Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Παρήγγειλε αστακό, έφαγε... κράξιμο ο Ζαγορίτης

Τον αποκάλεσαν «λαδοπόντικα» σε ταβέρνα στις Κιτριές

Μετά τις αποδοκιμασίες στο Σιούφα, χθες το βράδυ στη Μεσσηνιακή Μάνη, στο χωριό της γυναίκας του τις Κιτριές, ένα πολύ όμορφο και γραφικό ψαροχώρι, ο Λευτέρης Ζαγορίτης μαζί με την σύζυγό του και μια παρέα φίλων έφαγε πολύ...

Σκοτώθηκε όταν ανατινάχθηκε το κινητό του!


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στην Ινδία όταν ανατινάχθηκε το κινητό που χρησιμοποιούσε.
Το θύμα, ο 23χρονος Gopal Gujjar, υπέστη σοβαρά τραύματα στο δεξί αυτό, το λαιμό και τους ώμους.

Ωστόσο δεν υπήρχαν μάρτυρες του περιστατικού αλλά λέγεται ότι μιλούσε στο Nokia 1209 κινητό του όταν συνέβη η έκρηξη στο βόρειο κρατίδιο του Ρατζαστάν.

Πρόβλημα στατικότητας στο ιστορικό γεφύρι Σαρακίνας


Πρόβλημα στατικότητας αντιμετωπίζει ένα από τα πιο ιστορικά γεφύρια της περιοχής Καλαμπάκας. Πρόκειται... για το περίφημο πέτρινο γεφύρι της Σαρακίνας (14ου αιώνα), που εξυπηρετούσε στη συγκοινωνία των χωριών της Πίνδου και του Ασπροποτάμου.

Άχρηστες πληροφορίες...

  1. Παλαιότερα απαγορεύονταν στους άντρες με μακριά μαλλιά να μπούν στην Disneyland.
  2. Κατα τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου η αμερική προσπάθησε να εκπαιδεύσει νυχτερίδες να μεταφέρουν και να ρίχνουν βόμβες!
  3. Το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού δέν έχει τουαλέτα.
  4. Δέν υπάρχουν καθόλου μυρμήγκια στην Ισλανδία και στην Ανταρκτική.
  5. Τα μυρμήγκια αποτελούν το 15% της συνολικής μάζας ζώων!
  6. Ο δημιουργός των Simpsons ονόμασε τους χαρακτήρες της σειράς,απο τα ονόματα της δικής του οικογένειας.
  7. Στο Θιβέτ θεωρείται ευγένεια να βγάλεις γλώσσα σε κάποιον!
  8. Υπάρχει ένα δάσος στη Γερμανία που ορισμένα δέντρα του σχηματίζουν μιά σβάστιγκα (άν το βλέπεις απο ψηλά), και δέν έχει δημιουργηθεί επίτηδες.(βλ εικόνα 1)
  9. Οι καρχαρίες παραλύουν άν τους γυρίσεις ανάποδα!
  10. Στην Ιαπωνία έχουν κυκλοφορήσει Cheetos με γεύση φράουλα!

  11. boomblog
Εικόνα 1

Τσιγάρο και αλκοόλ ίσον καρκίνος του λάρυγγα

Τη χρονιά που το «Βασικό ένστικτο» έβγαινε στις αίθουσες, ο πρωταγωνιστής Μάικλ Ντάγκλας εισαγόταν σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν και μανιώδης καπνιστής τουλάχιστον ως το 2006, οπότε λέγεται ότι προσπάθησε να το κόψει, μαζί με την κατά 25 χρόνια νεότερη σύζυγό του Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς...

ΚΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ...

Τι σημαίνει "Καρχαρίας" ; Μια σοκαριστική Φώτο απο επίθεση


Η ονομασία "καρχαρίας"

προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη κάρχαρον
(= πριόνι), λόγω του σχήματος και της διάταξης της οδοντοστοιχίας του.Είναι αδηφάγα, σαρκοβόρα ψάρια ,ταχύτατους και άριστους κολυμβητές που ζουν κυρίως στις θερμές θάλασσες, αλλά μπορεί να τους συναντήσει κανείς και σε μεγάλους πλωτούς ποταμούς στους οποίους εισέρχονται ακολουθώντας τα εμπορικά πλοία.
Δειτε μια Φώτο απο επίθεση Καρχαρία
....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...

ΕΚΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΝΕΟΤΑΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!

Στην Μεσσηνία ακόμα τους γλύφουν...Είδα όμως το εξής περιστατικό στην γιορτή της αγκινάρας στην Μικρομάνη.Η εγκυμονούσα το δεύτερο βουλευτής Πασοκ Νάντια Γιαννακοπούλου (φωτογραφία αριστερά) , κόρη κομματόσκυλου,πήγαινε να
πάρει το αυτοκίνητό της.Συνάντησε μία μητερα με......

Σκόπια: Παρήγγειλαν άγαλμα του Φίλιππου Β΄ σε χυτήριο του Βελιγραδίου

Η "μνημειολατρεία" των Σλάβων της πΓΔΜ, δεν έχει τέλος. Κάθε τόσο "ξεσηκώνουν" και κάποιο μνημείο από την ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας, την οποία, ιστορία, προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να την καρπωθούν ως ιστορική "συνέχειά" τους.
"...Ένα ακόμη μνημείο του Φιλίππου Β’ θα στηθεί στο....

Στους 569.742 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι

Στα 569.742 άτομα φθάνουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ κατά τον μήνα Ιούλιο. Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει μικρή αύξηση κατά 0,52% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Οι επιδοτούμενοι άνεργοι ανέρχονται σε 184.709 άτομα και εμφανίζονται αυξημένοι κατά 4,09% (7.266 άτομα) σε σχέση με τον Ιούνιο του 2010.

ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΠΑΡ...

buzz it!

Σε λίγο θα πηγαίνουμε στα πρατήρια βενζίνης και θα λέμε: “20 ευρώ Jack Daniels παρακαλώ”. Ας είναι καλά η πατέντα που εφηύρε το Πανεπιστήμιου του Εδιμβούργου, όπου κατασκεύασε καύσιμο που κινεί τα κοινά αυτοκίνητα και έχει ως βάση το ουίσκι!
Το καύσιμο αυτό παρασκευαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια από το Ερευνητικό Κέντρο Βιοκαυσίμων του Πανεπιστημίου, ενώ χρησιμοποιεί δύο από τα βασικά συστατικά της παραγωγής του δημοφιλούς ποτού.

ΔΕΣ ΤΟ...

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ.. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..

Ο Νταβίδ Φούστερ έκλεισε στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια, σε μια μεταγραφή έκπληξη

Η κατανάλωση μπύρας μπορεί να προκαλέσει ψωρίαση στις γυναίκες

Γυναίκες που είναι ευάλωτες στην ψωρίαση μπορεί να πρέπει να διακόψουν την κατανάλωση μπύρας και να αναζητήσουν μια ελαφριά μπύρα, καθώς σύμφωνα με νέα έρευνα η κατανάλωση κανονικής μπύρας αυξάνει τον κίνδυνο ψωρίασης στις γυναίκες κατά 70%...

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ 330 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ

Quantcast

Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...


ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ...

Η Κίνα ανακοίνωσε με ικανοποίηση σήμερα ότι το ΑΕΠ της ξεπέρασε το αντίστοιχο ιαπωνικό κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου, γεγονός που της δίνει τη δεύτερη θέση παγκοσμίως μετά τις ΗΠΑ, εκθρονίζοντας για πρώτη φορά σε διάστημα σαράντα ετών την Ιαπωνία, αναγνώρισε ωστόσο ότι μένουν να γίνουν πολλά για να βγουν από τη φτώχεια δεκάδες εκατομμύρια Κινέζων.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το κινεζικό ΑΕΠ έφθασε κατά το δεύτερο τρίμηνο τα 1.336,9 δισεκατομμύρια δολάρια, μπροστά από το ιαπωνικό ΑΕΠ που διαμορφώθηκε στα 1.288,3 δισεκατομμύρια δολάρια...

Έξι μόλις λεπτά αρκούν για να φθάσει το αλκοόλ στον εγκέφαλο!



Σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα, που επίσης διαπίστωσε ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των δύο φύλων: οι εγκέφαλοι ανδρών και γυναικών αντιδρούν με τον ίδιο γρήγορο τρόπο στην κατανάλωση αλκοόλ.

Η έρευνα, με την χρήση μαγνητικής φασματοσκοπίας, έγινε από ερευνητές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Χαϊδελβέργης υπό τον Αρμίν Μπίλερ και δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό "Journal of Cerebral Blood Flow and Metabolism"...

13χρονος κεραυνοβολήθηκε Παρασκευή και 13, στις 13.13!


Αγόρι ηλικίας 13 ετών χτυπήθηκε από κεραυνό την περασμένη Παρασκευή 13 του μήνα, ακριβώς στη μία και 13 πρώτα λεπτά (13:13) το μεσημέρι.

Τυχαίο; «Δε νομίζω», θα απαντήσουν οι προληπτικοί για τους οποίους η Παρασκευή και 1 είναι παραδοσιακά ημέρα εξαιρετικής γκαντεμιάς.
Ατυχία βουνό είχε ο 13χρονος Βρετανός ο οποίος παρακολουθούσε ένα αεροπορικό σόου στο Σάφολκ της ανατολικής Αγγλίας όταν χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στον ώμο και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.


Να σημειωθεί πως γύρω του υπήρχαν άλλα περίπου 150.000 άτομα τα οποία δεν έπαθαν τίποτα. Είναι να μη σου (κακο)τύχει, που λένε.

newscity1

Στη Φλαμένγκο ο Φιόγκο!


Οριστικά τη φανέλα της Φλαμένγκο θα φοράει την επόμενη χρονιά ο Λούις Ντιόγκο.

Οι Βραζιλιάνοι τα βρήκαν σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη έναντι 600.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ο Ντιόγκο θα λάβει περίπου 1 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν...

ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ...ΚΑΡΔΙΕΣ

Οι άνθρωποι που είναι ανασφαλείς στις σχέσεις τους και φοβούνται την απόρριψη από τους άλλους, αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν έμφραγμα, εγκεφαλικό και γενικότερα να εμφανίσουν καρδιοαγγειακά προβλήματα, σύμφωνα με νέα καναδική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου «Ακάντια» της Νόβα Σκότια, σε έρευνα που παρουσίασαν στο περιοδικό “Health Psychology” (Ψυχολογία Υγείας) του Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου, αναφέρουν ότι ανέλυσαν τις περιπτώσεις 5.645 ατόμων ηλικίας 18 έως 60 ετών, συνδέοντας τις χρόνιες παθήσεις τους με το βαθμό ανασφάλειας και φοβίας τους...

Οι νέοι επικοινωνούν μόνο με sms!

Ολοένα και περισσότεροι νέοι επιλέγουν να επικοινωνήσουν με γραπτά μηνύματα παρά με τηλεφωνικές κλήσεις.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από παγκόσμια έρευνα της εταιρείας Νielsen, σύμφωνα με την οποία ο μέσος όρος των κλήσεων από κινητά τηλέφωνα μειώνεται, ενώ η ανταλλαγή SΜS αυξάνεται σημαντικά. «Ενα μήνυμα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση, σου λύνει τα χέρια. Μπορείς να γίνεις άμεσος και συγκεκριμένος και με πολύ χαμηλό κόστος..

Πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΖΑΚΥΝΘΟ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Πύρινα μέτωπα μαίνονταν έως αργά το βράδυ της Τρίτης σε όλη τη χώρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας
ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής σε όλα τα πύρινα μέτωπα.
Ειδικότερα, στην ...

Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Ελλάδα-Καναδάς 123-49.

Αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία των U2 στην Αθήνα


Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι τη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ. Οι πύλες στο Ολυμπιακό Στάδιο θα ανοίξουν για το κοινό στις 5.30 ενώ ο Μπόνο και η παρέα του θα βγουν στη σκηνή στις 9 το βράδυ.

Μία ώρα νωρίτερα θα βγει το συγκρότημα Snow Patrol.

Το θρυλικό συγκρότημα πάντως θα βρεθεί για δεύτερη μόλις φορά στην Ελλάδα και για πρώτη στην Αθήνα, μετά την συναυλία του 1997 στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα»
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan