Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

6 αποτυχημένες προφητείες για το Τέλος του Κόσμου





Η τρέλα που έχει επικρατήσει με το 2012 και την επερχόμενη καταστροφή του πλανήτη, δεν είναι ούτε πρωτοφανής ούτε και η τελευταία. O Crazy Greek blogger συγκέντρωσε και παρουσιάζει μερικές από τις αποτυχημένες εσχατολογικές προφητείες που οδήγησαν κάποιους ανθρώπους στα όρια της τρέλας και κάποιους άλλους στον... θάνατο.

Sex με σκύλο!


Ο Αυστραλός επαγγελματίας παίκτης του ράγκμπι, Τζόελ Μόναχαν, παραδέχτηκε πως είναι αυτός σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τον δείχνει να κάνει sex με σκύλο!
"Αυτές είναι οι... πράξεις μου και είμαι απόλυτα υπεύθυνος για αυτές", τόνισε ο 28άχρονος, ο οποίος θα αναζητήσει νέα καριέρα στην Αγγλία, καθώς αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα του, Canberra Raiders.
"Θα πρέπει να αντέξω τα σχόλια, τα αστεία και τα γέλια, τα οποία είναι απόλυτα κατανοητά, αλλά οι παίκτες δεν θα πρέπει να έχουν την πίεση που θα έχω εγώ από εδώ και πέρα".

Ο αδελφός του, Μάικλ, αγωνίζεται στην Αγγλία, ενώ οι πληροφορίες θέλουν την Harlequin F.C. να είναι φαβορί για να τον αποκτήσει.

Η φωτογραφία (φυσικά όχι ολόκληρη)...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ. ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Τις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός του μνημονίου και δύο υπουργοί του με δηλώσεις τους, όπου βρεθούν και όπου σταθούν, παραποιούν σκοπίμως την λαϊκή ετυμηγορία, για το μνημόνιο. Παράλληλα κάποιοι άλλοι υπουργοί άρχισαν να ψελλίζουν αοριστίες και άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, για το θέμα της μείωσης των μισθών κάτω από το όριο του κατωτάτου μισθού. Παρουσιάζουμε σήμερα τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο ιός της Μαργαρίτας, με το μνημόνιο, για τις εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα. Ιδού λοιπόν η αλήθεια για το τι πρόκειται να συμβεί από την επομένη Δευτέρα, αν οι Έλληνες πολίτες επιτρέψουν στην κυβέρνηση του μνημονίου να συνεχίσει το έργο της, ώστε να μην βρεθεί κάποιος να πει «δεν το ήξερα» :

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣYΝEIΣΦEΡΩ ΣΤO ΔNT ΩΣ ΔOΤHΣ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ .... ΜΟΥ.



laikoura

Ενισχυτής άνευ ρεύματος για το iPhone 4

griffin iphone 4 Ενισχυτής άνευ ρεύματος για το iPhone 4Τούτο εδώ αποτελεί ένα από τα απλούστερα gadgets όλων των εποχών. Ο λόγος για το Griffins AirCurve, μια …θήκη που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τον ήχο που βγαίνει από ένα iPhone ή ένα iPod Touch – κατά 10dB σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Στη νέα έκδοση του AirCurve για το iPhone 4, το smartphone απλά<…>
«ακουμπά» πάνω του. Λειτουργώντας και ως στασίδι και ως παθητικός ενισχυτής. Μπορείτε να το παραγγείλετε στα 20 δολάρια.

Πηγή

Ποδοσφαιριστής πετούσε σπόρια σε θεατή (video)

Τον… κάφρο που κρύβει μέσα του έβγαλε στην επιφάνεια ο Gerard Pique, στον επαναληπτικό αγώνα της Barcelona με την αδύναμη Ceuta για το Κύπελλο Ισπανίας. Την ώρα που οι αναπληρωματικοί παίκτες των Blaugrana επικρατούσαν εύκολα με 5-1, ο διεθνής Ισπανός αμυντικός βαριόταν αφόρητα στις εξέδρες του Camp Nou και έτρωγε σπόρια,

αλλά δεν άργησε να βρει κάτι πιο διασκεδαστικό για να περάσει την ώρα του: Άρχισε να σημαδεύει με τα σπόρια έναν άλλο θεατή, που καθόταν στην παρακάτω σειρά, ενώ στο τέλος του πέταξε και το σακουλάκι! Για τις ενέργειές του, μάλιστα, προσπάθησε να «ενοχοποιήσει» τον Carles Puyol, ο οποίος καθόταν δίπλα του και μάταια προσπαθούσε να τον συγκρατήσει.
Μετά τη διαρροή του σχετικού βίντεο, πάντως, ο Pique έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και έγραψε στο Twitter ότι το «θύμα» της επίθεσης με τα σπόρια δεν ήταν κάποιος άγνωστος, αλλά ο φυσιοθεραπευτής της Barcelona και φίλος του, ονόματι Brau.
Δείτε το βίντεο με τη ρίψη σποριών από τον Gerard Pique:

Συνέδριο εξορκιστών στην Πολωνία



Το ετήσιο συνέδριο εξορκιστών λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο στην Βαρσοβία της Πολωνίας, με τον αριθμό των ιερέων που στρέφονται στην “υπηρεσία” αυτή να αυξάνεται δραματικά τα τελευταία χρόνια.
Μόνο στην Πολωνία, η Καθολική Εκκλησία μετρά 100 εξορκιστές το 2010 από 30 που ήταν το 1999.

Ο πατήρ Αντρέιγ, χρόνια εξορκιστής, υποστηρίζει πως οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να αμφισβητούν τους ψυχολόγους και τους ψυχιάτρους και αναζητούν θρησκευτικούς λόγους για τα ψυχολογικά προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Όπως υποστηρίζει ο εν λόγω εξορκιστής είναι πολύ δύσκολο να διαγνώσεις εάν ένας άνθρωπος πάσχει από ψυχιατρικό πρόβλημα ή οι κρίσεις που παθαίνει είναι δουλειά του “εξαποδώ”.

“Ένας καλός τρόπος για να καταλάβουμε εάν ο άνθρωπος αυτός είναι δαιμόνισμένος ή απλώς τρελός είναι να τον πάμε σε μια εκκλησία. Αν αισθανθεί να πνίγεται ή λιποθυμήσει, τότε σημαίνει πως ο Σατανάς δυστυχώς έχει μπει μέσα του”, εξηγεί με καθ'όλα επιστημονικό τρόπο ο πάτερ.

Επιπλέον, μερικοί μπορεί να αρχίσουν να ουρλιάζουν, να φωνάζουν ή να πέφτουν και να χτυπιούνται στο πάτωμα, προσθέτει.

Στο συνέδριο του Σαββατοκύριακου, οι εξορκιστές αναμένεται να βγάλουν απόφαση για να αποστείλουν σημείωμα διαμαρτυρίας στο Hollywood, που τους έχει καταστρέψει το image.

Σύμφωνα με τον πατέρα Αντρέιγ, ένας εξορκιστής πρέπει να είναι ήρεμος και αποστασιοποιημένος από τον άνθρωπο – σατανά, και όχι να εμπλέκεται σε πάλη με τον δαίμονα.

cosmo

Email από το Facebook



Για αρκετούς, ο μοναδικός λόγος να βγουν από το facebook (προσωρινά) είναι να για να τσεκάρουν τα email τους. Αυτό ίσως να αλλάξει, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο πως σε λιγότερο από 72 ώρες ο Zuckerberg θα ανακοινώσει τη δημιουργία υπηρεσίας email για τους χρήστες του facebook.
Όπως έγραψε το Mashable, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εργαζόταν πυρετωδώς για το σχέδιο “Titan” όλο αυτόν τον καιρό, όπου θα είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πλήρως εξαρτώμενη από το ίδιο το facebook.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πάνω από μισο δισεκατομμύριο χρήστες του θα μπορούν να εγγράφονται στην υπηρεσία δωρεάν, και να έχουν ένα καινούριο email με την κατάληξη @facebook.com.

Ο Zuckerberg πάντως έχει ήδη αποστείλει πρόσκληση όπου τους ενημερώνει ότι θα γίνει συνέντευξη τύπου στο Σαν Φρανσίσκο και όχι στα κεντρικά της εταιρείας στο Palo Alto.

Αυτό έβαλε σε υποψίες τα “λαγωνικά” του διεθνούς τύπου, μιας και ο “πόλεμος” του Facebook με τη Google έχει ενταθεί καθώς η τελευταία ζητά επιμόνως την άδεια να “δανείζεται” στοιχεία των χρηστών που έχουν και facebook και gmail.

cosmo

Ανέκδοτο

Συζητάνε δυο φίλοι:
- Γιάννη γιατί οι πολιτικοί δεν παραιτούνται όταν γεράσουν; Τι τη θέλουν την εξουσία γέροι άνθρωποι;
- Φαίνεται, λέει ο Γιάννης , ότι μετά τα εξήντα η εξουσία μπαίνει στην θέση του σεξ.
- Δηλαδή; ρωτάει ο Βασίλης.
- Ότι δεν μπορούν να κάνουν στην γυναίκα τους, το κάνουν στην χώρα!

Τι είναι "κομματόσκυλο" μπαμπά;

Κομματόσκυλο αγόρι μου, είναι ο μαλάκας, που όταν κυβερνάει ο Καραμανλής, βρίζει μέρα - νύχτα την κρατική τηλεόραση, κατηγορώντάς την για "κομματισμό", επειδή προβάλλει το κυβερνών κόμμα και γράφει σε 200.000 blogs "Αίσχος! Την κρατική τηλεόραση που πληρώνουμε όλοι μας ρε! Που πρέπει να είναι ανεξάρτητη και αντικειμενική;" κι όταν βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και η κρατική τηλεόραση κάνει τα ίδια και πολύ χειρότερα, ο ίδιος μαλάκας σχολιάζει: "έλα μωρέ με το παραμύθι της ΕΡΤ που την πληρώνουμε όλοι..." και ξεχνάει τις 200.000 φορές που ζήτησε "να καταργηθεί το χαράτσι της ΕΡΤ από το λογαριασμό της ΔΕΗ".

Ε, γιατί δεν καταργείται;;;

Πού είναι όλοι αυτοί που ζητούσαν να καταργηθεί;

Που είναι όλοι αυτοί που "έκραζαν" και ζητούσαν αμεροληψία;
Αυτό αγόρι μου, επιστημονικά λέγεται... "δημοκράτες αλά κάρτ" και λαϊκά "χοντρομαλάκες"! 
apneagr

Έτσι γίνονται οι δημόσιες σχέσεις.


1.000.000 ευρώ επιδότηση ζήτησε το ΠΑΣΟΚ!

(Στην φωτογραφία η επιστολή του γενικού διευθυντή του ΠαΣοΚ κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου προς τον νομάρχη Αθηνών κ. Ι. Σγουρό με την οποία του ζητεί 1 εκατ. ευρώ ως συμβολή της Νομαρχίας στη διοργάνωση του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Οι σοσιαλιστές από 140 χώρες, όπως αναφέρεται στην επιστολή, θα καταπολεμήσουν τη φτώχεια!! και θα συζητήσουν για τις κλιματικές αλλαγές, την παγκόσμια οικονομία, την εδραίωση της ειρήνης και πολλά άλλα θέματα)!!!

Kάντε κλίκ στο έγγραφο φωτιά για μεγένθυση!

Δείτε τι αναφέρει το ΒΗΜΑ στις 22/6/08.

Κατάσχεση περισσότερων από 20 τόνων χασίς στα ανοιχτά του Μαρόκου

Πριν από αυτή την επιχείρηση η ισπανική αστυνομία κατέσχεσε από τις αρχές Σεπτεμβρίου συνολικά περισσότερους από 12 τόνους χασίς.

Περισσότεροι από 20 τόνοι χασίς κατασχέθηκαν χθες σε ένα ψαράδικο με ολλανδική σημαία στα ανοιχτά των μαροκινών ακτών και οι τρεις επιβαίνοντες συνελήφθησαν, ανακοίνωσε η ισπανική τελωνειακή υπηρεσία.

Πρόκειται για "την πιο σημαντική θαλάσσια επιχείρηση των τελευταίων 10 ετών κατά του εμπορίου ναρκωτικών", αναφέρει η τελωνειακή υπηρεσία σε ανακοίνωσή της.

Το πλοίο Nancy II, μήκους 40 μέτρων με ολλανδική σημαία, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στα ανοιχτά των μαροκινών ακτών. Αναχαιτίστηκε με την άδεια των αρχών της Ολλανδίας και οι τρεις επιβαίνοντες, όλοι τους Ολλανδοί, συνελήφθησαν.

Στη συνέχεια το πλοίο έδεσε το λιμάνι του Καντίζ στα νότια της Ισπανίας για να ερευνηθεί.

Πριν από αυτή την επιχείρηση η ισπανική αστυνομία κατέσχεσε από τις αρχές Σεπτεμβρίου συνολικά περισσότερους από 12 τόνους χασίς σε τέσσερις διαφορετικές επιχειρήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες στη θάλασσα.

πηγή


oichalia: Τώρα κλαίν' όλα τ'αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια...

Ρίξε ουρανέ μου μια βροχή...

Ενα σπάνιο κ όμορφο τραγουδι με τη φωνή της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ελληνική ταινία
"Η αρχόντισσα και ο αλήτης".


Τι λέει ο Κ.Καραμανλής για τις εξελίξεις.


"Προβληματισμένος φέρεται ο Κώστας Καραμανλής για τις πολιτικές εξελίξεις και την κατάσταση της οικονομίας, στις συναντήσεις του, τις τελευταίες μέρες, με στελέχη της ΝΔ και όχι μόνο.

Παρά τις παροτρύνσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά να μιλήσει για το διάστημα της διακυβέρνησής του, ώστε να αφαιρεθεί το σχετικό «βάρος» από τους ώμους του διαδόχου του, ο πρώην πρωθυπουργός αφήνει να εννοηθεί πως μόνο ο ίδιος θα επιλέξει το χρόνο και τον τρόπο της τοποθέτησής του. Ωστόσο, για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει: «θα μιλήσω οπωσδήποτε εφ’ όλης της ύλης όμως και όχι μόνο για την οικονομία».

Ο χρόνος άλλωστε φαίνεται να δουλεύει υπέρ του, καθώς...

Η «υπερχρεωμένη» Ευρώπη - ΔΕΙΤΕ γράφημα του Reuters


Δεν είναι μόνο η Ελλάδα, όλες οι χώρες της Ευρώπης είναι βουτηγμένες στα χρέη, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η Ιρλανδία, αλλά αναμένουμε τα στοιχεία για Ελλάδα...

Τα τατουάζ των nerds

ΔΕΙΤΕ: Βρε πώς έχουν αλλάξει οι καιροί
Τα τατουάζ είχαν πρωτοκάνει την εμφάνιση τους ως μέρος τελετουργικού αρχαίων φυλών. Στην σύγχρονη ιστορία έγιναν αναπόσπαστο μέρος της ζωής των ναυτικών και των φυλακισμένων. Με το πέρασμα του χρόνου στόλισαν τα σώματα των πιο... ατίθασων νιάτων και αργότερα έγιναν τόσο mainstream που τα χτυπάνε και γυναίκες για λόγους αισθητικής. Ότι θα έφταναν στο σημείο να... κοσμούν και τα σώματα των λεγόμενων nerds (αυτούς που κάποτε στο σχολείο αποκαλούσαμε «φυτά») ήταν ένα σενάριο που οι παλιοί δεν θα ήθελαν με τίποτα να επαληθευτεί. Αλλά συνέβη κι αυτό...

Πέρασαν χειροπέδες σε ανήλικο

Πουλούσε «μαϊμού» cd

Ένας ανήλικος συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας καθώς πουλούσε παράνομα cd και dvd στους δρόμους της Ρόδου. Πρόκειται για ένα 15χρονο αλλοδαπό αγόρι, το οποίο είχε στην κατοχή του 60 κλεψίτυπα cd και 24 dvd, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη.

nesbeast

Τι λένε τα άστρα… για τον Ηλία Ψινάκη - (μη γελάτε ρε )

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ηλίας Ψινάκης φλέρταρε με την πολιτική η αν προτιμάτε κάποιοι πολιτικοί φλέρταραν με τον Ψινάκη. Και αν υπάρχουν απορίες για το «τι γυρεύει τέτοια ώρα ο ψαράς μέσα στη χώρα» ο γενέθλιος χάρτης του είναι αρκετά αποκαλυπτικός. Το τετράγωνο του Ήλιου του στον Κριό με τη Δήμητρα στον Καρκίνο δείχνει ότι ενδιαφέρεται ουσιαστικά για κοινωνικά και πολιτικά θέματα και από αυτήν την άποψη η θητεία του στο Δήμο Αθηναίων δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα ματαιόδοξο καπρίτσιο.
Από ότι φαίνεται η σύνοδος της προχωρημένης Δήμητρας με τον γενέθλιο Ουρανό έκαμψε τις επιφυλάξεις του και τον έριξε στο ...κίνημα. Σε πείσμα των απανταχού «σοβαρών» ο Ηλίας Ψινάκης μπήκε με τα τσαρούχια η μάλλον με τα χειροποίητα flamenco του στο Δήμο Αθηναίων και ήδη ανασκουμπώνεται για να δώσει στην πρωτεύουσα μια ιδιαίτερη λάμψη. Μάλιστα ο «συνδικαλιζόμενος» Άρης του στον Υδροχόο θα βρει μια καλή ευκαιρία να βγάλει το ...μένος του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου, όχι βέβαια χωρίς αντιδράσεις. Αν κρίνω από την αντίθεση του Άρη με τη Σελήνη στο χάρτη της τρέχουσας Ηλιακής επιστροφής μέχρι τον Απρίλιο του 2011 δεν θα λείψουν τα ...

Γιατί το ΠΑΣΟΚ απέσυρε άρον άρον το “Μαύρο ’89″; Δείτε!

Μα γιατί ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ όχι απλά ήταν εκ των θιασωτών του “βρώμικου 89″, αλλά και το βασικό βιολί! Ούτε ο Μητσοτάκης δεν είχε ζητήσει από τον....

"Αρπακόλα" ονόμασε τον Ταμήλο ο Χ.Λάππας



Δημοσιεύτηκε το Ε9 του υποψηφίου Δημάρχου (κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση) - Αισιόδοξος για την Κυριακή

Πώς κατερρίφθη ο ηρωικός πιλότος Κ. Ηλιάκης.

Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει τα πραγματικά γεγονότα της αερομαχίας νοτίως της Καρπάθου...
Είναι απορίας άξιο γιατί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις αιφνιδιάζονται πάντα από την τουρκική προκλητικότητα όταν συμβαίνει ένα θερμό επεισόδιο, καθώς και η ελληνική υποχωρητικότητα στις τουρκικές απαιτήσεις όταν κλιμακώνεται η ένταση. Προκαλεί επίσης το θράσος τους να προσπαθούν κάθε φορά να μας πείσουν ότι η διαχείριση της κρίσεως εκ μέρους τους ήταν αυτή που απέτρεψε τα χειρότερα χωρίς η πατρίδα μας να έχει απωλέσει το ελάχιστο των κυριαρχικών της δικαιωμάτων (Βλ.Ίμια). Ας έλθουμε όμως στα πραγματικά δραματικά γεγονότα που συνέβησαν νοτίως της Καρπάθου και όχι στα διαστρεβλωμένα που παρουσιάζουν όλα τα ΜΜΕ κατόπιν εντολών.
Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το μεσημέρι απογειώνονται από τουρκικό αεροδρόμιο απέναντι από την Ρόδο δύο F-16 και ένα RF-4, παράλληλα μία τουρκική φρεγάτα πλέει στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Κρήτης. Τα ραντάρ της Κρήτης από την προηγούμενη μέρα έχουν εντοπίσει την μεταστάθμευση των τουρκικών πολεμικών στην βάση απέναντι από την Ρόδο, άρα γνώριζαν ότι οι Τούρκοι θα επιχειρούσαν έξοδο για την συνηθισμένη κατασκοπευτική τους δράση. Τα τουρκικά μαχητικά κινούνται προς την Κρήτη και δύο ελληνικά F-16 απογειώνονται από τη βάση των Χανίων. Όταν αποκτούν οπτική επαφή διαπιστώνουν ότι ......

Αγοραστό νικητή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας δείχνουν οι μπουκ


Δίνουν 1.35 για νίκη Αγοραστού, 2, 95 για νίκη Παπατόλια. Δείτε τις υπόλοιπες αποδόσεις..

Πανικός στις αγορές

Η κρίση χρέους της Ιρλανδίας, προκαλεί τρόμο σε όλη την ΕΕ. Κοινή ανακοίνωση των υπουργών Οικονομικών Γερμανίας, Γαλλίας, Βρετανίας και Ιταλίας στο περιθώριο της συνόδου της G20. Φόβοι για πτώχευση της Ιρλανδίας και ντόμινο σε όλη την Ευρώπη

17 Νοέμβρη και φέτος... (2)



...υπάρχει μία παγωμάρα ή μου φαίνεται? Λίγοι μιλάμε για τη συγκεκριμένη ημερομηνία! Λίγοι μιλάμε για το αν θα υπάρχουν κινήσεις, κινήσεις όχι κάτω από σημαίες αλλά σαν άτομα! Κάτι έχασα? Μπας και ξεχάσαμε πώς είναι να ζούμε ενωμένοι? Μπας και φοβόμαστε να βγούμε έξω για να μη φανούμε πάλι "αναρχικοί", "γνωστοί άγνωστοι" ή εξτρεμιστές ή τρομοκράτες?

...εμείς οι bloggers όσο και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε έχουμε τη δύναμη αν το θελήσουμε να ενωθούμε και να κάνουμε τη διαφορά! Αρχικά να ξεκολλήσουμε από ομάδες, να δούμε τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας σαν ανθρώπους και όχι σαν λόγους διάσπασης και να κάνουμε ότι κάναμε όταν ήμασταν ενωμένοι -το αδύνατο δυνατό-! Στις Θερμοπύλες, στη Μάχη του Μαραθώνα κλπ επειδή οι Έλληνες ήμασταν ενωμένοι κάναμε τη διαφορά, δώσαμε το δικό μας μήνυμα και όποιος τα έβαλε μαζί μας έχασε!

...μία τρελή σκέψη που μου έρχεται στο νου, είναι να μαζευτούμε και εμείς χωρίς....

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για Μπουτάρη: " ‘μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απωλέσαι’.

Σκληρότατη ήταν η επίσημη απάντηση της ΠΑΕ Ηρακλής, για τις δηλώσεις Μπουτάρη, ότι ο Ηρακλής είναι μικρή ομάδα και δεν μπορεί να γεμίσει γήπεδο 30.000 θέσεων κλπ.

12.11.2010 Γραπτή τοποθέτηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Είναι σαφές ότι κάποιοι, ενώ το οφείλουν, δεν γνωρίζουν το σχετικό ρητό, που προτρέπει όσους φιλοδοξούν να… θριαμβεύσουν να…
 κρύπτονται. Διότι, όταν δεν κρύπτονται, υποπίπτουν σε ‘αποκαλύψεις σκέψεων’, που δεν προσβάλλουν τον ιστορικότερο Σύλλογο της Ελλάδας και τον κόσμο του, αλλά προσβάλλουν τη λογική και την αντίληψη όσων τις δημοσιοποιούν. Ιδίως, όταν η χρονική συγκυρία δεν ‘εξυπηρετεί’ για τέτοιου είδους ‘ατάκες’. Δεν εξυπηρετεί ούτε τις επιδιώξεις των ιδίων, αλλά και έρχεται σε σύγκρουση με το πολύχρονο αίτημα για κατασκευή γηπέδου στην Μίκρα, το οποίο, πλέον, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ γέμισε και γεμίζει τα γήπεδα, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, ακόμη και σε αθλήματα, που δεν έχει παρακολουθήσει ο ‘αμετροεπής’ υποψήφιος, ο οποίος με επική δεινότητα επιχειρεί να επιβεβαιώσει το ‘μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απωλέσαι’. Καληνύχτα σας…

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 

πηγή

Όσο κλέψατε, κλέψατε…


ClopYPastE.gr

ΤΡΙΚΑΛΑ : ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΕΝΕΚΕ ΤΟΝ ΞΕΓΑΝΩΤΟ

Οτι και κάνεις δημοσιογράφε του ραδιοφώνου δεν τον σώνεις τον ντενεκέ τον ξεγάνωτο και τον Αγοραστό !! Aλλά σε πήρανε χαμπάρι και πίστεψε με έρxοντε μέρες δύσκολες !!!
Ελα να σου πω ποιος ειναι ακροδεξιός ρε δημοκράτη της κακιας ώρας , αν είμαι εγώ που ψηφίζω Kαρατζαφέρη ρε χαμένε εσύ τι είσαι ; O ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ;και στηρίζεις τον ντενεκέ; αφου είναι γνωστό οτι τον έβαλε ο Βλαχογιάννης γιατί είναι ο μόνος που του λένε σήκω -κάτσε , Ο Βλαχογιάννης τέτοιους θέλει!! τέτοια δημοκρατία θέλεις ;
Αναγνώστης
Από τα ριζά του Κόζιακα



πηγή

oichalia: Υπάρχει ένας έντονο παρασκήνιο στην πόλη των Τρικάλων με καρφώματα αλλά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε παρά μόνο ελάχιστα-για αβάντες δημοσιογράφων σε υποψηφίους μιλάνε.

Μια απάντηση από μας τους "άσχετους, υστερόβουλους και αδαείς που εν χορώ" σπεύσαμε να σχολιάσουμε τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου κ. Πάγκαλου.

Παρέμβαση του Ιωάννη Σταμούλη-Ταμία (δείτε το βιογραφικό) του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Αξιότιμου κ. Αντιπροέδρου ότι «ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας», δεκάδες ένστολοι εργαζόμενοι των παραπάνω κλάδων, εξέφρασαν τη δίκαιη οργή και αγανάκτησή τους για την απροκάλυπτη απαξιωτική αυτή επίθεση. Μεταξύ αυτών και η Ένωση Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος όπου και χαρακτηριστικά ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή της:

« Η κοινωνία των πολιτών, γνωρίζει καλά το έργο μας, γνωρίζει καλά πως δεν μπορεί να υπάρξει παραγωγική διαδικασία-ανάπτυξη και ευημερία χωρίς ασφάλεια-τάξη και πολιτική προστασία. Ως ένστολοι εργαζόμενοι καθημερινά παράγουμε το αίσθημα ασφάλειας στη χώρα μας, με τον καλύτερο τρόπο, παρά τα μύρια προβλήματα που μας...

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ… ΠΕΡΙ Β΄ ΓΥΡΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
Είστε Ελεύθεροι άνθρωποι και δεν περιμένετε βέβαια από εμένα να σας πω τι και ποιον θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές του δευτέρου γύρου.
Όμως σαν Πατριώτης, σαν Έλληνας και σαν Αξιωματικός δεν μπορώ να μη σας κοιτάξω στα μάτια να βάλω το χέρι στην καρδιά και να σας πω ορισμένα πράγματα που υπέπεσαν στην αντίληψή μου και τον πόλεμο που υπoστήκαμε !!
Την πρώτη Κυριακή τα γνωστά πολιτικά γραφεία του νομού μας και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων ξεκίνησαν έναν βρώμικο πόλεμο εναντίον μας μιλώντας για χαμένη ψήφο και πιέζοντας τους πολίτες ότι αυτοί θα έχουν την εξουσία και αυτοί θα μπορούν να κάνουν τα ρουσφέτια .(!!!)
Στην ίδια λογική και ο πολιτικός εκβιασμός ταλαίπωρων ανθρώπων λέγοντας ότι το όλοι το ίδιο είμαστε ,αλλά εμείς θα κάνουμε το κουμάντο .
Πατριώτες ,εγώ δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός ούτε θέλω να κάνω πολιτική καριέρα ,ήθελα μόνο να μπορώ να ελέγχω πού πάνε τα χρήματα από τις θυσίες τις δικές μας και να δω πώς χθεσινοί άγνωστοι πολιτικοί μετά από μερικά χρόνια βγαίνουν πάμπλουτοι .Οι αγώνες μου είναι καθαρά πατριωτικοί και παλεύω εναντίον αυτών που κάνουν κακό στην Πατρίδα μου χωρίς να ξεχωρίζω κόμματα και πολιτικές !
Σκέψου Πατριώτη ποιοι ήταν στο γκουβέρνο όταν φτάσανε την χώρα μας στην οικονομική καταστροφή !
Σκέψου Πατριώτη, ποιοι έφτασαν τα χρέη του δήμου Τρικκαίων σε δυσθεώρητα ύψη και έβαλαν αλλοδαπούς στα ψηφοδέλτια τους.
Σκέψου Πατριώτη, ποιοι στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων οκτώ ολόκληρα χρόνια ενώ εσύ πείναγες δεν μπόρεσαν να τελειώσουν έναν δρόμο αν και διαχειριστήκανε εκατοντάδες εκατομμύριων ευρώ!
Εσένα σου κόψανε τους μισθούς, τις συντάξεις ενώ αυτοί που δήθεν κόπτονται για το μνημόνιο που ίδιοι με την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος το έφεραν δεν έχουν επηρεαστεί , αλλά αντίθετα έχουν αυξήσει τους μισθού τους !!
Πατριώτες : Σαν Ελεύθερος άνθρωπος που είμαι θέλω να περπατάω στον δρόμο με ψηλά το κεφάλι και να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια .

ΕΓΩ ως ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΜΟΝΟ
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ,
KAI ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ :
EΓΩ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΕΓΩ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ Χ. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ (ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
ΕΓΩ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ Μ.ΤΑΜΗΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΕΓΩ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ Β.ΜΠΟΥΤΙΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ !! KAI ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

H ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΏΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ε.α

πηγή

Κρίση στο κακάο θα μας στερήσει τη σοκολάτα!

Η σοκολάτα ήταν κάποτε το αγαπημένο ρόφημα και αποκλειστικό προνόμιο βασιλιάδων των Μάγια και των Αζτέκων, στην εποχή μας όμως, μέχρι πρότινος, μπορούσε να την απολαύσει ο καθένας.

Τώρα όμως, ο γευστικός αυτός ''πειρασμός'', ενδεχομένως να ξαναγίνει απλησίαστη πολυτέλεια, καθώς υπάρχει περίπτωση να σημειωθεί έλλειψη στο κακάο.

''Η σοκολάτα μπορεί να γίνει τόσο σπάνια όσο το χαβιάρι'' δήλωσε ο John Mason, μέλος του συμβουλίου ερευνών, για την προστασία της φύσης, που εδρεύει στην Γκάνα.

Τρέμουν στην Κυβέρνηση την 17η Νοεμβρίου όχι μόνο για την επέτειο ! ! !

Πηγή

Οι πληροφορίες της ημέρας..

  • Απ΄ όλο τον κόσμο, η Σκοτία έχει το μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων κοκκινοτρίχηδων.
  • Κανείς δεν γνωρίζει που είναι θαμμένος ο Μότσαρτ.
  • Οι Εσκιμώοι χρησιμοποιούν ψυγεία για να προστατεύσουν το φαγητό τους από το ψύχος.
  • Το Μπέρμινχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει 35 χιλιόμετρα μακρύτερο δίκτυο καναλιών από τη Βενετία.
  • Εάν ένας άντρας της κοινότητας των Άμις έχει γενειάδα, σημαίνει ότι είναι παντρεμένος.
  • Το Μεξικό κάποτε είχε για μία μέρα τρεις Προέδρους.
  • Η εταιρεία Coca-Cola έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση βανίλιας σε όλο τον κόσμο.
  • Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται τυχαία από σκίουρους που θάβουν τους καρπούς και ξεχνάνε μετά που τους έχουν βάλει.
  • 9 από τους 10 ζωντανούς οργανισμούς ζουν στον ωκεανό.
  • Το κραγιόν περιέχει λέπια ψαριού. 

Bloomberg: «Πρωτιά» Ελλάδας για χρεοκοπία

Νέο δημοσίευμα του Bloomberg για την Ελλάδα: Το 71% των επενδυτών πιστεύει ότι η χώρα μας θα χρεοκοπήσει.

Το ειδησεογραφικό και οικονομικό πρακτορείο φιλοξενεί τα αποτελέσματα παγκόσμιας ψηφοφορίας 1030 επενδυτών και αναλυτών οι οποίοι σε ποσοστό 71% λένε πως είναι πιθανή η χρεοκοπία της Ελλάδας έναντι 67% του περασμένου Σεπτέμβρη.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, τα οποία παρουσιάζει σήμερα το πρακτορείο, δείχνουν ότι το 51% των επενδυτών θεωρεί πιθανή τη χρεοκοπία της Ιρλανδίας - ποσοστό τριπλάσιο σε σχέση με την ψηφοφορία που έγινε τον περασμένο Ιούνιο - έναντι 42% που τη θεωρούν απίθανη.

Ποσοστό 38% απαντά ότι είναι πιθανή η χρεοκοπία της Πορτογαλίας έναντι 36% τον Σεπτέμβριο.  Πιο αισιόδοξοι είναι οι επενδυτές για την Ισπανία, καθώς το 71% θεωρεί απίθανη τη χρεοκοπία της από 65% τον Σεπτέμβριο.



Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επέκρινε τους επενδυτές που φοβούνται ότι η Ιρλανδία μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα που θα χρεοκοπήσει, λέγοντας ότι δεν κατανοούν πως λειτουργεί ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης, στον οποίο μπορούν να ενταχθούν οι χώρες που χρειάζονται βοήθεια. "Είναι στη διακριτική ευχέρεια κάθε χώρας να ζητήσει βοήθεια, αν τη χρειάζεται", είπε ο κ. Σόιμπλε.

Πριν από λίγες ημέρες το Bloomberg φιλοξενούσε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Αργεντινή βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ότι η Ελλάδα. 

Ύφεση 5% και 100.000 άνεργοι τον μήνα προβλέπει η Ε.Ε.

Προβλέψεις-σοκ της Κομισιόν για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας καθώς αναμένεται έκρηξη της ανεργίας και ιλιγγιώδη επιδείνωση της ύφεσης για το 2010. Σύμφωνα με τις επίσημες προβλέψεις της Κομισιόν στην ανεργία αναμένεται να βρεθούν 1 εκατομμύριο πολίτες στο τέλος του χρόνου. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, που ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή, τον Αύγουστο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έφτασαν τους 613.108 άτομα, με τους κοινοτικούς αξιωματούχους να εκτιμούν ότι κάθε μήνα και μέχρι τα τέλη του χρόνου θα μείνουν εκτός αγοράς εργασίας 100.000 εργαζόμενοι, φτάνοντας το 1.000.000 άτομα...

Το "οικολογικό" πολιτικό γραφείο του κ. Παπανδρέου.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Παπανδρέου που μας έχει πάρει τα αυτιά για την πράσινη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος δαπάνησε σε ένα μήνα (24/9 - 24/10) ούτε λίγο ούτε πολύ 3.846,12 ευρώ στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Τι διάολο έχουν εκεί μέσα και έχει τέτοια κατανάλωση; Ούτε πολυκατοικία δέκα διαμερισμάτων δεν κάνει τέτοια κατανάλωση σε ένα μήνα. Είναι απορίας άξιο αφού σε ένα πολιτικό γραφείο δεν υπάρχουν ούτε φούρνοι, ούτε θερμοσίφωνες. Πόσο ρεύμα μπορούν να καίνε οι υπολογιστές και τα φώτα.

Πηγή

oichalia: Βάλε φωτοβολταϊκά στην σκεπή ρε Γιώργο, είναι η πιο συμφέρουσα λύση!

Ο Λευτέρης Πανταζής στο SHOW BITCH!


Η συνέχεια επί της μεγάλης ...οθόνης στην νέα ταινία του Νίκου Ζερβού "Show Bitch".
Στους κινηματογράφους από τις 9 Δεκεμβρίου 2010.
Dailymotion

Ο αθλητισμός θέλει αγάπη...!


sportygossip.com

Αφιερωμένο στις κυρίες.

Είναι τουλάχιστον τρομακτικό.Τι να πιάσω; Τα δόντια; Την μύτη; Τα αυτιά; Το στεγνό δέρμα το ρυτιδιασμένο; Το μάτι το αλλήθωρο ( που τρέχει στον κατήφορο) ;
Ο Κριστιάν Ρονάλντο, ο απόλυτος θεός, ο γόης, αυτός που κόβουν όλες φλέβα για πάρτι του, πριν επισκεφτεί πλαστικό και οδοντίατρο, ήταν τραγικά άσχημος. Καλά μιλάμε, οτι ο Ροναλντίνιο είναι μανάρι μπροστά του. Είχατε πάθει όλες την πλάκα σας μαζί του ε; Ε εγώ μόλις την έπαθα!

sportygossip.com

Σκηνοθέτησε το θάνατό του!


Με την κατηγορία της απάτης βρέθηκε χθες σε δικαστήριο του Έξετερ της Αγγλίας Έλληνας οδοντίατρος που σκηνοθέτησε το θάνατό του προκειμένου να εισπράξει αποζημίωση ύψους 2,5 εκ. ευρώ από τις ασφαλιστικές!
Ο 46χρονος Εμμανουήλ Παρίσης, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος άλλαξε το .όνομα του σε Νηλ ΜακΛάρεν, κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε το θάνατο του με αυτοκινητιστικό δυστύχημα για να εισπράξει αποζημίωση από τις ασφαλιστικές προτού μεταβεί με τη «νέα του ταυτότητα» σε μια πόλη της Σκωτίας, το Πίτερχεντ.

Συμμέτοχοι στην απάτη η γυναίκα του Στυλιανή Θεοδωροπούλου, 40 ετών, και η αδερφή της Νικολέττα Θεοδωροπούλου, 41 ετών, οι οποίες βεβαίωσαν ψευδώς 15 ασφαλιστικές εταιρείες για το θάνατο του Εμμανουήλ Παρίση με σκοπό να «εισπράξουν» συνολικά αποζημίωση ύψους 2,5 εκ. ευρώ.

Οι τρεις τους βρέθηκαν χθες μπροστά από το δικαστή όπου δήλωσαν «αθώοι» για τις κατηγορίες που τους απήγγειλαν.

Η δίκη αναμένεται να κρατήσει από 4 έως έξι εβδομάδες και ο δικαστής του Έξετερ, Φίλιπ Γουάσαλ, αναμένεται να αποφασίσει εάν η δίκη θα διεξαχθεί κανονικά στις 10 Ιανουαρίου 2011 ή θα πάρει αναβολή για τον Ιούνιου του ίδιου έτους.

Ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση, ενώ οι δυο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση μέχρι την επόμενη δίκη τον άλλο μήνα.
newscity1.net

Αλλαξε την γυναίκα σου με σκύλο .

1. Όσο πιο πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιο ενθουσιασμένη είναι η σκυλίτσα όταν σε βλέπει.
2. Δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί αν τη φωνάξεις με το όνομα άλλης.
3. Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα.
4. Οι γονείς της δεν έρχονται ποτέ επίσκεψη.
5. Τα σκυλιά συμφωνούν ότι για να τα κάνεις να καταλάβουν τι λές πρέπει να τους υψώσεις την φωνή.
6. Δεν χρειάζεται ποτέ να την περιμένεις να ετοιμαστεί, για να βγείτε έξω. Είναι έτοιμη 24 ώρες το 24ωρο.
7. Τα σκυλιά νομίζουν ότι έχει πλάκα όταν είσαι μεθυσμένος.
8. Στα σκυλιά αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα.
9. Δεν πρόκειται ποτέ να σε ξυπνήσει μες στη νύχτα για να σε ρωτήσει, “Αν πέθαινα, θα έπαιρνες άλλο σκύλο?”
10. Αν γεννήσει, απλά βάζεις μιά αγγελία στην εφημερίδα και τα δίνεις.
11. Θα σε αφήσει να της βάλεις κολάρο με καρφιά, χωρίς να σε χαρακτηρίσει διεστραμμένο.
12. Αν μυρίσει επάνω σου την μυρωδιά άλλης σκύλας, δεν τρελαίνεται. Απλώς της φαίνεται ενδιαφέρον.
13. Αν, τέλος, φύγει δεν παίρνει τα μισά σου υπάρχοντα μαζί της.

5 μύθοι για το φαγητό

Όταν τρώτε αργά το βράδυ, παχαίνετε


Μια από τις πιο συνηθισμένες συμβουλές για να χάσετε βάρος είναι να κόψετε το βραδινό φαγητό - με το λογικό επιχείρημα ότι δεν υπάρχει χρόνος να κάψετε τις θερμίδες που πήρατε.
Οι έρευνες παρ΄ όλ΄ αυτά λένε το αντίθετο. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι το θέμα δεν είναι τόσο στο πότε τρώμε μέσα στη μέρα, αλλά πόσο τρώμε συνολικά.

O Έλληνας Οδηγός

από την gazzela
O Έλληνας Οδηγός
Ο Έλληνας οδηγός είναι ένα φαινόμενο το οποίο προκαλεί την εξέταση του από κοινωνιολογικής, ψυχολογικής, ηθικής και πολιτιστικής άποψης.

Ο Έλληνας οδηγός ορίζεται αρχικά ως το άτομο που ενίοτε ξεκινάει να οδηγεί πρίν την ενηλικίωσή του, παίρνει το δίπλωμά του γύρω στην ενηλικίωσή του επί τo πλείστον με λάδωμα στην εξέταση, οδηγεί μιλώντας στο κινητό του, ή ακόμα χειρότερα γράφοντας sms και εννοείται πως στην έσχατη γεροντική του ηλικία εξακολουθεί να σπέρνει τον τρόμο στους συνανθρώπους του, αφού δε λέει να σταματήσει να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του.
Ο Έλληνας οδηγός : ( ακολουθούν μερικές απο τις πιο συνηθισμένες απαράδεκτες οδικές συμπεριφορές )

Νέο τραγούδι απο το Νίκο Μίχα...Ακούστε το...

Με ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι, στο οποίο υπογράφει ο ίδιος

την μουσική και τους στίχους, επιστρέφει αυτό τον χειμώνα ο Νίκος Μίχας.

Ακούστε το προσεκτικά..!





πηγή

Επιστολή Νικόλα Πατέρα στον εαυτό του

 Αγαπητέ Νικόλα γεια σου

Ρε Νικόλα είσαι άπαιχτος. Μα ποιος είσαι; Κάθε μέρα πρωτοσέλιδο. Εχεις βρει το κόλπο. Τσακωμός τα΄χα με τον Βαγγέλη. Και αμέσως τσιμπάνε οι μακάκες. βαρέθηκα να στέλνω ανακοινώσεις και επιστολές στο Βαγγέλη και στέλνω σε σένα άπαιχτε Νικόλα.

Πιστεύω σε αυτό που λένε ότι αν αναφέρεται το όνομά σου, πάντα είναι διαφήμιση, εκτός κι αν είναι στον τάφο του.. Μπρρ. αστείο είναι γέλασε Νικόλα.

Συνέχισε έτσι, μεγάλε Νικόλα

Νικόλας Πατέρας
Κότερο
11 Νοεμβρίου.΅΅


πηγή

Επιστολή Βαγγέλη Μαρινάκη στον εαυτό του

Αγαπητέ Βαγγέλη, γεια σου

Ρε Βαγγέλη, είσαι άπαιχτος.
Μα ποιος είσαι; Κάθε μέρα πρωτοσέλιδο. Εχεις βρει το κόλπο. Τσακωμός τάχα με τον Νικόλα. Και αμέσως τσιμπάνε οι μακάκες. Βαρέθηκα να στέλνω ανακοινώσεις και επιστολές στον Νικόλα και στέλνω σε σένα άπαιχτε Βαγγέλη.
Πιστεύω σε αυτό που λένε ότι αν αναφέρεται το όνομά σου, πάντα είναι διαφήμιση, εκτός κι αν είναι στον τάφο του.. Μπρρ. αστείο είναι γέλασε Βαγγέλη.
Συνέχισε έτσι, μεγάλε Βαγγέλη

Βαγγέλης Μαρινάκης
Ενταύθα
Πειραιάς
11 Νοεμβρίου."


πηγή

Πως οι Γερμανοί πλουτίζουν εις βάρος μας

8,5 ολόκληρες εκατοστιαίες μονάδες έφτασε η διαφορά μεταξύ των ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) Ελλάδας και Γερμανίας στην κατά τα άλλα Ενωμένη(;) Ευρώπη.
Φτωχότεροι κατά 4,5% είμαστε εμείς σε ετήσια βάση σύμφωνα με τα στοιχεία του τρίτου τριμήνου του 2010 ενώ την ίδια ώρα οι Γερμανοί έγιναν πλουσιότεροι κατά 3,9 %.

Οι κυριότεροι λόγοι της τρομακτικής αυτής διαφοράς...

Πώς να κάνετε πιο στιλάτο το iPhone

ΔΕΙΤΕ: Επιλεγμένα αξεσουάρ για το κινητό σας
Η παραγωγή gadgets για το γνωστό μοντέλο της Apple εξελίσσεται όχι μόνο από την ίδια την εταιρία αλλά και από διάφορες άλλες «φίρμες» που θέλουν να συνδυάσουν τα προϊόντα τους με το δημοφιλές κινητό τηλέφωνο.

Θήκες και ευπαρουσίαστα μηχανήματα για να συνδέσει κανείς το iPhone κυκλοφορούν στην αγορά και η αγορά τους θα αλλάξουν κατά πολύ την εικόνα του τηλεφώνου σας.

Αν νομίζατε ότι η Mont Blanc παράγει μόνο ρολόγια, στυλό και κοσμήματα κάνετε λάθος. Η ιταλική εταιρεία έχει ξεκινήσει την παραγωγή δερμάτινων θηκών για το iPhone....

Σούπερ 15χρονος στη Μάντσεστερ!(video)

Ο 15χρόνος Νορβηγός Ματς Μέλλερ Ντέλι υπέγραψε στην Γιουνάιτεντ μετά από πέντε προπονήσεις και θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους της γενιάς του, ενώ ο προπονητής του τον χαρακτηρίζει κράμα Μέσι – Τσάβι.

Το ότι η Γιουνάιτεντ έχει δίχτυα σε όλο τον πλανήτη είναι γνωστό αλλά τόσο καλά λόγια για νεαρό παίκτη που ανακάλυψε δεν είχαμε ακούσει ποτέ.

Μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένοι μαζί του στην Μάντσεστερ που έκαναν κάτι που δεν το συνηθίζουν. Του προσέφεραν επαγγελματικό συμβόλαιο το οποίο θα ισχύσει όταν γίνει 17 χρονών.

Μάλιστα για όσο καιρό θα μένει στην Νορβηγία και στην Στάμπαεκ στην οποία αγωνίζεται η Μάντσεστερ προσφέρει 10.000 ευρώ το έτος για τα έξοδα του.

Ο προπονητής του λέει ότι μπορεί να παίζει δεξιά, αριστερά και πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί να είναι λίγο Μέσσι και λίγο Τσάβι, ανάλογα με το που παίζει.

Η Γιουνάιτεντ τον παρακολουθεί από τα 13 του και μετά από 5 προπονήσεις του έκανε πρόταση, αλλά τον νεαρό θέλουν και ο Άγιαξ και η Μπάγερν.

Μένει να δούμε ποια επιλογή θα κάνει ο νεαρός.

Στο βίντεο είναι ο παίκτης με το νούμερο 12....

Mamy Rock: Σούπερ dj ετών... 69!

Με μαύρα δερμάτινα μπουφάν, μαύρα γυαλιά και στρας, η 69 χρονη γιαγιά Ρουθ Φλάουερς έχει κάθε λόγο να μην περνά απαρατήρητη.



Όταν μάλιστα ενημερώνεται κανείς και για το χόμπι της, τότε σίγουρα, η Mamy Rock, εντυπωσιάζει. Είναι ίσως η γηραιότερη και πιο ροκ dj του κόσμου......

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα - 300 φανάρια εκτός λειτουργίας


Κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικά σημεία της Αθήνας έχει προκαλέσει από τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/11) το πρόβλημα με 300 φωτεινούς σηματοδότες, που τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Προσοχή και χαμηλές ταχύτητες συνιστά η τροχαία στους οδηγούς.Το σοβαρότερο πρόβλημα εντοπίζεται σε 23 κεντρικές διασταυρώσεις δρόμων, όπως στη Μεσογείων, την Παπαδιαμαντοπούλου, τη Βασ. Σοφίας, την Βασ. Όλγας, την Βασ. Κωνσταντίνου, την Καβάλας, την γέφυρα Μοσχάτου στην Πειραιώς, στην Κηφσίας στο ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως...

Βραζιλία: H ξηρασία αποκάλυψε αρχαία μυστικά


Σκαλίσματα 7.000 ετών έφερε στο φως η ξηρασία που πλήττει το Ρίο Νέγκρο, το μεγαλύτερο ποταμό του κόσμου, η στάθμη των νερών του οποίου έφτασε στα χαμηλότερα επίπεδα εδώ και τουλάχιστον 100 χρόνιαΤην ανακάλυψη μάλιστα έκανε ένας ψαράς τον περασμένο μήνα.

Πρόκειται για άλλη μία, αδιάψευστη ένδειξη ότι ακόμη και πριν από χιλιάδες χρόνια, στον Αμαζόνιο υπήρχαν πολλοί, μεγάλοι οικισμοί”, σημειώνουν αρχαιολόγοι, που μελέτησαν τις εικόνες φιδιών και προσώπων, που χρονολογούνται από τη Λίθινη Εποχή...

Ψάχνοντας το φάρμακο για την αϋπνία


Οι αγελάδες που αρμέγονται τη νύχτα μπορούν να βοηθήσουν!!!

Γερμανική γαλακτοβιομηχανία δίνει τη λύση σε όσους πάσχουν από διαταραχές ύπνου βγάζοντας στην αγορά ένα νέου τύπου γάλα - φάρμακο από αγελάδες που αρμέγονται τη νύχτα.Το βιολογικό ρολόι όλων των θηλαστικών ρυθμίζεται από μία ορμόνη που λέγεται μελατονίνη και σύμφωνα με τους επιστήμονες οι αγελάδες την παράγουν τη νύχτα...

Το «έκαψαν» με τζατζίκι και γουρουνόπουλο


Στο γάμο Μητρόπουλου- Χρονοπούλου

Κάποιοι κάνουν γαμήλιο τραπέζι με γκουρμέ πιάτα και γαλλική σαμπάνια, ενώ άλλοι επιλέγουν γουρουνόπουλα και σαγανάκια! Ο λόγος για το… εναλλακτικό γαμήλιο γεύμα που παρέθεσαν μετά το μυστικό τους γάμο οι Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος...

Επικό παρκάρισμα


ΒΙΝΤΕΟ: Πώς κατάφερε να το χωρέσει, το θηρίο!...

Ψάρια... και άγχος


Τι συνδέει τα ψάρια με την καταπολέμηση του στρες;

Αν είστε αγχώδεις, τότε καλό είναι να επιλέγετε τροφές που θα σας βοηθήσουν στην ψυχική σας υγεία. Γνωρίζετε ότι όσοι καταναλώνουν συχνά λιπαρά ψάρια -αλλά και θαλασσινά- μειώνουν τις πιθανότητες να αναπτύξουν έντονο άγχος και κατάθλιψη; Επίσης, μπορούν να βοηθηθούν και οι ευερέθιστοι! Για αυτό βάλτε στη διατροφή σας, σαρδέλες, σολομό, κολιό κ.α. που είναι εξαιρετικές πηγές Ω-3 λιπαρών οξέων και ιδιαίτερα DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ). Έχει αποδειχθεί ότι υψηλά επίπεδα DHA στον οργανισμό συνδέονται με υψηλά επίπεδα ντοπαμίνης και σεροτονίνης, που βοηθάνε, ως νευροδιαβιβαστές, στον περιορισμό του άγχους και την βελτίωση της διάθεσης...

Προεκλογικό πάρτι στα Τρίκαλα


Αν συνέβη αυτό, απολύονται όλοι οι συντάκτες του fatsimare που κάνουν το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

Οδεύει προς κλείσιμο το νοσοκομείο ′Λοιμωδών′;

Αιχμές κατά της διοίκησης, ότι μεθοδεύει το κλείσιμο του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, αφήνουν οι γιατροί.
Με απόφασή της, η γενική τους συνέλευση προβαίνει σε σοβαρή καταγγελία κατά της διοίκησης του νοσοκομείου και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), στις οποίες καταλογίζει σειρά γεγονότων που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και δημιουργούν βάσιμες υπόνοιες ότι από κοινού μεθοδεύουν κατά δόλιο τρόπο την αναστολή της λειτουργίας του νοσοκομείου.....

Πέσανε πολλά τέτοια ψηφοδέλτια την πρώτη Κυριακή.


Την δεύτερη αναμένεται να πέσουν περισσότερα...

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan