Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ξύλο στο ντέρμπι της Ρωσίας - Δείτε το βίντεο

Μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι στη Ρωσία μεταξύ της Σπαρτάκ Μόσχας και της Ζενίτ οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια ενώ ένας φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Μόνο ήρεμα δεν κύλησε το ντέρμπι στο Λουζνίσκι. Η Σπαρτάκ Μόσχας επικράτησε με 1-0 της Ζενίτ αλλά οι παίκτες των δύο ομάδων έχασαν την ψυχραιμία τους και παραλίγο η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής των γηπεδούχων, Βαλερί Κάρπιν είχε έντονο διάλογο με τον Ισκόρ Ντενίσοφ. Κάποιοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν ενώ οι υπόλοιποι βρήκαν την ευκαιρία να...

Τα σέξι ρούχα του Halloween

της Μυρτώς Τζώρτζου
Αποκαλυπτικές μεταμφιέσεις για τις celebrities
Και ενώ η Αμερική ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Halloween, ψάξαμε και βρήκαμε τα δέκα πιο σέξι κουστούμια που έχει φορέσει το Hollywood.

Όχι, η Lady Gaga δεν είναι μέσα. Άλλωστε κάθε μέρα είναι Halloween για αυτή.

Κατάρες και βρισιές σε γαμήλια τελετή – Δείτε το video

Ένα ευκατάστατο ζευγάρι,από χώρα της δύσης,ήθελε διακαώς να ανανεώσει τα δεσμά του γάμου του και επέλεξαν για τοποθεσία το πολυτελές ξενοδοχείο Vilu Reef resort στις Μαλδίβες και τελετή βασισμένη στα τοπικά έθιμα.Για αυτό και πλήρωσαν,εκτός του κόστους της διαμονής τους,έξτρα 1300 δολλάρια στο ξενοδοχείο που ανέλαβε την οργάνωση της τελετής.

Όμως το προσωπικό κατά τη διάρκεια της τελετής αντί των κλισέ ευχών περί βίου ανθόσπαρτου και καλούς απογόνους,επέλεξε να τους ''στολίσει'' με σχόλια για τα στήθη της νύφης,ότι είναι άπιστα γουρούνια που συνουσιάζονται παράνομα και ότι τα ''νόθα'' παιδιά τους θα έχουν σημάδια στο δέρμα τους.Αυτά,μεταξύ πολλών άλλων κοσμητικών επιθέτων,θα τα ακούσετε στο video όπου αναγράφεται η απαραίτητη μετάφραση για όσους δεν γνωρίζουν άπταιστα τη διάλεκτο Dhivehi.....

Το στοίχημα Σαμαρά

Η παρατήρηση ότι ο κ. Σαμαράς έχει καταφέρει να επιβάλει την ατζέντα των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι ορθή και αυτό τονίστηκε από το δίλημμα του Πρωθυπουργού "Μνημόνιο ή εκλογές", όπως σχηματικά αποδόθηκε η ουσία της διακαναλικής συνέντευξης. Το κρίσιμο ζήτημα είναι αν η ΝΔ έχει τη δυνατότητα να δώσει μέχρι το τέλος αυτήν τη μάχη.

Η αντίφαση δεν κρύβεται. Οι επιλογές της σε καμία περίπτωση δε συνάδουν με τον κεντρικό πολιτικό χαρακτήρα που η ρητορική της αποδίδει στις επικείμενες εκλογές. Οι υποψηφιότητες δεν "κολλάνε" με το αντιμνημονιακό μήνυμα του Σαμαρά. Για παράδειγμα, ο Δράκος στην Πελοπόννησο είναι καθαρά αυτοδιοικητικός. Ο Παυλίδης στη Θράκη το ίδιο, και μάλιστα θεωρείται προσκείμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη που στηρίζει το Μνημόνιο. Ακόμα και ο σίγουρος Ψωμιάδης δεν είναι προσωπικότητα ειδικού βάρους, το αντίθετο μάλλον. Όσο για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια, την Αττική, η ΝΔ κατέρχεται χωρίς υποψήφιο (είναι αδύνατον να εκληφθεί ως σοβαρή η υποψηφιότητα Κικίλια) και το ομολογεί το ίδιο το κόμμα, θέτοντας ως μακρινό στόχο τον δεύτερο γύρο και ως εφικτό την ήττα Σγουρού!....

Ένα έθνος άξιο να ζήσει χαλυβδώνεται και ωριμάζει μέσα απ’ τον αγώνα

Σήμερα όλοι οι Έλληνες γιορτάζουμε πλημμυρισμένοι από εθνική συγκίνηση, την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, τη μεγάλη αυτή μέρα των ελεύθερων ανθρώπων, η οποία θα φωτίζει το δρόμο της ιστορικής μοίρας του γένους των Ελλήνων.

Από την άνοιξη του 1939, ο ουρανός της Ευρώπης είχε... σκοτεινιάσει και το κύλισμα της βροντής του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ακούγεται απ’ την Ευρώπη ως την Ασία και απ’ τον Ατλαντικό και τη Μεσόγειο θάλασσα ως την Άπω Ανατολή. Πολλά απ’ τα ευρωπαϊκά κράτη όπως η Δανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και αυτή ακόμα η Γαλλία είχαν εκδιωχθεί μέσα σε μια βροχή θανάτου από τις ακτές της Ευρώπης από τις δυνάμεις του Άξονα. Ένας χαλασμός πρωτοφανέρωτος έσκαψε συθέμελα τη γη, συγκλόνισε στεριές και θάλασσες και σκόρπισε καυτό σίδερο από τους αιθέρες, εξαιτίας της μανίας ενός παράφρονα και κάπηλου των αξιών και των ιδανικών της Ευρώπης, καταστρέφοντας λαούς και πολιτείες......

Γονείς της χρονιάς


Είναι τόσο λάθος, μα και τόσο αστείες ταυτόχρονα… Μην χάσετε τις φωτογραφίες που ακολουθούν με απίστευτους γονείς....

Οι Έλληνες στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο...

...μια που δεν περιμένω από τα ΜΜΕ σήμερα να αναφέρουν αυτά που αξίζουν για τους Έλληνες/Ήρωες της τότε Ελλάδας, μια που γνωρίζουμε ποια γραμμή ακολουθούν, του Λωτοφάγου σε ότι έχει σχέση με την ανάταση του Ελληνικού Ηθικού, σκέφτηκα να αναφέρω κάποια στοιχεία σαν Φόρο Τιμής προς όλους αυτούς...


Η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του Β’ ΠΠ, ήταν η μόνη χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα:

ΘΑΥΜΑ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΕ ΝΕΟΥΣ .

Ζωντανό Θαύμα του Γέροντος Ιακώβου σε νέους - Δείτε το Βίντεο....

Mαζί με τις οσίες παρθένες ξεκινάει...

"Kαλέ, η Ντόρα είναι όντως Παρθένα! Άφθαρτη! Εξάγγελος τής Κάθαρσης. Το λέει καί το αποδεικνύει! Ανακοίνωσε την 21 Νοεμβρίου Ημέρα δημιουργίας του κόμματός της, εορτή τής Εισόδου τής Παναγίας -για την είσοδό της στο ναό του Σολομώντος όπου την αφιέρωσαν στο θεό οι γονείς της Ιωακείμ καί Άννα!". Τάδε έφη η γατού του ελληνικού κοινοβουλίου (= "Φωτεινή" Πιπιλή) στο προφίλ της στο φατσοβιβλίο.....

Το καπέλο που…ξυπνάει τους νυσταγμένους οδηγούς!!


Για τους οδηγούς που περνούν πολλές ώρες στο τιμόνι ή ακόμη και γι’ αυτούς που τους κουράζει η οδήγηση, το SMART CAP είναι το κατάλληλο εργαλείο.
Το συγκεκριμένο καπέλο έχει αισθητήρες που διαβάζουν τα κύματα του εγκεφάλου . Έτσι όταν....
διαγνώσει ότι ο οδηγός νυστάζει στέλνει σήμα σ’ έναν υπολογιστή, ο οποίος αναλαμβάνει να...
ξυπνήσει τον οδηγό και να του υπενθυμίσει ότι πρέπει να ξεκουραστεί. Οι εφευρέτες ελπίζουν ότι σύντομα θα διατεθεί στην αγορά δίνοντας την ιδανική λύση σ’ όλους τους νυσταγμένους οδηγούς.
Πηγή

The social network, μία ταινία για το Facebook


Δεν είναι και λίγο να βλέπεις τη ζωή σου να γίνεται ταινία. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο «εγκέφαλος» πίσω από δημοφιλέστατο Facebook, προσπαθούσε να μη δώσει βάση στην ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ «The social network» που τον παρουσιάζει να μεταλλάσσεται από οργισμένο κομπιουτερά σε κραταιό επιχειρηματία του διαδικτύου. Άλλωστε χαρακτηριστικός είναι και ο τίτλος του βιβλίου του Μπεν Μέζριτς «The accidental billionaires» πάνω στο οποίο βασίζεται το σενάριο της επίμαχης ταινίας.

Στα ανατολικά από αργά το βράδυ η κακοκαιρία - Θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη - Αγνοείται ακόμα ο τραγικός πατέρας στη Θέρμη

O διασώστης ψάχνει για ίχνη του αγνοούμενουΑνυπολόγιστες καταστροφές, μεγάλη ταλαιπωρία και έναν αγνοούμενο έχει αφήσει πίσω του το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει από χθες την χώρα.

Στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, τον 60χρονο ο οποίος αγνοείται από χθες το βράδυ.

Ο άνδρας, πήγε να βοηθήσει τον 22χρονο γιο του ο οποίος υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις του έβγαλε τις κορίνες που είχαν βάλει οι αρχές για να κλείσουν τον δρόμο και εγκλωβίστηκε στον χείμμαρο.
Ο νεαρός, κάλεσε τους γονείς του σε βοήθεια και εκείνοι έτρεξαν στο σημείο. Τα νερά όμως παρέσυραν και αυτούς....

Φάρσα του David Beckham σε ανυποψίαστη μασέζ (video)

beckhamΤην πλάκα της ζωής της έπαθε μια ανυποψίαστη μασέζ, μπροστά στην οποία εμφανίστηκε ξαφνικά ο David Beckham έχοντας τρελές ιδιοτροπίες, ενώ στο χώρο υπήρχε κρυφή κάμερα! Ο Άγγλος σταρ συμμετείχε στη φάρσα της αμερικανικής εκπομπής «Ellen», την οποία παρουσιάζει η ηθοποιός Ellen DeGeneres. Η παρουσιάστρια υπαγόρευε στον Becks τι να πει κι εκείνος επαναλάμβανε, κάνοντας την κακόμοιρη μασέζ να αισθανθεί αμήχανα, αλλά χωρίς να την προσβάλουν.
«Εδώ μέσα δεν είμαι ο Μπέκαμ, θέλω να με αποκαλείς…

Αντιρρησίας... πόθεν έσχες ο Γιακουμάτος

Δεν θα σας ξανακαταθέσω δήλωση πόθεν έσχες...» λέει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο βουλευτής θεωρεί ότι έτσι όπως γίνεται η κατάθεση του πόθεν έσχες στη Βουλή είναι σκέτη κοροϊδία απέναντι στον λαό.

Και να ήταν η μόνη, κύριε βουλευτά μας;

Ο πρώην υπουργός αλλά και η συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων του βουλευτών θεωρούν ότι ο ισχύων νόμος που διέπει τον τρόπο εφαρμογής του πόθεν έσχες είναι ανεπαρκής και χρειάζεται να τροποποιηθεί - βελτιωθεί άμεσα.

Και αφού όλοι το ζητάτε, τότε γιατί δεν προχωράτε και στην πράξη, βρε αδέλφια του Έθνους μας;.....

Mάθημα Ζωής


Ένα άτομο γυρίζει σπίτι από την εργασία αργά, κουρασμένος και εκνευρισμένος , για να βρει τον πέντε ετών γιο του να τον περιμένει στην πόρτα.....

The Manslater - Το τέλειο εργαλείο για έναν άντρα.


Πηγή

Σοκ! Ο Paul το χταπόδι δεν πέθανε, αυτοκτόνησε


πηγή

Ποιες κυρίες της ελληνικής showbiz χώρισαν;

Ελεύθερα πουλιά είναι πλέον δυο πολύ γνωστές και αγαπητές παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης! Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού και την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου! Η παρουσιάστρια του Alpha χώρισε με τον Ηλία Βρεττό αλλά το πήρε αψήφιστα, ενώ κατάθλιψη έπαθε η δημοσιογράφος που δεν είναι πια μαζί με τον σύντροφο και πατέρα της κόρης της, Γιούαν.

Η Ναταλία Γερμανού όχι μόνο χώρισε από τον τραγουδιστή, αλλά αποκάλυψε πως... έφαγε χυλόπιτα από άλλο άνδρα! «Προτίμησε μια κοπελίτσα πολύ μικρότερή μου και πολύ ωραιότερή μου», εξομολογήθηκε η ίδια στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο «Mad»......

Η Bellucci παρουσιάζει γυμνή την κόρη της

Μας έχει συνηθίσει σε ξεχωριστές φωτογραφήσεις, αλλά σίγουρα αυτή είναι από τις εντυπωσιακότερες. Η Monica Bellucci, γυμνή, κρατώντας στην αγκαλιά της την πέντε μηνών κόρη της Leonie, φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair της Ιταλίας. Η συγκεκριμένη φωτογραφία της θα μπει σε ένα δικό της λεύκωμα που θα κυκλοφορήσει με τη μορφή βιβλίου στα καταστήματα. Θα περιλαμβάνει πορτρέτα της από τα τελευταία είκοσι χρόνια, τραβηγμένα από διάσημους φωτογράφους, όπως οι Bruce Weber, Peter Lindbergh και Ellen von Unwerth. «Όταν φωτογραφίζεσαι μαθαίνεις τον εαυτό σου κατά κάποιον τρόπο. Κι εγώ πεθαίνω να μάθω ποια είμαι», είπε η Bellucci στη συνέντευξή της.

πηγή

Πικάντικη πίτσα

Ήθελε ο ένας τον άλλον με πάθος. Δεν άντεχαν να κάνουν το αυτονόητο, να γυρίσουν σπίτι ή να πάνε κάπου διακριτικά και αποφάσισαν να κάνουν έρωτα μέσα στο Pizza Express του Μάντσεστερ αγνοώντας τους περαστικούς!
Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο πριν κλείσει το μαγαζί, ένα ζευγάρι, που έπινε νωρίτερα το κρασί του, είχε σφοδρή επιθυμία για σεξ....

Το ανεκτίμητο δώρο του Πλούταρχου στη γυναίκα του!

Τι δώρισε ο Γιάννης Πλούταρχος στη σύζυγό του, για τη γέννηση του πέμπτου τους παιδιού; Το αποκάλυψε ο ίδιος στους δημοσιογράφους κατα την έξοδό τους από το μαιευτήριο. Οπως θα διαπιστώσετε, η αξία του είναι ανεκτίμητη:

"Και στα πέντε μου παιδιά, το δώρο που της κάνω είναι τριαντάφυλλα. Κι αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς της έχω δωρίσει την καρδιά μου τόσα χρόνια! Νομίζω πως δεν υπάρχει σπουδαιότερο δώρο".

Και αστειυόμενος με τις συμπτώσεις, ο δημοφιλής τραγουδιστής πρόσθεσε: "Το πέμπτο μου παιδί, γεννήθηκε ημέρα Πέμπτη, και το ίδιο βράδυ είχα πρεμιέρα στο πέμπτο μου μαγαζί... Τυχαίο; Δεν νομίζω!"

πηγή

Ποιοι άνδρες είναι sexy

Οι άνδρες που μεγαλώνουν ανάμεσα σε πολλές γυναίκες, έχουν δηλαδή πολλές αδερφές, δεν εξελίσσονται σε «κυνηγούς» θηλυκών όταν μεγαλώνουν. Ακόμα χειρότερα, οι γυναίκες δεν τους θεωρούν και πολύ sexy.

Αυτά μας λέει μια νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας. Το περιβάλλον επιδρά στην σεξουαλική συμπεριφορά και όχι στην σεξουαλικότητα των αγοριών, καθώς μεγαλώνουν.....

Αστεία διαφήμιση της Turkish Airlines

Manchester United
Τι γίνεται όταν μπαίνει σε αεροπλάνο της Turkish Airlines η ομάδα της Manchester United; Δείτε το παρακάτω video…

10ποντο τακούνι εκδικείται μαθήτρια στην Παρέλαση

Υπάρχουν και τα απρόοπτα σε κάθε παρέλαση(εκτός από τους απρογραμμάτιστους του ΠΑΜΕ).
Όταν μαθήτριες με υψηλό μετακεντρικό σημείο (κέντρο βάρους στα πλοία), επιχειρούν να βηματίσουν με γόβα στιλέτο για να τραβήξουν την προσοχή συμμαθητών και θεατών, τελικά...

ΒΙΝΤΕΟ:ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟ 1940,ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ!

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ:


ΝΑ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ,ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ Γ.Ε.Σ:

Αφιέρωση.... Στους Γ.Παπανδρέου αλλά και Κ.Καραμανλή..Τους ταιριάζει απόλυτα..

Ακούστε κι εσείς το καινούργιο τραγούδι του νέου «Ρόδα τσάντα και κοπάνα 4″ του Όμηρου Ευστρατιάδη.



Το τραγούδι έχει γράψει (στίχοι-μουσική) ο νέος συνθέτης Βαγγέλης Δημητριάδης ο οποίος το ερμηνεύει με την Ίριδα. Το μουσικό σχήμα να σημειώσουμε ότι κάνει ντεπούτο στην εν λόγω ταινία, καθώς έχει γράψει τρία ακόμη τραγούδια για αυτήν.



πηγή

Η επιστροφή της ΑΕΚ...


Από το Άλμπουμ Φωτογραφίες τοίχου από A.E.K. f.c.
πηγή

Ποδοσφαιριστής ετών... 56!!!

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στο λευκορωσικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Ο 56χρονος βοηθός προπονητή της Ντιναμό Μπρεστ, Γιούρι Πουντίσεφ, πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ χωρίς ωστόσο να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του με 2-0.
Παρόλα αυτά, ο βετεράνος άσος αποθεώθηκε από τους θεατές, ενώ παρά την ήττα της Ντιναμό, ψηφίστηκε ως ο MVP της αναμέτρησης από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.
Ο τεχνικός της λευκορωσικής ομάδας, Γιούρι Πούντους, χαρακτήρισε τον βοηθό του ως "ένα παράδειγμα μακροχρόνιας υπηρεσίας στο ποδόσφαιρο".
Ως... εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, ο Πουντίσεφ έχει κερδίσει το πρωτάθλημα Σοβιετικής Ένωσης με την Ντιναμό Μινσκ το 1982, ενώ ήταν μέλος της εθνικής ομάδας.
Πηγή

Μου έκλεψαν τη ζωή μου μέσω του Facebook

Κραυγή απόγνωσης από διάσημη τραγουδίστρια που είδε να χάνεται ο γιός της,οι συγγενείς της,οι φίλοι και ο σύντροφος της και να της κάνει πρόταση γάμου με διαμαντένιο κολιέ ένας τελείως άγνωστος.
Συγκλονίζει την Αγγλία με την απίστευτη περιπέτεια της η τραγουδίστρια Carolyn Owlett,μέλος του γυναικείου γκρουπ 411,που ιδίως το 2004 είχε κάνει πολύ μεγάλες επιτυχίες.
Πριν από λίγες ημέρες η Carolyn βρισκόταν σε έναν από τους κεντρικότερους σταθμούς του μετρό στο Λονδίνο,γυρνώντας σπίτι,όπως κάθε απόγευμα μετά τη δουλειά.
Τότε ένας τελείως άγνωστος την πλησίασε και της ψιθύρισε στο αυτί πως την αγαπάει και της προσέφερε ένα διαμαντένιο κολλιέ.
Η Carolyn τρομοκρατημένη τον απώθησε και πριν μπει στο συρμό,άκουγε εμβρόντητη τον πληγωμένο άγνωστο να της ''θυμίζει''πως έχουν σχέση 17 μήνες,πως είχε έρθει από το Βέλγιο για να την δει και απίστευτες λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.Ο εφιάλτης της είχε μόλις αρχίσει!
Μόλις μπήκε στο σπίτι διηγήθηκε τα πάντα στο σύντροφο της και το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται.
Όπως αποδείχτηκε,....

Το top 20 των... προλήψεων! (για καλό και για κακό)

Προλήψεις για για καλό...


  1. Μια γλάστρα με βασιλικό στην είσοδο του σπιτιού εξασφαλίζει καλή τύχη στον νοικοκύρη .


  2. Το πέταλο του αλόγου φέρνει οικονομική ευημερία (στην εποχή της οικονομικής κρίσης άραγε να ισχύει;)




  3. Ύφασμα που έχει επάνω του γάλα από μητέρα που θηλάζει ισοδυναμεί με δυνατό γούρι και ο ιδιόκτητης πρέπει να το φυλά ως κόρη οφθαλμού.


  4. Το αλάτι διώχνει τα σκοτεινά πνεύματα και τους ανεπιθύμητους επισκέπτες....

Επιχείρησαν να κάψουν την εξέδρα της παρέλασης στην Ξάνθη

Φωτιά στην εξέδρα των επισήμων επιχείρησαν να βάλουν τρεις νεαροί στην Ξάνθη, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομίας. Συγκεκριμένα, οι δράστες πήραν τρία μπουκάλια βενζίνη, και πριν τις έξι τα χαράματα τα έβαλαν κάτω από την εξέδρα των επισήμων και ύστερα με μια φωτοβολίδα πήγαν να βάλουν φωτιά.
Ο φρουρός σήμανε συναγερμό και αμέσως οι άνδρες ενός περιπολικού έσπευσαν στην περιοχή. Κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους τρεις. Οι αστυνομικοί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι οι νεαροί είχαν πάνω τους ακόμη και έναν ασύρματο. Διενεργείται ανάκριση για να διαπιστωθούν τα κίνητρά τους.

piazzadelpopolo

Με πεντάρα η ΑΕΚ στους "16" (Video)

Με το εντυπωσιακό 5-1 στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού και τον Μπλάνκο να πετυχαίνει χατ τρικ (και μάλιστα μετά από 161 μέρες αφλογιστίας!) η ΑΕΚ πήρε εύκολη πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, μολονότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ.....

Είδηση-σοκ! Συνελήφθη για βιασμό 17χρονου κοριτσιού!

Σε πιο δύσκολη θέση από αυτήν που αντιμετωπίζει τώρα, δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του ο Ιβάν Κλάσνιτς. Ο ποδοσφαιριστής της Μπόλτον κατηγορείται για τον βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας, όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Bild».
Η κοπέλα τον κατήγγειλε στην αστυνομία και ο 30χρονος άνδρας συνελήφθη και ανακρίθηκε από τις αγγλικές αρχές στο Μάντσεστερ. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ωστόσο ήδη διερευνάται το τι πραγματικά συνέβη.
Το πιο παράξενο από όλα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος τα τελευταία εφτά χρόνια κι έχει και μία κόρη τριών ετών σήμερα. Είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν αποτελεί και το καλύτερο παιδί.



πηγή

Στο Ηράκλειο η μεγαλύτερη ελληνική σημαία

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στη χώρα -και ίσως και σε ολόκληρο τον κόσμο- η οποία υψώθηκε σήμερα, ανήμερα της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, από τον δύτη Μανόλη Βουτσαλά.

Η σημαία κυματίζει περήφανα, προσελκύοντας πολλούς Ηρακλειώτες αλλά και τουρίστες που τη θαυμάζουν.

Είναι 745,5 τ.μ. , ζυγίζει 200 κιλά και έχει φτιαχτεί στη Θεσσαλονίκη.
Για ιστός της χρησιμοποιήθηκε... ένας γερανός!




πηγή

Δραματική πρόκριση του ΠΑΟΚ (video)

Mε γκολ του Φωτάκη στο προτελευταίο λεπτό της παράτασης, ο ΠΑΟΚ νίκησε στη Φλώρινα με 1-0 τον Εορδαϊκό και απέφυγε τη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, παίρνοντας έτσι δραματική πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.....

Ηλιακό πάρκο με παραγωγή 1.000 μεγαβάτ!

Τη μεγαλύτερη... «ηλιούπολη» του κόσμου, ένα πρωτοφανούς κλίμακας ηλιακό πάρκο με δυνατότητα παραγωγής ενός γιγαβάτ, ήτοι περίπου το 10% της (μέγιστης) ελληνικής κατανάλωσης ηλεκτρισμού, θα κατασκευάσουν οι ΗΠΑ στην έρημο της Καλιφόρνιας- μέρος ενός μεγαλεπήβολου δικτύου έξι ηλιακών «εργοστασίων», τα οποία θα καλύπτουν τις .ανάγκες μέχρι και 2 εκατομμυρίων νοικοκυριών!
Το πράσινο φως για τη δημιουργία του μεγαλύτερου πάρκου ηλιακής ενέργειας στον κόσμο άναψε ο αμερικανός υπουργός Εσωτερικών Κεν Σάλαζαρ. Το πάρκο, το οποίο θα στοιχίσει....

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους στις περιοχές Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής...

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους στις περιοχές Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, που εγκλωβίστηκαν από τα νερά της βροχής. Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δέχτηκε περισσότερες από 14 κλήσεις για απάντληση υδάτων και τουλάχιστον τρεις κλήσεις για κοπή δένδρων, στις περιοχές Πολυγύρου, Μαρμαρά, Κασσανδρείας και Αγίου Όρους Χαλκιδικής. Δρόμοι πλημμύρισαν στο νομό Κιλκίς, όπου οι πυροσβέστες και τα συνεργεία δήμων επιχειρούσαν μέχρι χθες το απόγευμα να αποκαταστήσουν τα προβληματικά σημεία του οδικού δικτύου.....

Η Lady Gaga χαρακτηρίζει το νέο της album “έπος”

Tην προηγούμενη Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, η Lady Gaga βρέθηκε στο Λονδίνο όπου και ξεκίνησε την προώθηση του νέου της album “Born This Way”, δίνοντας αποκλειστική συνέντευξη σε δημοσιογράφο του CNN.

H Lady Gaga, μίλησε στον Anderson Cooper και σύμφωνα με γνωστό μουσικό blog είπε τα εξής:

ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ '40.... 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ;

Παρέα με τους πολλούς προβληματισμούς μας, μπορεί να συνυπάρχει η ιστορική μνήμη;, Δράττομαι φυσικά, της επετείου της 28ης Οκτωβρίου για να αναφερθώ σε ένα σιωπηρό σημάδι παρακμής της εποχής μας. Ένας λαός με τεράστια ιστορική πορεία και πλεύση σε μεγαλεία πολιτισμού, παιδείας και διαρκών αγώνων, έχει το δικαίωμα να ξεχνάει ή να μη δίνει σημασία στο τι προηγήθηκε των σύγχρονων ημερών του;

Ας ταξιδέψουμε νοερά στο έτος 1940 και για όσους δεν έχετε κάποιο γνωστό σας πρόσωπο να σας τα διηγηθεί, ας μιλήσουν τα διηγήματα των καιρών και η υπαρκτή ιστορία για τα δρώμενα της εποχής. Σίγουρα δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε το επίπεδο οικονομικής ευημερίας του μέσου Έλληνα….. Αναρωτηθείτε για το βάθος της τσέπης σας μέσα σε μια πρόσφατα κατεστραμμένη οικονομία, ταλαιπωρημένη από αποτυχημένους και δαπανηρούς πολέμους (18 χρόνια μετά τη μικρασιατική καταστροφή) και το πρώτο-συμβατικά- παγκόσμιο κραχ δέκα περίπου χρόνια νωρίτερα. Η πολιτειακή κατάσταση να βρίσκεται στα χέρια ενός αφεντικού(Ι.Μεταξάς) με ό,τι αβασάνιστα σημαίνει για ένα μέρος του πληθυσμού που αντιδρούσε ιδεολογικά, χωρίς ωστόσο αυτό να μην το δικαιώνει στην ικανότητα οργάνωσης ενός στρατεύματος-γροθιά και στην τοποθέτηση ικανότατων αξιωματικών σε νευραλγικές θέσεις. Εν τέλει ας μεταφερθούμε σε ένα κόσμο όπου η δίψα για μάθηση και σπουδές αποτελούσε σπάνιο φαινόμενο και συχνά έφερε την σφραγίδα των ολίγων πλουσίων προνομιούχων. Τι ήταν εκείνο που έκανε αυθόρμητα τόσους νέους να ξεχάσουν τα- εκ γενετής- πολλά αγκάθια της καθημερινότητας και να δώσουν τον καλύτερό εαυτό για εκείνη τη χώρα που μόνο ταλαιπωρία πρόσφερε;

Ματωμένος γάμος με 65 νεκρούς!

Ένας γάμος στο χωριό Ουαρσί της επαρχίας Μπαγκλάν του Αφγανιστάν κατέληξε σε τραγωδία. Συγγενείς και φίλοι είχαν ανέβει στην οροφή ενός κτιρίου για το γαμήλιο γλέντι.

Αποτέλεσμα; Η οροφή κατέρρευσε και σκοτώθηκαν 64 άτομα ανάμεσά τους και πολλά παιδιά. Εκπρόσωπος του κυβερνήτη δήλωσε ότι το κτίριο ήταν παλαιό και ότι οι τοίχοι του ήταν κατασκευασμένοι από λάσπη από άργιλο και άχυρο.

Πηγή

Μπράβο στα παιδιά απο Θεσσαλονική για την εφεύρεση τους …


Φόρτίζει το κινητο αυτόματα στην τσάντα οπως το κουβαλάς (Ανταπόκριση απο το BBC)

Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη Βόρεια Ελλάδα ισχυρίζονται ότι έχουν πρωτοπορήσει μια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα της ηλιακής ενέργειας που θα μπορούσε να λύσει τη δύναμη ανάγκες κάθε χρήστη κινητού τηλεφώνου.
Έχουν καταλήξει σε μια τσάντα που έχει ένα εύκαμπτo ηλιακo πάνελ που μετατρέπει το ηλιακό φως σε ηλεκτρική ενέργεια.


πηγή

10+1 άγνωστες πτυχές της Λέπρας


Ηταν η Ελλάδα η μόνη χώρα με Σπιναλόγκα; Πότε χρονολογείται η πρώτη αναφορά στην ασθένεια; Ποιος την έφερε στην Ευρώπη; Ποιοι τη μετέφεραν στην Αμερική; Δείτε τις δέκα και μία άγνωστες πτυχές της λέπρας.

Ακούγοντας τη λέξη λέπρα πιθανότατα σου έρχονται στο μυαλό μια επικίνδυνη αρρώστια, παραμορφωμένα πρόσωπα και απομονωμένοι άνθρωποι. Υπάρχουν όμως και κάποια στοιχεία που πιθανότατα δεν γνωρίζεις....

Θανατηφόρο τροχαίο με γάλλους τουρίστες στην Τουρκία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

Ένα λεωφορείο που μετέφερε γάλλους τουρίστες, προσέκρουσε σε αυτοκίνητο σήμερα στη νότια Τουρκία, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και αρκετοί ακόμη να τραυματιστούν.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχία της Αττάλειας. Το λεωφορείο προσέκρουσε σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανετράπη ενώ το έχουν επιβεβαίωσαν και οι γαλλικές προξενικές αρχές....

Στις 945 μονάδες έφτασαν τα SPREADS. Ποιοί υποτιμούν τόσο το λαό;


Κάτι δεν μας αρέσει σε αυτή την ιστορία της ξαφνικής εκτόξευσης των spreads. Δεν δικαιολογείται από τις οικονομικές συνθήκες και ψιλιαζόμαστε ότι έχει σχέση με τις ελληνικές εκλογές και γίνεται καθ΄υπόδειξιν κάποιων ! Στα πλαίσια του "φτιάχνω κλίμα οικονομικής τρομοκρατίας". Ε, δεν θα περάσει! Μην υποτιμάτε τόσο χυδαία τον "κυρίαρχο" Ελληνικό λαό, με εκβιασμούς.

Oι ανησυχίες για την οικονομική ανάκαμψη στρέφουν τους επενδυτές στην...

Με κινητοποιήσεις προειδοποιούν και οι αστυνομικοί

Ζητούν να τους χορηγηθεί άμεσα το εκλογικό επίδομα

Με κινητοποιήσεις, ακόμη και στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, προειδοποιούν οι αστυνομικοί εάν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους για άμεση χορήγηση του εκλογικού επιδόματος, την ώρα μάλιστα που έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται τα αστυνομικά επιχειρησιακά σχέδια ενόψει των εκλογών.

Οι Ενώσεις ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ καλούν την ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και της ΕΛΑΣ να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημά τους, ενώ ζητούν από τους συναδέλφους τους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Πηγή

Trojan μεταμφιέζεται σε Microsoft Security Essentials


Η εταιρεία ασφάλειας F-Secure προειδοποιεί ότι έχει κυκλοφορήσει νέο Trojan μεταμφιεσμένο σε Microsoft Security Essentials (MSE), με σκοπό την εξαπάτηση χρηστών ώστε να κατεβάσουν ψεύτικα προϊόντα ασφάλειας.

Το κακόβουλο λογισμικό διανέμεται από drive-by-download επιθέσεις, σύμφωνα με τον Mikko Hyppönen, υπεύθυνο έρευνας της F-Secure.
Σύμφωνα με την F-Secure, το ψεύτικο MSE είχε πολλές ομοιότητες με μια παρόμοια ψευδή εκδοχή που αναφέρθηκε από τη Microsoft τον Φεβρουάριο.

Όλα τα επιτυχημένα anti-malware φαίνεται...

Απλό τεστ για να καταλάβετε αν έχετε μυωπία



Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με την όρασή σας στη φωτογραφία βλέπετε τον Αϊνστάιν.

Όσοι έχετε μυωπία βλέπετε την Marilyn Monroe.

Αν βλέπετε τον Αϊνστάιν, απομακρυνθείτε από την οθόνη, πηγαίνετε μερικά μέτρα πίσω και θα δείτε την Marilyn Monroe.


πηγή

Μια ‘έξυπνη βόμβα’ τσέπης…

Ο κολοσσός των οπλικών συστημάτων, η megacorp Raytheon λέει πως έχει δοκιμάσει με επιτυχία μια νέα μεγέθους ‘τσέπης’ έξυπνη βόμβα σχεδιασμένη να χρησιμοποιείται από ειδικά ρομπότ-κυνηγούς…
Το όπλο έχει ονομαστεί....

Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 2010

Χρησμός Βενιζέλου για την “γραμμή Παπανδρέου”

Δηλώσεις που μπερδεύουν σε σχέση με τις εκλογές
Ταύτιση ή διαφοροποίηση Βενιζέλου από την γραμμή Παπανδρέου; Με απόλυτη σαφήνεια, ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου επισείει την απειλή των εκλογών. «Έχουμε χρέος να μην καταστούμε όμηροι τυχοδιωκτικών πρακτικών», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου την Τετάρτη. «Κι αν χρειαστεί να μιλήσει ο λαός για να καταδικάσει την πολιτική αποσταθεροποίησης της χώρας, αυτό θα γίνει. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος σε συνεργάτες του.

Ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επισήμανε ότι «αυτές οι επέτειοι διδάσκουν κάτι σε εμάς, τους σημερινούς Έλληνες. Μας επιβάλλουν να είμαστε ενωμένοι, υπεύθυνοι και διορατικοί».

Στη δήλωσή του μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη,...

Η Ελλάδα έχει παραβεί τους κανόνες περί δημοσίων συμβάσεων

H Eυρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε σήμερα να αποστείλει αιτιολογημένη γνώμη στην Ελλάδα θεωρώντας ότι η χώρα έχει παραβεί τους κοινοτικούς κανόνες περί δημοσίων συμβάσεων με την απευθείας ανάθεση μιας σύμβασης παροχής δημόσιας υπηρεσίας για την εκπόνηση ενός πληροφορικού συστήματος προς χρήση του προσωπικού που εργάζεται στις υπηρεσίες του δικτύου της ελληνικής κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση των πολιτών (ΚΕΠ).

Ειδικότερα η Επιτροπή επισημαίνει ότι το 2007....

Η αχίλλειος πτέρνα της Ferrari!

του Τάκη Πουρναράκη
Μετά τη νίκη του Αλόνσο την προηγούμενη Κυριακή στην Κορέα και το προβάδισμα των 11 βαθμών που πήρε ο Ισπανός έναντι του Μαρκ Γουέμπερ ενώ απομένουν 2 αγώνες για τη λήξη του πρωταθλήματος έχουν φουντώσει οι συζητήσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στη Ferrari προσπαθούν να παραμείνουν προσγειωμένοι και σ’ αυτό το πνεύμα είναι και οι δηλώσεις τους. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Φερνάντο Αλόνσο τόνισε: «Είμαι ρεαλιστής. Εφόσον έχουν πάρει 14 pole position σε 17 αγώνες αυτό είναι σημαντικό. Προφανώς έχουν φανταστικό μονοθέσιο. Όμως εμείς είμαστε στη μάχη και των δυο τίτλων και θα παραμείνουμε μέχρι και την τελευταία στροφή του τελευταίου αγώνα. Ξέρουμε ότι στους τελευταίους δυο αγώνες δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε κάποια ευκαιρία».

Σήμερα κάνει πρεμιέρα " The Julia's show"

Εδώ η Τζούλια! Εκεί η Τζούλια! Που είναι η Τζούλια οεο; Και εκεί που την είχαμε ξεχάσει και αναρωτιόμασταν που να βρίσκεται το κοριτσάκι μας, ενημερωθήκαμε ότι η Τζούλια comes back στην νυχτερινή Αθήνα! Θα εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και το πρόγραμμα θα έχει λίγο απ' όλα, τραγούδι, χορό...

Το live show της Τζούλιας λέγεται «The Julia’s Show» και κάνει πρεμιέρα σήμερα.


πηγή

Ελίνα Μπεκάκου , Χρύσσα Πουρσανίδου και οι φίλες τους στα παρασκήνια φωτογράφησης για το Maxpower (video) !


Και γ…μαμώ τους υποψήφιους

Βιογραφικό που τσακίζει κόκκαλα και θα ζήλευαν πολλοί…




Με τέτοιο βιογραφικό η ανταπόκριση είναι σίγουρη…


πηγή

Ένα πολύ περίεργο κατάστημα ρούχων


Η «παγωμένη σπηλιά» όπως ονομάστηκε από τους δημιουργούς της, είναι η τελευταία κατασκευή μιας ομάδας σχεδιαστών που δημιουργούν χώρους στους οποίους συνδυάζονται η αρχιτεκτονική και η μόδα....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan