Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜE ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ

The bondholder
Διάβασα στην παραλία το μνημόνιο #2 και δεν μου άρεσε το αίσθημα που είχα όταν τέλειωσα. Πήγα στο δωμάτιο και ο Πεταλωτής στα νέα απαντούσε ερωτήσεις και έλεγε ψέματα. Δεν άντεξα και πήρα το μνημόνιο στα αγγλικά μολυβί και χαρτί και προσπάθησα να καταλαβω την ουσία του. Ο παρακάτω πίνακας είναι οι βασικοί αριθμοί του μνημονίου που χρησιμοποίησα...

Επιασαν το Voyager 2 οι εξωγήινοι;


ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΗΜΑΤΑ

Τριάντα τρία χρόνια μετά την αναχώρησή του από τη Γη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ο ισχυρισμός ότι το Voyager 2 ίσως να έπεσε θύμα πειρατείας από εξωγήινους, καθώς εστάλησαν πίσω στη Γη μηνύματα με δεδομένα, τα οποία οι επιστήμονες της NASA δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν.

Η NASA είχε...

Τα αρνητικά ρεκόρ της κυβέρνησης

Ο πρωθυπουργός, εν μέσω των θερινών διακοπών, αφού κατατρόπωσε τις πολυεθνικές, κήρυξε τον πόλεμο στην παγκόσμια φτώχεια και στις πανδημίες και ανακάλυψε τον «τέταρτο δρόμο για την παγκοσμιοποίηση», έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας στον ελληνικό λαό.
Μας διαβεβαίωσε ότι, σε μόλις 10 μήνες έκαναν «περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν»...

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ...

Μας οδηγούν στον πρώτο μεγάλο πόλεμο του 21ου αιώνα;;

Mια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πήρε η δημοσιογράφος Ελένη Σκόπη από τον γεωπολιτικό αναλυτή τάσεων Gerald Celente, αποδίδει σημαντικές προβλέψεις του ιδίου για την κατάσταση στον πλανήτη γενικότερα και στην Ελλάδα ειδικότερα...


-- Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις/προβλέψεις του (που παρεμπιπτόντως πάντα επαληθεύονται) σύντομα

Το μέλλον της τηλεμεταφοράς πλησιάζει;

Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και επιδερμικά με τη κβαντική φυσική, ξέρει πως εκεί που σταματά η φαντασία ξεκινούν τα κβαντικά φαινόμενα. Μια από τις εφαρμογές της είναι και o λεγόμενoς «κβαντικός εναγκαλισμός», ο οποίος μπορεί να μας...

Τέτοια εκδίκηση γαμπρού σε άπιστη νύφη "δεν υπάρχει"!!!

Σε ρινγκ μετατράπηκε χώρος γαμήλιας δεξίωσης σε γνωστό κέντρο της Αθήνας όταν ο γαμπρός εκδικήθηκε την άπιστη νύφη κάνοντάς τη ρεζίλι με μια αποκαλυπτική φωτογραφία που είχε βάλει κάτω από τις καρέκλες των καλεσμένων. Το ενσταντανέ έδειχνε τη νιόπαντρη γυναίκα σε... hot σεξουαλική στιγμή με τον κουμπάρο του ζεύγους!

Ο 35χρονος θέλησε να πάρει με αυτό τον τρόπο το...

Ο Γιώργης...

Αριθμολογία: O αριθμός του πεπρωμένου μας

Το εστιατόριο που έκανε μόδα την μοριακή γαστρονομία...

Βρίσκεται βόρεια της Βαρκελώνη

(και από ότι ακούσαμε θα κλείσει, γιαυτό όσοι προλαβαίνετε)

Αν βρεθείτε στη Βαρκελώνη και κάνετε μια αυτοκινητάδα στην ισπανική ακτή Costa Brava, τότε επισκεφτείτε το El Bulli. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα ευρωπαϊκά εστιατόρια, που πρόσφατα βραβεύθηκε ως το καλύτερο του κόσμου!

Δεν ξέρουμε αν θα βρείτε να καθίσετε καθώς οι αιτήσεις κρατήσεων ξεπερνούν κάθε φαντασία. Το 2005 έφτασαν τις 400.000 όταν οι διαθέσιμες ήταν 8.000…

Νέα εποχή για την Κούβα

Οι Κουβανοί θα μπορούν να πωλούν προϊόντα τους

Γιατί οι Αντρες εχουν Ρώγες ;


Εχετε Αναρωτηθει

γιατί οι Αντρες εχουν Ρώγες ; Στην ουσια οι Αντρες δεν χρειαζονται τις ρώγες στο Στήθος γιατι ειναι αχρηστες σε αντιθεση με το γυναικειο σώμα οπου ειναι ενα χρησιμοτατο οργανο στον Θηλασμο.Γιατί λοιπόν εχουν οι Αντρες Ρώγες ;Τις έχουν επειδή τα έμβρυα δεν ...

Σε πρόωρο θάνατο μπορεί να οδηγήσει η ημικρανία με αύρα


Σε πρόωρο θάνατο μπορεί να οδηγήσει η ημικρανία με αύρα! Τα αποτελέσματα έρευνας που δημοσιεύτηκαν σε βρετανικό περιοδικό υγείας προβάλλουν πρώτη φορά την άμεση σύνδεση των συγκεκριμένων ημικρανιών με τον πρόωρο θάνατο από καρδιαγγειακές παθήσεις και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας...

Και πάλι στο Μιλάνο ο Ιμπραΐμοβιτς


Για λογαριασμό της Μίλαν αυτή τη φορά!

Σημαντική ενίσχυση για τη Μίλαν που απέκτησε, με μορφή δανεισμού από τη Μπαρτσελόνα, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς...


--

«Η Μίλαν ανακοινώνει την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την Μπαρτσελόνα ως δανεικό με οψιόν αγοράς για 24 εκατ. ευρώ. Ο Σουηδός πρωταθλητής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας και μετά θα υπογράψει το συμβόλαιο του για τέσσερα χρόνια», ήταν η ανακοίνωση της ομάδας του Μιλάνου.

Το Μυστήριο της Χαμένης Ατλαντίδας!!!



Για το μυστήριο της χαμένης Ατλαντίδας "υπεύθυνος" είναι ο Πλάτωνας, ο οποίος, στους διαλόγους του "Τίμαιος" και "Κριτίας" κατέγραψε την ιστορία που είπαν Αιγύπτιοι ιερείς στον Σόλωνα." Άκουσε λοιπόν Σωκράτη μια πολύ παράξενη παράδοση που όμως είναι εντελώς αληθινή, όπως τη διηγήθηκε κάποτε ο πιο σοφός από τους επτά σοφούς, ο Σόλωνας... "

Μήνυμα Πάγκαλου στον πρωθυπουργό


Τελεσίγραφο έστειλε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον πρωθυπουργό, λίγο πριν οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις του Γιώργου Παπανδρέου για τις επικείμενες αλλαγές στη δομή της κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου.

«Δεν υπάρχει η δυνατότητα να μου μπει καπέλο» διεμήνυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, απαντώντας στα σενάρια που θέλουν τον Γιάννη Ραγκούση να αναλαμβάνει συντονιστικό ρόλο στην κυβέρνηση...

Καλό ταξίδι Σήφη...


Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου

Κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής ο άτυχος σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από τη σύγκρουση των δύο F-16 στον αέρα την περασμένη Πέμπτη νοτιοδυτικά της Κρήτης, πάνω από τη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, σύμφωνα με τους ιατρούς, ήταν οι εγκεφαλικές βλάβες που έχει υποστεί ο 35χρονος πιλότος.

Ο Σγος (Ι) Ιωσήφ Αναστασάκης ήταν έγγαμος με μία κόρη, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.955 εκ των οποίων οι 1.456 ώρες σε F-16.

Τι κάνουν τα 12 ζώδια μπροστά σε ένα εμπόδιο ?


Ο Κριός θα αρχίσει να κουτουλάει το εμπόδιο , θα..

Αλλάζει η σύσταση του πληθυσμού στον Έβρο


Αλλάζουν πολλά στον Έβρο, όμως δυστυχώς πολλοί εξακολουθούν να κοιμούνται στον ύπνο του δικαίου ή καλύτερα στον ύπνο του παντελώς κοιμισμένου.


Όπως έχουμε προαναγγείλει η σύσταση του πληθυσμού μεταβάλλεται

Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για όσους επιδιώκουν την αλλαγή (πιστέψτε μας δεν είναι μόνο η Τουρκία) καθώς η Βουλγαρία αποτελεί μέλος της Ε.Ε. και όσοι διαθέτουν βουλγαρικό διαβατήριο μπορούν να εργάζονται και να εγκαθίστανται σε όποια Ευρωπαϊκή χώρα επιθυμούν...

Εγκαταλείπουν οι νέοι τη χώρα


Με τις βαλίτσες στο χέρι, βρίσκεται το 42% των νέων 22 - 35 ετών για να εγκαταλείψει την Ελλάδα, καθώς δεν βλέπουν προοπτική επαγγελματικής αποκατάστασης, βρίσκουν εμπόδιο τη διαφθορά και το εκπαιδευτικό σύστημα δεν προσφέρει επαρκή εφόδια. Η κρίση είναι εδώ...

Την 1η Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις αγροτών για φωτοβολταϊκά στη ΔΕΗ

Μελετήστε το καλά πριν το αποφασίσετε.. 

Την 1η Σεπτεμβρίου ανοίγει τελικά η διαδικασία για την παραλαβή των αιτήσεων των επαγγελματιών αγροτών, που θέλουν να αδειοδοτηθούν για την ανέγερση πάρκου φωτοβολταϊκών έως 100 KW.

ΑΠΟ ... ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ !!!!!!!!!!

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Στον πίνακα των δεκαεφτά συνολικά κατηγορουμένων εφοριακών υπαλλήλων που παραπέμπονται να δικαστούν τον ερχόμενο Οκτώβριο μετά από οχτώ (!) αναβολές στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας γιά την εμπλοκή τους στην γνωστή από το παρελθόν υπόθεση διαφθοράς της Δ.Ο.Υ κρέστενας , βρίσκεται και το όνομα του νέου διευθυντή που τοποθέτησε πρόσφατα το Υπουργείο Οικονομικών στην Δ.Ο.Υ του Πύργου Ηλείας.

«Καμπανάκι» για καρδιαγγειακή νόσο τα σεξουαλικά προβλήματα στους άνδρες!!!!!!!!

Οι άνδρες με σακχαρώδη διαβήτη που έχουν στυτική δυσλειτουργία διατρέχουν δυο φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν σοβαρά καρδιακά προβλήματα, υποστηρίζουν Κινέζοι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ.

Τα αποτελέσματα της μελέτης επιβεβαιώνονται και από μια άλλη ιταλική έρευνα, σύμφωνα με την οποία η χορήγηση συγκεκριμένων φαρμάκων σε διαβητικούς με ή χωρίς στυτική δυσλειτουργία φαίνεται να έχει προστατευτική δράση για την καρδιά.

Στο νοσοκομείο με αιμορραγία 82χρονη παρθένα μετά από σεξ με 32χρονο



Γιαγιά στα 82 της χρόνια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Επείγοντα με ρήξη παρθενικού υμένα! Το περιστατικό έγινε όταν η γιαγιά έφτασε στο νοσοκομείο με αιμορραγία, συνοδευόμενη από έναν νεαρό Αλβανό. Ο 32χρονος εργάζεται τα τελευταία χρόνια για εκείνη ως κηπουρός στη μονοκατοικία της, ενώ παράλληλα τη βοηθάει και σε...

Συνεργασία Dolce & Gabbana με Martini





Οι Dolce & Gabbana συνεργάζονται με το Μartini της Bacardi και μέσα σ' αυτόν το μήνα θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους co-branded ποτό.
Οι Domenico Dolce and Stefano Gabbana, βρίσκονται στο στάδιο των δοκιμών του καινούριου τους προϊόντος.
Σχεδιάζοντας να το αποκαλύψουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανδρικής μόδας του Μιλάνου-που ξεκίνησε
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan