Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Moto GP : Ανακοινώθηκε η λίστα των "19" για το 2009 ..

Τους 19 αναβάτες που θα δώσουν μάχη για τον τίτλο στα Moto Gp για το 2009 ανακοίνωσε την Τρίτη (16/12) η FIM. Από τις αλλαγές της νέας περιόδου ξεχωρίζει η αυτή του Nicky Hayden, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Marco Melandri στην Ducati. Από τη μεριά του ο Ιταλός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Kawasaki.
Ένας άλλος εκπρόσωπος της γειτονικής χώρας, ο Andrea Dovizioso καλείται εφέτος να αποδείξει πως η περυσινή παρθενική του χρονιά στα Moto Gp δεν ήταν πυροτέχνημα, ενώ ξεχωρίζει και μεγάλη επιστροφή του Sete Gibernau στους αγώνες.
Αλλαγές υπήρξαν και στο θέμα των αριθμών των οδηγών. Χωρίς κάτοχο μένει το «1», αφού ο Stoner επιστρέφει στο «27», ενώ ο Jorge Lorenzo αποφάσισε να αφήσει το «48» για το «99». Tέλος, έναν αριθμό πίσω (το 3 αντί του 2) επέλεξε ο Dani Pedrosa.

Οι 19 «μονομάχοι» του πρωταθλήματος θα είναι :
  • 3-Dani Pedrosa - SPA - Repsol Honda Team
  • 4-Andrea Dovizioso- ITA - Repsol Honda Team
  • 5-Colin Edwards- USA- Tech 3 Yamaha
  • 7-Chris Vermeulen -AUS - Rizla Suzuki Motogp
  • 14-Randy De Puniet - FRA - LCR Honda Motogp
  • 15-Alex De Angelis - RSM -San Carlo Honda Gresini
  • 21-John Hopkins - USA - Kawasaki Racing Team
  • 24-Toni Elias- SPA- San Carlo Honda Gresini
  • 27-Casey Stoner - AUS - Ducati Marlboro Team
  • 33-Marco Melandri - ITA - Kawasaki Racing Team
  • 36-Mika Kallio - FIN - Pramac Racing
  • 46-Valentino Rossi - ITA - Fiat Yamaha Team
  • 52-James Toseland -GBR - Tech 3 Yamaha
  • 59-Sete Gibernau - SPA - Grupo Francisco Hernando
  • 65-Loris Capirossi - ITA - Rizla Suzuki Motogp
  • 69-Nicky Hayden - USA - Ducati Marlboro Team
  • 72-Yuki Takahashi - JPN - Scot Racing Team Motogp
  • 88-Niccolo Canepa - ITA - Pramac Racing
  • 99-Jorge Lorenzo - SPA - Fiat Yamaha Team

Γερμανίδα Θεογκόμενα


Κάνουν δύο φίλοι το μπάνιο τους όταν περνάει μπροστά τους μία 2μετρη, ξανθιά θεογκόμενα.
- Ρε, κοίτα μία θεογκόμενα που περνάει. Γερμανίδα θα είναι.-
Τί λες ρε μαλάκα! Σουηδέζα είναι η κοπέλα!
Στο μεταξύ η γκόμενα μπαίνει στην θάλασσα και φωνάζει:
- Χανς, Χανς!-
Να ρε, τον Γερμανό γκόμενό της φωνάζει το κορίτσι!
Γερμανίδα είναι!
Και η ξανθιά:
- Χάνς, Παναή, χανς!
Το νερό ίνι υπέρουχου!

Καθυστερημένο "mea culpa" Καραμανλή ..

Με καθυστέρηση τριών μηνών ο Πρωθυπουργός διόρθωσε χθες ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που έκανε στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου. Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο κ. Κ.Καραμανλής υπογράμμισε ότι ήταν δικό του λάθος η υποτίμηση της κατάστασης, απονέμοντας με αυτόν τον τρόπο "χάρη" στους υπουργούς του που χειρίστηκαν με εσφαλμένο τρόπο την υπόθεση, μια υπόθεση που για πρώτη φορά χαρακτήρισε "σκανδαλώδη". Με την κίνηση αυτή κατόρθωσε να επανασυσπειρώσει τους βουλευτές του εν όψει της συζήτησης του προϋπολογισμού κερδίζοντας ταυτόχρονα πολιτικό χρόνο ως τον Ιανουάριο που ετοιμάζει την επόμενη πρωτοβουλία του, έναν σαρωτικό ανασχηματισμό.
Με τη χθεσινή αναφορά του εξάλλου ο Πρωθυπουργός έκανε σαφές ότι για τον ίδιο το ζήτημα κλείνει με την ανάληψη των πολιτικών ευθυνών και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής αφού δεν εντοπίστηκαν ποινικές ευθύνες εις βάρος υπουργών.
"Σήμερα είναι σαφέςότι τα πράγματα είχαν διαστάσεις σοβαρότερες από ό,τι αρχικά εκτιμήσαμε" παρατήρησε χθες ο κ. Καραμανλής. "Οφείλω να πω- και το λέω ευθέως- ότι υποτίμησα και εγώ το θέμα. Δεν είδα έγκαιρα τις διαστάσεις του. Δεν είχα πλήρη εικόνα όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να τοποθετηθώ. Το λάθος αυτό δεν το χρεώνω σε κανέναν άλλον. Δικό μου ήταν" υπογράμμισε καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του που είχαν σηκωθεί όρθιοι."Αναλαμβάνω λοιπόν με ευθύτητα το μερίδιο των ευθυνών που μας αναλογεί. Αυτό έκανα πάντα σε όλη την πολιτική μου διαδρομή.Αυτό κάνω και τώρα" κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

Πηγή : Το Βήμα

Τρομοκρατική οργάνωση παιδιών στη Λάρισα !!

Στη Λάρισα συνελήφθησαν 26 άτομα εκ των οποίων 22 ανήλικοι και τέσσερις νεαροί στις διαδηλώσεις της 8ης και 9ης Δεκεμβρίου και παραπέμπονται με τον τρομονόμο.
Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι συνέστησαν εγκληματική οργάνωση που παρασκεύαζε εκρηκτικά, έκαναν παρεμβολές στις συχνότητες της αστυνομίας, δρούσαν με σχέδιο και συντεταγμένο τρόπο!!! Από τους συλληφθέντες οι τέσσερις προφυλακίστηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού και Αυλώνα.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης επισκέφθηκε την ομάδα πρωτοβουλίας για την απελευθέρωση των συλληφθέντων στη Λάρισα, συναντήθηκε με τα μέσα ενημέρωσης της πόλης και συμμετείχε στην κινητοποίηση συμπαράστασης στους 26 συλληφθέντες.
Ανάμεσα στα άλλα δήλωσε ό,τι "η ίδια η τοπική κοινωνία δεν πρέπει να ανεχτεί εδώ στη Λάρισα, από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, να παραπεμφθούν διαδηλωτές με τις διατάξεις του τρομονόμου. Στη Λάρισα σήμερα δίνονται εξετάσεις αν από δω και πέρα θα ποινικοποιούνται οι κοινωνικοί αγώνες και θα αντιμετωπίζονται ως κακουργήματα. Η συμπαράσταση όλων σε όλη την Ελλάδα στους συλληφθέντες στη Λάρισα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Σήμερα διακυβεύεται όχι μόνον η τύχη των παιδιών που συνελήφθησαν αλλά και το μέλλον της δημοκρατίας".

Πηγή : Grizaniotis

....περιμένω να φύγεις...



Όλα τελειώνουν. Πριν καν αρχίσουν.

Περιμένω να φύγεις.
«πυγολαμπίδα στο χέρι μου»

Έτσι μου είπε το κορίτσι με τα θαλασσένια μάτια.
Ναι την πιστεύω.

Περιμένω να φύγεις,
για να σε χωρέσω μέσα μου.

Περιμένω να φύγεις,
για να γράψω όλα αυτά που παραλληρηματικά σου φαντάζουν.

Περιμένω να φύγεις,
από εκεί που θα είμαι θα σου στέλνω σήματα μορς (άρχισα να σε αγαπάω μα ......)...

Περιμένω να φύγεις,
έζησα δέκα στιγμούλες μαζί σου.

Περιμένω να φύγεις,
ίσως τις πιο όμορφες, μου χάρισες.

Περιμένω να φύγεις,
για να σε θυμάμαι και να σε ξεχνώ.

Περιμένω να φύγεις,
για να μην σε ξαναδώ.

Περιμένω να φύγεις,
για να σου πω και να μη φοβηθείς... πως μου λείπεις.

Περιμένω;
Όχι πια.

Επείγον! Προσοχή: Μεγάλο πρόβλημα security σε όλες τις εκδόσεις Internet Explorer!

Προσοχή! Από την Τετάρτη ξένα site ανέφεραν για ένα πρόβλημα ασφαλείας στον Internet Explorer 7 αλλά από ότι φαίνεται παρά το κόμπιασμα της Microsoft και σύμφωνα με νέα της τελευταίας στιγμής υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ του Internet Explorer.

Σύμφωνα με το Yahoo αλλά -πιο σημαντικά- με το BBC υπάρχει κακόβουλος κώδικας που βρίσκεται σε παραπάνω από 10.000(!) ιστοσελίδες και κλέβει passwords για online παιχνίδια.

Το Yahoo επίσημα συμβουλεύει να ΜΗΝ χρησιμοποιείτε για ένα διάστημα τον Internet Explorer.

Ειδικοί ασφαλείας -σύμφωνα με το Yahoo- φέρονται να φοβούνται ότι είναι μόνο ζήτημα ελάχιστου χρόνου η ζημιά και το κενό να μεταφερθεί σε άλλους χώρους καθώς ουσιαστικά οποιοσδήποτε κωδικός έρχεται στα χέρια hackers.

Τα anti-virus αυτή την στιγμή στην συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ εντοπίζουν το πρόβλημα. Σύμφωνα με την virustotal μόνο 4 από τα 22 κύρια antivirus εντόπισαν το πρόβλημα.

Η Microsoft κάνει προτάσεις και ενώ όλοι περιμένουν εναγωνίως ένα patch, σύμφωνα με την Washington Post αυτά που προτείνει η Microsoft ενδεχομένως να ΜΗΝ δουλεύουν ή αρκούν για την ώρα.

Μέχρι νεωτέρας χρησιμοποιήστε Firefox, Opera, Safari, Chrome Ότι θέλετε.
(κάντε κλικ επάνω στους browsers για να τους κατεβάσετε στο PC σας)

Άντε και μη χειρότερα..

Το μέλλον θα είναι... 3D !!

Σύμφωνα με μια πατέντα που κατατέθηκε πρόσφατα από την εταιρεία από το Cupertino με το όνομα "Multi-Dimensional Desktop", το μέλλον θα είναι... 3D! Η παραπάνω πατέντα απεικονίζει ένα τριδιάστατο περιβάλλον εργασίας το οποίο μοιάζει με ένα δωμάτιο, βλέποντάς το από τη μια μεριά του.
Το σχέδιο απεικονίζει τη δυνατότητα "στοίβαξης" των αρχείων και των ελαχιστοποιημένων παραθύρων το ένα πάνω στο άλλο, ενώ επιτρέπει και το drag'n'drop αντικειμένων ανάμεσα σε πολλαπλές επιφάνειες.
Το σίγουρο θα είναι ότι ένα τέτοιο περιβάλλον χρήσης θα έχει εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ, αλλά οι βάσεις για τέτοιες εφαρμογές έχουν μπει ήδη με την ανάπτυξη του OpenCL για το Snow Leopard της Apple.
Αν και δεν είναι σίγουρο αν δούμε ποτέ αυτή την πατέντα να υλοποιείται, είναι σίγουρα ενδιαφέρον καθώς αντικατοπτρίζει το μέλλον του περιβάλλοντος χρήσης των λειτουργικών συστημάτων.

...... a post without sense......


There is a little cute yellow gap inside me.
It is all about this fucking love.
That never comes.
She lies like a cat in the sun and
plays tricks on people's backs.
Is this a happy post?

....this could be a happy post.
....this was meant to be a happy post.

...αλλά κάπου στην πορεία η τόση χαρά μου τρύπησε τα χέρια.
....so now this is a post without sense!!

ΥΓ.
ωραίο να γράφεις όταν δεν έχεις τίποτα να πεις. ε;
μέσα μου βρέχει. μποφόρ 8, άνεμοι προς τα πάνω.
μην πλεύσεις.

Φεύγει από την Ελλάδα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης


Πανιά για μεγάλη καριέρα έχει ανοίξει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που, όπως ακούγεται, μετακομίζει μόνιμα στο εξωτερικό, καθώς εξασφάλισε μια χρυσή μετεγγραφή.
Για πόσα λεφτά μιλάμε;

Το σίγουρο είναι ότι είναι περισσότερα από όσα έβγαζε μέχρι σήμερα. Ο κορυφαίος σταρ, σύμφωνα με φήμες, γινόταν κατά περίπου 500.000 ευρώ πλουσιότερος από κάθε κομμάτι που έκανε με τη χορηγό εταιρεία του και, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, έβγαζε γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Τώρα πια, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την Μ2, τη δική του εταιρεία, υπέγραψε ήδη αποκλειστικό συμβόλαιο στο εξωτερικό και πλέον ανήκει οριστικά στη δισκογραφική εταιρεία Universal, που εδρεύει στη Γερμανία. Με τις πλάτες των Γερμανών θα αποπειραθεί να κατακτήσει την ευρωπαϊκή αγορά και είναι αναμενόμενο πως το κασέ του θα τιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη. Με τι ρεπερτόριο θα διεκδικήσει τη διεθνή καριέρα;

Μαθαίνουμε πως θα... κρατήσει latin ύφος, ενώ παράλληλα θα ενισχυθεί το προφίλ του με κομμάτια που θα γράψουν γι αυτόν σούπερ στιχουργοί και συνθέτες. Ο ίδιος βέβαια θα έχει τον τελευταίο λόγο στο προϊόν που θα διατίθεται στα καταστήματα δίσκων και στο Internet, ενώ, όπως όλα δείχνουν, η εικόνα που θα επιχειρήσουν να πλασάρουν προς τα έξω θα μοιάζει σ' αυτή του Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Λόγω της μετακόμισής του στη Γερμανία, άφησε όλους τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του ελεύθερους και ετοιμάζει βαλίτσες. Θα τον ακολουθήσει άραγε και η αρραβωνιαστικιά του, επίσης τραγουδίστρια, Δέσποινα Ολυμπίου;

Ο Μιχάλης δεν έχει το νου του στο γάμο και αυτό που τον απασχολεί είναι ότι μεγάλα στελέχη της εταιρείας του από τη Γερμανία θεωρούν ότι είναι ένα βήμα πριν μετεξελιχτεί σε Ευρωπαίο σούπερ σταρ. «Θα είναι σαν να έχει τραβήξει τον πρώτο αριθμό του λαχείου», μας είπε γνωστός παραγωγός που έζησε από κοντά όλη την ιστορία της μετεγγραφής του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο εξωτερικό και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό από πρώτος στο χωριό να γίνει σταρ παγκόσμιας εμβέλειας».
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan