Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Επώνυμοι (μανιώδεις) καπνιστές διαμαρτυρήθηκαν για την απαγόρευση




Μετά την "καπνοαπαγόρευση", ήρθαν και οι αντιδράσεις. Θάνος Μικρούτσικος, Σταμάτης Κραουνάκης, Ζυράνα Ζατέλη, Δημήτρης Αρμάος, Μ. Δελητζανίδης και ο εγκληματολόγος Γ. Πανούσης, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην καθολική απαγόρευση σε εκδήλωση - με τσιγάρο - στον "Ιανό".

Η εκδήλωση...

Η πόρτα



Πήγαινε κι άνοιξε την πόρτα.
Μπορεί απ' έξω εκεί να στέκει

ένα δέντρο, ένα δάσος,

ένας κήπος,

ή μια πόλη μαγική.



Πήγαινε κι άνοιξε την πόρτα.
Μπορεί να είναι το σκυλί που ψαχουλεύει.

Μπορεί να δεις κάποια μορφή,

ή ένα μάτι,

ή την εικόνα

μιας εικόνας.



Πήγαινε κι άνοιξε την πόρτα
Αν είναι η καταχνιά
θα καθαρίσει.


Πήγαινε κι άνοιξε την πόρτα.

Κι αν είναι μόνο η σκοτεινιά

που θορυβεί

κι αν είναι μόνο

κούφιος άνεμος



κι αν

τίποτα

δεν είναι

έξω εκεί,

πήγαινε κι άνοιξε την πόρτα.



Τουλάχιστο

θα γίνει

κάποιο

ρεύμα.



Μ. Χόλουμπ

Οι θάνατοι από εγκυμοσύνη μειώθηκαν

Οι θάνατοι από επιπλοκές στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τον τοκετό έχουν μειωθεί κατά ένα τρίτο τις τελευταίες δύο δεκαετίες αλλά παρ΄όλα αυτά χίλιοι θάνατοι σημειώνονται καθημερινά που θα μπορούσαν ν΄αποφευχθούν, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).
Οι γυναίκες στις πιο φτωχές χώρες έχουν 36 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από αιτίες που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη σε σχέση με εκείνες που ζουν σε πλούσιες χώρες, ανακοίνωσε ο ΠΟΥ προσθέτοντας ότι τα ποσοστά θνησιμότητας...

Το πιο σέξι χορευτικό δεν βγήκε σε καλό…




Πηγη

Η σχολική ποδιά!


Καλή σχολική χρονια!
Πριν από περίπου 30 χρόνια, καταργήθηκε το βασικότερο αξεσουάρ του σχολείου, η ποδιά την οποία φορούσαν αγόρια και κορίτσια

Τέτοιες μέρες, οι αρχισυντάκτες ζητούσαν οπωσδήποτε ρεπορτάζ για τις τιμές των σχολικών ποδιών. Οι περισσότεροι αγόραζαν από βιοτεχνίες. Οι έχοντες και κατέχοντες φορούσαν Τseklenis, που κόστιζαν τα διπλά χρήματα...

Το ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι απο την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ κι έγινε το 1980

Oι ποδιές καταργήθηκαν το 1982. Τα σχολεία έπαψαν να μοιάζουν με στρατόπεδο και σταδιακά το προαύλιο έγινε πασαρέλα. Πολλές φορές έγινε συζήτηση- ακόμη και στις μέρες μας για επαναφορά του μέτρου -αλλά η πολιτεία ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα. Απ΄ ότι θυμάμαι η ποδιά καταπίεζε πολλές κοπέλες αλλά και η καταργησή της δημιούργησε ένα καθημερινό πονοκέφαλο για το σωστό σχολικό LOOK. Η αλήθεια είναι ότι δεν καταργήθηκε αλλά έπαψε να είναι υποχρεωτική,οπότε όποια κοπέλα θέλει μπορεί ακόμη να τη φορέσει, ειδικά τις απόκριες!


Και πάλι καλή σχολική χρονιά κι όσοι ξέρετε ενημερώστε μας γιατί κάποιοι λένε ότι η δωρεάν παιδεία δεν είναι ούτε δωρεάν ούτε παιδεία!



Δημήτρης Πετρόπουλος

πηγή





Γ@μώ την ανεργία μας! Ένα κείμενό που θα αγγίξει πολλούς ανθρώπους εκεί έξω....

"Προτιμώνται απόφοιτοι λυκείου.
Δεκτές αιτήσεις αλλοδαπών"

Αυτές ήταν δυο μόνο προτάσεις σε μια από τις πολλές αγγελίες που διαβάζω καθημερινά.
Πλέον ο εργοδότης χρειάζεται υπαλλήλους με όσο το δυνατόν λιγότερα προσόντα. Πτυχιούχοι-μιάσματα αποκλείονται! Ίσως γενικά οι ευφυείς άνθρωποι αποκλείονται από τη δουλειά, μια και η δουλειά έχει μετατραπεί σε δουλεία και έχει πάψει να είναι εργασία. Ένας βλάκας ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ του δούλου στα μάτια του εργοδότη. Αυτή είναι η μία θεωρία. Η άλλη θεωρία λέει πως τα πάντα γίνονται με μέσο και με γνωριμίες...

Πουλούσαν τους όρχεις των νεκρών

Δυο υπάλληλοι ενός νεκροτομείου της Κένυας συνελήφθησαν στο Ναϊρόμπι, μπροστά από μια τράπεζα της κενυατικής πρωτεύουσας, ενώ προσπαθούσαν να πουλήσουν ανθρώπινους... όρχεις.
«Είχαμε μια πληροφορία και τους στήσαμε παγίδα. Συλλάβαμε τους δύο άνδρες τη στιγμή που επιχειρούσαν να πουλήσουν τους όρχεις», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζοάνα Τσεμπόι, ο οποίος μάλιστα τους έδειξε και το ...εμπόρευμα, τυλιγμένο μέσα σε μια πράσινη, πλαστική σακούλα.
Οι αστυνομικοί οδήγησαν τους δύο συλληφθέντες στο νεκροτομείο προκειμένου να τους δείξουν από ποιο πτώμα είχαν κόψει τα γεννητικά όργανα.
Η πώληση ανθρώπινων μελών είναι κάτι σπάνιο στην Κένυα, μολονότι η πίστη στις μαγικές δυνάμεις είναι ευρύτατα διαδεδομένη.


Πηγη

Το καλύτερο αποχαιρετιστήριο στο τρένο



Καμπάνια των Γαλλικών Τρένων, οργάνωσαν ολόκληρα event για τυχαίους επιβάτες… Δείτε διάφορες περιπτώσεις, ποιο σας άρεσε περισσότερο;

Ανακαλύφθηκε τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου στη Βραζιλία



Ένα απ΄τα μεγαλύτερα κοιτάσματα που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ..

* Μέχρι 130 δις δολάρια μπορεί να φτάσει η αξία του!

Η Βραζιλία επιβεβαίωσε πριν λίγο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, την ανακάλυψη ενός τεράστιου..πετρελαϊκού κοιτάσματος, γνωστό και ως Libra, με δυνατότητες για εξόρυξη 8 δισ. βαρελιών αργού.
Το νούμερο αυτό το κατατάσσει σε ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου που έχει ανακαλυφθεί τα τελευταία 20 χρόνια και κατά πάσα πιθανότητα είναι μεγαλύτερο από το πεδίο Tupi, στο κοίτασμα Santos.
Η πρώτη εκτίμηση μιλούσε για 5,5 δισ. βαρέλια, ενώ η Petrobas που θα το διαχειριστεί εκτιμά πως τα κέρδη από το συγκεκριμένο κοίτασμα μπορούν να φτάσουν έως και τα 130 δισ. δολάρια.


Πηγη

39η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο η Αθήνα



Οσλο, Γενεύη και Ζυρίχη αποτελούν τις τρεις ακριβότερες πόλεις στον κόσμο, όπως προκύπτει από έρευνα της UBS. Ακολουθούν Τόκυο, Κοπεγχάγη και Νέα Υόρκη. Στην 39η θέση βρίσκεται η Αθήνα.
Φθηνότερες πόλεις στον πλανήτη αναδεικνύονται η..Βομβάη, η Μανίλα και το Βουκουρέστι.
Όσον αφορά τους μισθούς, οι υψηλότερες καθαρές αποδοχές καταβάλλονται σε Ζυρίχη, Σύδνεϋ, Μαϊάμι και Λος Αντζελες. Οι χαμηλότεροι μισθοί καταβάλλονται σε Τζακάρτα, Ναϊρόμπι και Μανίλα. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 32η θέση.
Σημειώνεται πως η έρευνα της ελβετικής τράπεζας πραγματοποιήθηκε σε 73 πόλεις του κόσμου και καλύπτει 112 διαφορετικά καταναλωτικά αγαθά και υπηρεσίες.


Πηγη

Τούβλο μέσα σε πλυντήριο ρούχων [video]



O.M.G !!! Τούβλο μέσα σε πλυντήριο ρούχων. Δείτε τη επακολουθεί στο βίντεο παρακάτω...

Νεα ξeκαρδιστική διαφήμιση της Heineken


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την γνωστή διαφήμιση με τους άντρες που ξετρελαίνονται από το δωμάτιο μπύρας, η Heineken δημιούργησε μια καινούρια πάλι στο ίδιο πνεύμα...

Κάπνιζαν χασίς μέσα στην εκκλησία. Ο νεωκόρος φύλαγε τσίλιες



Μια απίστευτη υπόθεση διαδραματίστηκε σε χωριό έξω από την Πάτρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας, οι φίλοι του νεαρού νεωκόρου είχαν βρει μια κρυψώνα, στην οποία έκαναν ανενόχλητοι χρήση χασίς, χωρίς κανείς να τους παίρνει μυρωδιά! Η κρυψώνα τους δεν ήταν άλλη από την. εκκλησία του χωριού!
Ο νεαρός νεωκόρος - φίλος τους, τους άνοιγε την πόρτα αφού είχε τα κλειδιά και ο ναός μετατρεπόταν σε τεκέ! Δεν γνωρίζουν αν και ο ίδιος ο νεωκόρος δοκίμαζε κι αυτός την απαγορευμένη ουσία.
Σιγά - σιγά το μυστικό τους μαθεύτηκε, έγινε δημοσίευμα στην τοπική εφημερίδα και τώρα, απ' ότι φαίνεται ο νεωκόρος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη Μητρόπολη Πατρών.

Πηγη

Τους συνέλαβαν με πλαστά διαβατήρια



Τρεις αλλοδαποί από το Ιράκ, ηλικίας 20, 34 και 41 ετών, επιχείρησαν να ταξιδέψουν το πρωί της Τετάρτης με πλαστά διαβατήρια από το αεροδρόμιο των Χανίων.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο πλαστά διαβατήρια Τσεχίας και ένα Φινλανδίας, τα οποία προμηθεύτηκαν, όπως δήλωσαν, από άγνωστο άνδρα στην Αθήνα, έναντι του ποσού των 2400 ευρώ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν συλληφθεί συνολικά 42 άτομα, από άνδρες του αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου Χανίων, για κατοχή πλαστών διαβατηρίων.

Πηγη

Η σύλληψη του τραγουδιστή με τα δύο κιλά κοκαΐνη....




Με σήμα των διωκτικών αρχών της Ισπανίας στην Interpol συνελήφθη σε νησιωτικό σύμπλεγμα της Καραϊβικής ο Ελληνας τραγουδιστής, που βρέθηκε μπλεγμένος με δύο κιλά καθαρής κοκαΐνης μεγάλης αξίας...

Η Heidi Montag έχει ένα ατυχηματάκι με το bikini της στην Costarica




Η Heidi Montag έχει ένα ατυχηματάκι με το bikini της σε παραλία της Costarica

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ...

Δεν υπάρχει «ανδρική» και «γυναικεία» συμπεριφορά




Ερευνητές υποστηρίζουν ότι δεν καταγράφονται μείζονες νευρολογικές διαφορές μεταξύ των εγκεφάλων των δύο φύλων

ΛΟΝΔΙΝΟ Τέλος στον «νευροσεξισμό», δηλαδή στην άποψη ότι το φύλο μας, ανδρικό ή γυναικείο, καθορίζει τη συμπεριφορά μας επιχειρούν να βάλουν νέες επιστημονικές μελέτες...

Οι προσφορές των σούπερ μάρκετ προκαλούν σεξουαλική διέγερση




Την ασυνήθιστη αποκάλυψη ότι μια μεγάλη ευκαιρία ή προσφορά στα ράφια των σούπερ-μάρκετ ή στις βιτρίνες ενός καταστήματος προκαλεί την ίδια σεξουαλική διέγερση με το σεξ έκανε μια νέα βρετανική μελέτη από ερευνητές του πανεπιστημίου του Γουεστμίντερ, η οποία δημοσιεύτηκε στο επαγγελματικό περιοδικό «The Grocer».
Η έρευνα...

Ριζικές αλλαγές για πιο εύχρηστο Twitter!



Σε ολικό «λίφτινγκ» προχωρά το Twitter, η δημοφιλής ιστοσελίδα microblogging, που αριθμεί σήμερα περισσότερους από 160 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.
Η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία προστίθενται κάθε μέρα 370 χιλιάδες νέα μέλη, ανακοίνωσε τον ευρύ ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της, με σκοπό να την καταστήσει πιο «φιλική» προς τους χρήστες της και να τους κάνει να παραμένουν συνδεδεμένοι για περισσότερο χρόνο.
Πρόκειται για την πρώτη αλλαγή στο Twitter μετά τη δημιουργία του το 2006.
«Το ηλικίας τεσσάρων ετών κοινωνικό δίκτυο θα προωθήσει μια εντελώς καινούργια αρχιτεκτονική, που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών για περισσότερη ευελιξία και επικοινωνία. Το Twitter μπορεί να γίνει μια θαυμάσια πηγή πληροφόρησης», δήλωσε ο Ίβαν Γουίλιαμς, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Twitter.
Τι αλλάζει...

Η Νέα Υόρκη παραμένει η ακριβότερη πόλη στον κόσμο.

Η Νέα Υόρκη παραμένει η ακριβότερη πόλη στον κόσμο, αλλά η Ελβετία εξακολουθεί να καταβάλλει τους υψηλότερους μισθούς, σύμφωνα με έρευνα της ελβετικής τράπεζας UBS που δημοσιεύεται σήμερα.

Ο Άγιος Βησσαρίων Αρχιεπίσκοπος Λαρίσης (15 Σεπτεμβρίου)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ
Θεολόγου
Μυτιλήνη

Αφιερώνεται με πατρική αγάπη, στο γιο μου Βησσαρίωνα.

«Υιέ, τίμα τον Κύριον και ισχύσεις.» (Παροιμ. 7, 1).

Ένας γνωστός, άγνωστος άγιος.

Πασίγνωστος, ο άγιος Βησσαρίων, στη Θεσσαλία – Ήπειρο – Στερεά Ελλάδα – Ιόνια νησιά, ακόμα και στην Ούγγροβλαχία (Ρουμανία), όπου έφτασε η Θαυματουργική του χάρη, άγνωστος όμως σε πάρα πολλούς χριστιανούς τής υπόλοιπης Ελλάδας, Το ανά χείρας συνοπτικό συναξάρι του επιθυμεί και επιχειρεί:
να τον γνωρίσει σ’ εκείνους πού τον αγνοούν, να τον Θυμίσει σ’ όσους ήδη τον γνωρίζουν, και σ’ όλους να τονίσει πως «θαυμαστός ο Θεός εν τοις αγίοις αυτού» (Ψαλμ 67,36)


Ο άγιος Βησσαρίων γεννήθηκε στην Πύλη ή Μεγάλη Πόρτα ή Πόρτα Παναγιά Τρικάλων της Θεσσαλίας το 1490.....

Το Παιδι με τα 3 χέρια!! (video)

Ο Liu Junjie, είναι ένα αγόρι, το οποίο όταν γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2006, στην Σανγκάη της Κίνας, εξέπληξε τους γιατρούς, καθώς είχε τρία…χέρια!
Ένα δεξί και δύο αριστερά.

Ο Δρ. Τσεν που επέβλεπε το παιδί, δήλωσε πως όσο κι αν έψαξε δεν μπόρεσε να βρει άλλη ανάλογη περίπτωση τέτοιας γενετικής ανωμαλίας, καθώς...

"Το έκανε Βούκινο" (προέλευση)


Κυριολεκτικά το "βούκινο" είναι ένα είδος σάλπιγγας από όστρακο ή από κέρατο βοδιού.
Επειδή το βούκινο έβγαζε δυνατό ήχο, το χρησιμοποιούσαν κατά την αρχαιότητα στις μάχες και το ονόμαζαν «βυκάνην» ή «βούκινον». Οι Βυζαντινοί...

Μνημόνιο

Πως αντέδρασε ο Ταμηλος μόλις άκουσε τι είπε η Παναγιώτα Βράντζα..!

Τρόμαξε με όσα έμαθε και τις πληροφορίες που την θέλουν εκτός ψηφοδελτίου...










Αμέσως την πήρε τηλέφωνο...

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Οι γυναίκες κάνουν ουρά για να με παντρευτούν»




Για άλλη μια φορά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προκάλεσε με την απίστευτη γκάφα του λέγοντας ότι οι γυναίκες πρέπει να παντρεύονται πλούσιους και μεγαλύτερης ηλικίας άνδρες σαν τον ίδιο. Ο Ιταλός πρωθυπουργός και δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, αστειεύτηκε για το θέμα κατά τη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης του κόμματός του για τους νέους.
Ο 73χρονος Μπερλουσκόνι είπε στο κοινό

Γυναίκες και ρόδες: Τα μαθήματα που μπορεί να σου δώσει το αυτοκίνητο για τις γυναίκες

Θυμάσαι το κλασικό «γυναίκα και αυτοκίνητο δεν δανείζονται»; Ε λοιπόν υπάρχουν κι άλλοι κανόνες που ισχύουν και για το αυτοκίνητο και για την «γυναίκα» σου.

Οι καλές αγορές είναι κάτι σαν... οργασμός

Οι προσφορές στα μαγαζιά προκαλούν τον εγκέφαλο με τον ίδιο τρόπο που τον εξάπτει η σεξουαλική επαφή
ΛΟΝΔΙΝΟ Το shopping σαν υποκατάστατο του σεξ; Φαίνεται ότι όσοι το πίστευαν δεν είχαν και τόσο άδικο. Οι μεγάλες προσφορές...

H "έξυπνη" ξανθιά!!!!



Γυρνάει μια ξανθιά απο το σούπερμάρκετ και βλέπει τον άντρα της λαχανιασμένο και ολόγυμνο στο χαλί. Τρέχει κοντά του και τον ρωτάει: - Ανδρα μου, τι σου συνέβη; - Κανε γρήγορα γυναίκα, λέει αυτός, είναι καρδιακή προσβολή! Τρέχει η ξανθια στο...

Εχεις φίλους; Κερδίζεις 4 χρόνια ζωής




Γνωρίζαμε ότι η στενή παρέα παρατείνει τον βίο, αλλά τώρα οι ερευνητές υπολόγισαν «πόσο ακριβώς»
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ Είναι γνωστό ότι ένα από τα πιο σπουδαία «όπλα» μας στον αγώνα για σωματική και ψυχική υγεία είναι οι «δικοί μας άνθρωποι», οι φίλοι και η οικογένειά μας. Τώρα, αμερικανοί ερευνητές βρήκαν «πόσο ακριβώς» καλό μάς κάνει η πλούσια κοινωνική ζωή: όσοι έχουν πολλούς φίλους και τους βλέπουν συχνά ζουν κατά μέσον όρο 4 χρόνια παραπάνω από τους μοναχικούς ανθρώπους...

Δώστε μου και εμένα δάνειο και υπόσχομαι να αναπτυχθώ....

κύριε πρωθυπουργέ , κύριε υπουργέ οικονομικών
Είμαι και εγώ ένας πολίτης με απροσδιόριστο χρέος...(χρωστάω της Μιχαλούς που λένε)
δε παράγω έργο ... (άνεργος το λένε)....δεν έχω δυνατότηα παραγωγής έργου ...(έλειψη κεφαλαίου το λένε).....μου λείπει παιδεία ....μου λείπει υγεία....μου λείπει μέριμνα.
Οπως παρατηρείτε η κατάστασή μου είναι πανομοιότυπη με αυτή του ελληνικού κράτους.

Ακολουθώντας λοιπόν το ευγενές παράδειγμά σας,έχω κάνει όλες τις απαιτούμενες περικοπές δαπανών στην οικία και την οικογένειά μου, έχω λάβει όλα τα μέτρα επιβολής λιτότητας και αιτούμαι και εγώ να λάβω ανάλογο δάνειο και υπόσχομαι να "αναπτυχθώ" προκειμένου να είμαι συνεπής στην αποπληρωμή του.

αναγνώστης

Πηγη

Σε όλο τον κόσμο εξαπλώνεται η νέα κατηγορία πολυανθεκτικών βακτηρίων

Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε εφιάλτη: Μετά την εμφάνισή τους στην Ινδία, βακτήρια που δεν αντιμετωπίζονται με σχεδόν κανένα αντιβιοτικό, χάρη σε ένα επικίνδυνο γονίδιο που μεταπηδά από είδος σε είδος, εντοπίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες σε ακόμα 12 χώρες, ανακοίνωσαν ανήσυχοι οι επιδημιολόγοι.

«Υπάρχει μεγάλη ανησυχία» δήλωσε η Δρ Λίντσεϊ Γκρέισον, λοιμωξιολόγος του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης, μιλώντας σε συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Μικροβιολογίας που πραγματοποιείται στη Βοστόνη...

Αποχαιρετάει ο «Ζορό»

Η αντίστροφη... μέτρηση για τον Ίσμαελ Μπλάνκο ξεκίνησε, αφού ο Αργεντινός απάντησε αρνητικά και στην τρίτη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που έγινε από την ΑΕΚ και πιθανότατα θα αποχωρήσει από τον σύλλογο όταν λήξει το συμβόλαιό του.
Η τρίτη πρόταση της ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο ήταν και... φαρμακερή, αφού ο μάνατζερ του. Αργεντινού Γκουστάβο Οναϊντια απάντησε αρνητικά στους ανθρώπους της «Ένωσης» και φαίνεται πως εκτός απροόπτου ο πελάτης του μετράει τον χρόνο αντίστροφα στους «κιτρινόμαυρους»...

Δείτε το πραγματικό Κung Fu...ο τύπος είναι φωτιά!


Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε το 1994, σε μια συνάντηση του Αφγανού πρωταθλητή πολεμικών τεχνών και master στο Kung Fu, Ehsan Shafiq, με έναν πρωταθλητή και κάτοχο μαύρης ζώνης στοTaekwondo...

H CINEMANIA επιστρέφει στις αρχές Οκτωβρίου!

H CINEMANIA, η εκπομπή που λατρεύει τη μεγάλη οθόνη, επιστρέφει στη μικρή οθόνη στις αρχές Οκτωβρίου!
Γυρισμένη σε ολοκαίνουργια virtual sets, η εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο Νίκος Γουλιάς, δίνει το «παρών» για δέκατη τρίτη χρονιά στην ΕΤ3 και κάθε Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα θα μας διασκεδάζει με πρωτότυπα θεματικά αφιερώματα αλλά και δίνοντας μια εντελώς νέα οπτική σε αφιερώματα που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα στο παρελθόν.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για απολαυστικές περιπλανήσεις στους «θαυμαστούς κόσμους» του σχολείου, του ποδοσφαίρου, του φαγητού, της μόδας αλλά και των «ροζ» ταινιών!
Μείνετε συντονισμένοι!


Πηγη

Πυροβολισμοί σε ριάλιτι στην Τουρκία (Βίντεο)

Πανικός σε «ζωντανή» εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης. Ένοπλος εισέβαλε στο κτίριο του ιδιωτικού σταθμού Atv στην Κωνσταντινούπολη και άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο ανθρώπους.
Όλα ξεκίνησαν όταν η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη, ονόματι Αχμέτ Αγιλντίζ, απευθύνθηκε στην εκπομπή με τον...

Η κρίση έφερε αυτοκτονίες, ρεκόρ στο Ν. Ηρακλείου!

Λίγες ημέρες μετά την παγκόσμια ημέρα κατά της αυτοκτονίας, στην Κρήτη οι αυτόχειρες παρουσιάζουν δραματική αύξηση, ενώ από την αρχή του 2010 μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 13 περιπτώσεις ανθρώπων που έθεσαν τέρμα στη ζωή τους, οι περισσότεροι γιατί τους έπνιγαν τα χρέη.
Οσοι θέτουν τέρμα στη ζωή τους, λόγω οικονομικών δυσκολιών, ήταν άνδρες 38-62 ετών με οικογένειες και παιδιά...

Αγώνας ¨Υψηλής Επικινδυνότητας¨ το ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟΚ

H UEFA χαρακτήρισε τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπριζ, ως αναμέτρηση "υψηλής επικινδυνότητας", εξαιτίας της παρουσίας των οπαδών του "δικεφάλου" του Βορρά στο "Jan Breydel stadion". Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει οδηγίες στον κόσμο.
Αναλυτικά...

Εύκαμπτο ηλεκτρονικό χαρτί από τη Sony

Η Sony παρουσίασε στις 8 Σεπτεμβρίου στο Τόκιο τη δική της πρόταση για ηλεκτρονικό χαρτί που θα είναι εύκαμπτο. Το ηλεκτρονικό χαρτί της Sony έχει βάση από φιλμ. Είναι εξαιρετικά ευλύγιστο, ιδιαίτερα λεπτό και ελαφρύ και καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια. Η ευλυγισία του μάλιστα είναι τέτοια που επιτρέπει ακόμα και ένα ή δύο τσακίσματα στις άκρες χωρίς πρόβλημα στη λειτουργία του...

Διαιτητές στη λίστα του ΣΔΟΕ



Τα "βρώμικα δίχτυα" του ελληνικού ποδοσφαίρου επιχειρεί να ξηλώσει το ΣΔΟΕ. Η έρευνα, μετά τις αποκαλύψεις των "ΝΕΩΝ" για τις δραστηριότητες μάνατζερ από τη Θεσσαλονίκη, οδηγεί ήδη σε διαιτητές ποδοσφαίρου και συγκεκριμένους παράγοντες που φέρονται να είχαν συναλλαγές μαζί του, ενώ στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχει μπει και δεύτερος ποδοσφαιρικός ατζέντης με έδρα των δραστηριοτήτων του την Αθήνα.Με εντολή του εισαγγελέα του ΣΔΟΕ οι λογαριασμοί του θεσσαλονικιού μάνατζερ με το
αστρονομικό ποσό...

Μια εικόνα 1000 λέξεις....

13 Νοεμβρίου, 1985. Η 13χρονη Omayra Sanchez βρίσκεται παγιδευμένη επί 3 ημέρες στο νερό κι ανάμεσα σε συντρίμμια, μετά από καταστροφή, η οποία προκλήθηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου Nevado del Ruiz, στο Armero της Κολομβίας. Η φωτογραφία ελήφθη από τον φωτογράφο Frank Fournier, λίγες ώρες πριν πεθάνει το κοριτσάκι από γάγγραινα (είχαν παγιδευτεί τα πόδια του) και υποθερμία. 
Πηγή

Δείτε το ολοκληρωμένο trailler της εκπομπής "Master Chef"

Πάμε να δούμε το νέο ολοκληρωμένο trailler της νέας εκπομπής που θα παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου, το πολυσυζητημένο "Master Chef" του Mega.Μια μεγάλη παραγωγή που θα αναδείξει τον καλύτερο Έλληνα σεφ. Ευφάνταστες δημιουργίες, gourmet συνταγές και δυνατά συναισθήματα με φόντο την κουζίνα. Οι 20 καλύτεροι υποψήφιοι που θα ξεχωρίσουν στις οντισιόν, θα αποτελέσουν τους διαγωνιζόμενους του προγράμματος. Καθημερινά θα έρχονται αντιμέτωποι στην κουζίνα και θα κρίνονται για τις επιδόσεις τους, από 3 καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου
Δείτε το trailler...

Καλό μπουμπούκι είναι και αυτός....

Αναστάτωσε χθες την εγχώρια showbiz η είδηση ότι γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας του στην Καραϊβική συνελήφθη από αστυνομικούς που ερευνούσαν βάσει συγκεκριμένων πληροφοριών βρίσκοντας τελικά δύο κιλά καθαρής κοκαΐνης κρυμμένα σε βαλίτσα με διπλό πάτο....

Το τραγούδι του γάμου της Καλομοίρας!



Η Καλομοίρα είπε "I do" με ένα τραγούδι λίγες μέρες πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της Γιώργο.

Το Καλομοιράκι ανυπομονεί να παντρευτεί τον καλό της Γιώργο Μπούσαλη και μετράει αντίστροφα μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου...

Έτσι κέρδισε τις εκλογές......

Μορφή δημοψηφίσματος λέει θα είναι οι εκλογές που έρχονται... Καλούμαστε λέει να ψηφίσουμε υπέρ του ΔΝΤ η κατά αυτού. Βρε ούστ.....



Όλοι όμως ξέρουμε το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου...
Αυτοί είμαστε, συνεχίζω να κοιμάμαι...

Ξεσκεπάστηκαν ...τελείως.!!!!

Απίστευτοι αυτοί οι Megaβανταδόροι.

Προσπάθησαν να στριμώξουν έναν άνθρωπο ο οποίος έκανε μια συμβολική πράξη αντίστασης, με τα ηλίθια επιχειρήματα και ερωτήματα όπως "Αν υπάρχει τυραννία στην Ελλάδα" "Αν έχει σπουδάσει κανονικά" "Αν κόβει αποδείξεις" και άλλες μπουρδολογίες.
Βέβαια δεν βρήκαν να απαντήσουν τίποτα στην αναφορά του, ότι ακόμα και στην Τουρκία γίνονται πλέον δημοψηφίσματα ενώ εδώ ο...

Έρχεται νέο smartphone από την Acer

Αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στη χώρα μας, η γνωστή κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών Acer έχει μπει εδώ και μερικούς μήνες στην αγορά των smartphones.

ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ “ΜΠΡΑΒΟΝΙΑ” ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ


diadilotis-deth 1diadilotis-deth4diadilotis-deth3
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ” ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΡΥΓΓΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ. ΕΑΝ Ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ)
Πηγή
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan