, που έφερε ως αποστολέα την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Με πρόθεση να...

Καταδικάστηκε «μάνα» τέρας στη Βρετανία

Κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί της και ο φίλος της την φωτογράφιζε
Ένοχη για την σεξουαλική κακοποίηση του μόλις πέντε μηνών βρέφους της έκρινε το δικαστήριο την 44χρονη Tracy Dawber.

Η υπόθεση είχε σοκάρει την κοινή γνώμη το 2008. Η 44χρονη κοινωνική λειτουργός κακοποιούσε σεξουαλικά το σπλάχνο της μέσα στο σπίτι τους, στο Southport, ενώ επέτρεπε τον παιδόφιλο εραστή της Colin Blanchard να τραβάει φωτογραφίες από τον βιασμό.

Η «μάνα» αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο αναμένεται να εκδώσει την τελική απόφαση για την ποινή κάθειρξης της 44χρονης.


Πηγή

Το φοβερό μυστικό της Σπιναλόγκας



Φυλάκιζαν και υγιείς μαζί με τους λεπρούς για τιμωρία στην Σπιναλόγκα.

Για πρώτη φορά το νησί των λεπρών στην Κρήτη, αποκαλύπτει το φοβερό μυστικό του: Στα χρόνια του εμφύλιου πολέμου και για μια δεκαετία ακόμα, άνθρωποι υγιείς εξορίζονταν στην Σπιναλόγκα για να κολλήσουν τη νόσο του «Χάνσεν» και έτσι να τιμωρηθούν, αλλά και να παραμείνει «ανοιχτό» το νησί για πολλά χρόνια.

Η απίστευτη αυτή τραγωδία ...

Σάρωσε το «Νησί»

Update με τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης.
Υψηλά… υψηλότατα… τεράστια ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε και χθες το «Νησί» στο δεύτερο επεισόδιό του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σειρά του MEGA κατάφερε στην… καρδιά του (από τις 22:15 έως και 22:29) να φτάσει μέχρι και 66,4 βάζοντας φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης της AGB.

Έτσι το «Νησί» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 62 στο γενικό σύνολο και 70,1 στο νεανικό κοινό κατατροπώνοντας κυριολεκτικά τους αντιπάλους του.

Αντίστοιχα, από τις 10 έως τις 11,...

Τα μπιμπελό είχαν... ηρωίνη


Ένα... απλό σετ από πορσελάνινα κηροπήγια με ασορτί ρολόι πήγε να παραλάβει ένας άνδρας
Οι αστυνομικοί φαίνεται όμως ότι είχαν καλή πληροφόρηση. Το πακέτο που έφυγε από το Ιράκ και μετά από μια... στάση στη Βρετανία έφτασε στην Ελλάδα έκρυβε δύο κιλά ηρωίνης.


Το πακέτο πήγε να το παραλάβει στην οδό Φιλελλήνων ένας Αφγανός από έναν ομοεθνή του. Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες την ώρα που το πακέτο άλλαζε χέρια...


πηγή
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan