Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ...

Οι πληροφορίες της ημέρας

  1. Ο γιός του Thomas Edison κράτησε την τελευταία πνοή του πατέρα του σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα!Καθώς ο Thomas Edison ξεψυχούσε,ο γιός του τοποθέτησε απο πάνω του τον σωλήνα και έτσι η τελευταία του πνοή υπάρχει σήμερα στο Henry Ford Museum.
  2. Μία γυναίκα στην Κίνα έχασε την ακοή της απο ένα παθιασμένο φιλί!
  3. Οι μέδουσες μπορούν να σε βλάψουν ακόμα και όταν δέν είναι ζωντανές.
  4. Ο χαρακτήρας R2-D2 στην ταινία Star Wars πήρε το όνομα του απο τον κωδικό που υπήρχε στο καρούλι μιάς ταινίας.
  5. Το κανονικό όνομα του Tom Cruise είναι Thomas Cruise Mapother IV.
  6. Η γή δέ χρειάζεται 24 ώρες για να γυρίσει γύρω απο τον άξονα της.Στην πραγματικότητα χρειάζεται 23 ώρες 56 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα.
  7. Το ρεκόρ για το πιό ηχηρό ρέψιμο το κατέχει ο Paul Hunn ,καθώς το ρέψιμο του αγγίζει τα 107 decibel (δηλαδή πιό δυνατό απο μια μηχανή και περίπου το ίδιο με ένα αλυσοπρίονο!) βλ.βίντεο 1!
  8. Ο αετός μπορεί να κουβαλήσει μία ολόκληρη κατσίκα αλλά συνήθως την ρίχνει στο γκρεμό σκοτώνοντας την. βλ.βίντεο 2!
  9. Το Because των Beatles είναι εμπνευσμένο απο την Moonlight Sonata του Beethoven!
  10. Σε μερικά βίντεο στο youtube υπαρχει κουμπί Βουβουζέλας!Αν το πατήσεις βγαίνουν όλοι οι ήχοι απο βουβουζέλες που υπάρχουν στο βίντεο που βλέπεις!

boomblog

H καρέκλα που αψηφά τη βαρύτητα

καρέκλα

Αν καθίσετε σε αυτή τη καρέκλα θα νιώσετε ότι βρίσκεστε στο διάστημα. Ο πρωτοποριακός του σχεδιασμός σας επιτρέπει…

Spyware Terminator για καθαρισμό του συστήματός σας


Το Spyware Terminator είναι ένα εργαλείο που θα καθαρίσει το σύστημα σας από τυχόν Spyware, Adware, Trojan και άλλες διάφορες απειλές του διαδυκτίου, που έχουν εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.
Καταναλώνει λίγους πόρους από το σύστημα, ενώ μπορεί να ανιχνεύσει τα αρχεία του συστήματος ταχύτατα.
Μπορείτε να ανιχνεύσετε τον υπολογιστή σας για...

Ο γάτος του τον ακολούθησε για 2000 χιλιόμετρα!

γάτα


Κρίσεις άγχους και πανικού-όλα όσα πρέπει να ξέρετε


Τι εννοούμε με τον όρο άγχος;

Συμπτώματα έντονου άγχους περιλαμβάνουν υποκειμενικά συναισθήματα τάσης και εκνευρισμού, υπερβολικής λύπης, ευερεθιστότητας, νευρικότητας, δυσκολίας στη συγκέντρωση , διαταραχές ύπνου, και σωματικά συμπτώματα, όπως αίσθημα παλμών, αίσθημα πνιγμονής, τρόμος, ζάλη, κόπωση, δύσπνοια, πόνος στο στήθος, και σημεία εφίδρωσης από το αυτόνομο. Μπορεί να είναι παρόντα συμπτώματα αυξημένου επιπέδου συνείδησης, όπως αυξημένο αντανακλαστικό τρομάγματος και υπερεπαγρύπνηση. Τα συμπτώματα μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν γνωσιακή δυσλειτουργία, όπως έλλειψη προσοχής και πρόβλημα συγκέντρωσης. Επίσης, τα άτομα που βιώνουν άγχος τείνουν να αποφεύγουν καταστάσεις ή ερεθίσματα που σχετίζονται με το άγχος. Για παράδειγμα, άτομα που πάσχουν από μετατραυματική από στρες διαταραχή αποφεύγουν καταστάσεις που...

Καταπολεμήστε µια κακή σκέψη

Αναλύστε το
Καταρχήν, µόλις η ενοχλητική σκέψη κάνει την εµφάνισή της, σκεφτείτε µε επιχειρήµατα για ποιο λόγο επανέρχεται διαρκώς στο µυαλό σας, σκεφτείτε δηλαδή αν υπάρχει αντικειµενικός λόγος που σας απασχολεί. Αν π.χ. σκέφτεστε ότι θα χάσετε ένα αγαπηµένο σας πρόσωπο, είναι επειδή όντως κινδυνεύει από κάτι ή το σκέφτεστε από υπερβολικό ενδιαφέρον; Εντοπίστε εν ολίγοις το είδος της σκέψης: είναι ένα άγχος, µια αγωνία, ένας στόχος που συνεχώς αναβάλλετε; Αφού γίνει αυτό, µπορείτε να προχωρήσετε στην αναζήτηση λύσης.....

You're my wonderwall




Κατερίνα , για σένα!

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗ...


Τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν Βούλγαροι αρχαιολόγοι κατά τη διάρκεια ανασκαφών ση νήσο Άγιος Ιωάννης στη Μαύρη Θάλασσα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον επικεφαλή των ανασκαφών, καθηγητή Καζιμίρ Κωνσταντίνοφ, δήλώσε πως εντοπίστηκε μια κιβωτός από αλάβαστρο που περιέχει οστά από χέρι και το πρόσωπο καθώς και ένα δόντι...

Γνωρίζεις ότι...

ΗΠΑ: "Ναι, υπάρχουν πετρέλαια και φυσικό αέριο στο Αιγαίο - Συνεργαστείτε με Τουρκία"!

ImageΑπό την δήλωση "Δεν υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα" του πωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου τον περασμένο Δεκέμβριο και τις λοιδωρίες κατά όσων αγωνίστηκαν να αποδείξουν το αντίθετο μεταξύ των οποίων και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που με τίτλο στο εξώφυλλο "Ο πόλεμος για τα πετρέλαια" και "Ιδού το ελληνικό πετρέλαιο" κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου, περάσαμε σην ίδρυση φορέα εξερεύνησης και αξιοποίησης υδρογονανθράκων και τώρα οι ΗΠΑ προτείνουν επίσημα ... εμπορική συμφωνία Ελλάδας - Τουρκίας για συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στο Αιγαίο!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Άφησαν δύο εβδομάδες τα ΑΗ-64DHA χωρίς την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη!

ImageΧωρίς τεχνική υποστήριξη από την κατασκευάστρια εταιρεία Boeing, είχαν μείνει τα 12 επιθετικά ελικόπτερα AH-64DH Apache του 2ου ΤΕΕΠ στην Πάχη Μεγάρων, επειδή η γραφειοκρατία ή η ανευθυνότητα κάποιων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν επέτρεψε την υπογραφή μιας τυπικής σύμβασης εμπιστευτικότητας Technical Assistant Agreement (TAA) με το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών! Η εν λόγω σύμβαση έχει να κάνει με την δέσμευση του πελάτη, δηλαδή του κράτους που έχει αγοράσει το υλικό να τηρεί διαβαθμισμένες διαικασίες σε ότι αφορά την υποστήριξη των ελικοπτέρων...

TO HIT TOY ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ


mantatanews

Ο Σκορπιός από τους Ωνάση στον Αρμάνι


Μια παραδεισένια έκταση αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ στα μαγευτικά Σύβοτα της Λευκάδας πέρασε από τα χέρια της χρυσής κληρονόμου της δυναστείας Ωνάση Αθηνάς στην κατοχή του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή Τζόρτζιο Αρμάνι.

η Αθηνά Ωνάση μετά το σπίτι στη Γλυφάδα, τα πανάκριβα κοσμήματα της μητέρας της και τους πίνακες που κληρονόμησε από τον παππού της έβγαλε στο σφυρί και την εντυπωσιακά όμορφη έκταση που είχε αγοράσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης, πάνω από έναν μικρό κολπίσκο στα Σύβοτα.
Το είδαμε στο newscity1.. Λέτε να ισχύει!

Δες τι κρεας................... τρως και συνεχισε να τρως



ksipnistere

Τεράστια «χωματερή» ο Πηνειός



Μελέτη του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποδεικνύει ότι η μόλυνση είναι σχεδόν ανεπανόρθωτη στον Πηνειό ποταμό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».
Τυροκομεία, ελαιοτριβεία, βιομηχανίες, μικρές βιοτεχνίες, σφαγεία, αγρότες και....

(BAD LOVE)


baby i wanna burn my shadow away....i can't help it..... i love you....it is too late ...i know

Υ.Γ.

Εναλλακτικέ...εγώ δε λέω ψέμματα.....

Θερίζει τους αγρότες της Θεσσαλίας ο καρκίνος!

Αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Θεσσαλίας, σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη στο Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι συχνότερες μορφές νεοπλασιών που καταγράφονται είναι των χειλιών, του δέρματος, του στομάχου, του προστάτη, του ήπατος, του ουροποιητικού και αναπαραγωγικού συστήματος και κυρίως του αιματολεμφικού συστήματος...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ...

Όποιος λέει οτι δεν το έχει παρακολουθήσει έστω και μία φόρα, λέει ψέμματα


Φινάλε έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές

Την επόμενη σεζόν στα «Μυστικά της Εδέμ» θα παρακολουθήσουμε την Εύα να προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για... τον γιό της! Μετά τον αποχαιρετισμό του Μάνου, η Εύα πέφτει στα πατώματα, με την μητέρα και την κόρη της να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να την συνεφέρουν.

Οι τρεις τους, άλλωστε, θα μεγαλώσουν τον μικρό Άγγελο. Ο Μάνος έφυγε, ο Στέφανος την πρόδωσε και η κα. Καρτάλη πρέπει να δουλέψει να τα βγάλει πέρα. Κάπου εκεί, λοιπόν, θα κάνει την εμφάνισή του το συμβόλαιο με την εταιρεία καλλυντικών που είναι ακόμα ανοιχτό και η πρωταγωνίστριά μας θα πέσει με τα μούτρα στα γυμναστήρια για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να γυρίσει στο μόντελινγκ!

Στο μεταξύ, η Μαρίλια περνά στην Οδοντιατρική και όχι στην Ιατρική όπως ήθελε, οπότε αποφασίζει να δώσει ξανά εξετάσεις। Παράλληλα, θα πιάσει δουλειά, πιθανότατα ως σερβιτόρα, ενώ θα την δούμε να επικοινωνεί μέσω e-mail με τον πατέρα της στην Αμερική. Φυσικά, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη δεν θα τον δούμε ξανά στις οθόνες μας, αλλά οι φήμες τον θέλουν να επιστρέφει στο... φινάλε για να πάρει την Εύα και να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
newsbeast

Χιλιάδες κεριά για το Love Parade

Χιλιάδες κεριά για το Love Parade

Νωρίτερα έγινε το μνημόσυνο των 21 ανθρώπων
Χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν σήμερα από το μοιραίο τούνελ στο Ντούιζμπουργκ και άναψαν ένα κεράκι στη μνήμη των 21 ανθρώπων που άφησαν στην τελευταία τους πνοή στη μοιραία συναυλία.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα το απόγευμα έγινε το μνημόσυνο των 21 ανθρώπων παρουσία της Καγκελαρίου, Άγκελας Μέρκελ.
newsbeast

Τα παρατσούκλια των κατοίκων κάθε Ελληνικής πόλη


Δεν ξέρουμε αν έχει τύχει ποτέ να τ’ ακούσετε αλλά οι άνθρωποι που ζουν σε κάθε πόλη δεν ονομάζονται μόνο από την πόλη (π.χ. Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονικιός) αλλά έχουν και κάποιες ειδικές ονομασίες ανα πόλη οι οποίες έχουν βγει για διαφορετικό λόγο σε κάθε μία.
Ορίστε λοιπόν μερικές απ’ τις πόλεις....

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.....

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan