Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Διέρρευσε ακυκλοφόρητο τραγούδι της Madonna.!





















Διέρρευσε στο Ίντερνετ το νέο τραγούδι της Madonna και πάνω από 60.000 θαυμαστές της έσπευσαν να το ακούσουν τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του. Το τραγούδι «Broken» αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με την νέα δισκογραφική δουλειά της βασίλισσας της ποπ. Όπως αναφέρθηκε, το συγκεκριμένο κομμάτι γράφτηκε το 2009 κι όπως φαίνεται ακόμα μία επιτυχία θα προστεθεί στο βιογραφικό της.
Ακούστε το εδώ…

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ανακηρύχθηκε ο Johnny Depp...

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στη κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιoύς, αφού πήρε για τη ταινία "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" 50 εκ. δολάρια. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ben Stiller με 38 εκ. δολάρια και στη τρίτη ο Tom Hanks με 30 εκ. δολάρια. Μπράβο στον πλούσιο Johnny!

«Αιωρούνταν» επί 200 λεπτά


Έναν πρωτότυπο τρόπο επινόησαν δύο δίδυμα αδέλφια από το Σαντιάγο της Χιλής, για να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη 200ή επέτειο της πρωτεύουσας της χώρας.

Αιωρήθηκαν επί 200 συνεχή λεπτά της ώρας σε έναν μεταλλικό στύλο μιας από τις πιο κεντρικές πλατείες του Σαντιάγο και άφησαν άφωνους τους περαστικούς…

“Μίλησαν” γήπεδο και Τζιμπούρ – Άνετη νίκη της ΑΕΚ με 2-0


Η επιστροφή της ΑΕΚ στη Ριζούπολη συνοδεύτηκε από νίκη αλλά και καλή εμφάνιση. Τζιμπούρ και Καφές σημείωσαν τα τέρματα της Ένωσης στο 2-0 επί του Πανσερραϊκού. Αποβλήθηκε ο Μπάγεβιτς...

Θύμα κλοπής έπεσε… ληστής!


Απίστευτο περιστατικό, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας διαδραματίσθηκε στη Θεσσαλονίκη. 22χρονος διέρρηξε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης, από και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Όπως προέκυψε από την έρευνα το ποσό αυτό αποτελούσε το προϊόν ληστείας (!) που είχε διαπράξει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, 21 ετών, τις προηγούμενες ημέρες, στην περιοχή του Πανοράματος σε βάρος 42χρονης.

Μακελειό για... ένα αυγό.!!

Ένας 47χρονος Αμερικανός σκότωσε τη γυναίκα του, την θετή του κόρη και άλλα τρία άτομα, επειδή δεν του άρεσε το πρωινό που του έφτιαξε η σύζυγός του.
Πρόκειται για τον 47χρονο Στάνλει Νίς, ο οποίος πριν αυτοκτονήσει, σε κατάσταση αμόκ, σκότωσε την γυναίκα του, την θετή του κόρη και αλλά τρία άτομα που έτυχε να είναι μπροστά του την ώρα του μακελειού στο Μπρέθιλ Κάουντρι του Κεντάκι.....

Ειρήνη Κεβεζέ - Ξανθιά "Δυναμίτης" Στο Playboy.


"Το σεξ με βοηθά να λειτουργώ καλύτερα"

Είναι μια απ' τις δηλώσεις της καυτής σεξοβόμβας που εμφανίζεται στο τελευταίο τεύχος του γνωστού
περιοδικού...

Γυναίκα Vs Μπύρα !!

 









Μια αναμέτρηση με βάση τα προτερήματα και τα ελαττώματα αυτών των δύο τόσο αγαπημένων στους άνδρες πραγμάτων.!

Αρχίζει η σύγκριση ...

Φθηνό το πετρέλαιο θέρμανσης - Τελικά θα αυξήσουν τον ΦΠΑ

Τέλος στα σενάρια αύξησης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης βάζει ο υφυπουργός οικονομικών Φ. Σαχινίδης αναφέροντας παράλληλα οτι εξετάζεται η αύξηση του ΦΠΑ σε βασικά είδη.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις για την εξίσωση του φόρου ανάμεσα στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης η κυβέρνηση φαίνεται πως κάνει πίσω και επαναφέρει το σενάριο για την αύξηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ, μόνο που αυτή τη φορά διευκρινίζεται οτι η αύξηση θα είναι μόνο 2 μονάδες.

Οπως είπε το πρωί στο MEGA o υφυπουργός οικονομικών Φ. Σαχινίδης, το οικονομικό επιτελείο εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει τον συντελεστή ΦΠΑ απο το 11 στο 13%.

Αυτό όμως σημαίνει οτι θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα στον οικογενειακό προυπολογισμό αλλά και στην αγορά καθώς θα αυξηθούν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τα τρόφιμα.

Προς τον νέο Υπουργό Προστασίας του πολίτη

Οταν πρωί πρωί πηγαίνεις στο μαγαζί σου και συναντάς την εικόνα της φωτογραφίας, ακόμα και τους άνδρες του λιμενικού να βγάλετε στην ξηρά κ.Παπουτσή, δεν θα σταματήσετε την φόρα που έχει πάρει το έγκλημα. Απευθύνουμε αισθήματα συμπαράστασης στον συμπολίτη μας έμπορο , αλλά ως εκεί. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο μια που κινδυνεύουμε όλοι μας πια.

πηγή

Κρυμμένο μυστικό το μαύρο χρήμα των Δημοτικών

Των Ελενας Kαρανατση – Γιαννη Eλαφρου

Ενα καλά κρυμμένο μυστικό της πόλης είναι οι εκλογικές δαπάνες των υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, ειδικά στους μεγάλους δήμους του Λεκανοπεδίου. Γκρίζα ζώνη της πολιτικής αντιπαράθεσης, με το μαύρο χρήμα να κυριαρχεί. Παρά το γεγονός ότι η κρίση θα χτυπήσει και την εκλογική αγορά, τα ποσά που απαιτούνται στον αγώνα για μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο ενός πολυπληθούς δήμου, ήταν και παραμένουν μεγάλα. Με τους ίδιους τους υποψηφίους να χαρακτηρίζουν «κωμωδία, που οδηγεί σε μεγαλύτερη υποκρισία... και παρανομία» τα ανώτατα όρια εκλογικών δαπανών, που προβλέπει ο «Καλλικράτης». Θέλετε... απόδειξη;...

Ρε φέρτε τα παπούτσια πίσω!

Welcome PlaciDios


PlaciDios

Welcome

Παπανδρέου:Μέχρι το τέλος του 2011 οι πολίτες θα αντικαταστήσουν την αστυνομική τους ταυτότητα με μία κάρτα!!!

Όπως εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στη ΔΕΘ θα ξεκινήσει ο ίδιος στο μέλλον μια πρωτοβουλία με τους κοινωνικούς εταίρους έτσι ώστε να καταρτιστεί ένας Χάρτης Κοινωνικών Δικαιωμάτων και την Κάρτα του Πολίτη...
Όπως τόνισε ο κ. Παπανδρέου «Ο Χάρτης αυτός θα εγγυάται την ισότητα δικαιωμάτων για όλους και τα ελάχιστα κοινωνικά δικαιώματα που θα επιτρέπουν και μια αξιοπρεπή ζωή αλλά και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη.
Αυτά τα δικαιώματα θα αποτυπώνονται στην Κάρτα Πολίτη....

μα'ι'μούδες παντού...

τελικά φαίνεται ότι υπάρχουν μαϊμούδες παντού...

από την Κωνσταντινούπολη μέχρι τη Θεσσαλονίκη...

που αποφασίζουν και χαρίζουν τις νίκες εκεί που έχουν διαταχθεί ή πληρωθεί...

Ο Ροκφέλερ αποκάλυψε την απάτη της 9/11 στον Ααρών Ρούσο.

Ότι ακολουθεί είναι αυτό που λέμε "Θεωρίες συνωμοσίας"



Το τι πιστεύει ο καθένας από εμάς, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση!

Το άκρος αντίθετο του Δαλούκα...

Και όμως δεν είναι replay…

Το ερώτημά είναι... Αυτός που εμφανίζεται στο 1:01 δεν μοιάζει με τον Κασναφέρη;

Οι μεγαλύτερες τρύπες του κόσμου!

1. Kimberley Big Hole, South Africa

Η μεγάλη τρύπα Kimberly, που βρέθηκε στη Νότια Αφρική, ήταν ένα ορυχείο διαμαντιών βάθους άνω των 1.097 μέτρων. Το ορυχείο έκλεισε το 1914 αλλά ανοίχτηκε πάλι αργότερα ως τουριστικό αξιοθέατο. Η περιοχή είναι τώρα ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο, με  ένα μικρό ξενοδοχείο, καταστήματα και εστιατόρια.
Οι μεγαλύτερες τρύπες του κόσμου!


Μωρό με ροζ αίμα

Μωρό με ροζ αίμα Ένα πρόωρο κοριτσάκι στο παιδιατρικό νοσοκομείο Hubei στην Κίνα εξέπληξε το ιατρικό προσωπικό, όταν διαπίστωσαν ότι το αίμα της κατέληξε να είναι χρώματος ροζ, αντί για κόκκινο.
Μια έκθεση στην China Daily ανέφερε ότι το 40 ημερών βρέφος φαινόταν να είναι σε υγιή κατάσταση στο τοπικό νοσοκομείο όταν ήταν μιας εβδομάδας. Ωστόσο, όταν το κοριτσλακι άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα ασθένειας περίπου δύο εβδομάδες αργότερα και μεταφέρθηκε στο Hubei, το αίμα της βρέθηκε να είναι χρώματοε ροζ.
Το κορίτσι εντοπίστηκε με υπερλιπιδαιμία, μια πνευμονική λοίμωξη, αναιμία και αμφιβληστροειδοπάθεια.
Πηγή

Από το αρχείο του Σωκράτη Γκιόλια ένα αδημοσίευτο σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ, που θα αρχίσει την επανάσταση των πολιτών εναντίον των κλεφτών!!!


Προετοιμάστε τους αναγνώστες σας για την μεγαλύτερη αποκάλυψη της δεκαετίας....

Χορεύουμε...;;;

Το dοuble του Σισέ

Από την Παρασκευή το πρωί που έγινε γνωστό ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε τατουάζ για τον Παναθηναϊκό, όλοι οι φίλοι του «τριφυλλιού» περίμεναν πως και πως για να το δουν…

Η ώρα των αποκαλυπτηρίων έφτασε, καθώς ο φωτογραφικός φακός το απαθανάτισε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, επιβεβαιώνοντας το leoforos.gr σχετικά με το σχέδιο.

42 εκατ. ευρώ κόστισε ο ανασχηματισμός!


42 εκατ. ευρώ κόστισε ο πρόσφατος ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης, ενώ το συνολικό κόστος των αλλαγών στις ονομασίες πολλών υπουργείων στις δύο κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ υπολογίζεται σε 123.000.000!

Όταν οκ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την σύσταση των νέων υπουργείων με τα… πρωτότυπα ονόματα δεν φρόντισε να μας ενημερώσει για τις τιμούλες του «βαπτίσματος»!
Η κάθε αλλαγή ονόματος σε υπουργείο, όμως, κοστίζει περίπου 6 εκατ. ευρώ στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Αποκαλύψεις»....

Τάδε έφη ΓΑΠ...


«Σώσαμε τη χώρα από τη χρεοκοπία»



Αυτόν θα τον ξυπνήσει κάποιος....

Και συ να λείπεις



Σκέψου η ζωή να τραβάει το δρόμο της,
και συ να λείπεις,

να 'ρχονται οι Άνοιξες με πολλά διάπλατα παράθυρα,
και συ να λείπεις,

να 'ρχονται τα κορίτσια στα παγκάκια του κήπου με χρωματιστά φορέματα,
και συ να λείπεις,

οι νέοι να κολυμπάνε το μεσημέρι,
και συ να λείπεις,

Ενα ανθισμένο δέντρο να σκύβει στο νερό,
πολλές σημαίες ν' ανεμίζουν στα μπαλκόνια,
και συ να λείπεις,

Κι ύστερα ένα κλειδί να στρίβει
η κάμαρα να 'ναι σκοτεινή,
δυο στόματα να φιλιούνται στον ίσκιο,
και συ να λείπεις,

Σκέψου δυο χέρια να σφίγγονται,
και σένανε να σου λείπουν τα χέρια,
δυο κορμιά να παίρνονται,
και συ να κοιμάσαι κάτου απ' το χώμα,
και τα κουμπιά του σακακιού σου ν' αντέχουν πιότερο από σένα
κάτου απ' το χώμα,
κι η σφαίρα η σφηνωμένη στην καρδιά σου να μη λιώνει

Οταν η καρδιά σου,
που τόσο αγάπησε τον κόσμο,
θα 'χει λιώσει.

Να λείπεις- δεν είναι τίποτα να λείπεις.
Αν έχεις λείψει για ό,τι πρέπει,
θα 'σαι για πάντα μέσα σ' όλα εκείνα που γι' αυτά έχεις λείψει,
θα 'σαι για πάντα μέσα σ' όλο τον κόσμο...


Γιάννης Ρίτσος

Νομίζω ότι αισθάνθηκα επαφή...

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan