Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Οι πολιτικοί έρχονται κοντά στο ΛΑΟ «τώρα μας θυμήθηκαν λένε οι καταστηματάρχες»



Επισκέψεις επί επισκέψεων και συσκέψεων που έχουν προγραμματισθεί για τις ερχόμενες μέρες δίνουν ένα έντονο προεκλογικό κλίμα στην Πόλη.


Συγκεκριμένα μέρες πολιτικών εξελίξεων μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτή η εβδομάδα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αναμένονται να ανακοινωθούν βαρύγδουπα πολιτικά πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στα Τρίκαλα και παράλληλα επισκέψεις επί επισκέψεων και συσκέψεων που έχουν προγραμματισθεί δίνουν ένα έντονο προεκλογικό κλίμα στην Πόλη.

Αναμένονται τις προσεχείς ημέρες η κ. Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σαμαράς της ΝΔ και αύριο κλιμάκιο πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Επισκέψεις και εξελίξεις που φαίνονται ότι πολλοί λίγο απασχολούν τους πολίτες οι οποίοι όπως έλεγαν χαρακτηριστικά καταστηματάρχες της πόλης που βλέπουν κάθε μέρα κλειδαριές να μπαίνουν σε καταστήματα και να κλείνουν «Τώρα μας θυμήθηκαν οι πολιτικοί, τόσο καιρό που φωνάζαμε «αγρόν αγόραζον» ή σωστότερα, καλύτερο μισθό για τον εαυτόν τους αγόραζαν και έρχονται τώρα να μας πούνε πάλι ΘΑ».


trikalanews

Πόσο απέχει ο φόβος και η ανασφάλεια από την οργή;


Οικονομική «επιβράδυνση» είναι όταν ο φίλος σου μένει άνεργος. Οικονομική «ύφεση» είναι όταν εσύ μένεις άνεργος. Η «χαριτωμενιά» αυτή αποδίδεται στον Χάρι Τρούμαν και είναι διαδεδομένη.Θα αρκούσε μία επίσκεψη στη χώρα μας για να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους. Ο δικός μας προσφιλής όρος είναι «καταιγίδα». Αγνωστης διάρκειας και έντασης. Τον λανσάρισε η κυβέρνηση για να δώσει (ακόμη πιο) δραματικό τόνο στη διεθνή οικονομική κρίση. Και να του χρεώσει τον πανικό που αρχίζει σιγά σιγά να διαπερνά τις ραχοκοκαλιές των πολιτών....


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥNΕΧΕΙΑ....
Οι οποίοι όλο για σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης ακούν και σχέδιο δεν βλέπουν. Κι όσο αυξάνονται και πληθύνονται οι απολυμένοι τόσο ανυπεράσπιστοι νιώθουν απέναντι στη λαίλαπα. Στις 10.000 ανήλθαν οι νέοι άνεργοι στη χώρα μας το τελευταίο τρίμηνο – στις 2.000 υπολογίζονται οι ημερήσιες (!) απολύσεις στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Δεν είναι αριθμοί. Είναι άνθρωποι. Οικογενειάρχες, στην πλειοψηφία τους. Κι ακόμη είμαστε στην αρχή. Το τσουνάμι των απολύσεων, λένε οι αναλυτές, θα εμφανισθεί από την άνοιξη και μετά. Οχι μόνο εξαιτίας της κρίσης, αλλά και με άλλοθι την κρίση. Διότι αποτελεί ήδη κοινό μυστικό ότι «κάποιοι» εκμεταλλεύονται τη συγκυρία για να «ξεφορτώσουν» προσωπικό και να επιβάλουν μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις στους εναπομείναντες τυχερούς (;) υπό τύπο εκβιασμού: Ή εργάζεσαι και αμείβεσαι μερικώς ή τα χάνεις όλα. Συνεπικουρούμενοι από ασφαλείς και γενναιόδωρα αμειβόμενους θεσμικούς παράγοντες που (επαν)εμφανίζουν εσχάτως αυτές τις σχέσεις ως λύσεις σωτηρίας. Πόσο απέχει άραγε ο φόβος και η ανασφάλεια από την οργή;
Μαρίνα Μάνη

paratolmo

Ώρα να πάτε στο καλό...

Απο εναν απογοητευμενο Ελληνα πολιτη.‏

Ολα δειχνουν πως παμε ολοταχως για εκλογες. Μολις εναμιση χρονο μετα της εκλογες και ο χρονος χτυπα ηδη αντιστροφα για την κυβερνηση. Ειμαι περιεργος να ακουσω τον κ. Πρωθυπουργο της χωρας και τους κυβερνητικους βουλευτες, στις προεκλογικες ομιλιες που θα κανουν, να μας αναλυουν το κυβερνητικο εργο των πεντε τελευταιων ετων.
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ, το χαλι της Ελληνικης οικονομιας σημερα απο...
τη μια, με τις δηλωσεις, του μεχρι προτινος υπ. οικονομιας κ. Αλογοσκουφη, περι ισχυρης οικονομιας επι 4περιπου χρονια απο την αλλη.
Το σεμνα και ταπεινα του κ. Καραμανλη μαζι με τον περιφημο πολεμο κατα των νταβατζηδων απο τη μιακαι το να μπορεις να εχεις offshore, να κτιζεις βιλες, να χαριζεις δημοσια περιουσια σε μοναχους, να ξεπουλας κρατικα ακινητα, να ταξιδευεις με κοτερα και αεροσκαφη επιχειρηματιων, να δεχεσαι δωρα και εκπτωσεις απο εταιριες, βλεπε Siemens,να καταγγελλεσαι για συμμετοχη σε δωροληψια και ολα αυτα χωρις κανεις απο τους κυβερνωντες να δειχνει το παραμικρο ενδιαφερον, αντιθετως να προσπαθουν να τα καλυψουν.
Επισης θα ηθελα να ακουσω μια εξηγηση για το που πηγαν οι φοροι που πληρωσαμε ολα αυτα τα χρονια, οταν βλεπουμαι την φτωχια που πληττει εκατομμυρια Ελληνων, το μπαχαλο στην παιδεια, στην υγεια, στο δημοσιο τομεα,στα ασφαλιστικα ταμεια....
Κυριοι της κυβερνησης της ΝΔ ηλθε η ωρα να παραχωρησσεται τις καρεκλες της εξουσιαςοδηγοντας την χωρα δημοκρατικα σε εκλογες.
ΑΡΚΕΤΑ πια!!! Σας δωσαμε δυο τετραετιες και δεν εκτιμησατε στο ελαχιστο την τιμη που σας εκανε ο Ελληνικος λαος.Σας εμπιστευτηκαμε τις τυχες και τα ονειρα ενος ολοκληρου λαου και μας απογοητευσατε οικτρα. ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...

press-gr

Μυστηριώδης Πύρινη Μπάλα πάνω απο τον Ουρανό του Τέξας!!



Η FFA ( Federal Aviation Administration ) των ΗΠΑ ανακοίνωσε πριν λίγο ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ήταν η πύρινη μπάλα που υπερίπτατο του ουρανού του Τέξας την Κυριακή το πρωϊ! Ο Σερίφης της πόλης Williamson χρησιμοποίησε ελικόπτερο για να διερευνήσει το φαινόμενο χωρίς αποτέλεσμα! Δεν αμφιβάλλουμε για το ότι ο κόσμος που το είδε λέει την αλήθεια , δήλωσε ο εκπρόσωπος John Foster. Στρατηγός πληροφοριών των ΗΠΑ επίσης δήλωσε ότι το φαινόμενο δεν έχει σχέση με την σύγκρουση των δορυφόρων!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.......


vendeta

good or evil




σ'εσάς μιλώ που δεν μ'ακούτε
εσείς που για κανέναν δεν υπάρχετε
κι όμως εμένα με κυβερνάτε

εμένα με τυφλώνετε
ένα ανδράποδο των δόλιων παιχνιδιών σας

εσείς που μου παίρνετε κάθε ανάσα αλήθειας
και μου δίνετε πίσω μόνο μια πλάνη

ας ήρθε η ώρα να φύγετε
γιατί η ώρα της ελευθερίας ήρθε
ακόμη κι αν η ευτυχία δε θα ρθει πίσω από κανένα φεγγάρι


www.aggelisni23.blogspot.com
για να αποκατασταθει η ταξη
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan