Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Eric Clapton - Tears In Heaven

Το τραγούδι γράφτηκε και τραγουδήθηκε από τον ίδιο τον Eric Clapton στη μνήμη του αδικοχαμένου του υιού..

Χάκερ επιτέθηκαν και «ναρκοθέτησαν» το αμερικανικό δίκτυο ηλεκτροδότησης

Χάκερ που δρούσαν για λογαριασμό ξένων κυβερνήσεων, όπως της Κίνας και της Ρωσίας, παρεισέφρησαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης των ΗΠΑ και άφησαν πίσω τους λογισμικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να διαταράξει ή να θέσει εκτός λειτουργίας τα συστήματα, γράφει την Τετάρτη η Wall Street Journal.
«Οι Κινέζοι έχουν επιχειρήσει να χαρτογραφήσουν υποδομές μας όπως το δίκτυο ηλεκτροδότησης. Το ίδιο έχουν κάνει και οι Ρώσοι» δήλωσε στην εφημερίδα ανώτατος αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος πάντως δεν κατονομάζεται.
Με τις δηλώσεις αυτές συμφώνησε και ένας πρώην αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας: «Καταγράφονται εισβολές, και μάλιστα αυξάνονται. Υπήρξαν πολλές πέρυσι» είπε, αναφερόμενος στις υποδομές ηλεκτροδότησης. Πρόσθεσε ότι οι...

απόπειρες κατασκοπείας αφορούν όλη την αμερικανική επικράτεια και δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές ή εταιρείες ηλεκτροδότησης.
Οι κυβερνοκατάσκοποι φέρεται να άφησαν πίσω τους εργαλεία λογισμικού τα οποία θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν αργότερα για να θέσουν εκτός λειτουργίας συστήματα των υποδομών. «Αν ξεκινήσουμε πόλεμο εναντίον τους, θα προσπαθήσουν να τα ενεργοποιήσουν» εκτίμησε η πηγή των μυστικών υπηρεσιών.
Πάντως η προστασία του δικτύου ηλεκτροδότησης και άλλων κρίσιμων υποδομών είναι βασική προτεραιότητα στην σύνταξη του απολογισμού της κυβερνοασφάλειας των ΗΠΑ που ζήτησε ο Μπαράκ Ομπάμα.
Στο μεταξύ, αξιωματούχοι του αμερικανικού στρατού παραδέχτηκαν ότι τους τελευταίους έξι μήνες το Πεντάγωνο χρειάστηκε να δαπανήσει 100 εκατ. δολάρια για να αποκαταστήσει τις ζημιές από κυβερνοεπιθέσεις και ιούς στα συστήματά του.
«Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι δεχόμαστε επίθεση» δήλωσε ο πτέραρχος Κέβιν Τσίλτον του Γενικού Επιτελείου Στρατηγικών Δυνάμεων (USSTRATCOM). Τόνισε ότι τα κίνητρα των επιθέσεων ποικίλουν από τον βανδαλισμό μέχρι το οικονομικό έγκλημα και την κατασκοπεία.
Το Πεντάγωνο έχει παραδεχτεί ότι οι υπολογιστές του δέχονται αναγνωριστικές συνδέσεις από έξω εκατομμύρια φορές κάθε μέρα. Πέρυσι, μια κυβερνοεπίθεση ανάγκασε το αμερικανικό υπουργείο Αμυνας να θέσει εκτός λειτουργίας 1.500 υπολογιστές, ενώ σε ένα άλλο περιστατικό το φθινόπωρο απαγόρευσε τη χρήση φορητών συσκευών αποθήκευσης για να σταματήσει την εξάπλωση ενός ιού.


Πηγή : Το Βήμα

Touchscreen στο νέο PSP;

Σύμφωνα με φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η Sony ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη παρουσιάζοντας ένα νέο PSP που θα διαφοροποιείται σημαντικά από το υπάρχον μοντέλο. Συγκεκριμένα, η Sony φέρεται διατεθειμένη να προσθέσει touchscreen στο νέο PSP, αλλάζοντας έτσι δραματικά την εμπειρία που προσφέρει η φορητή κονσόλα.

Φυσικά, η εταιρεία δεν επιβεβαιώνει τίποτα, ωστόσο έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι στελέχη της έχουν δηλώσει στο παρελθόν πως θα υπάρχει "σημαντική αλλαγή στρατηγικής" στο νέο PSP. Κι επειδή είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα μεταφράζεται σε οθόνη αφής.

Η ίδια φήμη αναφέρει ότι η οθόνη θα πιάνει όλη σχεδόν την επιφάνεια του PSP και θα υπάρχει slider που θα εμφανίζει τα πλήκτρα ελέγχου όταν επιθυμεί ο χρήστης.

Πηγή : Τ3 Magazine

Σκοπεύουν να διαλύσουν τα πάντα...

Ένα νέο παιχνίδι ριάλιτι, το οποίο υπογράφει και πάλι ο Ολλανδός δημιουργός του «Big Brother», θα επιτρέπει στους υπαλλήλους των εταιριών που πλήττονται από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση να επιλέγουν ποιον συνάδελφό τους να απολύσουν. Αυτό θα συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο του νέου παιχνιδιού, με τον εύγλωττο τίτλο «Κάποιος Πρέπει να Φύγει» («Someone's Gotta Go»), το οποίο είναι δημιούργημα της εταιρίας παραγωγής Endemol. Οι εργαζόμενοι σε μία επιχείρηση, η οποία θα έχει πληγεί από την κρίση, θα επιλέγουν ποιος πρέπει να υποστεί μείωση μισθού ή αύξηση και ποιος να απολυθεί με βάση τις πληροφορίες που θα συλλέγουν αναφορικά με τη μισθολογική τους κατάσταση και τις επιδόσεις τους στη δουλειά. «Θα είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα η αλλαγή ρόλων» δήλωσε εκπρόσωπος της Endemol, η οποία ανήκει μερικώς στην ιταλική Mediaset.

Έτσι λοιπόν...σκοπεύουν να διχάσουν τους εργαζόμενους. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα επιλέγουν ποιοι συνάδελφοί τους θα απολυθούν, άγνωστο ακόμα με ποια ανταλλάγματα. Προκειμένου να μην υποστούν τα αποτελέσματα του κοινωνικού ξεσηκωμού, θα προμοτάρουν Εφιάλτες, θα καλλιεργήσουν πουλημένους... Και όλα αυτά θα μας τα σπρώξουν αμάσητα, σαν ένα τηλεπαιχνίδι, που θα παρακολουθούμε καθισμένοι στο καναπέ μας. Και το ονομάζουν "ενδιαφέρον πείραμα"!!!

Θέλουν πρόβατα, δεν θέλουν πολίτες, οτιδήποτε, αρκεί να μείνουμε μακριά από τους δρόμους...

Πηγή : apneagr

Μεταναστεύετε;; Κινδυνεύετε να...


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ....
-ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!
-ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ,ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10μ.μ.!!ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΕΣΑ!
-ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.
-ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ BUNGEE JUMPING ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ
ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!
-ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!
-ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΗΔΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ.
-ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΙΑ
ΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ "ΚΑΥΤΟ" ΡΟΖ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
-ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ!
-ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
-ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΦΙΛΙΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΕΝΑ ΤΑΣΑΚΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΟ
ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΟΥ "ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ".
-ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΖΩΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ
ΣΚΥΛΙΟΥ ΡΑΤΣΑΣ "ROTWEILLER".
ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!

Δήλωση- σοκ Μπερλουσκόνι στους σεισμοπαθείς

Ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε δηλώσεις του στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο N-TV, συνέστησε στους σεισμοπαθείς της επαρχίας Αμπρούτσο να δουν την προσωρινή διαμονή τους στις σκηνές "σαν ένα Σαββατοκύριακο σε κάμπινγκ".
"Δεν τους λείπει τίποτα, έχουν ιατρική φροντίδα, ζεστό φαγητό... Βεβαίως η στέγασή τους στις σκηνές είναι προσωρινή, όμως γι΄αυτό θα πρέπει να το θεωρήσουν σαν ένα Σαββατοκύριακο σε κάμπινγκ", δήλωσε ο Μπερλουσκόνι σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την κατάσταση των σεισμοπαθών.

Περίπου 17.000 άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την επαρχία Αμπρούτσο και κυρίως την πρωτεύουσά της Λ΄Ακουιλα. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν βρει προσωρινή στέγη σε σκηνές που έχουν στηθεί στα προάστια της πόλης αυτής.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, σοβαρή είναι η κατάσταση 100 από τους περίπου 1.000 τραυματίες.

flash

Ανέκδοτο της ημέρας

Ο γιος του παπά της ενορίας, μόλις πήρε την άδεια οδήγησής του, και ρώτησε τον πατέρα του αν θα μπορούσε πλέον να οδηγεί το αμάξι της οικογένειας.
Ο παπάς μόλις το ακούει αυτό του λέει:
- Ακου γιε μου, θα κάνουμε μια συμφωνία: Όταν περάσεις όλα τα μαθήματα που χρωστάς στη σχολή σου, βγάλεις το σκουλαρίκι και κόψεις τα μαλλιά σου, θα σου δώσω το αμάξι.
Περνάει λοιπόν κανένα δίμηνο, και ο γιος ξαναρωτάει τον πατέρα του για το αμάξι, οπότε ο πατέρας του του λέει:
- Ξέρεις γιε μου, είμαι πολύ περήφανος για σένα! Στην εξεταστική πέρασες όλα τα μαθήματα, έβγαλες το σκουλαρίκι, αλλά δεν έκοψες τα μαλλιά σου!
- Ξέρεις μπαμπά... απαντάει ο γιος, το ξανασκέφτηκα αυτό με τα μαλλιά, και είδα ότι και ο ίδιος ο Χριστός και οι μαθητές του είχαν μακριά μαλλιά...
Και συμπληρώνει ο πατέρας του:
- ...Ναι, και όπου πήγαιναν, πήγαιναν με τα πόδια.

Μεγάλος Ραδιομαραθώνιος UNICEF

Η UNICEF, σε συνεργασία με την κρατική ραδιοφωνία και πολλούς ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009 μεγάλο Ραδιομαραθώνιο που είναι αφιερωμένος στον εμβολιασμό των παιδιών και την καταπολέμηση της ελονοσίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

Κύπελλο Hellas OnLine


Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Πανσερραϊκός και ΑΕΚ στο δεύτερο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του κυπέλλου hellas on line, με τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν έτσι το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του ΟΑΚΑ στις 2 Μαΐου, μετά το υπέρ τους 3-1 του πρώτου αγώνα.

Οι "ερυθρόλευκοι" την Πέμπτη στις 6μ.μ. θα υποδεχθούν τον Αστέρα Τρίπολης και θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα του κόσμου. Το σκορ του πρώτου αγώνα (2-2) και η δεδομένη ποιοτική διαφορά που έχει από τον Αστέρα είναι τα όπλα της πειραϊκής ομάδας, η οποία θα έχει και την συμπαράσταση των φιλάθλων της, που μπορεί να λειτουργήσουν και πάλι ως ο δωδέκατος παίκτης. Τα αγωνιστικά προβλήματα, όμως, δεν λείπουν, αφού στην προπόνηση της Τετάρτης (8/4) προέκυψε ξαφνικό πρόβλημα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Στην αποστολή του Ολυμπιακού δεν περιλαμβάνεται ούτε ο Ντιντιέ Ντομί που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο και συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Η τουρκολαγνεία του Ομπάμα και η αμήχανη επίσκεψη στην Αγία Σοφία!

ΑΦΟΥ ΛΙΒΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΞΥΜΝΗΣΕ ΤΗΝ...ΤΟΥΡΚΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ",ΚΑΤΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ,ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΜΑ ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΝΑΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;
Ο Αμερικανος Προεδρος,βαδιζοντας στα χναρια του Μπους και τοσων αλλων προκατοχων του,ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ τους Τουρκους,μιας και τους εχει αναγκη στις πολεμικες επιχειρησεις του στο Αφγανισταν,το Ιρακ και-προσεχως-το Ιραν.Ετσι λοιπον,στο λογο του στην τουρκικη Εθνοσυνελευση ειπε τα παρακατω αστεια:

"Στο τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Τουρκία θα μπορούσε να είχε υποκύψει στις ξένες δυνάμεις που προσπαθούσαν να διεκδικήσουν τα εδάφη της ή να αναστήσουν μία αρχαία αυτοκρατορία. Απελευθερωθήκατε από τον ξένο έλεγχο και ιδρύσατε μία δημοκρατία που απολαμβάνει του σεβασμού ολόκληρου του κόσμου."

Μαλιστα...μηπως αυτη η "σεβασμια δημοκρατια" περιλαμβανει και... τους Κουρδους;Τις σφαγες των Ελληνων,Αρμενιων και Ποντιων;Τις καθημερινες παραβιασεις μαχητικων;Τα βασανιστηρια στις φυλακες;Την λογοκρισια του Τυπου;Την επιβολη της μαντηλας ακομα και μεσα στις μεγαλες πολεις;Και βεβαια,τι εννοει ο Ομπαμα οταν μιλαει για "αρχαια αυτοκρατορια" που οι ξενες δυναμεις "προσπαθησαν ν'αναστησουν";Τη Βυζαντινη;


ΜΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΜΠΑΡΑΚ,ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ (θαυμαστε τον Ομπαμα να καταθετει στεφανι στο Μαυσωλειο του στην Αγκυρα,στη φωτογραφια αριστερα),ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ!


Τελος,επισκεφθηκε την Αγια Σοφια,αυτο το θαυμα αρχιτεκτονικης και καποτε περιλαμπρο Ναο,ο οποιος σημερα ειναι σαν ενας τεραστιος κενος ταφος,χαρη στην αποψιλωση των Τουρκων απο ψηφιδωτα,εικονες,ιερα κειμηλια κλπ.Αυτο το ΑΙΣΧΟΣ εδειξαν οι Τουρκοι ξεναγοι στον Ομπαμα,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ:απορημενος ο Πλανηταρχης κοιταζε γυρω του,μιας και μονο το μεγεθος του ναου δημιουργει δεος στον επισκεπτη.Δειτε το σχετικο βιντεο:



Αληθεια,μπορει να φανταστει κανεις την Αγια Σοφια στην αρχικη της μορφη,με ολη της τη μεγαλοπρεπεια;Οσοι την εχουμε επισκεφθει,νιωσαμε ενα σφιξιμο στην καρδια μας για το καταντημα της απο ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ,που κατεστρεψαν ενα απο τα παγκοσμια μνημεια της ανθρωποτητας.Κι εχουν το θρασος να το επιδεικνυουν και σε υψηλους επισκεπτες,αυτοι που το ρημαξαν!!!Αυτη ειναι η "δημοκρατια" των Τουρκων αγαπητε Μπαρακ...

hellas-orthodoxy

Ομπάμα - Βαρθολομαίος - Τουρκία - Ε.Ε.


Ντε και καλά να μπει η Τουρκία στην Ε.Ε. για να έχουν οι Γιάνκηδες πάτημα στην Ανατολή... Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε!!
Σύμφωνα με την "Καθημερινή", η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στη Κωνσταντινούπολη «εξόργισε κάποιους κύκλους στην Τουρκία», εκτιμούν σήμερα ορισμένες τουρκικές εφημερίδες. Και να φανταστεί κανείς ότι οι φωτογραφίες της συνάντησης δημοσιεύθηκαν μετά από 48 ώρες. Πάλι καλά που ο Μπαράκ έκανε και κάτι για να εξοργίσει τους Τούρκους. Μέχρι τώρα μόνο με τα νερά τους πήγαινε..

Kαταβολή του δώρου του Πάσχα

Την Πέμπτη πρόκειται να καταβληθεί στους δημοσίους υπαλλήλους και στους συνταξιούχους του Δημοσίου το δώρο του Πάσχα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Ν.Λέγκα. Στους ιδιωτικούς υπαλλήλους το δώρο του Πάσχα θα πρέπει να καταβληθεί σύμφωνα με τον νόμο ως τη Μεγάλη Τετάρτη.

Πηγή : in.gr

Ληστεία στο Χαλάνδρι

Μια απίστευτη ληστεία, που θύμισε... χολιγουντιανή ταινία, σημειώθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, σε τράπεζα του Χαλανδρίου.
Μια καλλίγραμμη 40χρονη, η οποία φορούσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο καπέλο και λευκό διαφανές φόρεμα, πλησίασε τον γκισέ και άφησε στον ταμία σημείωμα που έγραφε... «Γίνεται ληστεία, έχω όπλο, θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα».
Ο ταμίας, με φανερή την έκπληξη στο πρόσωπο του, παρέδωσε τα χρήματα και η άγνωστη εξαφανίστηκε με άγνωστο ποσό χρημάτων.

Πηγή : Grizaniotis
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan