Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Οι σεξο''βόμβες'' της ελληνικής TV

Tα 090 μετά τα 50

Hταν μια τύπισσα που δούλευε.
Εργαζόμενη γυναίκα, δεν λέω.
Μόνο που ανακάλυψε το ταλέντο της φωνής της και ετσι έκανε καριέρα στα ρόζ τηλέφωνα, αυτα τα 090.
Ητανε δυό τύποι.
Δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλο μα ειχαν κατι κοινό και δεν το ξεραν : Ποθούσαν την ίδια φωνή μεσα απο το ίδιο 090.
Η τύπισσα ηταν απο φωνή όχι κορμάρα, καθώς ζύγιζε περι τα 160 κιλά μαζί με τα βυζιά. Και ειχε καβατζάρει τα 45. Γι αυτο, δεν έπρεπε να την δούν.
Ωστόσο υποσχόταν να τους συναντήσει και πες πες, οι δύο τύποι ψήθηκαν να την βοηθήσουν προκειμένου να γευτούν το ψητό απο κοντά.
Η φωνάρα ήταν υποτίθεται σπουδαγμένη στο Χάρβαρντ και με μεγάλη περιουσία, όμως περιήλθε σε δεινή θέση μετά τον πλειστηριασμό στον οποίο θα έβγαινε το σπίτι τηα γιαγιάς της σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Τι κρίμα... έπρεπε τελικά να τη βοηθήσουν την κοπέλλα.
Μην αναγκαστεί να γίνει τίποτα κλέφτρα ή τατάνα για να σώσει το σπιτάκι της γιαγιάς.

Πείσθηκαν δε οριστικά οταν ειδαν φωτογραφία της. Εκθαμβωτική αθωότητα, όπως η Βουγιουκλάκη στα νιάτα της πριν γίνει ξανθιά. Ναι, αυτη τη φωτογραφία τους έστειλε.
Αυτοί δεν το κατάλαβαν γιατι η θεσπέσια φωνή της στα αυτιά τους είχε ακυρώσει την όραση, την κρίση και πολλά άλλα υπέρ μιας άλλης αίσθησης, της λαγνείας κλπ κλπ.

Αμα εισαι 55-60 χρονώ την πατάς εύκολα με αυτά. Τόσο ηταν οι δύοι αστέρες μας.
Σου δείχνουν φωτο της Παπαρρήγα στα νιάτα της και νομίζεις οτι ειναι η Ντόλλι Πάρτον και η Ντόρα Δώστον επειδή σε μάγεψε ο μαγικός κ-αυλός με την φωνή της.

Πέρασε καιρός και η τύπισσα εχει ρουφήξει 70.000 ευρω απο τον ενα και κοντά 30.000 απο τον άλλο. Τα ηθελε λέει για ενα μήνα μόνο και θα τα επέστρεφε επειδη εχει καλή ανατροφή και ειναι τίμια. Οπότε πλούτισε η κυρία αλλα οι δύο τύποι δεν ειχαν ακόμα γευτεί το κοκό.

Κατέληξαν στα δικαστήρια με τους παθόντες να αξιώνουν επιστροφή των χρημάτων τους, αφου ειχε περάσει χρόνος και ακόμα φωνή άκουγαν, νινί δεν έβλεπαν !
Επεσαν απειλές και εκβιασμοί ότι θα τους κάνει κακό, ότι μετέχει σε κύκλωμα που θα σκοτώσει τα παιδιά τους κλπ. κλπ. Στην αρχή σκέφτηκαν να παραιτηθούν φοβισμένοι, αλλά τους βρήκε ένας ντεντέκτιβ που έψαχνε για λογαριασμό κι άλλων θυμάτων της ...εργαζόμενης εγγονής και έφθασε σ' αυτούς και τότε αναθάρρησαν και την μήνυσαν.

Εξηγώντας πώς την πίστεψαν είπαν : Μας είχε μαγέψει με τη φωνή της!!
Δεν σκεφτόμασταν παρά μόνο τη στιγμή που θα τη δούμε από κοντά!!
Κακός σύμβουλος η μοναξιά ...

Η ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα μα θέλω να πώ δυό πράγματα :
- Πόσο μα πόσο μαλ.... μπορεί να ειναι κανείς για να αποφασίσει να καλέσει καν, ενα 090.
- Πόσο μα πόσο περισσότερο μαλ.... μπορεί να ειναι κανείς για να πιστεύει οτι του λέει μια ωραία φωνή ;
- Πόσο μα πόσο - εχει κι άλλο - μαλ... μπορείς να εισαι αγαπητέ μου για να δώσεις τόσα χρήματα σε άγνωστη.
- Πόσοι μα πόσοι τέτοιοι υπάρχουν που υποκύπτουν τόσο εύκολα σε βλακίες και χαραμίζουν χρήματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν είτε άλλους είτε τους ίδιους κυρίως να φτιάξουν μιά πιο φυσιολογική ζωή ;

Εντάξει, αυτη τους εξαπάτησε και ειναι απατεώνας αλλα εκείνοι οι δύο τι ειναι ;
Οχι, πες μου πώς να τους χαρακτηρίσει κανείς ;

* Ω, θεέ μου μόλις σκέφτηκα οτι οι δύο τύποι διαθέτουν και απο μία ψήφο στις Εκλογές !

tzonakos

Εφημερίδες στην Αμερική θα εκδίδονται μόνο στο ίντερνετ λόγο κρίσης

Μόνο στο internet θα εκδίδονται πλέον πολλές εφημερίδες στην Αμερική!
Σήμερα κυκλοφορεί το τελευταίο τυπωμένο φύλλο της Seattle Post-Intelligencer. Θα συνεχίσει μόνο στο διαδίκτυο.

Η παγκόσμια κρίση χτύπησε για τα καλά τις εφημερίδες. Η μεγάλη πτώση των πωλήσεων αναγκάζει πολλά έντυπα να κυκλοφορούν μόνο ψηφιακά και να καταργήσουν τις χάρτινες εκδόσεις τους ή να επιβιώνουν ως προσφορές σε ισχυρότερες εκδόσεις των ίδιων εταιρειών. Το γεγονός είναι αναμφίβολα συγκινητικό και δείχνει πόσο γρήγορα μεταβάλλεται η εποχή που ζούμε και πόσο γρήγορα περνάμε στην ψηφιακή εποχή. Τέτοιες "λεπτομέρειες" μας υπενθυμίζουν ότι βρισκόμαστε στο κατώφλι ενός θαυμαστού καινούριου κόσμου που είναι ταυτόχρονα και γοητευτικός και τρομακτικός. Όπως πάντα εξάλλου. Κάθε πέρασμα σε μια νέα εποχή περιείχε και γοητεία και αγωνία για το αύριο. Σήμερα λοιπόν κυκλοφορεί το τελευταίο χάρτινο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας Seattle Post-Intelligenger, που κυκλοφορεί από το 1863! Θα κυκλοφορεί μόνο στην ηλεκτρονική της έκδοση πλέον αφού πρώτα περικόψει(έτσι λέμε επί του ηπιότερου τις απολύσεις σήμερα!) το μεγαλύτερο τμήμα του προσωπικού της. Θα λειτουργεί μόνο με 20 δημοσιογράφους που θα ασχολούνται περισσότερο με σχολιασμό παρά με ρεπορτάζ. Έγινε προσπάθεια να πωληθεί η εφημερίδα αλλά δυστυχώς κανένας απολύτως δεν ενδιαφέρθηκε για κάτι που μοιάζει αδύνατο να ανατραπεί. Το θάνατο πολλών ιστορικών εφημερίδων της Αμερικής έτσι όπως τις ήξερε το αναγνωστικό κοινό τους, μέχρι σήμερα! Στο παρακάτω video, η επίσημη ανακοίνωση της «Hearst Corp.» στους εργαζομένους , για την αδυναμία διάσωσης της εφημερίδας.
Σε πρώτη φάση πλήττονται περιφερειακές εφημερίδες. Ακολουθούν σύντομα και η San Fransisco Chronicle και η Christian Science Monitor, ενώ έχει ήδη κλείσει και η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ντένβερ, η Rocky Mountain News όπου έχει αναρτηθεί το "goodbye Colorado".

Νέα τάξη πραγμάτων αναγνώστη μου!

Echo ....... Αννα μου









ΠΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ.......



ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.....



ξέρεις κάτι;



όπως λέει και η Cyndi.....(icon legend της pop)



All of my days, all of my life Standing by you



All of my days, all of my life I will find you



αυτό δεν κάνω πάντα χαζό μου;



nPower Peg


To nPower PEG, λειτουργεί βάσει της αρχής της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία 100% ανανεώσιμη πηγή ενέργειας και να φορτίσετε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει σύνδεση USB. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρτήσετε το nPeg στη ζώνη ή στην τσάντα σας και απλά να κάνετε μια βόλτα με τα πόδια. Το nPower ανιχνεύει την κίνηση του σώματος, μετατρέποντάς τη σε ηεκτρική ενέργεια για να φορτίσετε οποιαδήποτε φορητή ηλεκτρονική συσκευή.

Microsoft Surface ..



18 μήνες μετά από την πρώτη παρουσίαση της "έξυπνης" επιφάνειας της Microsoft, έχουμε επιτέλους τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το Surface στο χώρο της εταιρείας στη φετινή CeBIT. Tο Surface είναι ένα νέο είδος υπολογιστή που έχει το σχήμα τραπεζιού και η αλληλεπίδραση με το χρήστη γίνεται μέσω της επιφάνειας του και μόνο μέσω της αφής. Υποστηρίζει multi touch ενώ μπορεί να αναγνωρίσει αντικείμενα όπως πιστωτικές κάρτες, κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια να αλληλεπιδράσει μαζί τους.
Για παράδειγμα, στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε μια δοκιμαστική χρήση του Surface στην οποία ο χρήστης απλά τοποθετεί τη πιστωτική του κάρτα στην επιφάνεια του μηχανήματος το οποίο αναγνωρίζει το κάτοχο της και του εμφανίζει μια σειρά από επιλογές. Στις άλλες εφαρμογές που μπορείτε να δείτε στο βίντεο, από τις πιο εντυπωσιακές είναι η εμφάνιση δορυφορικών χαρτών της υπηρεσίας Virtual Earth και ο πολύ εύκολος τρόπος πλοήγησης και εύρεσης της τοποθεσίας που ψάχνετε.
Η όλη ενασχόληση με το Microsoft Surface είναι μια διαφορετική εντυπωσιακή εμπειρία που τη συνηθίζεις πολύ εύκολα εξαιτίας του πολύ εύκολου τρόπου χειρισμού. Οι δυνατότητες είναι πραγματικά μεγάλες και μένει να δούμε αν στα σχέδια της Microsoft υπάρχει η διάθεση της τεχνολογίας στο τελικό χρήστη η απλά θα καταλήξει σε καταστήματα και εταιρείες ως τρόπος παρουσίασης των προϊόντων τους.

Πηγή : Insomnia

Το ανέκδοτο της ημέρας ..

Μία παρέα νεόπλουτων κάθεται σε ένα πανάκριβο μαγαζί . Κάποια στιγμή χτυπάει ένα κινητό . Το σηκώνει ένας .
- Ναι αγάπη μου ... Ναι με τα παιδιά ... ναι για φαγητό ... μέχρι τις 2 ... τι να το κάνεις το 50 το φόρεμα ;... α για το θέατρο ; ... πόσα ; 1 500 000 ; καλά . Τα λεφτά ξέρεις πού είναι ;... Ωραία , αγόρασε το .
Μετά από λίγο χτυπάει ξανά το ίδιο κινητό . Το σηκώνει ο ίδιος .
- Ναι αγάπη μου ... Ναι με τα παιδιά ... ναι για φαγητό ... μέχρι τις 2 ... τι να την κάνεις την 10 τη γούνα ; ... για να πας στο Καναδά ... πόσο ; 5 000 000 ; καλά ... τα λεφτά ξέρεις που είναι ; εντάξει λοιπόν πάρ' την .
Μετά από λίγο ξαναχτυπάει το ίδιο τηλέφωνο και το σηκώνει ο ίδιος τύπος .
- Ναι αγάπη μου ... Ναι με τα παιδιά ... Ναι για φαγητό ... μέχρι τις 2 ... τι να το κάνεις το 6ο αμάξι ; ... Α , να κάνεις φιγούρα στις φίλες ... Πόσα ; 12 000 000 ; καλά ... Πάρτο λοιπόν , ξέρεις πού είναι τα λεφτά . Γεια !
Αφήνει το τηλέφωνο.
- Χμ .... χεχ ... ρε παιδιά ... ποιανού είναι το τηλέφωνο ;

Μήλα μου βρώμικα





«Για σένα θα μπορούσα να φάω όλα τα μήλα του παραδείσου».

Σου χαμογελάει αθώα.

Την ξανακοιτάς, έτσι ξαπλωμένη όπως είναι στο κρεβάτι με τα πόδια μισάνοιχτα και σχεδόν δεν το πιστεύεις.

Κι όμως είναι αλήθεια. Ναι είναι αλήθεια.

Το αντικείμενο του πιο αγνού σου πόθου είναι εκεί. Σε θέλει. Σε περιμένει με τα πόδια μισάνοιχτα.

Πόσες φορές δε φαντάστηκες τούτη τη στιγμή. Πόσες ώρες δε ξοδεψες σκαρώνοντας ρομαντικά δίστιχα για να τις αφιερώσεις. Πόσες φορές δεν έλπισες στο μισοσκόταδο να ανταποκριθεί στον έρωτα σου.

Τη φλέρταρες και σου χαμογελούσε. Σου χαμογελούσε και παραδινόσουν δίχως δεύτερη σκέψη στην αθωότητα της. Στο αγγελικό της πρόσωπο.

Ύμνους ολάκερους θα μπορούσες να τις απαγγείλεις για αυτή της την αθώοτητα.

Θα είσαι τρυφερός μαζί της, απαλός.

Με τα πόδια μισάνοιχτα, σε περιμένει.

Κάθε χάδι σου θα είναι ένα ποίημα Ένα ποίημα αφιερωμένο στην αθωότητα της.

«Για σένα θα μπορούσα να φάω όλα τα μήλα του παραδείσου».

Της ξαναλές και αυτή τη φορά ανοίγει το μικρό της στόμα και σου απαντάει.

«Βάλτον μου και μίλα μου βρώμικα».


http://stonpyrgo.blogspot.com

Φυτεύουμε δέντρα !!


Μια σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει το Τμήμα Περιβαλλοντικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας το Σάββατο 21 Μαρτίου.

Θα φυτέψουν δένδρα !!

Σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή Οιχαλίας οι μαθητές του δημοτικού σχολείου θα προβούν σε δενδροφυτεύσεις. Ειδικότερα, την Παρασκευή 20 Μαρτίου οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Οιχαλίας θα φυτέψουν δενδρύλλια στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Κίνηση που θα πρέπει να βρει μιμητές…

e-enimerosi

oichalia: Εισακούστηκε η φωνή του αναγνώστη μας "xoriati"..
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan