Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Πάρτυ Β' Λυκείου Οιχαλίας στο Alter Ego !!

Αυτό το Σάββατο 20/12 οι μαθητές της Β' Λυκείου Οιχαλίας διοργανώνουν πάρτυ στο Alter Ego και υπόσχονται μια βραδιά με πολύ χορό, ατέλειωτη διασκέδαση και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα !!
Όσοι πιστοί προσέλθετε!!

Τιμή εισόδου με ποτό : 5€ .

"Εισβολή" στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης ..

Ομάδα 20 νεαρών μπήκε στο στούντιο των ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, στις 3 το μεσημέρι -την ώρα που ξεκινούσε το δελτίο ειδήσεων της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις συλλήψεις των τελευταίων ημερών.
Το δελτίο διακόπηκε για λίγα λεπτά, ενώ οι νεαροί ανήρτησαν πανό με σύνθημα: "Αποφυλάκιση όλων των συλληφθέντων - Σταματήστε να κοιτάτε, βγείτε στους δρόμους".
Mιλώντας λίγο αργότερα στο δελτίο ειδήσεων, ο πρόεδρος της ΕΡΤ ΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για το γεγονός, λέγοντας ότι οι νεαροί είχαν ξεκινήσει από νωρίς να έρχονται στο Ραδιομέγαρο σε μικρές ομάδες και όχι οργανωμένα.
Ο κ. Παναγόπουλος είπε επίσης ότι ορισμένα από τα άτομα αυτά πήγαν στο γραφείο του, λέγοντας ότι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που γίνεται η μετάδοση των γεγονότων των τελευταίων ημερών.
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι δεν επρόκειτο για μαθητές, αλλά για μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα.
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενα του κ. Παναγόπουλου, οι νεαροί επιχείρησαν να κάνουν κατάληψη στο στούντιο, αλλά και να εμποδίσουν και τον ίδιο να βγει από το γραφείο του.
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι του παρεδόθη ένα κείμενο ανυπόγραφο, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για το περιστατικό, "με ό,τι αυτό συνεπάγεται".
Το περιστατικό καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος, κάνοντας λόγο για ενέργεια που αποδεικνύει την περιφρόνηση "που έχουν αυτά τα στοιχεία για τους κανόνες βάσει των οποίων λειτουργεί η Δημοκρατία μας".

Νέα προσθήκη στην οικογένεια των Eee PC της ASUS ..

Είναι γεγονός ότι τα ultra portable netbooks γνωρίζουν ήδη μεγάλη εμπορική επιτυχία στην Ελλάδα και όχι μόνο, καθώς καλύπτουν απόλυτα τις διαδικτυακές ανάγκες των χρηστών. Η δημοτικότητά τους αυξάνεται διαρκώς και στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τηλεοπτικές διαφημίσεις με θέμα τα εν λόγω προϊόντα.
Η Asus ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο που εντάσσεται στην ήδη μεγάλη οικογένεια των Eee PCs. Το ολοκαίνουργιο Eee PC 1002HA περιλαμβάνει οθόνη 10 ιντσών με ανάλυση 1024x600 pixels, ενώ το πληκτρολόγιό του είναι ιδιαίτερα άνετο στη χρήση, καθώς το μέγεθός του προσεγγίζει το 92% του μεγέθους ενός συμβατικού keyboard.
Όσον αφορά στο εσωτερικό, το νέο Eee PC είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Atom N270, ο οποίος συνοδεύεται από 1GB μνήμης DDR2 και το γνωστό chipset Intel 945GSE/ICH7-M. Ο σκληρός δίσκος έχει μέγιστη χωρητικότητα 160GB, ενώ υπάρχει και κάμερα 1,3 megapixels. Η ασύρματη δικτύωση περιλαμβάνει Wi-Fi 802.11 b/g/n και Bluetooth.

Φοβάμαι για όλα αυτά...

Σιωπή....


Εκτός από χρυσός είναι και ανάγκη.
Προλαβαίνοντας όσα μπορεί να ακουστούν έξω από μένα..
Προλαβαίνοντας όσους ψάχνουν απαντήσεις σε ηλίθιες ερωτήσεις…
Προλαβαίνοντας εμένα πριν γίνω ό,τι φοβάμαι.
Καλύτερα να κλείσω το μικρόφωνο μου μέχρι να βρω καινούριο.
Έμεινα από μπαταρίες...
Here I lie ....
On my own in a seperate sky...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan