Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Best of

[papandreou+mavros.jpg]

best of atsarantos

Ημέρα της γυναίκας

Γυναίκες χρόνια σας πολλά. Να είστε ευτυχισμένες, δυνατές, εργατικές, σπλαχνικές, να πολεμάται γι' αυτά που δικαιούστε όπως όλοι μας βέβαια έχουμε δικαίωμα να κάνουμε. Να απολαμβάνεται τη ζωή σας. Κι όπως λέει και στατιστική τελευταία... θα μας θάψετε ...κακούργες! Το προσδόκιμο ζωής σας είναι μεγαλύτερο από αυτό των αντρών! Κι εδώ ανώτερες είστε....αλλά σας έχουμε ανάγκη, έχουμε ανάγκη τα λουλούδια γιατί όλα ομορφαίνουν γύρω τους.

Ζωντάνεψε η δυσαρέσκεια!


ceb6cf89cebdcf84ceaccebdceb5cf88ceb5-ceb7-ceb4cf85cf83ceb1cf81ceadcf83cebaceb5ceb9ceb1

απλά τέλειο..




Aθώα χρόνια... Από τα ωραιότερα παλιά ιταλικά τραγούδια

fotis

Μπήκαμε σε ένα chemtrail plane-δείτε τι ανακαλύψαμε



μία φώτογραφία προλάβαμε να τραβήξουμε και αξίζει όσο χίλιες λέξεις...τελικά μέχρι και για τον καλοπισμό μας ενδιαφέρονται.
Και εμείς τους παρεξηγήσαμε!!!!

(κάντε κλικ στη φώτο)

Windows 7 χωρίς ΙΕ από την Microsoft ..

Φαίνεται πως η Microsoft δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη με την Ευρωπαϊκή Ένωση κι έτσι αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω όσον αφορά τις κατηγορίες περί αθέμιτου ανταγωνισμού για την προεγκατάσταση του Internet Explorer στις εκδόσεις των Windows. Έτσι η εγκατάσταση του IE 8 κατά την διάρκεια εγκατάστασης των Windows 7 είναι προαιρετική. Αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει μόνο στα αντίγραφα του λειτουργικού που θα πουληθούν στην Ευρώπη άλλα μπορεί να αποτελέσει και μια δοκιμή ως προς την αντίδραση της εταιρίας σε οποιαδήποτε κατηγορία για αθέμιτο ανταγωνισμό στο μέλλον και σε άλλες περιοχές. Αυτή η εξέλιξη από την μία “κλείνει τα στόματα” των αντιπάλων του IE και γλιτώνει την Microsoft από την επιβολή κυρώσεων από πλευράς ΕΕ, άλλα από την άλλη δίνει και μεγαλύτερο έλεγχο στους χρήστες ως προς την εγκατάσταση του λειτουργικού τους.

Πηγή: away.gr

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ......

Ερώτηση 1 : Αν ήξερες μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη 8 παιδιά, τρία από τα οποία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική καθυστέρηση, και είχε και σύφιλη, θα της συστήνατε να κάνει άμβλωση; Διαβάστε και την επόμενη ερώτηση πριν απαντήσετε.

Ερώτηση 2 : Είναι χρόνος να εκλεχτεί ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης, και μόνο η ψήφος σας μετράει. T α γεγονότα για τους τρεις κορυφαίους υποψηφίους είναι τα ακόλουθα.
Ο υποψήφιος Α συναναστρέφεται με διεφθαρμένους πολιτικούς. Συμβουλεύεται αστρολόγους. Απατά τη γυναίκα του. Πίνει 8 με 10 martinis ημερησίως και καπνίζει μανιωδώς πούρα.
Ο υποψήφιος Β αολύθηκε από τη δουλειά του δύο φορές, κοιμάται μέχρι το μεσημέρι, έκανε χρήση ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο και πίνει ένα τέταρτο γαλονιού ουίσκι κάθε βράδυ.
Ο υποψήφιος Γ είναι παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου. Χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπύρα που και που και δεν έχει ποτέ απατήσει τη σύζυγό του.
Σε ποιον από τους τρεις θα ρίχνατε την ψήφο σας; Αποφασίσατε;

Ο υποψήφιος Α είναι o Franklin D . Roosevelt.
Ο υποψήφιος Β είναι ο Winston Churchill .
Ο υποψήφιος Γ είναι ο Adolph Hitler .
Και επ' ευκαιρία η απάντηση στην ερώτηση της άμβλωσης: Εάν είπατε ναι, μόλις σκοτώσατε τον Beethoven . Αρκετά ενδιαφέρον έτσι;

Θυμηθείτε : Οι ερασιτέχνες έχτισαν την κιβωτό. Οι επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό.

«Σταγόνες ζωής» προς ανάμνηση των δυο μαθητών

Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι του Δημοτικού Διαμερίσματος Ζάρκου του Δήμου Φαρκαδόνας στο νομό Τρικάλων που ανταποκρίθηκαν σήμερα στην εθελοντική προσφορά αίματος στην μνήμη των δυο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα του Μαλιακού.

Την πρωτοβουλία διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου Ζάρκου «ΦΑΫΤΤΟΣ» σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Η αιμοδοσία ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των παιδιών, Γιάννη Καματσέλου και Χρήστου Μπουραζέλη, μαθητών του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα του Μαλιακού, πριν πέντε χρόνια.

Οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα φιλοξενηθούν στη τράπεζα αίματος που δημιουργήθηκε από το Σύλλογο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και φέρει την επωνυμία των δυο παιδιών.

Σημειωτέον ότι στην τράπεζα αίματος θα έχουν πρόσβαση όλοι οι δημότες του Ζάρκου και οι οικογένειες τους,οποιαδήποτε στιγμή χρειαστούν.

τα ληγμένα μου.......




Sorry.....

μα από σήμερα σας το τονίζω....

όποιος/α με στολίσει με διάφορα 'γαλλικά'....
θα το εκλάβω ως κοπλιμέντο..

Δε γίνετε....
Δε πάει άλλο.....

Θα παίρνω λοιπόν 4-5 από τα ληγμένα μου (γαμάτα)...
και...
θα πάω γιά ύπνο....

Απόφοιτος ανώτατης σχολής θεάτρου

theater, soccer

Ο κουκουλάκης τι να έδινε γι αυτό;

Προκήρυξη Προγραμμάτων για νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σας ενημερώνει ότι προδημοσιεύθηκαν οι προκηρύξεις των Προγραμμάτων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των Νέων και της επιχειρηματικότητας των Γυναικών.

Τα Προγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» και εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας 2, ο οποίος επιδιώκει τη δημιουργία και επέκταση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, ως ισχυρής και ικανής συνθήκης για την παραγωγική αναβάθμιση της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, με ενσωμάτωση γνώσης και καινοτομίας, με ποιότητα και με περιβαλλοντική ευαισθησία.

Τα δύο αυτά προγράμματα αποσκοπούν στη ...διευκόλυνση - μέσω χρηματοδοτικών ενισχύσεων – της ίδρυσης νέων επιχειρήσεων από νέους ηλικιακά επιχειρηματίες (Επιχειρηματικότητα Νέων) και από γυναίκες (Επιχειρηματικότητα Γυναικών), σε όλους σχεδόν τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας. Ειδικότερος στόχος των προγραμμάτων είναι η στροφή της αναπτυσσόμενης στη χώρα επιχειρηματικότητας από επιχειρηματικότητα ανάγκης σε επιχειρηματικότητα ευκαιρίας.

Ως επιχειρηματικότητα ανάγκης ορίζεται η ίδρυση και προσπάθεια ανάπτυξης νέας επιχείρησης, με αφορμή το ότι ο νέος επιχειρηματίας δε βρήκε καλύτερη λύση για βιοπορισμό. Έχει παρατηρηθεί ότι η επιχειρηματικότητα αυτής της μορφής δεν οδηγεί συνήθως σε βιώσιμες επιχειρήσεις.

Ως επιχειρηματικότητα ευκαιρίας ορίζεται η ίδρυση και προσπάθεια ανάπτυξης νέας επιχείρησης με στόχο την αξιοποίηση πραγματικής επιχειρηματικής ευκαιρίας (καινοτομία, κενά της αγοράς, προοπτικές αύξησης ζήτησης κ.τ.λ.) από επιχειρηματία με προσόντα (π.χ. πίστη στην επιτυχία, εμπειρία, γνώση, δεξιότητες, υψηλό μορφωτικό επίπεδο). Έχει παρατηρηθεί ότι, η επιχειρηματικότητα αυτής της μορφής οδηγεί συνήθως σε βιώσιμες επιχειρήσεις με αξιόλογη θετική επίδραση στην οικονομική ανάπτυξη.

Με στόχο την επίτευξη αυτής της αναπτυξιακής στροφής, τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενθαρρύνουν ιδιαίτερα επιχειρηματικές προτάσεις με τα χαρακτηριστικά της Καινοτομίας, της Υψηλής Ποιότητας της επιχειρηματικής ομάδας (παραγωγικές δεξιότητες, επιχειρηματικό ταλέντο, υψηλό μορφωτικό επίπεδο, εμπειρία και γνώση του αντικειμένου κ.τ.λ.), της Εισόδου σε νέες αγορές ή σε αναπτυσσόμενες αγορές ανοικτού ανταγωνισμού και θετικών προοπτικών, της Ανάπτυξης προϊόντων, υπηρεσιών ή/και διαδικασιών υψηλής προστιθέμενης αξίας και της Δημιουργίας απασχόλησης.

Το πρόγραμμα της Νεανικής Επιχειρηματικότητας χρηματοδοτείται με το συνολικό ποσό των 24 εκ. € και το πρόγραμμα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας με το συνολικό ποσό των 16 εκ. €. Η Δημόσια Δαπάνη του προγράμματος συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από το Ελληνικό Δημόσιο.

Δικαίωμα συμμετοχής στα Προγράμματα έχουν Νέοι και Νέες, οι οποίοι γεννήθηκαν από το 1970 μέχρι και το 1991 και Γυναίκες, οι οποίες γεννήθηκαν από το 1954 μέχρι και το 1991. Είναι άνεργοι, μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν ασκούσαν επιχειρηματική δραστηριότητα από 1.1.2008 μέχρι και την προδημοσίευση του προγράμματος (4.3.2009). Ως έναρξη άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας νοείται η ημερομηνία έναρξης επιτηδεύματος ατομικής επιχείρησης ή η συμμετοχή σε επιχείρηση ως εταίρος.

Στα δύο αυτά προγράμματα εντάσσεται το σύνολο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του τομέα της μεταποίησης, του εμπορίου, των υπηρεσιών, του τουρισμού και της ανακύκλωσης – περιορισμού της ρύπανσης, ΕΚΤΟΣ των περιπτώσεων που ρητά αναφέρονται ότι εξαιρούνται στο Παράρτημα του αντίστοιχου Κανονισμού. Εξαιρούνται επίσης, και συνεπώς είναι μη επιλέξιμες, επιχειρήσεις που αναπτύσσονται ή δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο σύμβασης franchising (δικαιόχρησης).

Τα όρια του προϋπολογισμού των προτάσεων είναι από 30.000 – 200.000 € για τις επιχειρήσεις του τομέα μεταποίησης και του τομέα ανακύκλωσης και περιορισμού της ρύπανσης, από 30.000 – 100.000 € για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και τουρισμού, από 30.000 – 80.000 € για τις εμπορικές επιχειρήσεις.

Το ποσοστό Δημόσιας Χρηματοδότησης επί του συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού της πρότασης είναι 50% γενικά σε όλη την Ελλάδα και 60% σε νησιά κάτω των 5.000 κατοίκων (απογραφή 2001) και σε πυρόπληκτες περιοχές.

Το υπόλοιπο ποσό πέραν της Δημόσιας Χρηματοδότησης για την κάλυψη του συνολικού προϋπολογισμού θεωρείται ιδιωτική συμμετοχή για την υλοποίηση του έργου. Ο Τραπεζικός δανεισμός για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής μπορεί να ανέρχεται μέχρι ποσοστού 30% του συνολικού προτεινόμενου προϋπολογισμού του έργου.

Ως επιλέξιμες δαπάνες προς χρηματοδότηση είναι εκείνες που σχετίζονται με εξοπλισμό και ειδικές εγκαταστάσεις, με κτιριακά και διαμόρφωση χώρων, με προβολή – προώθηση και δαπάνες συμβουλευτικής υποστήριξης. Στην κατηγορία εξοπλισμός, περιλαμβάνονται και επαγγελματικά ή μικτής χρήσης μεταφορικά μέσα απαραίτητα για τη διακίνηση υλικών, εμπορευμάτων, προϊόντων και παροχή υπηρεσιών της επιχείρησης με ανώτατο όριο το ποσό των 20.000,00 €.

Οι προτάσεις θα υποβάλλονται μέσω του διαδικτύου από τις 15/06/2009 και μέχρι 30/06/2009 σε ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ανακοινωθεί από την ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε που είναι και ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης για την αξιολόγηση, διαχείριση και τη παρακολούθηση υλοποίησής των προγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Portal του Επιμελητηρίου Τρικάλων, www.trikala-chamber.gr ή επικοινωνήστε με την κ. Σδρένια Σοφία στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Βενιζέλου 1).

Πηγή:Επιμελητήριο Τρικάλων

Οι τηλεαπάτες συνεχίζονται σεμνά και ταπεινά

Μια μεγάλη απάτη αναπτύσεται σε βάρος των ανόητων ή αφελών τηλεθεατών τον τελευταίο χρόνο, στην λεγόμενη "παράλληλη TV", στα δευτερο & τριτοκλασάτα κανάλια όλης της Ελλάδας.

Το... παιχνίδι λέγεται "call for cash" και, κατά τη διάρκειά του, αναζητούνται οι κουτοί τηλεθεατές που δεν θα αντιληφθούν την απάτη και θα τηλεφωνήσουν για να δώσουν την –σχετικά εύκολη- απάντηση.

Πρόκειται για παιχνίδι αναγραμματισμού λέξεων, όχι τόσο εύκολο για να μην φανερώνεται εξαρχής.

Την λύση μπορεί να την βρει ο καθένας. Η απάτη, ωστόσο, δεν είναι εκεί, αλλά στο γεγονός ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα βγει στον αέρα το θύμα - τηλεθεατής για να δώσει την σωστή απάντηση.

Το «σύστημα» δεν τον επιλέγει με την κουτοπόνηρη δικαιολογία ότι πρέπει να καλέσει την ώρα που η παρουσιάστρια θα εμφανίσει ή πατήσει το κόκκινο κουμπί.

πηγή: atakes

Προσοχή στο Facebook, ο Koobface μεταλλάχθηκε










Μια ιδιαίτερα εξελιγμένη μορφή του worm Koobface κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στο Facebook και αν δεν είμαστε προσεκτικοί μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή μας. Το ιός έρχεται από κάποιο φίλο μας στο facebook με τη μορφή μηνύματος.

Ένα τυπικό μήνυμα π.χ. είναι “this is video with you on a street» το οποίο συνοδεύεται από μια διεύθυνση. Αν πάτε σε αυτή τη διεύθυνση θα δείτε ένα site σας το youtube στο οποίο θεωρητικά ένα video προσπαθεί να παίξει.

Οι κακόβουλοι έχουν δώσει σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια αφού το video φαίνεται αν το έχει ανεβάσει ο ίδιος ο φίλος σας και μάλιστα «site” εμφανίζει και τη φωτογραφία του (που έχει πάρει από το facebook) Λίγη προσοχή λοιπόν, ειδικά αν δεν έχετε καλή προστασία με antivirus κλπ. Φαίνεται επίσης οτι το Koobface έχει βάλει στο μάτι και άλλα social networks (myspace κλπ.)

internetakias

Βγήκαν τα κουμπούρια!


Στους πολυμετοχικούς δείνουν και πέρνουν τα μαχαιρώματα μεταξύ τους, όλοι τα έχουν βάλει με τους Γιαννακόπουλους επειδή η εφημερίδα πράσινη που είναι δικιά τους κάνει επίθεση στους άλλους μετόχους για την πορεία του Παναθηναίκου.Σύμφωνα με την εξέδρα ο Γιαννακόπουλος θέλει να γίνει το αφεντικό του Πάο και αυτό δεν αρέσει καθόλου στους άλλους μετόχους.

Το Facebook αλλάζει face ..


Εντός των επόμενων ημερών, όσοι διατηρούν προφίλ στο Facebook θα αντικρίσουν σημαντικές αλλαγές στην αρχική σελίδα της δημοφιλούς υπηρεσίας. Οι υπεύθυνοι του Facebook προχωρούν σε επανασχεδιασμό της home page, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά που φιλοδοξούν να κάνουν την υπηρεσία ακόμα πιο φιλική προς το χρήστη.
Μεταξύ άλλων, το news feed θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, δίχως να χρειάζεται ανανέωση της σελίδας. Το χαρακτηριστικό αυτό υπάρχει ήδη στο Facebook [συγκεκριμένα, στο tab Live Feed], ωστόσο με το νέο καθεστώς αναβαθμίζεται και θα αποτελεί πλέον τη βασική επιλογή.
Η άλλη μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με τα φίλτρα απεικόνισης. Ειδικότερα, ο χρήστης θα μπορεί πλέον να επιλέγει ομάδες φίλων ή και μεμονωμένα άτομα, τα οποία θα εμφανίζονται στο news feed.
Πριν από μερικούς μήνες, το Facebook τροποποίησε σημαντικά την αρχική σελίδα, δίνοντάς της τη μορφή που έχει σήμερα. Η αλλαγή αυτή έγινε δεκτή με δυσαρέσκεια από μεγάλη μερίδα των χρηστών και απομένει να δούμε πώς θα αντιδράσει το κοινό στο νέο καθεστώς.

Πηγή : PC Magazine

Προς αναζήτηση κρυμμένου θησαυρού στο Ζάρκο

Αναμφίβολα είναι ένα θέμα που συναρπάζει τους ανθρώπους διαχρονικά.
Η φιγούρα του Ιντιάνα Τζόουνς είναι σαφώς η πιο γνωστή και πιο χαρακτηριστική για τους κυνηγούς θησαυρών και πολύτιμων αντικειμένων. Αμύθητοι θησαυροί από την αρχαιότητα, μυστικές κρύπτες που φανερώνουν στους επίδοξους κυνηγούς τα πολύτιμα αντικείμενά τους, εκτάσεις που τυχόν κρύβουν αμέτρητες λίρες, μυστικοί χάρτες από τους πολέμους του 20ου αιώνα που οδηγούν σε εξαφανισμένες περιουσίες, χαμένα νομίσματα, ανιχνευτές κι ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους…
Ακόμη κι αν όλα αυτά φαντάζουν αρκετά έξω από την πραγματικότητά μας, υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους η αναζήτηση τέτοιων μυστηρίων και αινιγμάτων αποτελεί πάθος.
Μετά τις περιπτώσεις ανθρώπων που κατέθεσαν αίτηση για αναζήτηση κρυμμένων θησαυρών σε περιοχές της Καλαμπάκας, μια νέα έρχεται να προστεθεί στην λίστα, αυτή την φορά σε ένα πεδινό Δήμο των Τρικάλων, αυτόν της Φαρκαδόνας.
Ειδικότερα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη το Σώμα θα κληθεί να αποφασίσει για την έγκριση ή μη της αίτησης για άδεια εκσκαφής ανεύρεσης κρυμμένου θησαυρού στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Ζάρκου.
Η αίτηση στο Δήμο Φαρκαδόνας κατατέθηκε από αρχιτέκτονα που ζει και εργάζεται στην περιοχή της Πτολεμαϊδας. Ο αρχιτέκτονας μετά την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων στις αρμόδιες Υπηρεσίες ζητά την χορήγηση άδειας εκσκαφής για την ανεύρεση κρυμμένου θησαυρού σε έκταση κοινόχρηστη. Όσον αφορά το θησαυρό δεν είναι ιδιωτικός ενώ τα σημεία της αναζήτησης, όπως προαναφέρθηκε είναι στην περιοχή του αγροκτήματος Ζάρκου.
Γιατί επιλέχτηκε η συγκεκριμένη περιοχή, ίσως θα ήταν ένα από τα ερωτήματα που θα κατέθεταν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας στην γνωστοποίηση της είδησης.
Η «ΕΡΕΥΝΑ», (στην διάθεση της οποίας βρίσκονται τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου), ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχιτέκτονα, ο οποίος υποστήριξε ότι η κίνηση για την κατάθεση της αίτησης στις αρμόδιες Υπηρεσίες, έρχεται μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών που έχει συλλέξει.
Μάλιστα ο ίδιος καταλήγοντας υπογράμμισε ότι και στο παρελθόν προχώρησε σε ανάλογες ενέργειες σε αλλά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

πηγή: e-erevna.gr

Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για τις γυναίκες...



Αν την φιλήσεις, είσαι αγενής Αν δεν την φιλήσεις, δεν είσαι άντρας Αν συμφωνείς με ότι θέλει, σε σέρνει από τη μύτη Αν διαφωνείς, δεν έχεις κατανόηση Αν την βλέπεις συχνά, βαριέται Αν όχι, σε κατηγορεί για αδιαφορία Αν ζηλεύεις, λέει ότι είναι κακό Αν δεν ζηλεύεις, δεν την αγαπάς Αν "κανείς κίνηση" γρήγορα, δεν την σεβάστηκες Αν δεν κάνεις, δεν σου αρέσει Αν την φιλάς μια στις τόσες, σε λέει ψυχρό Αν την φιλάς συχνά, λέει ότι την εκμεταλλεύεσαι Αν δεν την βοηθήσεις να κάνει κάτι, δεν έχεις τρόπους Αν την βοηθήσεις, είναι απλώς ακόμα μια αντρική τακτική για να την "ρίξεις" Αν μιλάς, θέλει να ακούς Αν ακούς, θέλει να μιλάς Εν ολίγης: Τόσο απλές και όμως τόσο πολύπλοκες Τόσο λεπτεπίλεπτες και όμως τόσο δυνατές Τόσο μπερδεμένες και όμως τόσο επιθυμητές Τόσο ένοχες και όμως τόσο υπέροχες ....ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

totefteri

Η επιστροφή της χρονιάς


Ανακοίνωσε και επίσημα τις συναυλίες που πρόκειται να δώσει ο Μαικλ Τζάκσον αυτό το καλοκαίρι, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες. Φτάνοντας στο Ο2 Arena με 1½ ώρα καθυστέρηση, ο πάλαι ποτέ ποπ σταρ ανακοίνωσε 10 εμφανίσεις στο Ο2 που θα αποτελούν και το κύκνειο άσμα του.
Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν από τις 8 Ιουλίου. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στις 11 Μαρτίου, ενώ η κανονική προπώληση θα ξεκινήσει στις 13 Μαρτίου στις 7 το πρωί. To κόστος θα ανέρχεται μεταξύ 50-70 λιρών.
Ο Τζάκσον, φανερά αδυνατισμένος και φορώντας πάντα τα γυαλιά ηλίου του, μίλησε στους fans και δημοσιογράφους λέγοντας πόσο τους αγαπά και βάζοντας διαρκώς το χέρι στην καρδιά του. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως αυτές θα είναι και οι τελευταίες εμφανίσεις του: “Αυτό ήταν. Και όταν λέω αυτό ήταν, το εννοώ, αυτό θα είναι το τελευταίο μου κάλεσμα στη σκηνή.”
Για περισσότερα, επισκεφθείτε το http://www.michaeljackson.com/

Ο Firefox ξεπέρασε τον Internet Explorer 6 σε μερίδιο αγοράς!!!

Ο Firefox 3 έγινε ο πρώτος browser που δεν είναι της Microsoft και ξεπέρασε τον Internet Explorer 6 σε μερίδιο αγοράς, σύμφωνα με τις μετρήσεις της StatCounter.
Ο open-source browser σκαρφάλωσε στο 24% για τον μήνα Φεβρουάριο ενώ ο Internet Explorer 6 έπεσε στο 22.6%, κάνοντας τον Firefox τον δεύτερο πιο δημοφιλή browser. Ωστόσο ο Internet Explorer 7 ακόμα βρίσκεται στην κορυφή με 40.8%, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στο ποσοστό αυτό από τον περασμένο Ιούλιο ενώ ο Firefox συνεχώς μειώνει τη διαφορά.

Τα συνολικά ποσοστά των browsers :
Mozilla Firefox - 28.1%

Internet Explorer - 62.2%.
Opera 9 - 1.9%
Safari 3 - 1.6%.

totefteri

Αποκλειστικό : To Video με την γέννα των οκτάδιμων

Delusion



I don't hate days....
I only hate You,
when you ignore me....

I don't remember you,
are you a stranger in disguise?

What's your favorite day?

Σκασίλα μου......






Δεν μου μιλάς....?
Σκασίλα μου..
Θα μεταμορφωθώ σε σιωπή,
τόσο δυνατή που.....
δεν θα με αντέξουν οι αισθήσεις σου...

ΥΓ.

Ότι δεν κλαίει, δε καθαρίζει Αννα μου.......

ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.


* Λες καληµέρα στις 3 το µεσηµέρι και καλησπέρα στη 1 τη νύχτα.

* Δεν τρως ποτέ ßραδινό πριν τις 10µµ.

* Τρως πρωινό πριν πας για ύπνο.

* Το πρώτο σου hangover ήταν γύρω στα 5 σου, όταν ο µπαµπάς/ θείος/

παππούς σου έδωσε να δοκιµάσεις ουίσκι, γιατί το ζήταγες.

* Πρέπει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο να τραßηχτείς στον σταθµό των

ΚΤΕΛ για να παραλάßεις έναν τενεκέ λάδι, έναν τενεκέ µέλι, έναν τενεκέ

φέτα, ρίγανη, τσάι ßουνού, ελιές και λεµόνια.

* Σηµαιοστολίζεσαι να πας για καφέ, αλλά τσαµπουκαλεύεσαι στον πορτιέρη

του κλαµπ που δεν σε ßάζει µέσα γιατί φοράς σαγιονάρες.

* Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον µια οδός που λέγεται Ελευθερίου

Βενιζέλου.

* Παραπονιέσαι ότι κάνει κρύο όταν έχει 27 ßαθµούς.

* Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσµος ζει χωρίς περίπτερα.

* Βρίσκεις τους τουρίστες αστείους.

* Και τους µαθαίνεις να λένε «malaka».


Καρναβάλι Οιχαλίας !!

Το βιντεάκι που ακολουθεί τραβήχτηκε την Καθαρά Δευτέρα και είναι από το Καρναβάλι Οιχαλίας.. Αργήσαμε λίγο αλλά... το καλό πράγμα αργεί !!



Πηγή : Mourmourinio
Ευχαριστούμε!!!
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan