Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Γ. Παπανδρέου: 'Οποιος δεν ψηφίσει το ασφαλιστικό διαγράφεται, αλλά δεν θα κάνω πρόωρες εκλογές!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΠΕ, ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΜΑΓΚΕΣ.

Ένας άνθρωπος που χάνει τη δουλειά του δεν είναι ένας φτωχός άνθρωπος


Η χώρα μπαίνει στην πιο κρίσιμη κοινωνική καμπή της μεταπολιτευτικής της ιστορίας.

Τα σκληρά μέτρα και η αναπόφευκτη αναταραχή, αλλά και η ύφεση που θα επιφέρουν θα δοκιμάσουν την αντοχή της κυβέρνησης και της κοινωνίας. Ήδη οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι πηραν μόλις 250 ευρώ αντί για το επίδομα άδειας. Άρα θα έχουν ελάχιστα χρήματα για να δαπανήσουν στις διακοπές τους και δε θα μπορέσουν όπως κάθε χρόνο να κλείσουν τις "τρύπες" των χρεών τους όπως προγραμμάτιζαν.

Περισσότεροι απο 1000 συμβασιούχοι υπάλληλοι της ΕΡΤ απολύθηκαν και χιλιάδες άλλοι από διάφορες υπηρεσίες θα χάσουν τη δουλειά τους τους επόμενους μήνες. Εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώσουν διπλό ΕΤΑΚ, έκτακτες εισφορές κλπ. Ο ΦΠΑ αυξάνεται και θα συμπαρασύρει τα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης.

Η ανεργία κάθε μήνα σημειώνει ρεκόρ. Η κίνηση στα μαγαζιά είναι σε ελεύθερη πτώση.

Βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη στιγμή....

Ποιος Χουφτώνει Καλύτερα;


Τζέραρντ Μπάτλερ εναντίον Γερασιμάκη Ζαγορίτη: Ποιος είναι ο καλύτερος χουφτοδάχτυλος;

"Summer Feelings 2010 (2CDs)"


Οι μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες σε μια συλλογή που θα σας ξεσηκώσει
επιλεγμένες προσεχτικά μία προς μία από τον DJ Nos και τον DJ Geo...!
Δύο CD με τα καλύτερα Dance tracks του καλοκαιριού που μόλις ξεκίνησε...

The Party has just started... in Greece!



download links.....

Βόμβα Ροναλντίνιο !


Την προοπτική της μεταγραφής στον Ολυμπιακό εξετάζει ο Ροναλντίνιο σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει πως για τον Βραζιλιάνο σούπερσταρ ενδιαφέρονται επίσης οι Μάντσεστερ Σίτι και Λος Άντζελες Γκάλαξι.
Η πολύ πιθανή άφιξη του... Ιάπωνα μέσου, Κεϊσούκε Χόντα στη Μίλαν και η ενδεχόμενη απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς από τους «ροσονέρι» θα σημάνει την αποχώρηση του Ροναλντίνιο από τον ιταλικό σύλλογο και σύμφωνα με την έγκυρη «Gazzetta dello Sport», ο Βραζιλιάνος σουπέρσταρ έχει να επιλέξει ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι, Λος Άντζελες Γκάλαξι και... Ολυμπιακό ως επόμενο «σταθμό» για την ποδοσφαιρική του καριέρα!

Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να απαλλαγεί από το πολύ «βαρύ» συμβόλαιο του 29χρονου μέσου, αφού θέλει να εξοικονομήσει χρήματα για τις υπόλοιπες μεταγραφές που θα πραγματοποιήσει.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο «Ρόνι» θα κάνει την επιλογή του τις επόμενες εβδομάδες αλλά το σίγουρο είναι πως οι μέρες του στην Μίλαν είναι... μετρημένες και κάπου εκεί... μπλέκεται ο Ολυμπιακός που θέλει να πραγματοποιήσει την μεταγραφή «έκπληξη» και να προκαλέσει... ντελίριο ενθουσιασμού στους «κόκκινους» φιλάθλους.

gazzetta.gr
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan