Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η γυμνή... κατάσκοπος προκαλεί!


Είναι κατάσκοπος. Είναι 28 χρονών. Είναι σέξι και ξέρει πως να προκαλεί τα πλήθη...

Μοντέλα μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης πασαρέλα στο Βέλγιο (video)

Μοντέλα μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης πασαρέλα σε μια επίδειξη πρετ α πορτε κολεξιόν στο Βέλγιο.
Όλα πήγαιναν μια χαρά και η επίδειξη βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι τη στιγμή που ένα μοντέλο χτύπησε κατά λάθος ένα άλλο.

Το «θιγμένο» μοντέλο απάντησε με μπουνιά και κοσμητικά επίθετα στη συνάδελφό της, και τότε το κλίμα έγινε εχθρικό, τα μοντέλα πιάστηκαν κυριολεκτικά από τα μαλλιά και η πασαρέλα γέμισε φουρκέτες!!!

Το κοινό παρακολουθούσε τη μοντελο-μάχη με κομμένη την ανάσα.

Τα μαλλιοτραβήγματα...

Ασχημόμετρο… η νέα εφαρμογή του I-phone

Αν η βασίλισα του παραμυθιού χρειαζόταν τον καθρέφτη που μιλάει για να μάθει πόσο όμορφη είναι, οι σύγχρονες πριγκίπισσες χρειάζονται απλά ένα i-phone.
H νέα εφαρμογή για το iΡhone κρίνει την ομορφιά σε λίγα δευτερόλεπτα συγκρίνοντας τη φωτογραφία που του βάζετε με τις ιδανικές αναλογίες στα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου. Ακολουθεί βαθμολογία ασχήμιας από το 1 ως το 10, όσο πιο άσχημος τόσο πιο κοντά στο.10 και χιουμοριστικό σχόλιο.

Η εφαρμογή διατέθηκε στις 13 Οκτωβρίου στη Βρετάνία και κάνει ήδη θραύση χάρη στα επιτυχημένα σχόλια και στην προσιτή τιμή της (μόλις 1,1 ευρώ) και είναι ήδη στις 20 πιο επιτυχημένες εφαρμογές της χώρας. Το «Ασχημόμετρο» εμφανίζει συχνά αμφιλεγόμενα αποτελέσματα και κάνει αυστηρή κριτική.

Για παράδειγμα,..

Το Medal of Honor φτανει το 1.5 εκατομμύριο πωλήσεις Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Το Medal of Honor φτανει το 1.5 εκατομμύριο πωλήσεις http://24wro.b

Η ΕΑ επιβραβεύει τις πωλήσεις του νέου FPS της με ένα νέο multiplayer addon.

Παρά τα όχι και τόσο ενθαρρυντικά reviews, η ΕΑ ανακοίνωσε ότι η πρόσφατη κυκλοφορία του παιχνιδιού Medal of Honor έχει πουλήσει πάνω από 1.5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως τις πρώτες πέντε μέρες της κυκλοφορίας.

Το Medal of Honor κυριάρχησε σε πωλήσεις στην Αγγλία τις δύο πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του στα ράφια των καταστημάτων. Το παιχνίδι προκάλεσε ακόμα και έντονη διαμάχη στην χώρα, διότι η υπουργός άμυνας ζήτησε την απαγόρευση του. Ο λόγος ήταν ότι το multiplayer mode του παιχνιδιού θα έδινε την δυνατότητα στους παίκτες να παίξουν ως Ταλιμπάν. Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που η ΕΑ αναγκάστηκε να μετονομάσει το συγκεκριμένο mode σε Opposing Force.
Οι πωλήσεις του παιχνιδιού έχουν αποφέρει μέχρι στιγμής...

Έκλασε μέντες

Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του.. Δείτε το βίντεο!!

Γνωρίζετε ότι..

Ήξερες ότι η φράση "έφαγε χυλόπιτα" προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων;

Ήξερες ότι οι γαρίδες είναι τα πιο θορυβώδη όντα στον ωκεανό;

Ήξερες ότι υπάρχουν περισσότερα από 200 είδη κούκλων Barbie;



Ήξερες ότι η κινηματογραφική ταινία «Η Γκαρσονιέρα» ήταν η τελευταία ασπρόμαυρη ταινία που βραβεύτηκε με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας (1961) για δεκαετίες, μέχρι την απονομή του ίδιου αγαλματιδίου στη «Λίστα του Σίντλερ » το 1994;


Ήξερες ότι τα δέντρα αναπτύσσονται όσο ζούνε;...

Έρχεται ο δριμύτερος χειμώνας της τελευταίας χιλιετίας υποστηρίζουν οι μετεωρολόγοι

Καθοριστική θα είναι επίδραση των πάγων στο Ρεύμα του Κόλπου
Ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι ο σκληρότερος της Ευρώπης που καταγράφηκε την τελευταία χιλιετία.
«Στο εγγύς μέλλον ένας τεράστιος παγετώνας θα αρχίσει να καλύπτει το βόρειο μέρος της ευρωπαϊκής ηπείρου, ως αιτία της υποχώρησης της ροής του θερμού ρεύματος του Κόλπου, στον Ατλαντικό Ωκεανό, που φθάνει μέχρι τις βόρειες ακτές της ευρωπαϊκής ηπείρου».
Τα παραπάνω υποστηρίζουν επιστήμονες του πολωνικού Ινστιτούτο Μετεωρολογίας και Διαχείρισης Υδάτων, μετά τις μετρήσεις του ρεύματος του Κόλπου, του οποίου η ταχύτητά του έχει μειωθεί δύο φορές.
Αποτέλεσμα αυτού είναι η ροή των παγωμένων ανέμων της αρκτικής να κατευθύνονται νοτιότερα.Τα συμπτώματα αυτών των κλιματικών αλλαγών ήδη παρατηρούνται στις σκανδιναβικές χώρες.
Εάν το ρεύμα του Κόλπου του Μεξικού σταματήσει εντελώς να ρέει εντελώς, τότε στην Ευρώπη θα ζήσουμε μια νέα εποχή παγετώνων. Ίσως η Σκανδιναβία καλυφθεί εξ ολοκλήρου από ένα τεράστιο παγετώνα που θα αναγκάσει τους κατοίκους να μετακινηθούν προς τα νότια.
Τα επιστημονικά πορίσματα των Πολωνών...

Virtual Sex: To Παρόν Και Το Μέλλον Της Εικονικής Απόλαυσης

Ο Ιανουάριος είναι ένας καυτός μήνας για την τεχνολογία με το Consumer Electronics Show και τα keynote της Apple να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των απανταχού γκατζετάκηδων. Οι πιο μυημένοι, ωστόσο, γνωρίζουν ότι στις ίδιες ημερομηνίες με τη CES διεξάγεται και μια άλλη έκθεση, η Adult Entertainment Expo που είναι το μεγαλύτερο γεγονός για τη βιομηχανία της ερωτικής απόλαυσης.

Οι κοινές ημερομηνίες είναι κάθε άλλο παρά σύμπτωση. Η βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου...

Στις 21 πιο "έξυπνες" ψηφιακά πόλεις του κόσμου τα Τρίκαλα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων ανήκει στις 21 "έξυπνες" ψηφιακά πόλεις του κόσμου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που έγιναν από την πόλη Suwon της Νότιας Κορέας.

Το Suwon, είναι η Νο 1 πρωτοπόρα ψηφιακά πόλη του κόσμου για το 2010, μετά την αξιολόγηση από τον Διεθνή μη κερδοσκοπικό Οργανισμό ICF (Intelligent Community Forum) της Νέας Υόρκης.

Το φετινό θέμα της διαγωνιστικής διαδικασίας ήταν: «Η υγεία σε μια έξυπνη (ψηφιακά) κοινωνία».

Πηγή

carry on dancing...

The moonlight
Shines down interstellar beams
And the groove tonight
Is something more than you've ever seen
Stars and planets taking shape
A stolen kiss has come too late

Συντριβάνι που… ζωγραφίζει!

Το περίεργο αυτό συντριβάνι κοσμεί την είσοδο ενός εμπορικού κέντρου στην πόλη Hakata της Ιαπωνίας.

Λειτουργεί όπως ακριβώς και ένας απλώς εκτυπωτής μελανιού. Η παροχή νερού ελέγχεται από ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος καθορίζει την ποσότητα νερού που απελευθερώνεται κάθε φορά.
Το αποτέλεσμα είναι ένα συντριβάνι το οποίο δημιουργεί εικόνες και λέξεις με νερό.




Πηγή

Ο λογαριασμός μετά τις εκλογές;;;;





Πηγή

Νεάτερνταλ ή Χόμο Σάπιενς στη Θεσσαλία;


Ανθρωπος του Νeanderthal ή Ηomo Sapiens ήταν ο πρώτος κάτοικος του σπηλαίου της Θεόπετρας;

Η απάντηση αναζητείται στα ιζήματα του σπηλαίου, που έχουν χρονολογηθεί στα 130.000 με 140.000 πριν από σήμερα και στα ευρήματα των ερευνών, ανάμεσά τους και αποτυπώματα ανθρωπίνων πελμάτων και εργαλεία.

Μοναδικά ευρύματα

«Τα ευρήματα αυτά είναι μοναδικά στον ελλαδικό χώρο....

Όταν ο χαζομπαμπάς διδάσκει...

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έκαναν τα χατήρια στους αγρότες και πάλι εμείς θα πληρώσουμε τον λογαριασμό!


- 1,3 δισ. θα βγούν από τις τσέπες των ελλήνων πολιτών
- Μας τα ζητάει πίσω η ΕΕ αφού είναι πρόστιμα για την περίοδο 2004 -2007
- Παρατυπίες και ατασθαλίες διαπίστωσαν οι ευρωπαίοι ελεγκτές
- Ερευνα και για 270 εκατ. ευρω που δόθηκαν στους πυροπαθείς
Και μόνο στο άκουσμά της η είδηση προκαλεί οργή.

Οι έλληνες πολίτες καλούνται για ακόμα μια φορά να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και να πληρώσουν σε βάθος τριών χρόνων 1,3 δισ. λόγω της ανικανότητας εκείνων που κυβερνούν και διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.

Η Κομισιον έστειλε τους ελεγκτές της στην Αθήνα....

Ο καινούριος παπάς (Ανέκδοτο)

Ο καινούριος παπάς της ενορίας ήταν τόσο νευρικός στην πρώτη του λειτουργία, που δε μπορούσε να μιλήσει. Πριν την επόμενη λειτουργία ρωτάει τον Αρχιεπίσκοπο, τι θα μπορούσε να κάνει για να χαλαρώσει. Ο Αρχιεπίσκοπος τον συμβουλεύει ως εξής: "Την επόμενη φορά ρίξε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό που θα πιεις και θα δεις πώς θα χαλαρώσεις."

Την Κυριακή ο παπάς ακολουθεί τη συμβουλή και πραγματικά νιώθει ότι θα μπορούσε να κάνει κήρυγμα χωρίς άγχος. Μετά τη λειτουργία επιστρέφει στο σπίτι του, όπου μετά από λίγο εμφανίζεται ο Διάκος του Αρχιεπισκόπου και του παραδίδει ένα σημείωμα που έγραφε τα εξής:...

Τρεις στους 10 νέους πίνουν πάνω από το επιτρεπόμενο

32a Τρεις στους 10 νέους πίνουν πάνω από το επιτρεπόμενοΟι 3 στους 10 νέους που ξενυχτούν στα κέντρα διασκέδασης και οδηγούν, καταναλώνουν αλκοόλ πέρα του ορίου, ενώ οι περιοχές που εντοπίζονται τα υψηλότερα ποσοστά είναι η Πάτρα, η Ρόδος, η Τήνος και η Δράμα.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που συνέλλεξε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» που διοργάνωσε για 4η χρονιά την εκδήλωση «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» στην Ελλάδα το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια της οποίας έλεγξε τα επίπεδα αλκοόλ σε 1.100 άτομα σε 23 μεγάλα νυχτερινά κέντρα σε 14 πόλεις της Ελλάδας.....

Το τροχαίο


Το Αυτοκινητο αυτό που βλέπετε στην εικόνα τοποθετήθηκε σε έκθεση αυτοκινήτων από τη Σουηδική τροχαία. Διακρίνετε τιποτα το περίεργο ;

Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία...

Από που βλέπουμε live στο pc όλα τα αθλητικά γεγονότα (και όχι μόνο)?

Εδώ και χρόνια εγώ έχω σταματήσει να   βλέπω τηλεόραση ή βλέπω ελάχιστα. Για ποιο λογο να δω τηλεόραση? Καταρχήν στην τηλεόραση το μισό πρόγραμμα είναι διαφημίσεις. Έχω κάνει το pc τηλεόραση. Κατεβάζω ταινίες (για πληροφορίες κοίτα εδώ), ενημερώνομαι από τα τόσα χιλιάδες ειδησεογραφικά portals και μπόρω να δω όλα τα αθλητικά γεγονότα. Όταν λέω όλα, εννοώ όλα. Από τον τελικό του mundial, μέχρι τα προκριματικά του κρίκετ ή του Μπιτς Βόλεϊ. Επίσης έχω συνδέσει το pc με τη τηλεόραση, ώστε να τα βλέπω και σε μεγάλη οθόνη....

Πράγματα που δεν θα ξέραμε, εάν δεν υπήρχε ο κινηματογράφος!

1. Πάντα ένας
από δύο πανομοιότυπους δίδυμους είναι σατανικός.

2. Εάν πρόκειται να απασφαλίσεις μια βόμβα, όποιο καλώδιο και να κόψεις είναι το σωστό.

3. Σε σκηνή καράτε, εάν οι αντίπαλοι είναι πολλοί μη νοιάζεσαι γιατί θα περιμένουν...

Οι τολμηροί Βρετανοί πολιτικοί και οι Έλληνες ψοφοδεείς.

Όπως είναι πλέον γνωστό, η νεοεκλεγείσα Βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε θαρραλέα και αντρίκεια, ότι θα προβεί σε μια σειρά περικοπών στις δημόσιες δαπάνες, μεταξύ των οποίων θα είναι και η απόλυση 500.000 δημοσίων υπαλλήλων. Προσέξτε: Δεν αυξάνει καθόλου το σκέλος των εσόδων, δηλαδή τους άμεσους φόρους και τον ΦΠΑ και επομένως δεν αυξάνει τον πληθωρισμό που θα σκότωνε την αγορά και τα νοικοκυριά και θα ανακύκλωνε την ύφεση.

Αντίθετα η νεοεκλεγείσα Ελληνική κυβέρνηση...

Η πιο Sexy διαφήμιση που είδατε ποτέ - Sexy μοντέλα με τα εσώρουχα τους

Αυτή είναι η τελευταία Sexy διαφήμιση της Victoria Secret για τα Χριστούγεννα ! Μεταξύ άλλων συμμετέχουν τα μοντέλα Marissa Miller, Miranda Kerr, Alessandria Ambrosio, Douzen Kroes και πολλές άλλες χορεύοντας μόνο με τα.. Εσώρουχα τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...

Αναγνωρίζετε τον κύριο?

Τσάκ, αφιερωμένο.....



Το Περίεργο Οργανο

Το Οργανο που βλέπετε στην εικόνα χρησιμοποιούνταν τον μεσαίωνα σαν μεθοδος βασανισμού και μάλιστα ηταν ιδιαίτερα φρικτος τρόπος.Μηπως ξερετε τι είναι ;...

Ποιες είναι οι τροφές που μας κάνουν πιο όμορφες?

 Το μυστικό για να αποκτήσεις υπέροχα μαλλιά και επιδερμίδα που αντανακλά υγεία δεν βρίσκεται (μόνο) στο νεσεσέρ σου, αλλά (και) στο ψυγείο σου. Ανακάλυψέ τις τροφές που πρέπει να συμπεριλάβεις στο διατροφολόγιό σου και υποδέξου τον νέο fresh εαυτό σου!

 Άγριος σολομός αντί για αντηλιακή
Ο άγριος σολομός, όχι όμως εκείνος που προέρχεται από ιχθυοτροφεία, αποτελεί μια από τις καλύτερες πηγές ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία με τη σειρά τους διατηρούν την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη και καθαρή. Επίσης, ο σολομός περιέχει και σελήνιο που προστατεύει την επιδερμίδα από την έκθεση στον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία και, τέλος, βιταμίνη D που βοηθά στη διατήρηση της υγείας ων οστών και των δοντιών μας.

Μενεγάκη γυμνή: ροζ φωτογραφίες σε δωμάτιο ξενοδοχείου !

Έξαλλη είναι η Ελένη Μενεγάκη με ροζ φωτογραφίες της ίδιας με τον Ματέο Παντζόπουλο σε δωμάτιο ξενοδοχείου, που κυκλοφορούν σε εκδότες περιοδικών. Τι προσπαθεί να κρύψει η Μενεγάκη;
Φωτογραφικό υλικό από πολύ προσωπικές στιγμές της Ελένης Μενεγάκη διακινούν αυτή τη στιγμή στην αγορά άγνωστοι, γεγονός που έχει.κάνει έξαλλη την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα,...

Καβαντζώσου

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Au revoir Μπασινά!

Παρελθόν από την Αρλ αποτελεί ο Άγγελος Μπασινάς, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει λύση με τον γαλλικό σύλλογο. Ακολουθεί ο Χαριστέας σύμφωνα με τους Γάλλους.

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Άγγελου Μπασινά με την φανέλα της Αρλ του κόστισαν... την παρουσία του στην νεοφώτιστη γαλλική ομάδα, η οποία έλυσε το συμβόλαιο της με τον Έλληνα άσο.

Και ο Έλληνας διεθνής όμως φαίνεται πως ήθελε να αποχωρήσει, αφού μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν είχε χρόνο συμμετοχής.

«Βραχύχρονη» όμως αναμένεται να είναι και η θητεία του Άγγελου Χαριστέα στην Αρλ, αφού ούτε αυτός έχει πάρει παιχνίδια με τον γαλλικό σύλλογο στο πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να φύγει από την ομάδα.


πηγή

ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ


Δερματολόγος: Γιαφαγούρα

Ορθοπεδικός: Γιακαμπούρα

Πλαστικός χειρούργος: Γιαφιγούρα

0φθαλμίατρος: Γιαθολούρα

Λογοθεραπευτής: Γιαμουρμούρα

Διαιτολόγος: Γιαλιγούρα

Γαστρεντερολόγος: Γιακαούρα

0υρολόγος: Γιαταούρα


Πηγή

13 εκατομμύρια δολάρια για το sex.com

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Tο απόλυτο αντικαπνιστικό άσμα


sarotiko.blogspot.com

Πάει για «πακέτο» ο Λευτέρης Πανταζής

Απόψε στην εκπομπή της Β. Χατζηβασιλείου

Στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε πακέτο» σήμερα στις 22:00 το βράδυ θα φιλοξενηθεί ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής που έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στο ελληνικό κοινό από τη δεκαετία του ’90 θα παραλάβει ένα πολύ συγκινητικό πακέτο, το οποίο θα τον πάει πίσω… στην άνοιξη του 1966.


πηγή

ΝΑΣΑ-ΣΕΡΝ: EPXONTAI ΠΑΓΩΝΙΕΣ!

Ευρωζώνη και νομισματικοί πόλεμοι

Τουλάχιστον ένα μέρος του κόσμου δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε νομισματικό πόλεμο. Και είναι η Ευρωζώνη. Με την εισαγωγή του ενιαίου νομίσματος, τα μέλη της εγκατέλειψαν μια για πάντα κάθε επιλογή νομισματικής υποτίμησης το ένα έναντι του άλλου, ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δείχνει πως θα είναι η τελευταία τράπεζα του κόσμου που θα παρέμβει στις αγορές συναλλάγματος ή θα προχωρήσει σε νέο γύρο ποσοτικής χαλάρωσης. Παρά ταύτα, όπως έχουν δείξει οι έρευνες του ΔΝΤ, οι εμπορικές ανισορροπίες μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωζώνης έχουν διευρυνθεί μετά την εισαγωγή του ευρώ. Και με δεδομένες τις δυσκολίες που συνεπάγεται η εγκατάλειψη του εργαλείου της νομισματικής υποτίμησης, δεν είναι να απορεί κανείς που πολλές κυβερνήσεις θα ήθελαν να το επανακτήσουν.

Ο Σάιμον Τίλφορντ του Κέντρου για την Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση έγραψε πρόσφατα....

Το λογοκριμένο βίντεο του Κώστα Γαβρά για τον Παρθενώνα...

Τα 10 πιο ανατριχιαστικά μέρη του πλανήτη


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, εκει που πας διακοπές, αν κρύβει κάποια ανατριχιαστική ιστορία; Κι όμως, εκατομμύρια τουρίστες από κάθε γωνιά της γης τους επισκέπτονται, καθώς πλέον έχουν αξιοποιηθεί έξυπνα και θεωρούνται από τις δημοφιλέστερες τουριστικές ατραξιόν.Πήγαινε και εσύ αν θες.. Στην αρχή απο δω μέσα και μετα αποφασίζεις... Δες μαζι με φωτο τα ανατριχιαστικά μέρη...

Ακούστε το νέο τραγούδι της Γεωργίας Νταγάκη

Ακούστε το νέο τραγούδι της Γεωργίας Νταγάκη με τίτλο 'Δυο πράγματα μόνο'

Μια συνεργασία που προετοιμάζεται εδώ και δύο χρόνια.
Ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου μετά από απουσία τεσσάρων χρόνων, συνθέτει τα νέα του τραγούδια για μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες των τελευταίων χρόνων, τη Γεωργία Νταγάκη.

Το Δυο Πράγματα Μόνο (Οι Συνέπειες Ενός Χωρισμού), περιγράφει με τον πιο σπαραχτικό τρόπο τις πρώτες στιγμές μετά το χωρισμό.
Τα πρώτα «θέλω» και «δεν θέλω» που φέρνει το τέλος μιας σχέσης. Τα «πριν» και τα «μετά».
Τραγούδι που σμίγει τις ηλεκτρικές κιθάρες και το σύγχρονο ήχο με την κρητική λύρα σε ένα ταιριαστό fusion.


Γερμανικό Focus:«Οριακή η κατάσταση στην Ελλάδα»

'Δεν αντέχει άλλες περικοπές η Ελλάδα', γράφει το περιοδικό Focus. Απογοητευμένος κατά τα άλλα ο γερμανικός τύπος για την υποχώρηση της καγκελαρίου στην αυστηροποίηση του Συμφώνου Σταθερότητας.

«Οριακή η κατάσταση στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος άρθρου στην ιστοσελίδα του περιοδικού Focus: «’Θα φέρουμε πίσω τα σταχτοδοχεία’, με αυτό το σύνθημα διαμαρτύρονται οι...

Όταν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα…

Σωκρατης Μαλαμας - Active Member - Της φωτιας οι μαγοι

BURIED: Δείτε το trailer της ταινίας

24 μεγάλες φιλοσοφίες..

Ή μήπως αμπελοφιλοσοφίες;

01. Μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας γιατί απλώς οι άλλοι δεν σας σκέφτονται. Αναρωτιούνται μόνο τι σκέφτεστε εσείς για αυτούς.

02. Η τύχη είναι ένας χαμάλης που του φορτώνουμε πάντα τις βλακείες.

03. O τεμπέλης είναι ένας νεκρός που, δυστυχώς, δεν μπορούμε να τον θάψουμε.

04. Η ζωή είναι ένα κρεμμύδι που το καθαρίζουμε κλαίγοντας.

05. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του πλούσιου είναι ότι μπορεί να δανείζεται.

06. Ο γάμος είναι όπως η τσίχλα: όσο περισσότερο τη μασάς, τόσο λιγότερο ουσία έχει...

Ελλάδα παντού


ΔΙΠΛΟΥΝ ΟΡΩΣΙΝ ΟΙ ΜΑΘΟΝΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!
Η φωτογραφία απεικονίζει την είσοδο στο κτήριο της γραμματείας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.

anti-ntp.blogspot.com

Ikebana: Η ανθοδετική τέχνη της Ιαπωνίας

Η Τέχνη της Ανθοδετικής είναι μια από τις αρχαιότερες του κόσμου. Ίσως γεννήθηκε όταν ο άνθρωπος παρατήρησε για πρώτη φορά την ομορφιά της φύσης, ίσως όταν συνειδητοποίησε την έννοια της προσφοράς και της θυσίας. Ίσως γεννήθηκε όταν γεννήθηκε ο άνθρωπος, όταν γεννήθηκαν τα άνθη... όταν γεννήθηκε η τέχνη.



Ο Okakura Kakuzo αναφέρει...

''Κατέψυξαν'' βρέφος και το χειρούργησαν χωρίς αναισθητικό

Επανάσταση στον χώρο της χειρουργικής αντιμετώπισης καρδιολογικών προβλημάτων φέρνουν Βρετανοί επιστήμονες, οι οποίοι κατάφεραν να χειρουργήσουν βρέφος χωρίς τη χορήγηση αναισθητικού, αλλά παγώνοντάς το σχεδόν μέχρι θανάτου...

Μέτρα – σοκ το 2011 για τους δημόσιους υπαλλήλους

 

Ανοικτό  το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων από την Ελλάδα, σε περίπτωση που η Eurostat αναθεωρήσει σημαντικά προς τα πάνω το έλλειμμα και το χρέος του 2009, άφησε χθες ο αρμόδιος επίτροπος
Όλι Ρεν. Όπως εκτιμάται το έλλειμμα θα αναθεωρηθεί στο 15,4%, από 13,6% που είχε εκτιμηθεί το καλοκαίρι και 12,7% στις αρχές του χρόνου....

Ένας «υδραυλικός» στην Σεβίλλη;


Σκάουτερ της ισπανικής ομάδας έρχεται στο ΟΑΚΑ για τον Σκόκο
Ο Μανόλο Χιμένεθ τελικά αποδεικνύεται μεγάλος «κράχτης» όσων ποδοσφαιριστών αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, και δη στην ΑΕΚ. Έρχεται η Σεβίλλη να δει τον Σκόκο.

Οι τελευταίες εμφανίσεις δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους τους σκάουτερ των ισπανικών ομάδων. Τουναντίον. Επομένως, στο ντέρμπι με τον Πανθηναϊκό θα βρίσκεται άνθρωπος της Σεβίλλης για να παρακολουθήσει τον «υδραυλικό» από την αργεντινή.
Όμως, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα, ο Σκόκο δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρει τους ισπανούς. Μάλιστα, ο Χιμένεθ φέρεται να έχει μιλήσει με φίλο του μάνατζερ – ο οποίος πιθανώς να βρίσκεται στον αποψινό αγώνα με την Αντερλεχτ – και να του έχει στείλει το εξής μήνυμα: «Υπάρχουν παίκτες στην ΑΕΚ που μπορούν να παίξουν στην Ισπανία, έλα και θα δεις…»

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, δεν είναι μόνο η Σεβίλλη που ενδιαφέρεται για τον Νάτσο Σκόκο, αλλά και άλλες ομάδες της πριμέρα. Επίσης, ο Σκόκο δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρει τους συλλόγους από την Ιβηρική. Πηγές αναφέρουν ότι ο αργεντινός είναι πρώτος στη λίστα, όμως ακολουθεί ο Τζιμπούρ, ο Μανωλάς, αλλά και ο ανεβασμένος Μάκος.


πηγή

Προσοχή -Τα παιδια μιμούνται τις βιαιες σκηνες

Οσο το δυνατον λιγότερη βια στην τηλεόραση και στα videogames

Η συχνή παρακολούθηση βίαιων σκηνών στις κινηματογραφικές ταινίες, στην τηλεόραση και στα βιντεοπαιχνίδια «αναισθητοποιεί» τους εφήβους στη βία και τους ωθεί να...
συμπεριφέρονται πιο επιθετικά, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που έρχεται να επιβεβαιώσει ανάλογα συμπεράσματα προηγούμενων μελετών. Ενισχύει επίσης τα.....

Συγχαρητήρια του Soros στον ντήλερ Παπακωνσταντίνου!

Δεν είναι να απορεί κανείς. Το ΠΑΣΟΚ το “πάει το γράμμα”.
Από τον Βαλλιανάτο, στον Τρεμόπουλο, τον Αλεβιζάτο , τη στήριξη φιλοσκοπιανών γενίτσαρων, τη δημιουργία “τουρκικού” κόμματος στη θράκη από στελέχη του Γιωργάκη, τους νόμους για τους ομοφυλόφιλους, το χασίς, την άρση της μονιμότητας, την διαχείριση του δημοσίου χρέους από τη Goldman-Sachs, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας …

Γάτα «γίγαντας» σπάει το ρεκόρ Γκίνες

Τους πήρε μερικά χρόνια για να ανακαλύψουν ότι το κατοικίδιό τους είναι το πιο μακρύ γατί στον κόσμο. Ο λόγος για τους Robin Hendrickson και Erik Brandsness που επί χρόνια παρατηρούσαν έκπληκτοι το γατί τους, τον Stewie να μακραίνει ασυνήθιστα...
Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, o Stewie, το πεντάχρονο γατί ράτσας Maine Coon που ζει με την οικογένειά του στο Reno Nev. μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο σε μήκος κατοικίδιο γατί στον κόσμο.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι ο Stewie είχε εξαιρετικά μεγάλο μήκος περίπου πριν από τρία χρόνια» είπε ο κάτοχος του Hendrickson σε δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα της Reno τη «Gazette-Journal» για να προσθέσει ότι όποιος αντικρίζει το γατί τους λέει: «Ουάου τι μεγάλη γάτα».

Ο Stewie, που εχει μήκος 48,5 ίντσες (1,22 μέτρα), από την άκρη της μύτης του έως την άκρη της ουράς του, πήρε τα σκήπτρα από τον προκάτοχό του μόλις για μισή ίντσα καθώς ο προηγούμενος γάτος-πρωταθλητής είχε διαστάσεις 48 ιντσών (1 μέτρο).



Πηγή

Ποιον «καρφώνει» η Σαμπρίνα;

Καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή ήταν η Σαμπρίνα και μίλησε τόσο για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια όσο και για την προσωπική της ζωή. «Τον άντρα δεν τον θέλω εξυπνάκια και μαμάκια», είπε και ελάλησε η τραγουδίστρια. Και η βόμβα έσκασε! Η Σαμπρίνα μιλώντας στον moreradio,( διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό) σε ερώτηση του παραγωγού για το πώς θέλει τον άντρα απάντησε: «Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρότυπο άντρα στο μυαλό μου. Γενικά είμαι ανοιχτή. Το μόνο που δεν αντέχω είναι ...

Το πετρέλαιο του Αιγαίου θέλει ο Ερντογάν




Δημοσιεύουμε τα βασικά σημεία της χθεσινής συνέντευξης του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
- Έρχομαι στην Αθήνα παραβλέποντας θέματα πρωτοκόλλου......

H «καλή», η «κακή» και η «ooops!» της Τετάρτης


ΔΕΙΤΕ: Ποια κέρδισε, ποια έχασε και ποια εκτέθηκε δημόσια


Οι χθεσινές κοσμικές εμφανίσεις σε Ακτίνες Χ....

Πάμε Οιχαλία Πάμε Ράμπο

Τι σου είναι το ιντερνετικό ραδιόφωνο..

Σήμερα το πρωί και εκεί που έκανα ένα ζάπινγκ στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν στο διαδίκτυο έπεσα πάνω σε μια συνέντευξη του γνωστού σε όλους μας Ράμπο.
Έδινε εκείνη τη στιγμή συνέντευξη στο Ράδιο Ζυγός.Εγώ θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω ορισμένα από τα λόγια του.
Ξεκινώντας λοιπόν το πρώτο πράγμα για το οποίο μίλησε ήταν το πως θα είναι γραμμένο το όνομα του στο ψηφοδέλτιο.
Θα ήθελε είπε, ακούστε κρατηθείτε ή καθίστε,να βάλει στο ψηφοδέλτιο δίπλα στο όνομά του το παρατσούκλι του να το πω έτσι το οποίο είναι "Ράμπο" όπως γνωρίζουμε αλλά λόγο του οτι το απαγορεύει ο νόμος αποφάσισε να το κάνει "Βαγγελάρας".Μην μπερδευτείτε λοιπόν συντοπίτες και ψηφίσετε το "Κοντό" με τον οποίο τυγχάνει να έχει το ίδιο όνομα και επώνυμο και δεν ψηφίσετε το "Ράμπο".Το σταυρό θα τον βάλετε όπου διαβάσετε "Βαγγελάρας".Καλά ρε Ράμπο που νομίζεις ότι βρίσκεσαι?Αυτό δεν μας είπες.!Μην νομίζεις οτι ακόμη ζεις τα νεανικά σου χρόνια,τότε που ήσουν νέος και ωραίος και στο στρατό.Αυτό που κάνεις τώρα το λένε ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Πότε θα το καταλάβεις επιτέλους?Αν ήταν κόσμιο και σωστό να βάζουν οι πολιτικοί γενικότερα τα προσωνύμια τους τότε θα έβαζε ο Μητσοτάκης σε παρένθεση το "Γκαντέμης", ο Σημίτης το "Σπουργίτης" και πάει λέγοντας.Αλλά δεν είναι έτσι Βαγγελάκη...Δεν τα έμαθες καλά τα γράμματα που λένε...

Φτιάξτε online τα πορτραίτα σας στο Facebook!

Τo mySkitso αποτελεί την πρώτη εφαρμoγή για τo Facebook όπoυ μπoρείτε να ζητήσετε χειρoπoίητα σκίτσα δικά σας ή φίλων σας.

Τα σκίτσα δημιoυργoύνται από oμάδα πραγματικών σκιτσoγράφων, χωρίς φίλτρα και αυτoματισμoύς. Η διαδικασία είναι απλή.

Ανεβάζετε μια φωτoγραφία δικής σας ή κάπoιoυ φίλoυ σας ή επιλέγετε μια από τo photo gallery. Επιλέγετε τo είδoς τoυ σχεδίoυ πoυ επιθυμείτε και oλoκληρώνετε την παραγγελία σας. Άμεσα τo αναλαμβάνει ένας σκιτσoγράφoς!

Μόλις τo σκίτσo oλoκληρωθεί ενημερώνεστε με email και μέσω της εφαρμoγής mySkitso μπoρείτε να τo παραλάβετε.
 
Μπoρείτε να τo μοιραστείς αναρτώντας το στον τοίχο σoυ και στον τοίχο των φίλων σας, να το πρoσθέσετε στις φωτογραφίες σας, να τo oρίσετε ως φωτoγραφία πρoφίλ και να τo απoθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Επίσης μπoρείτε να ψηφίσετε και να σχoλιάσετε σκίτσα φίλων σας.
 
Σύντoμα τo mySkitso θα δημιoυργεί και καρικατoύρες χρηστών με χιoυμoριστική απεικόνιση των πρoσώπων.

Μικρά κόλπα για να τρώτε λιγότερο

Όπως όλες πολύ καλά γνωρίζουμε, η έννοια του «τρώω λίγο παραπάνω» μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε πολλά κιλά παραπάνω. Με απλά μαθηματικά, αν τρώτε 100 θερμίδες περισσότερες από αυτές που καίτε κάθε μήνα, μέσα σε ένα χρόνο θα έχετε πάρει δέκα κιλά. Τρομαχτικό, έτσι;


Ακολουθήστε μερικά απλά trick, έτσι ώστε να έχετε για πάντα τη διατροφή σας υπό έλεγχο.

Ακούστε...!

Ας ακούσουμε...

να ανεβουμε λιγακι...!

Κι άλλος σύμβουλος του πρωθυπουργού


Ο Γιόακιμ Πάλμε θα είναι ένας ακόμη σύμβουλος του Γ.Παπανδρέου με άγνωστες απολαβές και άγνωστες απαιτήσεις επί των ποσών των προγραμμάτων που θα εκπονήσει. Μάλιστα, ο ίδιος βρέθηκε στην Ελλάδα τον προηγούμενο μήνα συμμετέχοντας στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ!
Παράλληλα, ο ''νυν σύμβουλος'' παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αποθέωσε «την αναλυτική σκέψη» του Παπανδρέου και «τα ηγετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του». Όταν δε ρωτήθηκε πότε η Ελλάδα θα βγει από την κρίση , απάντησε:

Νέο λειτουργικό για την Apple

Θα προσομοιάζει το λειτουργικό του iPhone
Μία νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος που θα φέρνει πιο κοντά το λειτουργικό των iPhone με αυτό των Mac ανακοίνωσε ο Στιβ Τζομπς.

Ειδικότερα, το καλοκαίρι του 2011 προγραμματίζεται η κυκλοφορία της νέας έκδοσης του λειτουργικού OSX, με αριθμό 10.7 και την ονομασία Lion (Λιοντάρι), συνεχίζοντας έτσι τη σειρά των αιλουροειδών που άρχισε με τη ριζική ανανέωση του MacOs το 2001.

Όπως εξήγησε ο Στιβ Τζομπς...

Επέτειος γέννησης του Dizzy Gillespie και η Google αφιερώνει...!!


Dizzy Gillespie: Για όσους αγαπούν πραγματικά την τζάζ το όνομα του είναι στενά συνδεδεμένο με αυτό το είδος της μουσικής και με την τρομπέτα του συνέβαλε σημαντικά στην εξέλιξη της μοντέρνας τζαζ και του μπίμποπ. Η Google σήμερα, 21 Οκτωβρίου, ημέρα της γέννησής του το 1917, του αφιερώνει το σημερινό της Logo.

Η γενετική αποδεικνύει την καταγωγή των Ελλήνων.

«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, ….Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθή μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γή από την οποία .....
γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του»
Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)
Τα τελευταία χρόνια αμφισβητείται απο πολλούς «διανοούμενους» και πολιτικούς, Έλληνες και μη, η καταγωγή των σημερινών Ελλήνων από τους αρχαίους Ελληνες. Υπάρχουν θεωρίες, ατεκμηρίωτες πάντοτε, που υποστηρίζουν οτι οι σημερινοί Έλληνες κατάγονται από Ινδοευρωπαίους, απο την Αφρική (θεωρία της μαύρης Αθηνάς,η οποία, παρά το ότι δεν στέκεται επιστημονικά, διδάσκεται σε αρκετά Αμερικάνικα πανεπιστήμια), από Σημιτοφοίνικες και άλλα τέτοια φαιδρά.

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan