Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Αν θες Μερσέντες, θα πληρώσεις πολύ ακριβά;

TΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Η  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Συμβουλές προς νοικοκυρές και εργένηδες



Μερικές χρήσιμες συμβουλές για την κουζίνα και όχι μόνο!

Αχαριστια!!!

asimonis.wordpress.com

Το αρχαιότερο δερμάτινο παπούτσι στον κόσμο


Ηλικίας 5.500 ετών

Το αρχαιότερο δερμάτινο παπούτσι που έχει βρεθεί ποτέ ανακάλυψε μία διεθνής ομάδα αρχαιολόγων σε ένα σπήλαιο στην Αρμενία.
Είναι σχεδόν άψογα διατηρημένο και έχει ηλικία 5.500 ετών, είναι δηλαδή 1.000 περίπου χρόνια παλαιότερο από τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο και 400 χρόνια από το Στόουνχετζ στη Βρετανία.

Kυκλοφόρησαν σε τεύχος όλες οι κομμένες λήψεις της Kim Kardashian από το Playboy

Είχαν δεν είχαν τελικά τις δημοσίευσαν
τις φωτογραφίες της Κim Kardashian...Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι αυτές που μέχρι τώρα το playboy κράταγε περιορισμένες μόνο για τα μέλη του, και πρόκειται για τις ίδιες φωτογραφίες που δεν είχαν δημοσιευτεί παλιότερα.. Το για ποιο λόγο τις έκαναν ασπρόμαυρες δεν ξέρουμε, πάντως περιέχονται στο τεύχος Οκτωβρίου για το Playboy της Ιταλίας.......

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια του Facebook μέχρι σήμερα!

Εκτός από το social networking, βρίσκεται σε πλήρη άνοδο και το social gaming, κάτι που για αρκετούς game developers μεταφράζεται σε πολύ χρήμα, και για αρκετούς χρήστες σημαίνει «κόλλημα».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα 10 καλύτερα παιχνίδια που θα σας κρατήσουν συντροφιά για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.....

Προς ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας

Tην ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας σχεδιάζει η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, επικαλούμενη οικονομική δυσπραγία καθώς και τις αναλογιστικές μελέτες που έχουν εκπονηθεί και δείχνουν ότι αν δεν ληφθούν μέτρα, τότε η βιωσιμότητά τους είναι μικρή σε βάθος λίγων χρόνων.

Τα πρώτα δείγματα δόθηκαν από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, όπου το υπουργείο Οικονομικών εμφανίζεται να αρνείται να καλύψει το κόστος των μερισμάτων και να δηλώνει στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας ότι δεν προτίθεται να συμβάλλει περαιτέρω. Όμως και για τα άλλα δύο ταμεία αφήνεται να εννοηθεί πως θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον και για το λόγο αυτό εξετάζεται η λύση της ενοποίησής τους......

£100,000 το ακριβότερο ουίσκι στον κόσμο: Dalmore Trinitas 64


Το Dalmore Trinitas 64 Whiskey πουλήθηκε πάνω από 100.000 Λίρες Αγγλίας!
Το πρώτο μπουκάλι ουίσκι στον κόσμο που έσπασε το φράγμα τιμής των έξι ψηφίων, κυκλοφόρησε χθες από το αποστακτήριο Dalmore και είναι πλέον το ακριβότερο ουίσκι στον κόσμο. Το Dalmore έχει πουλήσει δύο φιάλες για £ 100.000 - περίπου 160.000 δολάρια ΗΠΑ την καθεμία. Το 64 χρονών Trinitas, ονομάστηκε έτσι επειδή υπάρχουν μόνο τρεις φιάλες που παρήχθησαν, και η μία αγοράστηκε από έναν φαν του ουίσκι πολυτελείας στις ΗΠΑ και η δεύτερη από έναν διάσημο επενδυτή ουίσκι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η τρίτη φιάλη θα πουληθεί στο ουίσκι Show στο Λονδίνο στο τέλος Οκτωβρίου.....

Θρησκευτικές ιστορίες με τον Άγγελο Αναστασιάδη




ο Κουτσουρές..

Τζο Νάγκμπε ...ο φουντουκάς
Υπάρχουν πολλές ιστορίες όπου η θρησκεία μπλέκεται με το ποδόσφαιρο.Ασφαλώς πρωταγωνιστής των περισσότερων είναι ο κόουτς Άγγελος, ο οποίος είχε φτάσει σε σημείο να πάει ολόκληρη την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Άγιο Όρος για να νιώσουν οι παίκτες την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας. Μεταξύ των παικτών ήταν κι ο Λιβεριανός Τζο Νάγκμπε, ο οποίος όταν τον ρωτούσαν αργότερα τι είδε στο Άγιο Όρος, απαντούσε: "Εβλεπε παπάντες όλο και έτρωγκε φουντούκια όλο...". 

Τον Άγγελο τον συνοδεύουν πολλά ανέκδοτα, αρκετά εκ των οποίων έχουν πραγματική βάση. Λέγεται πως τα ...παλιά τα χρόνια που ήταν προπονητής στον Εδεσσαϊκό, το αγαπημένο του παιδί ήταν ο Βαγγελάκης ο Κουτσουρές (τον οποίο πήρε μετά και στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον Ηρακλή). Ο λόγος; Δίπλα στο γήπεδο που γινόταν η προπόνηση υπήρχε εκκλησία και κάθε φορά που βάραγε η καμπάνα, ο Βαγγελάκης σταμάταγε τα πουσάπς κι έκανε το σταυρό του, εξασφαλίζοντας μια θέση στη βασική ενδεκάδα! 

Μια άλλη ιστορία λέει πως ο Άγγελος κατέβασε όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή στο προπονητήριο της ομάδας, μόλις διαπίστωσε πως ο πουλματζής ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά! Η αποστολή έμεινε για περίπου μία ώρα στον περιφερειακό της Σαλονίκης, μέχρι η εταιρία να στείλει πουλματζή μευπογεγραμμένο πιστοποιητικό θρησκευτικών φρονημάτων!

Μια επίσης ενδιαφέρουσα (έως και ...ανατριχιαστική) ιστορία αφορά έναν τερματοφύλακα που είχε πάει από τον Άρη στον ΠΑΟΚ και δεν έπαιρνε καθόλου ευκαιρίες από τον προπονητή του. Όταν κάποια στιγμή ζήτησε ακρόαση και ρώτησε τον Άγγελο "γιατί δεν με βάζεις;", εκείνος του απάντησε: "Γιατί βλέπω τον ίδιο το διάβολο μέσα στα μάτια σου"! ( πρόκειται για τον Λαμπάκη )

Το υγραέριο συμφέρει

Βενζίνη ή υγραέριο; Με τις τιμές της βενζίνης να χτυπούν κόκκινο, η στροφή προς την αυτοκίνηση με υγραέριο δεν είναι συμφέρουσα μόνο οικονομικά, αλλά και περιβαλλοντικά.

Πόσο οικονομικότερο και πόσο οικολογικότερο είναι; Πώς και πού μπορούμε να μετατρέψουμε το Ι.Χ. μας και πόσο θα κοστίσει; Ποιους συμφέρει και πόσο ασφαλές είναι; Το ΟΙΚΟ δίνει όλες τις απαντήσεις.....

Σοκαριστικό βίντεο που ξεσκεπάζει τους Σκοπιανούς και τα ψεύδη τους

Ομολογία Σοκ από τον πρώην πρωθυπουργό της FYROM, Γκεοργκιέφσκι:

"ο Goce Delchev και ο Dame Gruev έδιναν θανατικές καταδίκες σε όποιον τολμούσε να πει ότι το αίμα του Μ. Αλέξανδρου κυλούσε στις φλέβες του"

Πριν περίπου 100 χρόνια, οι ΨευτοΜακεδόνες "Ήρωες" των σημερινών Σκοπιανών εκτελούσαν ως προδότη όποιον ...
τολμούσε να δηλώσει απόγονος του Μέγα Αλέξανδρου, ενώ σήμερα όποιος τολμάει να ισχυριστεί το... αντίθετο αποκτάει την στάμπα του Προδότη!! 



http://taxalia.blogspot.com

Διονύσης Σχοινάς Unplugged!


ο Διονύσης unplugged
Ο Διονύσης Σχοινάς πήρε την κιθάρα του και με την συνοδεία του Κώστα Λάινα στο πιάνο ερμηνεύει τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε. Το ξεχωριστό  αυτό πρόγραμμα, παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα στο Dome στην Πολιτεία.
Από το νέο εγχείρημα του Διονύση δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή η οποία είπε και μερικά τραγούδια ντουέτο με τον Διονύση αλλό και σόλο. Το παρόν έδωσε κι ο Αντύπας όπου κι εκείνος ερμήνευσε προσωπικές του επιτυχίες. Αναμφισβήτητα οι Unblugged εμφανίσεις του Σχοινά αποτελούν μια ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης κι οι Δευτέρες αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον......

Φονική έκρηξη σε ορυχείο της Κίνας



Στον απόηχο της χαρμόσυνης είδησης της διάσωσης των μεταλλωρύχων στη Χιλή, μια έκρηξη αερίου σε ανθρακωρυχείο στην επαρχία Χενάν της Κίνας, το Σάββατο, στοίχισε τη ζωή σε 20 εργάτες ενώ άλλοι 17 έχουν εγκλωβιστεί στις στοές.

Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Δείτε πως μπορεί ένα κορίτσι να μεταμορφωθεί στον αγαπημένο της ηθοποιό Jared Leto με την χρήση μακιγιάζ.



πηγή

Στην Ευρώπη το Μουντιάλ του 2018



Σε ευρωπαϊκή χώρα θα διεξαχθεί η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018. Με βάση τον κανονισμό της FIFA, μια ήπειρος δεν μπορεί να διοργανώσει δύο διαδοχικά Μουντιάλ και με δεδομένο το γεγονός ότι το 2014 θα γίνει στη Βραζιλία, δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του τέσσερα χρόνια αργότερα στις ΗΠΑ.

Συναγερμός για επικίνδυνα παιδικά σιρόπια


SOS προς τους γονείς εκπέμπουν οι υπεύθυνοι της βρετανικής αρχής για τα φάρμακα ώστε να προσέχουν, όταν δίνουν στα παιδιά τους αντιβηχικά σιρόπια...

Δύσκολοι καιροί για πειρατές

Η ώρα της αλήθειας φτάνει για το κατέβασμα ταινιών και τραγουδιών στο Διαδίκτυο, πρακτική που ακολουθείται από δεκάδες εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες. Πρώτη φορά οι χρήστες που διακινούν πειρατικά αρχεία βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλα χρηματικά πρόστιμα, ακόμη και με το ενδεχόμενο να τους απαγορευτεί η πρόσβαση στο Ιντερνετ.
Την περασμένη εβδομάδα τέθηκε σε εφαρμογή στη Γαλλία ο νόμος ΗΑDΟΡΙ, που προβλέπει την επιβολή ποινών σε όσους κατεβάζουν πειρατικό υλικό. Ταυτόχρονα, 38 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, υπέγραψαν τη διεθνή εμπορική συμφωνία ΑCΤΑ για την καταπολέμηση της πειρατείας, που ανοίγει τον δρόμο για τη θέσπιση παρόμοιων νόμων......

Το «στοίχημα» μετά την αποχώρηση της Ακρίτα


Ήταν η ψυχή της ομάδας του σήριαλ τα «Μυστικά της Εδέμ»

Μετά την αποχώρηση της Έλενας Ακρίτα από τα «Μυστικά της Εδέμ» και τα όσα σχετικά γράφτηκαν και ειπώθηκαν, ο Γιώργος Κυρίτσης βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Το καθημερινό είναι εξοντωτικό!», παραδέχεται, μιλώντας σε τηλεοπτικό περιοδικό και συνεχίζει: «Η Έλενα κουράστηκε και θέλει να σταματήσει. Το κατανοώ απόλυτα, γιατί όντως μετά από δέκα χρόνια που κάνουμε καθημερινό, δεν κρύβω ότι με δυσκολία θα μπορούσα κι εγώ να πως ναι σε ένα καθημερινό μετά τα «Μυστικά»...

Φρέσκο γάλα ή μακράς διαρκείας;

Θα πρέπει να γίνει σαφές πως φρέσκο γάλα με την έννοια του νωπού, δεν κυκλοφορεί στην αγορά, διότι κάτι τέτοιο θα ενείχε κινδύνους από το μικροβιακό φορτίο που θα έφερε το γάλα.

Το φρέσκο γάλα λοιπόν που εμείς εννοούμε, είναι παστεριωμένο, έχει υποστεί δηλαδή μια ειδική θερμική επεξεργασία με σκοπό την καταστροφή παθογόνων μικροοργανισμών, χωρίς ταυτόχρονα να υποβαθμίζεται σημαντικά η βιολογική του αξία.

Με σκοπό την επιμήκυνση της διάρκειας «ζωής» του γάλακτος, κάποιες βιομηχανίες παρουσιάζουν σήμερα την τεχνική της υψηλής παστερίωσης, που θα λέγαμε ότι πρόκειται για πιο «έντονη» θερμική επεξεργασία......

Άγριο φονικό για τα μάτια μιας γυναίκας


Για... Σικάγο μιλούν οι κάτοικοι της Λαμίας και αυτόπτες μάρτυρες, μετά από άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε σε ουζερί της Λαμίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους...

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τρεις Αλβανοί κάθονταν σε ουζερί της Λαμίας, στη νότια πλευρά της πόλης, και έπιναν αμέριμνοι το ούζο τους. Τρεις άλλοι συμπατριώτες τους μπήκαν μέσα στο κατάστημα και κατευθύνθηκαν προς το τραπέζι τους. Ξαφνικά, και χωρίς να πει κουβέντα, ο ένας από αυτούς βγάζει ένα μεγάλο μαχαίρι (κάμα) και το καρφώνει στα πλευρά του 34χρονου Αλβανού, που του είχε γυρισμένη την πλάτη...

Ακόμα πιο ερωτευμένοι εκτός οθόνης!


Την ώρα που ο επί της μεγάλης οθόνης έρωτας του Ρόμπερτ Πάτινσον και της Κρίστεν Στιούαρτ -Έντουαρντ και Μπέλα, αν προτιμάτε- «φουντώνει», για τις ανάγκες της κινηματογραφικής σειράς «Twilight», κάτι ανάλογο φαίνεται πως συμβαίνει και στην πραγματική τους ζωή.

Το νεαρό ζευγάρι εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό να έχει έρθει ακόμα πιο κοντά, με κοινές εξόδους, στις οποίες οι δύο σταρ δεν κρύβουν τον έρωτα και την οικειότητα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους...

Σκληρός δίσκος που αυτοκαταστρέφεται

Οι σκληροί δίσκοι χωρητικότητας ενός ΤΒ δεν αποτελούν και κάτι το σπουδαίο. Όχι, όμως, αν διαθέτουν hardware κρυπτογράφηση. Ένα τέτοιο σκληρό δίσκο φέρνει στην...
αγορά η εταιρεία Origin Storage. Το μοντέλο Origin Storage 1TB Data Locker Secure κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: με 128μπιτη και 256μπιτη κρυπτογράφηση AES. Επιπλέον ο δίσκος προστατεύεται με ένα...
PIN των 18 ψηφίων. Σε οποιαδήποτε προσπάθεια μη εξουσιοδοτημένης ανάγνωσης των δεδομένων που εμπεριέχει, ενεργοποιείται ένας μηχανισμός αυτοκαταστροφής, μέσω του οποίου σβήνονται όλα τα δεδομένα του.

Ο μεγέθους 2,5" δίσκος SATA διαθέτει ένα στοιβαρό περίβλημα και μια οθόνη LCD. Συνδέεται στο PC μέσω του USB, ενώ διατίθεται στη Βρετανία...

Πηγή : TNSite & Dinatos©

Σύζυγος τραγουδίστριας είχε ερωτική σχέση με άνδρα

'Αφωνους άφησε τους πάντες ο σύζυγος γνωστής τραγουδίστριας και πατέρας τριών παιδιών, που εξομολογήθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με άνδρα! Μάλιστα, όταν η τραβεστί είχε αποκαλύψει την «γνωριμία» τους, εκείνος είχε σπεύσει να διαψεύσει στο περιστατικό, που τώρα ομολόγησε!
Η υπόθεση ήρθε στο φως πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν η τρανσέξουαλ Marilyn -που ως άνδρας λεγόταν Peter Robinson- ισχυρίστηκε πως είχε ερωτική σχέση με τον σύζυγο της Gwen Stefani, Gavin Rossdale, επί 5 χρόνια.

«Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήμασταν μαζί για πέντε χρόνια, αλλά μου φάνηκε ότι ήταν σαράντα», είχε πει χαρακτηριστικά η Marilyn.......

Εντεκα μύθοι... για τους gay στην Πάτρα

Πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα ακούγονται για τους ομοφυλοφίλους. Ο καθένας μας έχει τη δική του άποψη και θεωρία, την οποία έχει αποκτήσει κυρίως από μία... μειοψηφία και χαρακτήρες σε σήριαλ και ταινίες. και αυτό έχει δημιουργήσει κάποιους μύθους. Ο «Κόσμος» ήρθε σε επαφή με κάποια άτομα από την «κοινωνία των gay» στην πόλη μας που αποκαλύπτουν την δική τους άποψη. Και καταρρίπτουν μερικούς μύθους........

Ο μυστικός κόσμος


Ο βυθός των ωκεανών σε ακραία βάθη κρύβει μυστικά που τώρα αρχίζουν να έρχονται στο φως κυριολεκτικά, καθώς το επιτρέπει η τεχνολογία. Ετσι σε βάθος 7.000 μέτρων ανακαλύφθηκε ψάρι με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στην εξέλιξη των ειδών

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος ψαριού που ζει στα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού.

Πρόκειται για ένα λευκό σαλιγκαρόψαρο το οποίο ανακάλυψε στις 10 Σεπτεμβρίου μια ομάδα βιολόγων εξειδικευμένων στη θαλάσσια ζωή με επικεφαλή τον Άλαν Τζέιμσον του Πανεπιστημίου του Αμπερντίν στη Σκωτία...

«Συναγερμός» στα Τρίκαλα


Μεγάλες στιγμές αναμένεται να γνωρίσει την Κυριακή το στάδιο των Τρικάλων, όπου ο ΑΟΤ φιλοξενεί τον ΟΦΗ.Ο ξεσηκωμός των φιλάθλων είναι μεγάλος και πιστεύεται πως μπορεί να γίνει ρεκόρ εισιτηρίων για φέτος. Δεν είναι άλλωστε, κόσμος μόνο από την πόλη των Τρικάλων, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης το γεγονός ότι ο ΑΟΤ θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Γιώργο Μπένο. Ο έμπειρος τεχνικός δούλεψε πάνω στην τακτική και στην ανάλυση του αντιπάλου, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να έχουν υπομονή και πάθος στο παιχνίδι τους και να τα δώσουν όλα για το καλύτερο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χρήστου Πουρή και Παναγιώτη Κόρμπου, που ταλαιπωρούνται από ίωση, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων, αντίθετα ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ίλια Σπασόγιεβιτς και είναι στη διάθεση του προπονητή. Το παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι και οι Τρικαλινοί ευελπιστούν σε καλή εμφάνιση και τρίποντο, ώστε να διατηρήσουν την έδρα τους και να προωθηθούν σε καλύτερη βαθμολογική θέση.


πηγη

16 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής


Φτάνει το 1 δις ο υποσιτισμένος πληθυσμός

Τον Οκτώβριο του 1980 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καθιέρωσε την 16η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού (ή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής) με κύριο στόχο τον περιορισμό της πείνας στον πλανήτη. Ουσιαστικά, γιορτάζεται η ημέρα που ιδρύθηκε το 1945 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ. Σήμερα η πείνα απειλεί περισσότερο από 800 εκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη και ο υποσιτισμός, η διατροφική ανασφάλεια και οι άθλιες συνθήκες υγιεινής είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των υπό ανάπτυξη χωρών...

Μικρές «αποκαλύψεις» για την Άννα Πρέλεβιτς

Μικρά «μυστικά» που δεν ξέρετε για την Άννα Πρέλεβιτς. «Στο πορτοφόλι μου έχω πάντα ένα –δυο mesulid για ώρα ανάγκης. Επίσης πάντα έχω εισιτήρια του μετρό για να μην ξεμείνω. Τραγούδι που θα ήθελα να έχω τραγουδήσει είναι το «Bombastic Love» της Britney Spears γιατί είναι από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες και ειδικά το album που περιέχει αυτό το τραγούδι ήταν από τα αγαπημένα μου. Μόλις τελείωσα να διαβάζω το Harry potter 6 και είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί δεν θα βγει άλλο. Πως ξεφεύγω από την καθημερινότητα; Βλέπω ανελλιπώς «Friends» και νομίζω πως θα βλέπω αυτή τη σειρά ακόμα και όταν μεγαλώσω και γίνω γιαγιά.»

πηγή

Νέο άρωμα για την Beyonce

Βρίσκει πάντοτε νέα σχέδια, ακόμη και αυτή την περίοδο που έχει σταματήσει το τραγούδι για να ξεκουραστεί. Η Beyonce άρχισε να προετοιμάζει το νέο της άρωμα, το δεύτερο κατά σειρά, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά στις αρχές του νέου χρόνου. Θα διαφέρει αρκετά από το Heat, αφού όπως δήλωσε η διάσημη σταρ θα είναι πιο καθημερινό. Η ονομασία του θα είναι Heat Rush.



πηγή

Ποια παρουσιάστρια είχε αφίσα του Brad Pitt στο δωμάτιό της;

Τώρα μεγάλωσε, είναι παντρεμένη και πολύ ερωτευμένη με το σύζυγό της, όμως η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως στο δωμάτιό της είχε αφίσα του Brad Pitt, όπως και πολλά άλλα κοριτσάκια της ηλικίας της. «ήμουν 14 ετών, όταν πήρα από το videoclub της γειτονιάς μου ένα stand της ταινίας «Θρύλοι του πάθους» με τον Brad Pitt. Το είχα χρόνια στο δωμάτιό μου παρότι έπιανε όλο το χώρο. Τον ξεπέρασα όταν γνώρισα το Θοδωρή Μαραντίνη» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.
People


πηγή

Θα βραβευτούν στα Τρίκαλα οι «οδηγοί» που απείχαν από την κατανάλωση αλκοόλ

Η «Ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα» τιμάται σήμερα και στα Τρίκαλα, όπου από το πρωί στην κορυφή της οδού Ασκληπιού, δίνονται ενημερωτικά φυλλάδια σε περαστικούς.

Με κεντρικό σύνθημα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», στόχος της δράσης, είναι η ευαισθητοποίηση των νέων για ασφαλή επιστροφή τους στο σπίτι, μετά από έξοδο στα νυχτερινά κέντρα για διασκέδαση....

Με απουσίες Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Με αρκετές απουσίες και χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του -λόγω της τιμωρίας με μία αγωνιστική- θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός το Σάββατο στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ (19.30, Nova), στον σημαντικότερο αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

H σημαντική, αν μη τι άλλο, απώλεια του Σεμπάστιαν Λέτο, σε συνδυασμό με την απουσία και του Σίντνεϊ Γκοβού, επιτάσσουν μία αλλαγή στην ενδεκάδα συγκριτικά με αυτήν του Παγκρητίου. Ο Xριστοδουλόπουλος είναι αυτός που έχει το προβάδισμα να αντικαταστήσει τον Aργεντινό άσο στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής......

Με Νέμεθ, χωρίς Μήτρογλου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Με μοναδικό στόχο τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη του, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (19.30, Nova) στα Πηγάδια την Ξάνθη, σ' ένα παραδοσιακά δύσκολο ματς για τους "ερυθρόλευκους".

Από αγωνιστικώς πλευράς, ο Κώστας Μήτρογλου αποκλείστηκε από την αποστολή των «ερυθρoλεύκων» παρότι δεν αντιμετώπιζε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Αντίθετα, στη 18αδα συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ για πρώτη φορά, καθώς μέχρι τώρα ήταν μονίμως εκτός 18αδας. Στην Αθήνα πέραν του Μήτρογλου θα μείνει ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος συνεχίζει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ο τραυματίας Ν. Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και για λόγους τακτικής οι Ζαϊρί, Μέγερι, Γκαλίτσιος και Ποτουρίδης.......

«Another one bites the dust» των Queen! Ελληνικά...

Κάτι σχετικό με αυτό που λέγαμε παλιά στο χωριό....

newsbeast.gr

ΧασισοΝews!!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό και μάλιστα… Κρητικό! Ένα άγουρο κοριτσάκι μόλις 14 χρόνων συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στο Ηράκλειο της Κρήτης, μαζί με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άντρα! Χρειάστηκε δε να τους καταδιώξουν περιπολικά για να τους συλλάβουν!

Η 14χρονη μαθήτρια ήταν επιβάτης στην μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 37χρονος, ο οποίος πάτησε γκάζι όταν έπεσε σε μπλόκο και οι άνδρες της Αστυνομίας τους έκαναν σήμα να σταματήσουν σε έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί η μηχανή και να συλληφθούν οι δύο επιβάτες, πάνω στους οποίους βρέθηκαν 110 γραμμάρια χασίς! Μετά την σύλληψη της ανήλικης, συνελήφθη και η μητέρα της με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας.....

Έκανε σεξ με 3 διαφορετικές φουσκωτές κούκλες και μετά τις πέταξε στο παρακείμενο στενό


Ο εισβολέας παραβίασε το κατάστημα που βρίσκεται στη περιοχή Cairns και αφού «πέρασε» όμορφα με τις τρεις φουσκωτές κούκλες τις πέταξε στο παρακείμενο στενό!

Active member-Σκάρωμα

Μια μικρη επιστολη ΠΡΟΣ ΤΟΝ Kο πρωθυπουργο.

 

Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ 
ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΘΕΩΡΟΥΝ πλεον ΕΣΑΣ ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ... ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ... 1]ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Τ+10 ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ? ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ταυτοχρονα ΣΟΡΤ ΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ?..........

Οιχαλία καλλικρατικό τσαντίρι news

Περίπου 48 ώρες μείνανε για την ανακοίνωση των ονομάτων στον Καλλικρατικό Δήμο Φαρκαδόνας.
Ας δούμε με την χιουμοριστική ματιά μας τα πράγματα πως έχουν.
Ο Ντίνος ο γυμναστής μας, αποφάσισε τελικά να κάνει ένα διάλειμμα στο τάβλι και είπε να βοηθήσει και αυτός τον κ.Οικονόμου στο να διαλλέξει την πιο όμορφη για το ψηφοδέλτιο. Και τώρα που σιγά σιγά και καθώς βλέπει πως οι καλλονές μειώνονται,ο κ.Οικονόμου πήγε προχτές στο Κεραμίδι "τρέχοντας" ( που λέει ο λόγος,σιγά μην κουραστεί κιόλας) και έταξε ακόμα και γυμναστήριο σε άνθρωπο του χωριού γνωστό γυμναστή,για να τον πάρει μαζί του στο ψηφοδέλτιο...!!
Ο αντiδήμαρχος μας, γνωστός και ως "Ράμπο" αθλείτε καθημερινά τρέχοντας και ταυτόχρονα ελέγχοντας τον περιφερειακό του χωριού. Και όταν γίνεται και καμία πλημμύρα όπως τις προάλλες κάνει και καμιά βουτιά γιατί ως γνωστόν το κολύμπι βοηθάει αρκετά στο να κάνεις το τέλειο σώμα. Βλέπετε για μια τέτοια κορμάρα πρέπει να κάνεις θυσίες..!!Μην του πάρει τις καλλονές ο κ Οικονόμου!!
Ο δε Ζιώγκος από την άλλη έχει πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια αναζητώντας στελέχη και η Ασημίνα βρίσκεται σε απόγνωση......

Έμεινε έγκυος από σπέρμα στην ...πισίνα



Μία Πολωνή υπέβαλε μήνυση κατά Αιγυπτιακού ξενοδοχείου,υποστηρίζοντας ότι η ανήλικη κόρη της έμεινε έγκυος από την πισίνα...

Στόχος του Μνημονίου, η ανάπηρη κοινωνία

Του Αντώνη Κούρτη

Ανασφάλεια, φόβος και απόγνωση αποτελούν το μεγάλο κίνδυνο
Oι συνεχείς επικλήσεις του πρωθυπουργού «Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», σε συνδυασμό με τα οδυνηρά και βίαια μέτρα, έχουν προκαλέσει φόβο και απόγνωση στην κοινωνία.
Στόχος φαίνεται πως είναι η δημιουργία μιας ανάπηρης κοινωνίας που δεν θα αντιδρά σε αποφάσεις, ακόμη κι όταν αυτές θίγουν κυριαρχικά δικαιώματα ή κοινωνικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες.
Ορισμένη δόση προπαγάνδας μπορεί...

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγους να αναζητά την μισή αλήθεια

Οι χώρες χρεοκοπούν από την πραγματικότητα των αγορών. Οι χώρες χρεοκοπούν όταν δεν τις δανείζουν πια, από λάθος επιλογές και κακοδιαχείριση.

Το ερώτημα για τον μέσο Έλληνα δεν είναι το εάν έστειλε η χωρά μας ψευδή στατιστικά στοιχεία στην ΕΕ. Αυτό έχει αποδειχτεί και δεν είναι πλέον ούτε καν ερώτημα. Αν χρειάζεται κάτι σε είναι απλώς να κινηθεί δίωξη και αν αποδειχτεί εμπλοκή πολιτικών να φτάσει η υπόθεση στην βουλή.
Το ερώτημα που χρειάζεται διερευνήσει άμεσα κάποιος κύριε Παπανδρέου είναι το πώς φτάσαμε στο ΔΝΤ. Ήταν επιλογή, ήταν μονόδρομος, ήταν λάθος, ήταν συσσωρευμένα λάθη; Η Αλήθεια η διαπιστωμένη από την ΕΕ είναι ότι το 2004 το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε μια ακμαία και ραγδαία αναπτυσσόμενη οικονομία και παρέλαβε το 2009 μια οικονομία στα τάρταρα που δεν απόφυγε τελικά το ΔΝΤ τον Απρίλιο του 2010......

Εικόνα από τα Τέμπη

Σύντομα θα γυριστεί το Top Gun 2

Ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες της δεκαετίας του ΄80 και αυτή που έκανε τον Tom Cruise διάσημο. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ήδη προετοιμάζεται το Top Gun 2 . Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο φιλμ θα είναι συνέχεια του προηγούμενου και γίνονται προσπάθειες να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο μέρος του καστ της πρώτης ταινίας.
Ο ίδιος ο Tom Cruise είναι θετικός στο να γίνει η συνέχεια και να υποδυθεί και πάλι το ρόλο του Maverick, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα θελήσει να παίξει και η Kelly McGillis που επίσης πρωταγωνιστούσε στην ταινία.


Πηγή

Η Αστυνομία θα παρακολουθεί τους χρήστες του ίντερνετ

"ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ" ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Η ΕΛ.ΑΣ. θα έχει σύντομα στα χέρια της ένα «όπλο» με το οποίο μπορεί να παρεισφρέει και να παρακολουθεί οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή! Πώς μεταφράζεται αυτό;

Ότι οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν της περιηγήσεις στο διαδίκτυο, την ηλεκτρονική αλληλογραφία και τις συνομιλίες των χρηστών.

Πηγή

Ίβκοβιτς: Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός – Λίγοι σαν τον Σπανούλη


Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη και του κόσμο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με αφορμή τον αγώνα της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας με την Ρεάλ...

Κατά την εκδοχή Βρετανού μουλά, δεν υφίσταται βιασμός, όταν ο σύζυγος υποχρεώσει με τη βία τη σύζυγό του να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του.

Αγανάκτηση προκαλεί η δήλωση του προέδρου του Ισλαμικού Συμβουλίου της Σαρία στη Βρετανία, σεΐχη Μαουλάνα Αμπού Σαγιέντ ότι δεν υπάρχει βιασμός μέσα σε ένα γάμο καθώς το σεξ είναι μέρος του γάμου.

Έτσι με αυτό το σκεπτικό ο Σαγιέντ υποστηρίζει ότι οι σύζυγοι που βιάζουν τις γυναίκες τους δε θα έπρεπε να συλλαμβάνονται αφού δεν κάνουν κάτι κακό........

Καλό Σαββατοκύριακο...

Πολύ πριν σε συναντήσω...



Πολύ πριν σε συναντήσω, εγώ σε περίμενα.
Πάντοτε σε περίμενα.

Σαν ήμουνα παιδί και μ’ έβλεπε λυπημένο η μητέρα,
έσκυβε και με ρωτούσε, «Τι έχεις αγόρι;»

Εγώ δεν μίλαγα, μονάχα έβλεπα πίσω απ’ τον ώμο της
έναν κόσμο άδειο από ‘σένα.

Κι όταν έπαιρνα το παιδικό κοντύλι,
ήταν για να μάθω να σου γράφω τραγούδια,

όταν κοίταγα στο τζάμι τη βροχή,
ήταν που αργούσες ακόμα,

κι όταν χτύπαγε η πόρτα μου και άνοιγα,
δεν ήταν κανείς, κάπου όμως μες στον κόσμο

ήταν η καρδιά σου που χτυπούσε.

Έτσι έζησα πάντοτε.
Κι όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά

-Θυμάσαι;-

Μου άπλωσες τα χέρια τόσο τρυφερά
σαν να με γνώριζες χρόνια.

Μα και βέβαια με γνώριζες.
Γιατί πολύ πριν μπεις μες στη ζωή μου
είχες ζήσει μες στα όνειρά μου Αγαπημένη μου!

Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου, έζησα όλη τη ζωή!


Τάσος Λειβαδίτης
Από τη συλλογή Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας (1953)

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ


strangeactivities.blogspot.com

Οι ξανθές συνεδριάζουν...


Δεν μας έφτανε η εκδίκηση της ξανθιάς και το νησί με τις ξανθές, τώρα έχουμε και το πρώτο διεθνές ...συνέδριο ξανθών κυριών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας, από τις 21/10 μέχρι τις 24/10. Στις 23/10 μάλιστα, οι ξανθές συμμετέχουσες, που αναμένεται να φτάσουν τις 1.000, θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ, κάνοντας πορεία στους δρόμους της Σόφιας, με στόχο να είναι οι περισσότερες ξανθές, που μαζεύτηκαν ποτέ σε μία περιοχή.

Αν τώρα αναρωτιέστε προς τι όλο αυτό; Στόχος του συνεδρίου είναι να βελτιωθεί η θέση των ξανθών στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή…

«Ήθελε να έρθει ο Γκατούζο»

Με τον Φρανσουά Μοντέστο είχε μιλήσει ο Τζενάρο Γκατούζο το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος του εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εξέδρα αναφέρθηκε στη ζωή του στην Ελλάδα, στο ταλέντο του Γιάννη Φετφατζίδη, ενώ αποθέωσε τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

- Υπάρχει κάποιος παίκτης στον Ολυμπιακό που σου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση;....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan