Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ακούστε το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα!

Ακούστε το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με τίτλο 'Το 'χω'

Η Ελένη επιστρέφει δυναμικά λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν στην Anodo με Νατάσα Θεοδωρίδου, Κώστα Μαρτάκη και Ηλία Βρεττό και ταράζει τα ραδιόφωνα και τα ηχεία σας





Πηγή

Crash Test .. πόσο σημαντικό είναι να φοράς ζώνη ?

Όσοι από εσάς δεν φοράτε ζώνη και νομίζετε ότι δεν σας προστετεύει.. δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να φοράς την Ζώνη Ασφαλείας..
Κάπως έτσι .. γίνετε και στη πραγματικότητα !
Οι επιβάτες που δεν φοράνε ζώνη εκσφενδονίζονται στον αέρα…


Πιο επιθετικές οι ξανθές!


Ήρθε η ώρα οι ξανθιές να πάρουν το αίμα τους πίσω! Μπορεί να έχουν γίνει "στόχος" πολλών ανεκδότων εναντίον τους, όμως, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, είναι πιο επιθετικές, διεκδικητικές για τα δικαιώματά...

Ο Βάτραχος!

Κάποτε έγινε ένας αγώνας βατράχων.
Στόχος τους ήταν να ανέβουν την ψηλότερη κορυφή ενός πύργου.
Πολλοί άνθρωποι μαζεύτηκαν να τους υποστηρίξουν. Ο αγώνας άρχισε.

Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι δεν πίστεψαν ότι θα μπορούσαν οι
βάτραχοι να ανέβουν στην κορυφή του πύργου και το μόνο που άκουγες

ήταν, <<Τι κόπος! Ποτέ δε θα τα καταφέρουν...>>


Και οι βάτραχοι ,άρχισαν να αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους.
Ο κόσμος συνέχιζε:<<Τι κόπος! Ποτέ δε θα τα καταφέρουν...>>
Και οι βάτραχοι, ο ένας μετά τον άλλον, παραδέχονταν την ήττα τους,
εκτός από έναν, που συνέχιζε να σκαρφαλώνει.

Στο τέλος, μόνο αυτός, κατόρθωσε να φτάσει στην κορυφή, μετά
απο τρομερή προσπάθεια.
Ένας από τους χαμένους βατράχους, πλησίασε να τον ρωτήσει πως τα
κατάφερε να ανέβει στην κορυφή?

Τότε συνειδητοποίησε ότι...ο βάτραχος...ηταν κουφός!!!





Πάντα να κάνεις τον κουφό, σε όσους σου λένε ότι δεν μπορείς να πετύχεις
τους στόχους και τα όνειρά σου.Ποτέ μην ακούς ανθρώπους που είναι αρνητικοί....
και πάντα να θυμάσαι...<<σκέψου θετικά.>>



To τρέιλερ του ΘΕΜΟΥ για το "ΟΛΑ" σε ρυθμούς "Σήμα καμπάνα"!





Πηγή

Ποιος είναι ο πιο σοκαριστικός showman;

Ένας Κινέζος εύχεται να μπει στο βιβλίο Guiness ως ο πιο ακραίος ακροβάτης - showman στον κόσμο. Και μάλλον θα τα καταφέρει.

Ο Yang Guanghe, υποστηρίζει πως μπορεί να κάνει παραπάνω από 30 ανατριχιαστικά κόλπα. Για να το αποδείξει λοιπόν οργάνωσε ένα one man show και εκτέλεσε μόνος του όλα τα νολυμερα που ήξερε.

Το κοινό που το παρακολούθησε έπαθε σοκ όταν τον είδε να κρεμάει γάντζους στα αυτιά του, να βάζει ηλεκτρικό τρυπάνι στη μύτη του, να κάθεται πάνω σε κοφτερά μαχαίρια και να τραβάει αυτοκίνητα με τις βλεφαρίδες του.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Έχωσε ένα φίδι στο ένα του ρουθούνι και το έβγαλε από το στόμα. Και για να αποδείξουμε πως για τον καθένα υπάρχει το ιδανικό ταίρι... Η 22χρονη κοπέλα του έσυρε ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε δέσει με σχοινί σε ένα μαχαίρι που άγγιζε τον λαιμό της.



Πηγή

Ο πιο παλαβός καθαριστής τζαμιών !!


ο καθαριστής αυτός βρίσκεται στο 32ο όροφο ουρανοξύστη και δεν έχει κανένα μέτρο εργασιακής ασφάλειας !




Αν εσείς βρισκόσασταν σε αυτό το ύψος .. τι θα σκεφτόσασταν ?

Οικολογική συνείδηση και στο στυλ


Αν η τελευταία φορά που ένιωσες πόθο και τύψεις ταυτόχρονα ήταν στη θέα μιας κροκό τσάντας και όχι ως εμπλεκόμενη σε μία παράνομη σχέση, μη νομίζεις ότι έχεις κάποιο πρόβλημα. Απλώς έχει αφυπνιστεί η οικολογική σου συνείδηση και ζητά από το στυλ σου να σκεφτεί το μέλλον της γης.

Βρετανία: Η αστυνομία εξάρθρωσε οργάνωση διαδικτυακού εγκλήματος

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε 19 ανθρώπους που φέρονται ότι συμμετείχαν σε διαδικτυακή απάτη με θύματα χιλιάδες πελάτες μεγάλων τραπεζών, δήλωσε μία εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία του Λονδίνου, 6 εκατομμύρια στερλίνες κλάπηκαν από αρκετές μεγάλες τράπεζες σε περίοδο τριών μηνών, όμως το τελικό πόσο αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερο καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.
Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι η συμμορία φέρεται ότι μόλυνε χιλιάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές στη Βρετανία με ένα λογισμικό που της επέτρεπε να αποκτά πρόσβαση στις πληροφορίες πρόσβασης διαδικτυακών συναλλαγών πολλών χρηστών.
"Πιστεύουμε ότι σταματήσαμε ένα καλά οργανωμένο δίκτυο που χρησιμοποιούσε εξελιγμένες μεθόδους για να αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά από τους τραπεζικούς λογαριασμούς αθώων ανθρώπων", δήλωσε ο Τέρι Ουίλσον της κεντρικής μονάδας καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Η αστυνομία συνέλαβε 15 άνδρες και 4 γυναίκες σε συντονισμένες επιχειρήσεις που διεξήγαγε στο Λονδίνο χθες Τρίτη.

Έρχονται οι ολοκαίνουριοι Black Eyed Peas...

..τον Νοέμβριο!
Ανακοινώθηκε επίσημα πως το νέο άλμπουμ των Black Eyed Peas με τίτλο "The beginning" θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου. Το άλμπουμ θα περιέχει 12 ολοκαίνουρια τραγούδια, ενώ το πρώτο single λέγεται πως θα ονομάζεται "Bang bang get it". Ανυπομονούμε!

Τι μπορεί να... κουβαλήσει ένα ποδήλατο




Είναι εκπληκτικό το πώς αυτοί οι Κινέζοι ξέρουν πώς να συσκευάσουν σωστά τόσα πολλά πράγματα στο ποδήλατό τους!!!
ΔΕΙΤΕ....

Ελέγξτε τα νεύρα σας

Σύμφωνα με μια έρευνα της NASA, οι επιστήμονες του Παν/μίου Wheeling κατέγραψαν τις αντιδράσεις 25 φοιτητών που υποβλήθηκαν σε έντονες συνθήκες οδήγησης.
Εκείνοι που μασούσαν τσίχλα μέντας δήλωσαν πως η αίσθηση κόπωσης και το άγχος μειώθηκε κατά 20%. Η μέντα και η κανέλα ελάττωσαν τη νευρικότητα κατά 25%, αύξησαν τα αντανακλαστικά κατά 30% και έκαναν τη διαδρομή να φαίνεται συντομότερη κατά 30%.

Πηγή

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ:΄΄ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ΄΄

Η περιπέτεια με την υγεία του τον έφερε κοντά στον Θεό. Ο Νίκος Κουρκούλης δεν είναι από τις περιπτώσεις των καλλιτεχνών που εγκατέλειψαν τα εγκόσμια για να γίνουν μοναχοί. Ο ίδιος όμως, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, είχε μία συγκλονιστική εμπειρία στο Αγιον Ορος.
Ο κατάλογος εκείνων που ασχολήθηκαν με την Τέχνη και στράφηκαν τελικά στον Θεό δεν είναι μικρός. Φυσικά δεν αφιερώθηκαν όλοι σε μοναστήρια. Υπάρχουν και εκείνοι που απλώς ζουν ασκητική ζωή.

Την εποχή που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Η ζωή μας μια κάρτα...


Σε δημόσια διαβούλευση θα τεθούν τις επόμενες μέρες οι βασικοί άξονες για την "κάρτα του πολίτη", όπως αποφασίσθηκε σε ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Panasonic ετοιμάζει ρομπότ κρεβάτι που μετατρέπεται σε αναπηρική καρέκλα


Μία ενδιαφέρουσα έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Τόκυο μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου με θέμα την οικιακή φροντίδα & την αποκατάσταση ατόμων με ειδικές ανάγκες. Σε αυτή η Panasonic θα παρουσιάσει μία ποικιλία ρομποτικών κατασκευών με πιο ενδιαφέρουσα ένα κρεβάτι το οποίο μετατρέπεται σε αναπηρική καρέκλα.

Στην ίδια έκθεση πέρσι, η Panasonic είχε παρουσιάσει

«Πώς από ιερόδουλη έγινα δασκάλα»

Μέσω του διαδικτύου έβρισκε τους πελάτες της Οι φίλοι της αλλά και οι συνάδελφοι της είχαν προειδοποιήσει την δασκάλα δημοτικού σχολείου ότι δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να
γράψει για το παρελθόν της όταν δούλευε ως ιερόδουλη. Η 30χρονη η οποία διδάσκει ιστορία της τέχνης στο Μπρόνξ των ΗΠΑ, όμως είχε αντίθετη γνώμη. Αποφάσισε να κυκλοφορήσει τις ερωτικές της ιστορίες με σκοπό να αποδείξει ότι όταν μια γυναίκα έχει θέληση και δύναμη μπορεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.
Ήδη όμως έχουν προκληθεί αντιδράσεις στο σχολείο όπου... διδάσκει, καθώς γονείς έχουν ήδη εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για την παρουσία της στις αίθουσες διδασκαλίας. «Δεν μπορεί η κόρη μου να διδάσκεται έχοντας ως πρότυπο αυτή τη γυναίκα» ισχυρίζεται ένας από τους γονείς.
Οι συνάδελφοι της μάλιστα εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους καθώς θεωρούν ότι οι μαθητές ακούγοντας την ιστορία της, θα πληκτρολογήσουν το όνομα της στο google, και θα μάθουν και άλλες πιο πικάντικες λεπτομέρειες για την ζωή

Γιαγκούλας, ο λήσταρχος...

Φώτης Γιαγκούλας. Ο λήσταρχος που χλεύασε τη χωροφυλακή πριν αποκεφαλιστεί...!!!




''Ανέβασαν'' φωτογραφία τους μαζί στο κρεβάτι!

Ποια απάτη; Η Demi Moore και ο Ashton Kutcher έκλεισαν πέντε χτόνια γάμου και φρόντισαν ώστε όλοι οι θαυμαστές τους να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο γιόρτασαν την...
επέτειό τους! Πώς; Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία τους στο twitter, στην οποία βρίσκονται και οι δύο στο κρεβάτι χωμένοι κάτω από τα σεντόνια...

Η Apple «ετοιμάζει λεπτότερο iPad με κάμερα και USB»


Την άνοιξη του 2011 η Apple θα λανσάρει ένα iPad δεύτερης γενιάς με μικρότερο πάχος και βάρος, ενσωματωμένη κάμερα για βιντεοκλήσεις και θύρα mini USB, εκτιμούν αναλυτές της...
... επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs.

Επικαλούμενοι πηγές στην αλυσίδα τροφοδοσίας της Apple, οι αναλυτές Χένρι Κινγκ και Κέβιν Λου αναφέρουν επίσης ότι τα σχέδια για ένα άλλο, μικρότερο iPad των 7 ιντσών, το οποίο φέρεται να ετοιμάζει η Apple, «δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί».

Σε περίπτωση που η εταιρεία λανσάρει

Aπίστευτες ιστορίες … Κωλοφαρδίας !

Ο Μέλβιν Μίλιγκαν,

ένας 40χρονος τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, συνειδητοποίησε ότι είχε κερδίσει το Λόττο όταν είδε στις ειδήσεις ένα ρεπορτάζ για κάποιον άγνωστο τυχερό από το...
Νιου Τζέρσεϊ που δεν είχε εμφανιστεί για να εισπράξει τα κέρδη. Ήταν Δευτέρα, ...

Στο Νοσοκομείο φρουρούμενος ο Δημοσθένης Βεργής

Στον «Ευαγγελισμό» με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα νοσηλεύεται φρουρούμενος από προχθές το βράδυ ο γνωστός οικολόγος Δημοσθένης Βεργής (φωτ.), μετά τη δικαστική του περιπέτεια και τη σύλληψή του σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος.

Συγκεκριμένα, προχθές το μεσημέρι προσαχθείς ο πολιτικός στο Ε\' Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων συνελήφθη γιατί εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης λόγω μη προσέλευσής του προς απολογία ενώπιον του ανακριτή για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.

Κατά την κράτησή του...

Είναι τυφλός... κι όμως βλέπει!

Πειράµατα που διεξάγονται µ’ έναν τυφλό άνδρα, ο οποίος όµως µπορεί να «βλέπει» ώστε να αποφεύγει εµπόδια, ενδέχεται να έχουν πολύ µεγάλη σηµασία για τα πρόσωπα που αντιµετωπίζουν προβλήµατα όρασης.

Το πείραµα στο Πανεπιστήµιο της Γενεύης παρακολούθησε και περιγράφει η δηµοσιογράφος του βρετανικού «Ιντιπέντεντ», η Λόρα Σπίνι. Σ’ ένα σκοτεινό δωµάτιο, ένας τυφλός περπατάει κατά µήκος µιας λευκής γραµµής που σχηµατίζει µια µεγάλη έλλειψη. Η επιστήµονας...

Ασφυξία στην αγορά της χώρας - Ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα!


Αύξηση τιμής σε κάποια είδη

Άδεια σούπερ μάρκετ, ελλείψεις στα ράφια των φαρμακείων, βενζινάδικα κλειστά και τιμές που... τραβούν την ανηφόρα! Όλα αυτά, συνθέτουν πλέον την εικόνα στην
αγορά της Πελοποννήσου, μετά την πολυήμερη κινητοποίηση των ιδιοκτητών φορτηγών.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασιλική Φράγκου - Γεωργακοπούλου υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις στην αγορά του φαρμάκου. Οι σημαντικότερες

Ο ρομαντισμός απαιτεί συναίσθημα...




Στο ρομαντισμό δεν υπάρχει μέτρο, υπάρχει όμως δύναμη, μαγεία και γοητεία.
Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να χαθούν ή να χαλαρώσουν, γιατί όταν έρχεται η χαλάρωση, η φθορά είναι πλέον κοντά…….!

Ελένη Μενεγάκη: «θα ξαναγίνω τσουπωτή λίαν συντόμως»


Δήλωση - έκπληξη έκανε σήμερα στον «Καφέ» η Ελένη Μενεγάκη, προαναγγέλλοντας ότι θα... παχύνει σύντομα! Τι ακριβώς εννοούσε η παρουσιάστρια, λίγες εβδομάδες μετά τα δημοσιεύματα για την -κατά τα άλλα- μυστική της δίαιτα;

Στις αρχές του μήνα,...

Παντρεύεται η Βίκυ Καγιά


Τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση η Βίκυ Καγιά και θα τη βάλει την κουλούρα! Μπορεί η όμορφη ξανθιά της TV και «χρυσό κορίτσι του μόντελινγκ» μέχρι την τελευταία στιγμή να το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό, όμως πριν από λίγες μέρες διέρρευσε η ημερομηνία του γάμου της με τον αδερφό της γνωστής σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, Νίκο.


Πηγή

Για τον ΠΑΟΚ τραγουδά η Βανδή


Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ θα τραγουδήσει η Δέσποινα Βανδή την 1η Οκτωβρίου παρόλο που μετά τη γνωριμία και το γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη δηλώνει φανατική ΑΕΚτζού.
Αρκετές φορές έχει απαθανατίσει ο φακός την τραγουδίστρια στα γήπεδα όταν ο σύζυγός της ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής να φοράει τη φανέλα του Ντέμη Νικολαΐδη και να πανηγυρίζει τα γκολ της ομάδας...

Μαχαιρώθηκαν δύο Δανοί οπαδοί!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Δανία, δύο φίλαθλοι της Κοπεγχάγης μαχαιρώθηκαν σε μπαρ της Αθήνας. Οι Δανοί δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο. Συνάντηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και των Σκανδιναβών είχε το πρωί η ΟΥΕΦΑ.

Η Goldman Sachs προβλέπει... το επόμενο iPad


Την άνοιξη του 2011 η Apple θα λανσάρει το iPad δεύτερης γενιάς, το οποίο θα είναι λεπτότερο, ελεφρύτερο, θα έχει ενσωματωμένη κάμερα για βιντεοκλήσεις και θύρα mini USB, εκτιμούν αναλυτές της επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs.

Lady Gaga: Θέλει να αγοράσει κάστρο!

Μετρώντας μόνο επιτυχίες και πολλά εκατομμύρια δολάρια, η Lady Gaga αποφάσισε να θέσει ακόμη ένα στόχο, ο οποίος όμως δεν είναι μουσικός! Η εκκεντρική σταρ θέλει να αγοράσει ένα κάστρο στη Βρετανία ώστε να μείνει εκεί μόλις...

ΙΟΒΕ: Το μνημόνιο δεν εγγυάται τη σωτηρία της χώρας


Δεν είναι βέβαιη η σωτηρία της ελληνικής οικονομίας ακόμη κι αν η κυβέρνηση υλοποιήσει κατά γράμμα το Μνημόνιο αποφαίνεται το ΙΟΒΕ σε έκθεσή του που δημοσιοποίησε σήμερα, ζητώντας να τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο σωτηρίας με επιθετική πολιτική αξιοποίησης της ακίνητης κρατικής περιουσίας.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!

Στις 30 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το Pro Evolution Soccer 2011 για PS3, Xbox 360 και PC. Οι αντίστοιχες εκδόσειςγια PS2, PSP και Wii θα ακολουθήσουν τον Οκτώβριο.

Η Zegreton, αντιπροσωπεία της Konami στην Ελλάδα επισημαίνει ότι το PES 2011 θα αναζωογονήσει τη νέα σειρά με την πιο προηγμένη εξέλιξη από προσθήκες gameplay, εναλλακτικών δυνατοτήτων ελέγχου, και animations για την ενσωμάτωση των εξελίξεων στα ποδοσφαιρικά θέματα της πραγματικής ζωής.

Σε ό,τι αφορά στον ελληνικό σχολιασμό, αυτός γίνεται από τους αθλητικογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη που υπόσχονται μία ευχάριστη νότα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού......

«Πρώτο όνομα στην λίστα της ΑΕΚ»


H πορτογαλική «abola» επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Πάολο Σόουζα

Τοπίδης: "Καμία επαφή με Άστον Βίλα"


Ο ατζέντης του Τζιμπρίλ Σισέ, Παύλος Τοπίδης ξεκαθάρισε στο γαλλικό Τύπο ότι δεν έχει συζητήσει με τον Ζεράρ Ουγιέ για το μέλλον του πελάτη του και ότι δεν θεωρεί εφικτή τη μεταγραφή.

Εμπορικό διαστημικό σταθμό σχεδιάζει η Ρωσία για το 2016

Ιδιωτική διαστημική εταιρεία της Ρωσίας συνεργάζεται με κρατική βιομηχανία διαστημικών συστημάτων για την εκτόξευση του πρώτου εμπορικού διαστημικού σταθμού σε περίπου έξι χρόνια.

Ο Σεργκέι Κοστένκο, διευθύνων σύμβουλος της Orbital Technologies, με έδρα τη Μόσχα, δήλωσε στο ...

Πώς να βγάλεις λεφτά στο διαδίκτυο


Το internet έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Το ότι θα μπορούσες όμως να βγάλεις ένα έξτρα εισόδημα(πέρα από τον τζόγο) το ήξερες; Το ΜΕΝ24 έκανε μια μικρή έρευνα και σου παρουσιάζει τους πιο αξιόπιστους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσω internet.

Μεγάλα λόγια Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων…

Αιώνες τώρα έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά για το μεγαλείο των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων. Ότι και να πούμε εμείς οι σύγχρονοί τους γι΄αυτούς θα είναι λειψό. Κάθε προσπάθεια σύγκρισης μαζί τους θεωρείται τουλάχιστον ατυχής ως ιερόσυλη. Επειδή λοιπόν τα λόγια είναι περιττά γι’ αυτούς τους «μεγάλους» ανθρώπους ας αναφέρουμε ένα μικρό μέρος από τα λεγόμενα τους και τη διδασκαλία που παρείχαν, η οποία σε ένα μεγάλο της φάσμα καλύπτει και τη σύγχρονη «πραγματικότητα»(ουτοπία)…

Στους 100.000 οι διαδηλωτές στις Βρυξέλλες

Περίπου 100.000 διαδηλωτές, σύμφωνα με τους διοργανωτές, έχουν κατακλύσει τους δρόμους των Βρυξελλών, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας που έχουν υιοθετήσει οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εργατικών Συνδικάτων (ETUC), η οποία οργανώνει την πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία, κάνει λόγο για τη μεγαλύτερη διαδήλωση που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ETUC αναφέρει:...

Google - αναζήτηση του ονόματος ΤΑΜΗΛΟΣ

Κάντε το τεστ...

Google εικόνες - αναζήτηση ΤΑΜΗΛΟΣ και θα το διαπιστώσετε...!
Μάγια σου κάνανε ρε Μάικ ; !!!

Ρατσιστική επίθεση στην Κυψέλη

Είκοσι άτομα ξυλοκόπησαν αλλοδαπό

Τα ξημερώματα στην πλατεία Κυψέλης μια ομάδα από περίπου είκοσι κουκουλοφόρους επιτέθηκε άγρια σε έναν πακιστανό μετανάστη.

Οι δράστες τον ξυλοκόπησαν άγρια και κάποια στιγμή που αυτός ξέφυγε και προσπάθησε να απομακρυνθεί, ένας από τους δράστες πέταξε εναντίον του δύο βόμβες μολότοφ χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Από την Ασφάλεια εκτιμάται ότι η επίθεση είχε ρατσιστικά κίνητρα και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Με ταχύ βήμα απλώνεται η ευρυζωνικότητα


Στο 18,6% ανήλθε η διείσδυση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα, στο τέλος του πρώτου εξαμήνου 2010, με τον ρυθμό αύξησης της στην Ελλάδα να είναι μεγαλύτερος του μέσου όρου στην Ευρώπη. Οπως προκύπτει από την τελευταία έρευνα του Παρατηρητηρίου της Κοινωνίας της Πληροφορίας, σημειώνεται αύξηση της δυναμικής της ζήτησης συγκριτικά με το προηγούμενο εξάμηνο, παρά τη σχετική μείωση, εν μέσω οικονομικής κρίσης, κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2010. Η αύξηση της ζήτησης οφείλεται κυρίως στις συνδέσεις ΑΠΤΒ, ενώ αισθητή πτώση σημείωσε η ζήτηση για τις συνδέσεις ΑΡΥΣ του ΟΤΕ.

Επίσης παρατηρείται:

Παρακαλούν να πουλήσουν τα όργανά τους για να ζήσουν

ίναι τραγικό το φαινόμενο, καθώς οι άνθρωποι αυτοί είναι έτοιμοι να πουλήσουν τα όργανά τους και το αίμα τους μόνο και μόνο για να έχουν τα απαραίτητα ώστε να ζήσουν.
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι οι κάτοικοι ενός δήμου στη νότια Σερβία θέλουν να ιδρύσουν μία επίσημη εταιρεία εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων, καθώς θεωρούν πως είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγάλουν κάποια χρήματα και να βγουν έτσι από τη φτώχεια και την ανέχεια.
Η συγκεκριμένη περιοχή σύμφωνα με την εφημερίδα Βέτσερνιε Νοβόστι αριθμεί περί τους 19.000 κατοίκους και σε αυτή την ενέργεια θέλουν να προχωρήσουν περίπου στους 1.000 κατοίκους. Οι κάτοικοι ναι μεν γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τη νομοθεσία, αλλά ζητούν με αίτημά τους να τους επιτρέψει να πουλήσουν τα όργανά τους, αλλά και το αίμα τους.
Η ανεργία στην περιοχή έχει χτυπήσει κόκκινο και όλοι οι νέοι έχουν εγκαταλείψει και πλέον για αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους, μία τέτοια λύση είναι η μόνη που μπορούν να σκεφτούν.

Παράνομο εργαστήριο κατασκευής τσιγάρων στη Χαλκιδική


Παράνομο εργαστήριο που έφτιαχνε και διακινούσε λαθραία τσιγάρα, εντοπισαν οι άνδρες της Αστυνομίας στην Χαλκιδική.

Ύστερα από πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν την παράνομη επιχείρηση και την σφράγισαν. Από την έρευνα προκύπτουν στοιχεία εμπλοκής και άλλων προσώπων στο κύκλωμα, ενώ υπάρχουν υπόνοιες και για τρεις αστυνομικούς, οι οποίες ερευνούνται.

Πηγή

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα......

                        Το ΠAΣΟΚ του Rockefeller


Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ.

Eίναι όμως έτσι; για να δούμε...

Θεσσαλονίκη: ''Φίλε, σταμάτα έχει σκάσει το λάστιχό σου''!


Με αυτόν τον τρόπο σταμάτησαν οι ληστές έναν ανυποψίαστο οδηγό...
στην οδό Λαγκαδά και του πήραν μια τσάντα με 50.000€ αλλά και μία επιταγή αξίας 35.000€. Όλα έγιναν νωρίς το απόγευμα.
Θύμα ένας υπάλληλος εταιρείας που οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Οι δράστες τον ακινητοποίησαν και με αστραπιαίες κινήσεις, άνοιξαν το πορτμπαγκάζ, βούτηξαν την τσάντα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δράστες πιθανότατα είχαν παρακολουθήσει το θύμα, που λίγη ώρα νωρίτερα είχε κάνει ανάληψη από τράπεζα. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, δεν απέφεραν καρπούς...


Πηγή

Οι νεαρές Σουηδέζες «ανοιχτές» στις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές σχέσεις


Οι Σουηδοί νεαρής ηλικίας έχουν όλο και πιο απελευθερωμένες απόψεις για το σεξ και τη σεξουαλικότητα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο Malmö στη νότια Σουηδία.
Οι γυναίκες ιδιαίτερα είναι πιο πιθανό να....
έχουν σεξουαλικές σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου.
«Βλέπουμε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα μεταξύ των νέων, ιδίως μεταξύ των νέων γυναικών. Υπάρχει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για πειραματισμό, που οδηγεί τους νέους στα όρια,
αλλά και μια τάση να αρνούνται να εντάξουν τον εαυτό τους στην...

Νυφούλα η Rihanna;


Eίναι μαζί λίγους μήνες αλλά στα μάτια του βλέπει τον απόλυτο έρωτα…
Η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna, αν και 22 χρόνων σκέφτεται σύντομα να επισημοποιήσει τη σχέση της, με τον με τον παίκτη του μπέιζμπολ, Matt Kemp.

Άτομα από το φιλικό της περιβάλλον δηλώνουν, ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και μέσα στους επόμενους μήνες θα αρραβωνιαστούν…

Αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια πραγματοποιεί τα γυρίσματα για την ταινία «Battleship», η οποία αποτελεί το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη.

ΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;

Πολλοί από εσάς που μας διαβάζετε αυτή τη στιγμή σίγουρα είδατε στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη”, το κουίζ της Ελεωνόρας για το...

Αφαίρεσαν τσάντα με 50 χιλιάρικα

Στην οδό Λαγκαδά στη Θεσ/νίκη

Μία τσάντα, που περιείχε 50 χιλιάδες ευρώ και μία επιταγή αξίας 35 χιλιάδων ευρώ, έκλεψαν άγνωστοι από άνδρα στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοινώθηκε, το θύμα -υπάλληλος εταιρίας- κινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, όταν με το πρόσχημα ότι έχει πρόβλημα με τα ελαστικά οι δράστες τον σταμάτησαν, στην οδό Λαγκαδά. Με αστραπιαίες κινήσεις, αφού άνοιξαν το πορτμπαγκάζ του οχήματος του ανυποψίαστου άνδρα, απέσπασαν την τσάντα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δράστες πιθανότατα είχαν παρακολουθήσει το θύμα, που λίγη ώρα νωρίτερα είχε κάνει ανάληψη από τράπεζα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Πηγή

Βενζίνη - τι πληρώνουμε που;

knossopolis.gr

Τρίχρονη θύμα έκρηξης...

Ένα τριών ετών κοριτσάκι τραυματίσθηκε χθες από έκρηξη σε στέγη κτιρίου στο βόρειο τμήμα της Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα. Η έκρηξη σημειώθηκε, πάνω από διαμέρισμα, στο οποίο κατοικεί η οικογένεια του κοριτσιού... Η 3χρονη τραυματίστηκε ελαφρά, διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου τις παρασχέθηκαν ιατρικές βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι.

Τοπικά ΜΜΕ στο Κόσσοβο μεταδίδουν ότι, στόχος της επίθεσης ήταν κεραία κινητής τηλεφωνίας εταιρείας του Κοσσόβου, η οποία έχει τοποθετηθεί πάνω από το διαμέρισμα, στο οποίο κατοικεί η οικογένεια Σέρβων.

Οι ένοικοι του κτιρίου, μετά την έκρηξη πέρασαν το βράδυ στο δρόμο και σε δηλώσεις τους σε δημοσιογράφους είπαν ότι έχουν ζητήσει την απομάκρυνση της κεραίας από τη στέγη, αλλά ο ιδιοκτήτης αρνείται, επειδή λαμβάνει ενοίκιο.

Η πρώτη σχολή γάμου είναι γεγονός!

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος, αποφάσισε να ιδρύσει τη πρώτη σχολή γάμου. Στη συγκεκριμένη σχολή θα μπορούν να... φοιτούν, άνθρωποι ηλικίας 18 έως 50 ετών και να συζητούν ζητήματα για τη συνύπαρξη και τη συμβίωση, στο πλαίσιο του γάμου.

Σκοπός είναι να μειωθούν τα διαζύγια αλλά και να βοηθηθούν τα ζευγάρια στην ανατροφή των παιδιών τους, με την παροχή συμβουλών.

Η πρώτη συνάντηση στη... σχολή γάμου θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου ενώ είναι η πρώτη φορά που μια Μητρόπολη προχωρά σε τέτοια πρωτοβουλία. Θα μπορούν να συμμετέχουν επίσεις και ανύπαντρα ζευγάρια τα οποία θέλουν να προετοιμαστούν σωστά ώστε να ανοίξουν το δικό τους σπιτικό.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan