Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το τελευταίο σποτάκι των Αρβύλα....

Εύφλεκτη η απόσταση




Ασυγχώρητη η απροσεξία
να μου στείλεις επί χάρτου εφημερίδας
ολοσέλιδη τη φωτογραφία σου
με αναμμένο το τσιγάρο της.

Αν έπιανε φωτιά η παραλαβή;
Ποια πυροσβεστική
ψυχραιμία εις μάτην θα καλούσα
σε ποιο διανυκτερεύον έγκαυμα
θα έτρεχα ανήμπορο εγώ χαρτί καμένο
σε ποιαν εξαντλημένη θεραπεία

σε ποια αποζημίωση μετά .
Ασφάλεια αναθρώσκοντος καπνού
δεν έχω κάνει .



Κική Δημουλά

Τα χρώματα προδίδουν τι ρόλο βαράς στο κρεβάτι

Τα ρούχα που φοράμε, τα έπιπλα που διαλέγουμε για το σπίτι μας ή το αυτοκίνητό μας, φανερώνουν το χαρακτήρα μας, άρα και κάποια στοιχεία της σεξουαλικότητά μας. Το κλειδί, όμως, σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι τα χρώματα που προτιμάμε.
Όταν κοιτάξτε στα ρούχα σας ή στις αποχρώσεις που κυριαρχούν στο σπίτι σας, θα…

Μηχανή που θυμίζει Ταύρο!


01_Taurus

Τα προβλήματα στις πόλεις είναι σε άνοδο και πιθανότατα θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Το πρόβλημα της κυκλοφορίας, η έλλειψη χώρων στάθμευσης και η ρύπανση, είναι μερικές βασικές ανησυχίες όταν μιλάμε για τις αστικές συνθήκες ζωής......

Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες στα Τρίκαλα


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες...

Στην κορυφή του box office το Wall Street 2...

Ο Μάικλ Ντάγκλας πρωταγωνιστεί στην επιστροφή του Wall Street στην μεγάλη οθόνη μετά την πρώτη ταινία το 1988 που του χάρισε και το Όσκαρ έχοντας στο πλευρό του έναν φιλόδοξο νέο ηθοποιό που έγινε γνωστός όταν πρωταγωνίστησε ως γιος του Χάρισον Φόρντ όσο και στο Τρανσφόρμερς και την συνέχεια του.
Εν αναμονή να δούμε αν είναι τόσο καλό όσο το πρώτο..

Φωτογραφίες που έμειναν στην ιστορία.... v.02


Βερολίνο 1936 Ολυμπιακοι αγώνες



Η σημασία του όρου «φιλοσοφία» καθώς και πιθανές άλλες ερμηνείες της…..

Κατά την προσωκρατική περίοδο αγνοείται σχεδόν η χρήση του όρου φιλοσοφία με την έννοια που εξέλαβε ο όρος στις εποχές που ακολούθησαν.
Η αρχαιότερη εμφάνιση της λέξης φιλόσοφος(με βάση τα κείμενα που σώζονται) βρίσκεται στο απόσπασμα 35 του Ηράκλειτου: «Χρη ευ μάλα πολλών ίστορας φιλοσόφους άνδρας είναι» (Ορθά οι φιλόσοφοι άνδρες πρέπει να είναι ερευνητές υπερβολικά πολλών πραγμάτων)...

Νέα μελέτη «αποκαθιστά» τους Νεάντερταλ


Μια νέα επιστημονική μελέτη έρχεται να αμφισβητήσει τα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα για τους Νεάντερταλ, οι οποίοι υπήρξαν πρόδρομοι και ανταγωνιστές του σύγχρονου ανθρώπου ή αλλιώς homo sapiens.

Σύμφωνα με την επταετή έρευνα της αμερικανικής επιστημονικής ομάδας υπό τον καθηγητή ανθρωπολογίας Τζούλιεν Ριλ-Σαλβατόρε του Πανεπιστημίου του Κολοράντο-Ντένβερ , οι Νεάντερταλ...

Η Όλγα Φαρμάκη γυμνή στο Playboy της Ολλανδίας!!!!




ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ SEXY ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.....

Έκανε αλλαγή τον... εαυτό του! (video)

Απίστευτη φάση στο πρωτάθλημα Μαρόκου, με γκολκίπερ να δέχεται γκολ ύστερα από παιδαριώδες λάθος του και να τρέχει αμέσως στα αποδυτήρια κάνοντας ουσιαστικά αλλαγή τον ίδιo! Δείτε το βίντεο..




Πηγή

Υποχρεωτική η αναγραφή των θερμίδων

Σύμφωνα με απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης, οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων θα είναι υποχρεωμένοι να αναγράφουν στο μενού και τις θερμίδες που αντιστοιχούν σε κάθε φαγητό.

Η απόφαση αυτή έρχεται ως απάντηση στη δραματική αύξηση της παχυσαρκίας αλλά και την επιβάρυνση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από τις συνεχείς θεραπείες όσων πάσχουν.


Πηγή

Φαν της Madonna συνελήφθη...


...επειδή την απειλούσε!
Καλά όχι και την απειλούσε άμεσα, αλλά έμμεσα την είχε στήσει έξω απ'το σπίτι της στη Νέα Υόρκη και άφηνε σημειώματα σε κολώνες και τείχους και γι'αυτό τον συνέλαβαν και τον έστειλαν για εξετάσεις να δουν αν πάει καλά! Μάλλον δεν θα είναι και πολύ καλά αν κρίνουμε απ'τα γεγονότα!

Κάποιος να μας πει πως το έκανε!!!

Παρακαλούμε οποιονδήποτε γνωρίζει πως κατάφερε ο μπάρμαν στο βίντεο που ακολουθεί να γεμίζει από το ίδιο σέικερ τα ποτήρια με διαφορετικό χρώμα κοκτέιλ, να μας εξηγήσει πως τα κατάφερε!!!

Η «περιέργεια» κοστίζει 2,4 δις δολάρια!

Η πέμπτη ρομποτική άκατος που θα κάνει «επίσκεψη» στον Άρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων σε περίπου δύο χρόνια, θα ανταποκριθεί των μεγάλων προσδοκιών να ικανοποιήσει την ανθρώπινη «περιέργεια»;

Αυτό το ερώτημα βασανίζει όπως είναι φυσικό την επιστημονική κοινότητα, η οποία ευελπιστεί πως η υψηλών προδιαγραφών τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί στην εξελιγμένη μηχανή με το όνομα «Curiosity», θα επιτύχει τον στόχο της να εξερευνήσει το περιβάλλον που υπήρξε κάποτε ή θα μπορούσε να γίνει, κατοικήσιμο.

Η εκτόξευξη της ρομποτικής μηχανής που «γεννήθηκε» σαν ιδέα με ένα σκίτσο σε μια χαρτοπετσέτα εστιατορίου και έχει ήδη κοστίσει 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια, θα γίνει σε πανηγυρική ατμόσφαιρα τον Δεκέμβριο του 2011.

Πηγή

Ο λαγός και ο λύκος ( Ανέκδοτο )

Ο βασιλιάς του δάσους (το λιοντάρι) έκανε κάποτε πρωθυπουργό το λαγό με απόλυτες εξουσίες .
Ο λαγός φωνάζει αμέσως το λύκο και τον ρωτάει γιατί δεν φοράει... κράνος.
Μη μπορώντας ο λύκος να δικαιολογηθεί τον αρχίζει στο ξύλο και τον κάνει μπλε.
Αυτό το έκανε κάθε μέρα μέχρι που ο λύκος πήγε παραπονούμενος στο λιοντάρι να βρει το δίκιο του.
Φωνάζει το λιοντάρι το λαγό και του λέει ότι εν πάση περιπτώσει αρκετά έδειρε το λύκο και στο κάτω κάτω δεν είναι ερώτηση σωστή γιατί δεν φοράς κράνος
- Βασιλιά μου τον έχω άχτι τον κερατά... μου έχει ξεκληρίσει την οικογένεια...
- Τότε βρες άλλο τρόπο...
- Σαν τι δηλαδή;
- Να, στείλε τον να σου...

Kαι η Coca Cola έγινε Pespi!!


Η λεωφόρος Avenue είναι ένας ήσυχος δρόμος στο Μόντρεαλ του Καναδά. Και ίσως ποτέ να μην γίνονταν αναφορά σε αυτόν, εάν δεν συνέβαινε ένα θαύμα!
Μέσω της υπηρεσίας Google Street View μπορείτε να δείτε σε ένα τμήμα της λεωφόρου ένα φορτηγό της Pepsi. Όταν όμως επιλέξετε να πατήσετε το βέλος για να κινηθείτε προς τα εμπρός, τότε θα δείτε με τα μάτια σας κάτι εντελώς απρόσμενο. Το φορτηγό της Coca cola γίνεται φορτηγό της Pepsi!!!

Κάντε κλίκ ΕΔΩ για να το δείτε

Εκαναν σεξ σε λάθος αυτοκίνητο

Ένα ζευγάρι στην Γερμανία συνελήφθη από την αστυνομία όταν μπήκαν σε λάθος αυτοκίνητο για να κάνουν σεξ!

Ο κύριος Bernhard Stadlinger είχε παρκάρει το...

αυτοκίνητο του, μάρκας VW Golf, δίπλα σε ένα αυτοκίνητο ιδίας μάρκας.

Ο 24-χρονος πήγε σε μια disco όπου γνώρισε μια κοπέλα και αποφάσισαν να πάνε έξω στο αυτοκίνητο και να ερωτοτροπήσουν.

Το κλειδί του αυτοκινήτου προφανώς άνοιξε το διπλανό όχημα χωρίς να προσέξει ότι δεν ήταν το δικό του.

Η κυρία Petra Eichinger ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου εντόπισε το ζευγάρι να ερωτοτροπεί μέσα στο όχημα της και κάλεσε την αστυνομία.


Πηγή

Στον πόλεμο με iPhone


Σε μια προσπάθεια προσέλκυσης της νεολαίας, ο Αμερικανικός Στρατός προτίθεται να μοιράζει δωρεάν στους νεοσύλλεκτους iPhones με στρατιωτικές εφαρμογές το οποίο θα αντικαταστήσει το κλασικό Μπλε Βιβλίο του αμερικανού στρατιώτη

Financial Times: «Τυχερή η Ελλάδα, αλλά θα χρεοκοπήσει κατά 90%!»


Μέσα στα επόμενα 10 χρόνια χρόνια υπάρχουν 90% πιθανότητες να χρεοκοπήσει η Ελλάδα εκτιμούν οι Financial Times, αλλά θεωρούν τη χώρα μας... τυχερή που πρόλαβε να μπει στο μηχανισμό στήριξης.

Έφτασαν οι κάψουλες εξόδου για τους εγκλωβισμένους μεταλλωρύχους στη Χιλή Πηγή : TNSite: Έφτασαν οι κάψουλες εξόδου για τους εγκλωβισμένους μεταλλωρύχους στη Χιλή

Η πρώτη από τις τρεις κάψουλες, μέσω των οποίων οι 33 εγκλωβισμένοι από τις 5 Αυγούστου μεταλλωρύχοι στη Χιλή θα φτάσουν στην επιφάνεια, έφτασε στο ορυχείο του Σαν Χοσέ στην έρημο Ατακάμα. Η σιδερένια κάψουλα, σε μέγεθος ικανό να χωρά έναν άνθρωπο, έφτασε στο ορυχείο το Σάββατο και έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από... διασώστες και συγγενείς. Το σχέδιο απεγκλωβισμού προβλέπει ότι κάθε εργάτης θα μπει στην κάψουλα και θα τον ανασύρουν μέσα από τις σήραγγες που ημέρες τώρα ανοίγουν τα τεράστια γεωτρύπανα.Αν όλα πάνε καλά, οι άνθρωποι θα έχουν απελευθερωθεί μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

Πηγή

ΑΤΙΑ στον ουρανό της Πάτρας ; (vid)


Ένα ερασιτεχνικό βίντεο, που κατέγραψε την παρουσία και παραμονή ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου στο βραδινό ουρανό της Πάτρας, μελετούν ειδικοί, ευελπιστώντας να διαπιστώσουν την προέλευσή του.Το ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε στον πατρινό ουρανό αργά το βράδυ στα τέλη του Ιουλίου.

Αρχικά, φαινόταν σαν άστρο, ωστόσο μετά από ώρα, φάνηκε να κάνει ελιγμούς πριν εξαφανιστεί αστραπιαία από το οπτικό πεδίο των “αυτόπτων μαρτύρων”...

Πως θα ήταν η ζωή μας, αν ζούσαμε σε μια τσόντα


Δείτε μερικά πραγματάκια που αφορούν και τα 2 φύλα ,πως θα ήταν η ζωή μας, αν ζούσαμε σε μια τσόντα

Πολύνεκρο τροχαίο στην Τρικάλων-Λάρισας


Ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας, ανάμεσα σε δύο οχήματα, στο ύψος του Πετρόπορου.

«Τουρκική εισβολή» στη μόδα

Κατάστημα εμβαδού 9 χιλιάδων τετραγωνικών σε νεόδμητο εμπορικό κέντρο στην Αθήνα θα εγκαινιάσει το 2013 ο τουρκικός οίκος μόδας Μπέϊμεν που είναι ταυτόχρονα αλυσίδα εμπορίας ειδών ρουχισμού.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε την Κυριακή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τζεμ Μπόϊνερ ο οποίος ανέφερε ότι η σχετική συμφωνία έχει υπογραφεί. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η επιχείρηση στη συνέχεια θα ανοίξει κατάστημα και στο Βελιγράδι. Η "Μπέϊμέν" εκτός από την αλυσίδα καταστημάτων στην Τουρκία, από το 2005 διαθέτει και ένα κατάστημα στο Κάιρο.

Σε δηλώσεις της προς...

Ο Δημήτρης Σαράντος έκανε προσωπική επίθεση στην Ελένη Μενεγάκη μέσω twitter

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής «TV Weekend» του Alter, Δημήτρης Σαράντος, βρέθηκε στο studio που παρουσιάζεται ο «Καφές με την Ελένη» για να κάνει ρεπορτάζ, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν και οι ιδανικότερες για όλους τους ρεπόρτερ.

Δεν άντεξε και μέσω twitter έγραψε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση των ανθρώπων του Alpha αλλά και έκανε προσωπική επίθεση στην Ελένη Μενεγάκη.

«Σε mission impossible για το πολύ μπλα μπλα στα studio pro! Ευχαριστούμε την Ελένη κ τους σεκιουριτάδες
που δε μας αφήνουν να πάρουμε Όχι μόνο καφέ-νερό αλλά ούτε την ανάγκη μας να κάνουμε! Ευτυχώς έχεις πολλές ελιές στο δίπλα κτήμα! Dear friends.. Pls support Χαριτάτος -Καραμέρος! Τουλάχιστον αυτοί δεν την έχουν δει ακόμα.... Τοοοοοσο πολύ όσο η πρώην βασίλισσα .Ο Παντζό μάλλον δεν κάνει καλή δουλειά... Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω τα νεύρα του κοριτσιού της διπλανής πόρτας».

Εκτός εαυτού βγήκε ο Δημήτρης…

Το βάσανο του άντρα

Η αβάσταχτη δυστυχία του να είσαι άντρας!

ΕΡΓΑΣΙΑ
Αν δουλεύεις πολλές ώρες, την παραμελείς.
Αν δουλεύεις λίγες ώρες, είσαι αχαΐρευτος !

ΧΡΗΜΑΤΑ
Αν παίρνει λιγότερα χρήματα από σένα στην δουλειά, της πίνουν το αίμα !
Αν παίρνεις λιγότερα χρήματα από εκείνη, είσαι άχρηστος και καλά θα κάνεις να βρεις κάτι καλύτερο, γιατί αρκετά σε ανέχτηκε

ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ...

Η απόλυτη γελοιοποίηση της Ελλάδας από το BLOOMBERG

Ο Πρωθυπουργός Εξωτερικών της Κυβέρνησης του Μνημονίου τα έκανε μπάχαλο στην Νέα Υόρκη. Υποτίθεται ότι πήγε για να προσελκύσει επενδύσεις, ξόδεψε αυτός και η 25μελής συνοδεία του αρκετά εκατομμύρια ευρώ και τώρα μας έρχεται ο λογαριαμός. Μια δυνατή σφαλιάρα με μπόλικη δόση ειρωνείας για τις “επενδύσεις” Παπανδρέου, μας ήρθε από το BLOOMBERG.
Μπορείτε όμως να δείτε τα κατορθώματα του κ. Παπανδρέου και την δήθεν αναβάθμιση της χαμένης αξιοπιστίας της χώρας στο βίντεο που δημοσιεύουμε. Σας προτρέπουμε να δείτε αυτό το βίντεο και μετά να σκεφτείτε. Τίποτα άλλο, απλώς να σκεφτείτε…

Ζώνες πορνό θέλει στην TV ο Μπουτάρης !

Έκρηξη ειλικρίνειας, ή ψηφοθηρία στους …συνομίληκούς του;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.



Πηγή

Έξαλλος ο Μπέκαμ! (video)


Ακόμα και οι μεγάλοι σταρ πολλές φορές χάνουν την ψυχραιμία τους. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «τα πήρε» όταν ένας οπαδός των Λος Άντζελες Γκάλαξι του ζήτησε να μην ξαναπάει με ιερόδουλες. Ο Άγγλος μέσος μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με τους Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης, κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια, άκουσε έναν οπαδό των Γκάλαξι να του φωνάζει: «Σταμάτα να πηγαίνεις με πόρνες». Ο 35χρονος άσος τότε, εμφανώς εκνευρισμένος πλησίασε προς το μέρος του οπαδού...

1 εκατομμύριο στη Σάσα Μπάστα για να παίξει σε τσόντα!!

Kαι ξαφνικά εκεί που η Σάσα είχε χαθει από το show-biz-ατο προσκήνιο... τσούπ σκάει η πρόταση. Φαίνεται πώς το κορίτσι αυτό δεν ησυχάζει ποτέ... ανατροπές στα προσωπικά της ανατροπές και στα...
επαγγελματικά της... ρε παιδιά μήπως είναι παρορμητικό ζώδιο και την επηρεάζει ο Κρόνος;
Θα ρωτήσω την Χάμου να μου πει. Στο θέμα μας τώρα. Όλα συνέβησαν πριν τρείς μέρες. Το τηλέφωνο χτύπησε και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Δημήτρης Σειρηνάκης. Είναι η δεύτερη φορά που αποπειράθηκε ο παραγωγός να πείσει την τραγουδίστρια να παίξει σε ταινία του αλλά δυστυχώς για εκείνον... η απάντηση ήταν αρνητική. Μάλιστα ακούστηκε στην πιάτσα πώς η πρόταση ανήλθε στο ένα εκατομμύριο ευρώ από 800.000 χιλιάδες που ήταν παλιότερα. Το κορίτσι αφού ευχαρίστησε τον παραγωγό του διεμήνυσε πώς δεν την ενδιαφέρει να συμμετάσχει σε ταινία τέτοιας μορφής . Τι γίνεται ρε παιδί μου αλλά και τι γίνεται.

Πηγή

Το ακριβότερο διαζύγιο όλων των εποχών

Ως το ακριβότερο διαζύγιο όλων των εποχών χαρακτηρίζεται αυτό του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ρουμπολόβλεφ από την σύζυγό του Ελενα Ρουμπολόβλεβα.


Ο συγκεκριμένος κύριος είναι 43 ετών,


μεγιστάνας λιπασμάτων, 79ος στη λίστα των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου σύμφωνα με το Forbes και ο 10ος πιο πλούσιος πολίτης της Ρωσίας.


Πριν από λίγα χρόνια, ο επιχειρηματίας αγόρασε ...

Παγώνουν τον θάνατο


Με την πρόκληση ακραίας υποθερμίας, θα σώζεται η ζωή πολυτραυματιών, σύμφωνα με τη νέα τεχνική που ανακάλυψαν Αμερικανοί ερευνητές. Θα διοχετεύουν παγωμένο υγρό στις αρτηρίες κερδίζοντας χρόνο για την πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης

Με μια πρωτοποριακή τεχνική ανακάλυψαν Αμερικανοί ερευνητές για να σώσουν τη ζωή δεκάδων πολυτραυματικών ασθενών. Προκαλώντας τους ακραία υποθερμία σκοπεύουν στη συνέχεια να τους φέρνουν πίσω στη ζωή ...

video σοκ δείχνει taliban να λιθοβολούν γυναίκα!

Στο Πακιστάν λιθοβόλισαν γυναίκα μέχρι θανάτου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Ενα 5χρονο κορίτσι που "αλλάζει" δέρμα κάθε μέρα!

Η Άνναμπελ Γουάιτχάουζ, γεννήθηκε με μία σπάνια γενετική διαταραχή που ονομάζεται "ιχθύαση".


Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι το έντονα ξηρό και λεπιδώδες δέρμα που μοιάζει με τα λέπια των ψαριών.


Το δέρμα της 5χρονης Άνναμπελ,
μπορεί να "αλλάξει" δεκάδες φορές μέσα στη μέρα καθώς σκληραίνει και "πέφτει", για αυτό και είναι αναγκασμένη από την ημέρα της γέννησης της, να βάζει σε κάθε εκατοστό του προσώπου της μία ειδική κρέμα! Στη φωτογραφία, βλέπετε τη μικρούλα σε ηλικία 3 ετών.




Γεννήθηκε σκεπασμένη με...

Βιταμίνες και τρόπος ζωής


Πες μου πώς ζεις, να σου πω τι βιταμίνες χρειάζεσαι

Ας υποθέσουμε ότι ο οργανισμός μας είναι ένα πολύπλοκο και καλοδουλεμένο μηχάνημα. Αν από ένα μηχάνημα του στερήσεις τις μπαταρίες του, τι θα συμβεί; Πολύ απλά, θα πάψει να λειτουργεί. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις βιταμίνες. Αν τις στερήσουν από τον άνθρωπο, εκείνος απλώς δεν μπορεί να επιβιώσει...

Ηλεκτρικό ρεύμα από...δέντρα

Η έννοια «πράσινη» ενέργεια αποκτά κυριολεκτική σημασία, όταν πρόκειται τα δέντρα να γίνουν πηγές τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος. Όσο κι αν ακούγεται αδιανόητο, αυτό ακριβώς είναι το όραμα ορισμένων επιστημόνων, που φιλοδοξούν να μετατρέψουν σε γεννήτριες τα δέντρα γύρω μας!Η "τρελή" ιδέα κερδίζει έδαφος και, αν κάποτε υλοποιηθεί, όχι μόνο θα μπορεί κάποιος να συνδέει μια ηλεκτρονική συσκευή για φόρτιση στον κορμό ενός δέντρου, αλλά τα ίδια τα δάση θα μπορούν να παρέχουν ηλεκτρισμό σε τεράστια δίκτυα αισθητήρων, που θα προειδοποιούν έγκαιρα για πυρκαγιές, σύμφωνα με το New Scientist.
Είναι ήδη γνωστό ότι αν κάποιος βάλει ηλεκτρόδια από...

Δραπέτευσε για να κάψει το αυτοκίνητο του καταδότη του!

Ο τσιγγάνος οδηγήθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για κλοπές. Φαίνεται όμως πως δεν ξέχασε τον καταδότη του και αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Οργάνωσε προσεκτικά το σχέδιο απόδρασης από τις αγροτικές φυλακές στη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας. Χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους σοφρωνιστικούς φύλακες, έφυγε αθόρυβα από τον χώρο όπου κοιμόταν και τρύπωσε στο ποιμνιοστάσιο και μετά από λίγο το έσκασε σαν κύριος!

Πέρασαν αρκετές ώρες μέχρι να γίνει αντιληπτή η απουσιά του.Αυτή η καθυστέρηση έδωσε τον χρόνο στον τσιγγάνο να πάει σε κοντινή περιοχή και να βάλει φωτιά σε αυτοκίνητο που ανήκει σε άλλο τσιγγάνο του ίδιου καταυλισμού.

Οι αστυνομικοί ερευνώντας την υπόθεση διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του καμμένου αυτοκινήτου ήταν ο άνθρωπος που κατέθεσε εναντίον του δραπέτη.



Πηγή

Η ανάλυση των νέων κανονισμών στο Μπάσκετ

Από την 1η Οκτωβρίου το μπάσκετ αλλάζει. Η εφαρμογή των νέων κανονισμών αλλάζει τα δεδομένα του σπορ. Αν έχετε, ήδη, πάει σε ένα γήπεδο μπάσκετ θα έχετε, ήδη, δει τις νέες διαγραμμίσεις.....

Η ζωή στην πόλη μας θωρακίζει από τα μικρόβια!


Ο καθαρός αέρας του χωριού, το υγιεινό σπιτικό φαγητό και οι πιο χαλαροί ρυθμοί απομυθοποιούνται τελικά, όσον αναφορά την υγεία μας, καθώς αυξημένη αντίσταση στα μικρόβια και στις μολύνσεις που προκαλούνται από αυτά εμφανίζουν οι άνθρωποι που παραδοσιακά ζουν σε αστικές περιοχές σύμφωνα με νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.Η νέα μελέτη, η οποία διεξάχθηκε από το University College και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ''Evolution'', καταδεικνύει ότι οι άνθρωποι που ζουν σε πόλεις είναι από γενετική άποψη πιο ικανοί να καταπολεμούν τις μολύνσεις...

Και τα κουμπιά του ασανσέρ πιο βρώμικα και από τις τουαλέτες!

Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ, μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι τα μπουτόν κλήσεως των ορόφων στα ασανσέρ περιέχουν 40 φορές περισσότερα μικρόβια από τις… δημόσιες τουαλέτες!



Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, τράπεζες, γραφεία και αεροδρόμια

και εντόπισε...

Πως να βελτιώσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας


Η Ψυχοθεραπεία ζεύγους είναι συνήθως βραχείας διάρκειας: Η ψυχοθεραπεία ζευγαριού διαρκεί συνήθως από 6 έως 12 συνεδρίες. Εστιάζεται συνήθως σε ένα ή περισσότερα θέματα που το ζευγάρι θέλει να επιλύσει. Στη θεραπεία ζεύγους δίνεται έμφαση στην αναγνώριση και την αξιοποίηση των δυνάμεων και δυνατοτήτων που ο κάθε σύντροφος έχει και φέρνει μέσα στη σχέση με στόχο την βελτίωση της επικοινωνίας (διευκόλυνση στην έκφραση των συναισθημάτων, εκπαίδευση σε τεχνικές επικοινωνίας (π.χ. ενεργητική ακρόαση), και στην πιο αποτελεσματική έκφραση των καταπιεσμένων σκέψεων και συναισθημάτων των συζύγων, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της επικοινωνίας και να αντλούν και οι δύο πλευρές ικανοποίηση κι ευχαρίστηση μέσα από την σχέση...

Νέα "έξυπνη" κάμερα για τους χούλιγκανς

Το να διαχωρίσεις φίλαθλους από χούλιγκαν είναι ήδη πολύ δύσκολο, όπως είναι ευρέως γνωστό και στη χώρα μας. Το να παρακολουθούνται οι κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης συνέχεια είναι επίσης κουραστικό.

Μία έξυπνη νέα κάμερα, όμως;
η οποία λειτουργεί όπως το ανθρώπινο μάτι υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να αναγνωρίζει προβλήματα μέσα στο πλήθος θεατών και όχι μόνο.


Η συσκευή αποκαλείται Smart Eyes και αυτόματα...

Τετάρτη και όχι σήμερα κάνει πρεμιέρα τελικά η Άννα Βίσση

Και ενώ περιμέναμε σήμερα να κάνει πρεμιέρα το διαδικτυακό κανάλι της Άννας Βίσση όπου και θα παρακολουθούσαμε το πρώτο επεισόδιο του show της, με ...
προσωπικά της video, η ίδια μας ενημέρωσε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Twitter και Facebook) πως θα προβληθούν τελικά την Τετάρτη. Κανείς δεν γνωρίζει τι μεσολάβησε και υπήρξε αυτή η αναβολή όμως έτσι και αλλιώς οι φανατικοί θαυμαστές της περιμένουν πώς και πώς την μεγάλη πρεμιέρα της, όποια μέρα και αν αυτή έρθει...

Στο σκαμνί 95 άτομα για σκάνδαλο διαφθοράς

Ανάμεσά τους και δύο πρώην δήμαρχοι

Ποινές δέκα, είκοσι και τριάντα ετών για διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος και καταχρήσεις αντιμετωπίζουν οι 95 κατηγορούμενοι που εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου της Μάλαγα, στη νότια Ισπανία, στο πλαίσιο της δίκης για το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς στον τομέα των ακινήτων που συγκλόνισε το 2006 τις δημοτικές αρχές του θερέτρου Μαρμπέγια...

Τα προβιοτικά ασπίδα στις λοιμώξεις


Τι δείχνει έρευνα πανεπιστημίου της Ρώμης

Η πρόσληψη προβιοτικών με τη διατροφή έχει ως αποτέλεσμα τα παιδιά να υποφέρουν λιγότερο από λοιμώξεις και κάνουν λιγότερες απουσίες στο σχολείο, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που παρουσιάστηκε στο 20ό ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας...

Χρόνια πολλά Google

Η αγαπημένη μηχανή αναζήτησης και όχι μόνο γίνεται 12 ετών

Στις 27 Σεπτεμβρίου του 1998 ιδρύθηκε η εταιρία Google από τον Larry Page και τον Sergey Brin. Τα πρώτα χρήματα για να ιδρυθεί η εταιρία τα έδωσε ο Andy Bechtolsheim ένας από τους ιδρυτές της Sun microsystems ο οποίος πίστεψε στο όραμα των δύο νεαρών. Σήμερα η εταιρία γίνεται 12 χρόνων και έχει εξελιχθεί σε κολοσσό. Αυτή τη στιγμή η Google είναι η καλύτερη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο και όχι μόνο καθώς προσφέρει και άλλες πολλές υπηρεσίες.

Μερικές ημερομηνίες σταθμός στην ιστορία της:..

Ένας ένας παιδιά, μην...σπρώχνεται !


- Θρίλερ με τον Παπαχρήστο στο συνδυασμό Ταμήλου
- Όλα του Μπάμπη… δύσκολα!
- Tην Τετάρτη θα απαντήσει

Σε… θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η συμμετοχή ή μη του Μπάμπη Παπαχρήστου στον συνδυασμό του Μιχάλη Ταμήλο...

16χρονη έμπορος ναρκωτικών!

Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών στην Πτολεμαϊδα φόρεσαν χειροπέδες σε μια 16χρονη κοπέλα που ήταν μέλος σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή Αρδάσσα.
Μετά από έρευνες των αρχών, άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Πτολεμαϊδας έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 43χρονου. Κατά την διάρκεια της εφόδου οι αστυνομικοί βρήκαν την ανήλικη μαθήτρια μαζί με τον ιδιοκτήτη αλλά και δυο νεαρούς 24 και 27 χρονών και κατέσχεσαν 1 κιλό και 211 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς και ένα σακουλάκι με 955 σπόρους κάνναβης.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης τα δυο αδέλφια του 43χρονου ιδιοκτήτη του σπιτού προσπάθησαν να απελευθερώσουν τους 4 συλληφθέντες. Επιτέθηκαν στους αστυνομικο΄τας, αλλά δεν τα κατάφεραν. Συνελλήφθησαν και αυτοί μαζί με τους 3 ενήλικες και την 16χρονη μαθήτρια.
Μετά το επεισόδιο, οι αστυνομία έκανε έφοδο και στα σπίτια των δυο ευέξαπτων αδελφών και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», ένα κυνηγετικό μαχαίρι και ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.


Πηγή

Έμαθε το σκύλο του να... κλέβει κινητά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...




Πηγή

Πώς να φάτε το παγωτό σας...

Προσοχή: Ο παρακάτω τρόπος ενδείκνυται μόνο για μεγάλα στόματα...



Πηγή

To Καλομοιράκι παντρεύτηκε... Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον πολυαναμενόμενο γάμο της..



Πραγματικά ενθουσιασμένη και χωρίς καθόλου άγχος μας φαίνεται η νύφη..
Τελικά οι χρόνιες προετοιμασίες απέδωσαν καθώς η Καλομοίρα πραγματικά έλαμπε φορώντας το νυφικό της.. Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί...

Φορτηγατζής δάγκωσε αστυνομικό

Μετά από ένταση στη Μεταμόρφωση

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δημοσίας Χρήσης που απεργούν, έκλεισαν την είσοδο του σταθμού λυμάτων της Μεταμόρφωσης. Το αποτέλεσμα ήταν ένα: Να δημιουργηθεί ένταση και πανικός. Και το πιο ακραίο; Ένας φορτηγατζής να δαγκώσει ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ!

Πάντως, οι δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο σημείο, για να απωθήσουν τους διαδηλωτές, έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων.

Tην ίδια ώρα οι έμποροι απευθύνουν έκκληση να ανασταλεί για μια εβδομάδα η απεργία έτσι ώστε να συνέλθει για λίγο η αγορά. Ράφια σε ρούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει, αποθήκες έχουν αδειάσει ενώ οι παραγγελίες έχουν πάει πίσω πολλές εβδομάδες.

Βρέθηκε το «ένοχο» γονίδιο για την ημικρανία


Αισιόδοξοι οι γιατροί για μελλοντική θεραπεία της

Το γονίδιο «tresk» παίζει θεμελιώδη ρόλο στην πρόκληση ημικρανίας και χρόνιου πονοκέφαλου, αφού σύμφωνα με μελέτη στο πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, ελέγχει την ευαισθησία των νεύρων του πόνου στον εγκέφαλο...

Αποφάσισε Να Πουλήσει Την Παρθενιά Της Στο Ίντερνετ

Η συγκεκριμένη κοπέλα, το όνομα της οποίας είναι Valeria, αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της στο διαδίκτυο. Έτσι έβαλε στο διαδικτυακό προφίλ της φωτογραφίες τις στις οποίες είχε γράψει τα εξής μηνύματά στο στήθος της: Γεια σας!...
Το όνομά μου είναι Lerochka VIP Kotova (στα ελληνικά σημαίνει γατάκι και σίγουρα είναι nickname). Είμαι 18 ετών (Δεν μας πάνε μέσα!)
Είμαι παρθένα (Σιγά μην είναι αλήθεια: p)
Αποφάσισα να πωλήσω το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω!
την παρθενιά μου! Κοστίζει $ 5000 (δεχόμαστε και εκπτώσεις;), Αν προσφέρονται)
mail μου είναι lera_vip92 ***. ru (δέχεται μόνο σοβαρές προτάσεις!)

Πηγή

Απόπειρα ομαδικού βιασμού στα Μάλλια

Τρεις νεαροί Βρετανοί συνελήφθησαν στα Μάλλια της Κρήτης, μετά από καταγγελία δύο συμπατριωτών τους ότι επιχείρησαν να τις βιάσουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο Βρετανίδες και οι τρεις φερόμενοι ως δράστες διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής τα ξημερώματα της Κυριακής. Κάποια στιγμή, συμφώνησαν να πάνε και σε δεύτερο μαγαζί, ωστόσο στο δρόμο οι τρεις Βρετανοί προσπάθησαν να τις βιάσουν.

Οι δύο κοπέλες κατάφεραν να ξεφύγουν και κατήγγειλαν στην αστυνομία το περιστατικό.

Κι όμως οι Νεάντερνταλ ήταν εφευρετικοί

Καινοτόμησαν προκειμένου να επιβιώσουν

Περισσότερο έξυπνοι απ’ όσο θεωρούσαν έως τώρα οι επιστήμονες και με μεγαλύτερη έφεση στην ανάπτυξη τεχνολογικών καινοτομιών, ήταν οι Νεάντερνταλ.....

«Στον αγύριστο ο Μπάγεβιτς»

Κάποιοι είδαν με ανακούφιση την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον πάγκο της ΑΕΚ και σίγουρα μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και η «Original 21», όπως φαίνεται από το μήνυμά της στην επίσημη ιστοσελίδα της......

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan