Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Βρέθηκε ο παίχτης που θέλει ο Νιόμπλιας για την άμυνα..

Αν σας τσιμπήσει κουνούπι.



"Sex, Drugs and Bon Jovi"..προκλητική φωτογραφία κυκλοφορεί μαζί με άλλες σε βιβλίο

Σίγουρα δεν τον έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους φωτογραφίες τον Βon Jovi...


Μπάνιο σε τοξικό κοκτέιλ οι βουτιές σε πισίνα



Οι βουτιές στην πισίνα μπορεί να ισοδυναμούν με... τσαλαβούτημα στον καρκίνο! Νέα έρευνα δείχνει ότι τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται για το νερό της πισίνας αντιδρούν με τα αντηλιακά, τον ιδρώτα και το δέρμα δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα τοξικό κοκτέιλ χημικών...

Προσφυγή στο Ευρωδικαστήριο για το ασφαλιστικό


Από πέντε βουλευτές του ΛΑΟΣ

Νέο μαγιό

Παρουσιάζουμε  ένα καταπληκτικό μαγιό που αναμένεται να κάνει θραύση αυτό το καλοκαίρι. Αγκαλιάζει απαλά κι αισθαντικά την γυναίκα και διώχνει το αίσθημα της μοναξιάς ...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Να σας πουμε ενα ωραιο νεο? κλειστα και τα βενζιναδικα απο τεταρτη!!!



Μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία βενζινοπωλών πως προβαίνουν σε 48ωρη απεργία από μεθαύριο Τετάρτη 28/07.

ήνεγκεν ή ώρα τής πλατείας Συντάγματος!!!

τά blogs,
οί οσφυοκάπτες,γυμνοσιάλαγκες τής εξουσίας,τά τρέμουν κι διά έναν άλλον,κατά τήν ταπεινήν μου γνώμην,σοβαρόν λόγον.
Διότι δίδεται πλέον ελεύθερο βήμα σέ κάθε απλόν πολίτη-blogger,νά εκφράζεται χωρίς νά τιθασεύεται πλέον ή συνείδησή του κι ό καταγγελτικός λόγος του.
Απελευθερώνεται πλέον.
Κι αυτήν τήν απελευθέρωση/ελευθερία έκφρασης καταγγελτικού λόγου,είναι πού οί γυμνοσιάλγκες εκφραστές τής απόλυτης πολιτικο-κοινωνικής φαυλότητας,φοβούνται.
Νά μήν ξυπνήση/ξεσηκωθή από τούς καναπάδες,ό μέχρι πρότινος σέ μακάριο λήθαργο καί καταδυναστευόμενος απλός πολίτης!!!
Όμως δυστυχώς δι΄ αυτούς αλλά ευτυχώς διά τόν λαόν,ήνεγκεν ή ώρα τής πλατείας Συντάγματος!!!

Ceasar!

Μουδιασμένη η Γερμανία αναζητά ευθύνες για την τραγωδία στο Love Parade

Ευθύνες αναζητούν οι Γερμανοί για την τραγωδία στο Love Parade στην πόλη Ντούισμπουργκ της δυτικής Γερμανίας, όπου έχασαν τη ζωή τους 19 άτομα και τραυματίστηκαν δεκάδες άλλα. Τους διοργανωτές «δείχνουν» αυτόπτες μάρτυρες.

Την ώρα που διεξάγεται έρευνα για το συμβάν, επιζώντες καταγγέλλουν ότι είχαν προειδοποιήσει τις Αρχές για το συνωστισμό και άσκησαν έντονη κριτική στην απόφαση να υπάρξει μόνο μία είσοδος στη σήραγγα που οδηγεί στις εγκαταστάσεις ενός πρώην εμπορευματικού σταθμού όπου διεξαγόταν το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής....

Ιδιωτικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, εκμεταλλευόμενες την ανασφάλεια μετά τη δολοφονία Γκιόλια, στέλνουν επιστολές σε επιχειρηματίες και πωλούν προστασία αντί ποσών που φτάνουν ακόμη και τα 200.000 ευρώ


Σε ομαδικές αποστολές προειδοποιητικών επιστολών προς εταιρείες και επιχειρηματίες, προχώρησαν οι ιδιωτικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, λίγες μόνο ώρες μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, ενημερώνοντας τους παραλήπτες τους ότι είναι εν δυνάμει στόχοι μελλοντικών τρομοκρατικών οργανώσεων και προτείνοντάς τους ταυτόχρονα να αναλάβουν τη φύλαξή τους αντί αδρής αμοιβής.
Στον ταχυδρομικό καταιγισμό των τελευταίων ημερών, εκμεταλλευόμενες το γενικότερο κλίμα ανασφάλειας που πυροδότησαν οι σφαίρες των τρομοκρατών, πρωταγωνιστούν και εταιρείες αμφιβόλου τεχνογνωσίας, μηδαμινής πείρας και εντελώς διαφορετικού αντικειμένου με τον τομέα της φύλαξης προσώπων.
Το γεγονός αυτό όμως δεν τις εμποδίζει να διαφημίζουν τις «πολύτιμες» υπηρεσίες τους οι οποίες...

Οι μουσουλμάνοι της Θράκης απαιτούν τώρα και δικό τους πανεπιστήμιο! Τους άνοιξαν την όρεξη οι χειρισμοί της Θάλειας Δραγώνα - Αμηχανία και προβληματισμός στην κυβέρνηση.

Η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ζητά το δικό της πανεπιστήμιο, «απαιτώντας» την αντικατάσταση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης από ένα πανεπιστήμιο μόνο για μουσουλμάνους.
Η ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα της Θράκης αντιδρά έντονα και η ελληνική Πολιτεία φαίνεται να παρακολουθεί αμήχανη τις εξελίξεις. Κεντρικό πρόσωπο στη διαμάχη, η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας κυρία Θάλεια Δραγώνα. Οι αποκαλύψεις του «ΘΕΜΑτος» για την κυρία Δραγώνα και τη στάση που τήρησε κατά τη διάρκεια ημερίδας στη Θράκη φαίνεται πως...

Σύννεφα στις σχέσεις με Νιόμπλια...

Έξαλλος είναι ο Νίκος Νιόπλιας και δεν χρησιμοποιούμε τυχαία την λέξη «έξαλλος», με το θέμα της απόκτησης ενός στόπερ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε ζητήσει να αποκτηθεί ένας εκ των Κρις, Μπορτόν, Γκαλάς. Ο Κρις έμεινε στην Λιόν, ο Μπορτόν πήγε σε…

Κατερίνα Παπουτσάκη Topless στην Πάφο

Σε μια απο τις πιο ήσυχες παραλίες της Πάφου και συγκεκριμένα της περιοχής Γεροσκήπου αποφάσισε να εμφανιστεί topless η γοητευτική ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατες διακοπές της στο νησί της Αφροδίτης. Μαζί με μια φίλη της επέλεξαν την συγκεκριμένη παραλία που βρισκόταν κοντά στο ξενοδοχείο που διέμεναν για να κάνουν το μπάνιο τους μιας και σχεδόν δεν υπήρχαν καθόλου Κύπριοι αλλά μόνο ξένοι τουρίστες. Η Κατερίνα αφού τσέκαρε την περιοχή έβγαλε το από πάνω από το μπικίνι της με τους λιγοστούς Κύπριους που βρίσκονταν εκεί, διακριτικά να καρφώνουν τα μάτια τους επάνω της και να γίνεται αμέσως το πρώτο θέμα συζήτησης. Ο φωτογραφικός φακός όπως καταλάβατε πήρε φωτιά.


Tamta feat Isaias Matiampa - Egoista (MAD VMA 2010)

Ο πρώτος νεκρός από τον καύσωνα στην Ελλάδα

Ένας 90χρονος είναι το πρώτο θύμα του καύσωνα που έχει "ψήσει" από την Παρασκευή τη χώρα μας.

Όλα όσα δεν ξέρετε για την Ελένη Φουρέιρα


Για να μην σας καεί ο υπολογιστής..

Μέσα καλοκαιριού, το θερμόμετρο βαράει στο κόκκινο και ο υπολογιστής σας λιώνει πραγματικά.

Δεν αρκούν 2-3 ανεμιστηράκια που συνήθως είναι της πλάκας και αγορασμένα ενσωματωμένα στο κουτί σας και ακούτε το Pc σας να μουγκρίζει λές και λειτουργούν ταυτόχρονα όλα τα προγράμματα που έχετε στο σκληρό σας.

Ενα σύνηθες πρόβλημα της εποχής είναι το κάψιμο της κάρτας γραφικών όπου επιφέρει την κλασική σπαστική μαύρη οθόνη ή τα κολλήματα αυτής πρίν καεί αλλά και το απόλυτο μηδέν αφου καεί η κάρτα.

Ετσι λοιπόν πρέπει να προλαμβάνουμε γεγονότα που έχουν σαν συνέπεια την απώλεια χρημάτων απο την τζέπη μας αλλά και το χάσιμο χρόνου περιμένοντας να διορθωθεί το..
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan