Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ «HAARP»


HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program)

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, το Αμερικανικό Πεντάγωνο άρχισε να χρηματοδοτεί ερευνητικά προγράμματα που θα μπλοκάριζαν τα συστήματα επικοινωνιών μιας χώρας και θα προκαλούσαν βραχυκύκλωμα στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος. Έτσι μια χώρα θα παρέμενε χωρίς ρεύμα σε συνθήκες πλήρους συσκότισης, χωρίς τηλεπικοινωνίες και χωρίς λειτουργία εργοστασίων ή άλλων μονάδων παραγωγής....

Εκτός από νούμερο είναι και ανώμαλος ο κύριος ΣΤΟΚΟΣ. Και έχει και το θράσος να μιλά για στιγμιαίο λάθος ο εμετικός.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον Παναγιώτη Τόκο ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, με 3ετή αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση 17χρονου.Ο 50χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόσκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
«Ήταν λάθος της στιγμής, ζητάω συγγνώμη», είπε ο Παναγιώτης Τόκος, ο οποίος υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την απολογία του. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο Παναγιώτης Τόκος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
Υ.Γ.Γιατί ελεύθερος κε εισαγγελέα μου;
Επιτέλους θα αλλάξει αυτός ο νόμος στην Ελλάδα που αφήνει ελεύθερους όλους τους ανώμαλους.


πηγή

Με «έξωση» απειλεί το Ιράν δολάριο και ευρώ



Την πρόθεση της Τεχεράνης να μην δέχεται δολάρια και ευρώ για το πετρέλαιο που πουλά ανακοίνωσε ο πρώτος αντιπρόεδρος της ιρανικής κυβέρνησης Μοχαμάντ-Ρεζά Ραχιμί, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με εκπαιδευτικούς. Δεν διευκρίνισε πως θα το πετύχει.

"Θα βγάλουμε το δολάριο και το ευρώ από το καλάθι των...

ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...



ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ! ! !

Ο πολιτικός που έβγαλε χρήματα από το Χ.Α. όταν όλος ο κόσμος καταστρεφόταν!

Δεν είναι από την Λέσβο αλλά είναι βουλευτής στο Αιγαίο. Ο Νίκος
Σηφουνάκης είναι η χαρακτηριστική περίπτωση του ανθρώπου που μπορεί να
πει κανείς ότι έχει πολύ "πλούτο" ρε παιδάκι μου. Παντρεμένος με....

Ήθελε περισσότερα!!!

Βρετανός επιχειρηματίας κέρδισε σε δημοπρασία την παρθενία της "Μις Άνοιξη", μιας 17χρονης Ουγγαρέζας, η οποία χρειαζόταν τα χρήματα για να σώσει το σπίτι της από πλειστηριασμό. Η συμφωνία ακυρώθηκε, καθώς ο νικητής ήθελε να την παντρευτεί
Το διαδίκτυο είχε πάρει φωτιά με την "Μις Άνοιξη". Ήταν ένα αίνιγμα για χιλιάδες κόσμου που πλειοδοτούσε, σε απευθείας σύνδεση, για την αγορά της αγνότητάς της.
Πρόκειται για μια φτωχή 17χρονη Ουγγαρέζα που την κέρδισε ένας Βρετανός επιχειρηματίας.
Όλα όμως στράβωσαν γι’ αυτόν, όταν της ζήτησε εκτός από την παρθενία της, να την κάνει...

«Κερατάς» και… καταδικασμένος!


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νησί της Κω. Ένας 37χρονος κρεοπώλης, όταν έμαθε πως η γυναίκα του διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον 39χρονο παντρεμένο φίλο του, του έστειλε SMS, ζητώντας 5.000 ευρώ, προκειμένου να μην αποκαλύψει την παράνομη σχέση στην απατημένη σύζυγό του.

Εκβίαζε δηλαδή…

Στάχτη 6 εκατ. στρέμματα σε 10 χρόνια


Περισσότερες από 110 χιλιάδες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν τη δεκαετία 2000-2010 στην Ελλάδα κάνοντας στάχτη 6.117.056 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.

Οι νομοί που έχουν πληγεί περισσότερο σε επίπεδο αριθμού πυρκαγιών είναι αυτοί της Λάρισας, της Ηλείας και της Αχαϊας ενώ σε επίπεδο καταστροφών τη θλιβερή πρωτιά κατέχουν οι νομοί Ηλείας, Εύβοιας και Λακωνίας...

H Γλώσσα του Σώματος και ο Ερωτας


Η επικοινωνίαμεταξύ των δύο φύλων γίνεται όλο και πιο δύσκολη, καθώς άλλα λένε οι μεν, άλλα καταλαβαίνουν οι δε। Γι’ αυτό το να μπορεί κανείς να αποκρυπτογραφεί τη γλώσσα του σώματος είναι πραγματικά ο ...

Σε πόσα χρόνια θα αφανιστεί το ανθρώπινο είδος;


Ο Αυστραλός καθηγητής

μικροβιολογίας Φρανκ Φένερ προειδοποιεί με δυσοίωνες εκτιμήσεις για την ανθρώπινη φυλή πιστεύοντας ότι θα εξαφανιστεί μέσα στα επόμενα 100 χρόνια. Ο 95χρονος (!) καθηγητής εκτιμά ότι πιθανότατα ο homo sapiens θα έχει εξαφανιστεί και μαζί του θα εξαφανιστούν και άλλα είδη μέσα στον επόμενο αιώνα! "Πρόκειται για μια μη αναστρέψιμη κατάσταση...

Φρίκη: έκαναν «μάγια» με το νεκρό μωρό τους


Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν σε διαμέρισμα της Κυψέλης: οι γονείς ενός μωρού είχαν βάλει το άψυχο κορμάκι του σε μια μπανιέρα με νερό και παγάκια και «προσεύχονταν» για να επιστρέψει το πνεύμα του! Το περιστατικό αποκαλύφθηκε...

Πως ρίχνουν τσιμέντο στην Αφρική!


Το να είσαι εργάτης σε οικοδομή στην Αφρική, απαιτεί εκτός από μυική δύναμη και δεξιοτεχνία. Κι αυτό γιατί λόγο ελλείψεων σε μηχανήματα, πολλά πράγματα γίνονται με εναλλακτικούς τρόπους...

Νέο "τσεκούρι" στα επιδόματα των Δημοσίων Υπαλλήλων

Μονάχα το οικογενειακό και το επίδομα θέσης θα γλιτώσουν από τις περικοπές που φέρνει από το 2011 το νέο μισθολόγιο.

Το σενάριο που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση προβλέπει να ενσωματωθούν στο μισθό τα επιδόματα απόδοσης και εξομάλυνσης και αυτό γιατί θα υπάρξουν τεράστιες αντιδράσεις από το νέο "κόψιμο" στους ήδη μειωμένους μισθούς.

Η Κυβέρνηση μετά την υπογραφή του μνημονίου είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού αναφέρεται ρητά πως η η μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου θα πρέπει να μειωθεί κατά..

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ..

ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ..

Ξύλο επεσε στη Ρόδο για τους πελάτες

Aκόμη ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε προχθές, στην πλατεία Ιπποκράτους, της Παλιάς Πόλης της Ρόδου.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν δύο σερβιτόροι-«κράχτες» καταστημάτων, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια, μπροστά στα μάτια των έντρομων τουριστών.

Αυτή τη φορά το «μάρμαρο» πλήρωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος -για λογαριασμό του οποίου ενεπλάκη ο δικός του «κράχτης» με τον έτερο- ανταγωνιστή- «προς άγραν πελατών» και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Μία τουρίστρια, μάλιστα, τρομοκρατημένη από τα όσα διαδραματίζονταν, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.
newscity1

Για 2 ξαπλώστες και χυμούς έδωσε 500ευρο!!! Πρώην υπουργός της ΝΔ


Το περιστατικό, που συνέβη προχθές στη Σαντορίνη, είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας και του χαρακτήρα των ανθρώπων που θέλουν να ηγηθούν του τόπου, επιζητούν πολύ υψηλές θέσεις και θεωρούν εαυτούς ελπίδα του έθνους, αλλά καταδεικνύει τελικά και το πώς με αυτούς υπουργούς και κομματάρχες έφτασε η χώρα στο ΔΝΤ.

Χειρότερα και από το τσουνάμι του 2004...!

Οι πλημμύρες στο Πακιστάν, που έχουν πλήξει 13,8 εκατομμύρια ανθρώπους, είναι χειρότερες, λόγω της έκτασής τους, από το φονικό τσουνάμι που έπληξε το 2004 την Ασία, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του ΟΗΕ. "Ως τώρα οι πλημμύρες στο Πακιστάν έχουν πλήξει 13,8 εκατομμύρια ανθρώπους", δήλωσε ο Μαουρίτσιο Τζουλιάνο, εκπρόσωπος του Γραφείου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (OCHA). "Η καταστροφή αυτή είναι χειρότερη από το τσουνάμι (του 2004), το σεισμό του 2005 στο Πακιστάν και τον πρόσφατο σεισμό στην Αϊτή", πρόσθεσε. "Είναι χειρότερη επειδή, κατά το σεισμό στο Πακιστάν το 2005, είχαν πληγεί περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ το τσουνάμι είχε πλήξει 5 εκατομμύρια ανθρώπους και περίπου 3 εκατομμύρια επλήγησαν από το σεισμό στην Αϊτή", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, από τις πλημμύρες στο Πακιστάν έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 1.600 άνθρωποι μέσα σε σχεδόν δύο εβδομάδες. Περίπου 500.000 έχουν μείνει άστεγοι μόνο στην περιοχή του Πουντζάμπ (κεντρικό Πακιστάν). Το τσουνάμι του Δεκεμβρίου 2004 στην Ασία είχε στοιχίσει τη ζωή σε περίπου 220.000 ανθρώπους.


i-reportergr

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

Placebo - Running Up That Hill





ας το παρατραβήξω απόψε....

Placebo - Blind




ας αλλάξουμε θέμα....όχι μόνο τσόντες

Remember me

Placebo - Special Needs









Remember me through flash photography and screams
Remember me, special dreams





Υ.Γ.


Remember me.....με άγγιξες τόσο γαμημένα βαθιά που δε μπορώ να συνεχίσω...

πόσο πληρώνουμε το πολιτικό γραφείου του "αντιπροέδρου" Πάγκαλου;

δείτε πόσα παίρνει το γραφείο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, ένα γραφείο ουσιαστικά αδρενές, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να... βαθμολογεί τους υπουργούς

Και σε τσόντες πρωταγωνίστησε η Playmate - πορνοστάρ


Το μοντέλο από τη Ρουμανία "Νικολέττα Ρωμανού" (προφανώς όχι το πραγματικό της όνομα) το οποίο συμμετείχε στα φετινά Playmate 2010 αλλά φιλοξενήθηκε και στο Playboy Αυγούστου (δες το εδώ) φαίνεται να έχει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό το οποίο αποκαλύπτουμε σήμερα...

ΣΟΚ! Ελληνίδα playmate 2010 κάνει βίζιτες με το ψευδώνυμο Sally!

τι πρόδωσε τη Playmate;

μα φυσικά το τατουάζ-πεταλούδα της αλλά και το piercing στη γλώσσα....

δε χωράει καμία αμφιβολία πλέον

διαβάστε περισσότερα για το μοιραίο τατουάζ...

Ένα αρκετά μεγάλο και εντυπωσιακό tattoo σε πολύ hot σημείο κοσμεί το κορμί γνωστού και πολύ καυτού μοντέλου που προκαλεί πανικό σε κάθε του εμφάνιση. Ποια είναι; Η Νικολέττα Ρωμανού. Τι αποκαλύπτει όμως η ίδια για το τόλμημά της να κάνει το συγκεκριμένο tattoo; «Έχω θέμα με το tattoo μου. Δεν είμαι πολύ περήφανη γι αυτό. Νομίζω ότι το παράκανα και σκοπεύω κάποια στιγμή να το αφορέσω» αναφέρει! Οπότε εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το απολαύσουμε όσο υπάρχει! 
isfentona

Ο κόσμος πεινάει και αυτοί αγοράζουν όπλα..


Διαπραγμάτευση χρεών, ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εξοπλισμοί και στο μέσον η Lazard...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan