Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

10.000 επισκέψεις και βάλεεεεεεεεεεε !!

10.000 επισκέψεις στο oichalia.blogspot.com!! 10.000 άτομα περιηγήθηκαν στο blog μας τους 3 πρώτους μήνες που βρίσκεται στον αέρα!! Ακούγεται απίστευτο, ακούγεται τρελό να έχει κανείς τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα δεδομένου ό, τι το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι περιορισμένο τοπογραφικά..
Σας ευχαριστούμε που επιλέγεται τις σκιές μας είτε για να ενημερωθείτε και να μελετήσετε θέματα που απασχολούν και συνεπαίρνουν και εμάς τους ίδιους, είτε για να μας βρίσετε και να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας για ορισμένα θέματα και απόψεις. Δεν μας πειράζει η κριτική, θετική ή αρνητική, καλοπροαίρετη ή μη.. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να περνάτε ευχάριστα, να χαλαρώνετε, να ξεδίνετε αλλά και να προβληματίζεστε..
Σας ευχαριστούμε που ένα blog το οποίο αρχικά στήθηκε για να σπάσουμε την ανία του χειμώνα, βρήκε τέτοια ανταπόκριση από εσάς, αγαπήθηκε από πολλούς και μισήθηκε από άλλους τόσους.
Σας αγαπάμε όλους και συνεχίζουμε για εσάς, σε πείσμα μερικών από εσάς!!

The Ghost, Strawberry, Aladdin ..

ΥΓ : Απανταχού bloggers, ευχαριστούμε που μας δίνεται την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε μέσα από τις πένες και τα πινέλα σας, ευχαριστούμε για τα άρθρα σας που τόσο συχνά δανειζόμαστε για το blog μας... Υποκλινόμαστε !!

Απόκριες 2009 : Τα Παιδιά της Κρήνης !!

Ευχαριστούμε τα Παιδιά της Κρήνης που μας έστειλαν αυτές τις φωτογραφίες !!
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Jazz Cafe κατά το Σαββατοκύριακο των Απόκρεων .. (κάντε κλικ στις εικόνες για να τις δείτε σε πλήρες μέγεθος)










pic name

pic name

pic name

pic name









pic name

pic name

pic name

pic name









pic name

pic name

pic name

pic name









pic name

pic name

pic name

pic name









pic name

pic name

pic name

pic name








pic name

pic name

pic name

Stand up comedy ..

Θα μάθατε όλοι για τη σύλληψη του μπασκετμπολίστα των Τρικάλων, Σάβο Τζιγκάνοβιτς, λόγω της ομοιότητάς του με τον Παλαιοκώστα αλλά και κατοχής αυτοκινήτου ίδιας μάρκας με τον εθνικό μας δραπέτη. Είναι να γελάει κανείς με τέτοια περιστατικά… Δηλαδή κανένας από τους Τρικαλινούς αστυνομικούς δεν κατάλαβε πως ο Σέρβος παίχτης είναι 40 πόντους ψηλότερος, δε μιλάει ελληνικά και παίζει στην επαγγελματική ομάδα της πόλης τους; Τόσο ηλίθιο σενάριο δε θα μπορούσε να σκεφτεί ούτε ο Χάρης Ρώμας στις σειρές του…

Πηγή : Dr. Seeng

The Ghost says : Ρε παιδιά (Τρικαλινοί αστυνομικοί), πάτε και καμιά βόλτα από τον Οφθαλμίατρο, τον καλύπτει και η ασφάλειά σας ..

Ανόβερο : Εγκαίνια για την έκθεση CeBIT ..

Ξεκίνησε στο Ανόβερο της Γερμανίας η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση υψηλής τεχνολογίας επί ευρωπαϊκού εδάφους. Η CeBIT είναι ένα από κορυφαία events σε παγκόσμιο επίπεδο και δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες εταιρείες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να κυριαρχήσουν στην έκθεση ο ρόλος του Internet στην κοινωνία, την οικονομία και την πολιτική. Επίσης, υπάρχουν πολλοί συμμετέχοντες που δίνουν έμφαση στην "πράσινη" τεχνολογία, ενώ ένα άλλο θέμα που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα είναι ο χώρος του e-health.
Οι υπεύθυνοι της έκθεσης περιμένουν κάτι λιγότερο από 500.000 επισκέπτες στη CeBIT, παρά το γεγονός ότι οι εταιρείες που συμμετέχουν έχουν μειωθεί κατά 25%. Συγκεκριμένα, έχουν δηλώσει συμμετοχή στην έκθεση 4.300 εταιρείες, ένα νούμερο ιδιαίτερα χαμηλό που παραπέμπει στα επίπεδα του 1990. Παρ' όλα αυτά, η ηγεσία της CeBIT είναι ικανοποιημένη με τη συμμετοχή, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας.
Οι πιο ηχηρές απουσίες είναι αυτές της Nokia και της Ο2 [αμφότερες προτιμούν το Mobile World Congress], ενώ για πρώτη φορά φέτος δε συμμετέχουν η Toshiba και η Samsung. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία πριν την έναρξη, θα υπάρξουν περίπου 500 εταιρείες που είτε επανεμφανίζονται μετά από πολλά χρόνια στην έκθεση, ή κάνουν φέτος το ντεμπούτο τους.

Πηγή : PC Magazine

Keith.....ένα αριστούργημα


Love is a force
you can't control






Υπέροχη Ταινία.....

αριστούργημα...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan