Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ο καινούριος Ρέμος και η καυτή Στικούδη στον Κωστόπουλο.

Katerina Kainourgiou Lives 2 Sing??

Zeta Douka lives 2 sing???

Κάβλακ, Μαλακίας, Μουνίτις και γκολ!


Ο Βέλι Κάβλακ αγωνίστηκε χθες κόντρα στην εθνική μας ομάδα προκαλώντας πολλά γέλια με το επώνυμο του. Το gazzetta.gr έφτιαξε μια ενδεκάδα που θα μπορούσε να κάνει πολλά στο γήπεδο.

Ξεκινάμε με τερματοφύλακα τον Πίτερ Ρουφάι. Ο Νιγηριανός μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση για να δεχτεί πολλά γκολ. Σίγουρα στην άμυνα, «κέρβερος» θα είναι ο Κόλο Τουρέ καθώς έχει τα...

Η Μελωδία των ξωτικών!


Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν δύο ξωτικά πολύ μακρυά το ένα από το άλλο.
Το ένα σε ένα ψηλό βουνό και το άλλο σε μια απέραντη θάλασσα.
Το ένα έγραφε στίχους και το άλλο έγραφε μουσική.
Ένιωθαν πολύ μόνα τους γιατί ο κόσμος των ξωτικών τα είχε εξορίσει.Ήταν πολύ «ιδιαίτερα», όχι καλύτερα ή χειρότερα από τα άλλα.

Μένουμε Ελλάδα και το χειμώνα!



Όνειρο για πολλούς είναι να περάσουν «λευκά Χριστούγεννα».
Δημοφιλείς χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα γι΄αυτό το όνειρο καθώς και για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ είναι ο Άγιος Αθανάσιος στο Καϊμακτσαλάν Πέλλας, ο Νυμφαίος και οι Πρέσπες στη Φλώρινα, το Σέλι και τα Τρία - Πέντε Πηγάδια Ημαθίας, το Ελατοχώρι Πιερίας, καθώς επίσης σε ορεινά χωριά των Γρεβενών, της Κοζάνης και της Καστοριάς.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες μικρών ξενοδοχειακών μονάδων και ξενώνων η ζήτηση για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κατα καιρούς ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά, γεγονός που ανεβάζει και τις τιμές.


Τα Χριστούγεννα στο Νυμφαίο, τις Πρέσπες αλλά και την πόλη της Φλώρινας μπορείτε να ζήσετε το έθιμο που έχουν με τις φωτιές του χιονιού.

Κατάλληλο για ελληνική πτώχευση το δεύτερο τρίμηνο του 2011, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Financial Times

Στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2011 προσδιορίζουν χρονικά την «επικείμενη», όπως χαρακτηρίζεται, ελεγχόμενη πτώχευση της Ελλάδας οι Financial Times.

Ο οικονομικός συντάκτης της εφημερίδας εκτιμά ότι η ερχόμενη εβδομάδα θα επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της αφερεγγυότητας των εθνικών οικονομιών, μετά την αντιμετώπιση του τραπεζικού προβλήματος της Ιρλανδίας. Δηλαδή στη δεδομένη στιγμή, συμπληρώνει ο συντάκτης, η προσοχή θα ξαναστραφεί στην Ελλάδα καθώς αναμένεται η ολοκλήρωση των ελέγχων από το κλιμάκιο της τρόικας.

«Ήδη είναι κατανοητό ότι οι στόχοι των δαπανών και των εσόδων του ελληνικού κράτους....

Φερέιρα: «Ευχαριστημένος που υπέγραψα»!

«Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Νικόλα Πατέρα.

«Ελπίζω να δούμε ένα καλό παιχνίδι απόψε», αρκέστηκε να πει για το ματς του «τριφυλλιού» με τον Ηρακλή, το Σάββατο, το οποίο θα παρακολουθήσει μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας. Ανακοινώθηκε και επίσημα από την «πράσινη» ΠΑΕ η συμφωνία για 1,5 έτος.

Νωρίτερα, οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση που διήρκησε περίπου μία ώρα, ενώ είχε προηγηθεί συζήτηση με τους Φρέτας-Αντωνίου.

Ο Φερέιρα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο, η οποία τίθεται σε ισχύ από την Κυριακή, κάτι που σημαίνει πως θα κοουτσάρει την ομάδα στο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα την προσεχή Τετάρτη.

πηγή

Ηπειρώτικο μοιρολόι-Πετρολούκας Χαλκιάς

Όταν οι παίκτες της Arsenal παίζουν... ποδόσφαιρο

Ιδιαίτερα αφοσιωμένοι είναι οι παίκτες της Arsenal όταν παίζουν... playstation. Οι “κανονιέρηδες” βρισκόντουσαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου πριν από επίσημο παιχνίδι της ομάδας τους και περνούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους με τι άλλο; Με ποδόσφαιρο, απλά αυτή τη φορά στο playstation. Πάντως φαίνεται να το απολαμβάνουν και να το έχουν πάρει αρκετά σοβαρά.

 πηγή

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ - ΔΕΛΒΙΝΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ

Οι 6 καλύτερες πηγές για δωρεάν Freeware Download

Η καλή είδηση είναι, πως, υπάρχουν εκεί έξω εκατοντάδες software developers που δίνουν καθημερινά προγράμματα δωρεάν, τα οποία όμως κάνουν ακριβώς και ότι κάνουν τα αντίστοιχα επι πληρωμή προγράμματα. Ξεχώρισα τις 5 καλύτερες πηγές (και μια [η 6η] για κινητά τηλέφωνα) για download freeware προγραμμάτων, δείτε τις.....

Football Manager 2011 : Free Transfers,Player Roles,Patch 11.1,Real Time Editor,Πράσινο skin

Σήμερα σας ετοιμάσαμε ως Crazy Greek blogger μια συλλογή από καλούδια του αγαπημένου σε όλους μας Football Manager 2011. Εδώ λοιπόν θα βρείτε : μια λίστα με ελεύθερους ποδοσφαιριστές, το νέο patch 11.1, τι σημαίνουν κάποιες ορολογίες και που χρησιμεύουν όπως Defensive Winger και Trequartista,ένα πράσινο skin μιας και το αρχικό είναι πολύ κουραστικό και τέλος έναν editor ο οποίος σας επιτρέπει να διαμορφώνεται τα οικονομικά της ομάδας σας καθώς και τα στατιστικά κάθε ποδοσφαιριστή σας όπως εσείς το θέλετε.....

Οι εκδοχές-διαβαθμίσεις της κλοπής κατά τον αείμνηστο ηθοποιό Νίκο Σταυρίδη

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τις εκδοχές της κλοπής και τις συνέπειές της κατά τον Νίκο Σταυρίδη τη δεκαετία του '50. Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα την κλοπή που γίνεται εις βάρος των πολιτών από κάποιους αετονύχιδες σε κρίσιμα πόστα! Διαχρονικός ο μεγάλος μας ηθοποιός, αφού τα ίδια από τα ειπωθέντα και ίσως και χειρότερα συμβαίνουν στην ελληνική πολιτική σκηνή χρόνια τώρα...

Γυρίζει την πλάτη στην τρόϊκα

Σολομώντεια λύση δίνει η κυβέρνηση της Ιρλανδίας, προκειμένου να ξεπεράσει τις αντιδράσεις για την υπαγωγή της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης της Ε.Ε. που θα υπαγόρευε ένα Μνημόνιο για μέτρα, τα οποία αποτελούν κόκκινο πανί στην αντιπολίτευση.
Γυρίζοντας την πλάτη στην τρόϊκα που βρίσκεται στο Δουβλίνο για διαπραγματεύσεις, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στο υπουργικό συμβούλιο που θα γίνει εκτάκτως την Κυριακή θα οριστικοποιηθεί το τετραετές πρόγραμμα δημοσιονομικής σταθερότητας της Ιρλανδίας και θα ανακοινωθεί το αργότερο ως την Τετάρτη.
Tότε και μόνον τότε, τονίζουν κυβερνητικές πηγές θα αρχίσει η συζήτηση με την τρόϊκα για τον τρόπο με τον οποίο η Ιρλανδία θα διαχειριστεί τον διεθνή δανεισμό της.
Ωστόσο προς το παρόν η κυβέρνηση διαμηνύει ότι...

Τα επίσημα Τζαμιά στην Αθήνα σε λειτουργία

• Γουδί Γ. Παπανδρέου 87, Γουδί, 15733 Αθήνα
• Αλ Ραχμάν Παλαιολόγου 63 Μεταξουργείο, 10438, Αθήνα,
• Τζαμί Αλσαλάμ Γαλαξία 9, Νέος Κόσμος, ΤΚ. 11745
• Τζαμί Π. Ψυχικού (απέναντι από το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος)
• Σύλλογος αραβικής κοινότητας Αμπελοκήπων Αθηνών Ξηρομένου 32 και Καλαμών, 11526, Αθήνα, πλησίον του νοσοκομείο Ερρίκος Ντινάν
• Τζαμί Αλ Γοράμπα Ζυμπαρακάκη 14, ΤΚ. 10445, Κάτω Πατήσια
• Τζαμί Αλ Ιχλάς Στροφάδων 3ΤΚ. 11362, Κυψέλη
• Τζαμί Αλ Τάκουα Σαλαμίνος 80, Μεταξουργείο, 10435, Αθήνα
• Τζαμί Αλ Σαλιχίν Σοφοκλέους 196, Καλλιθέα, 17673, Αθήνα
• Τζαμί Αλ Τάουχιντ Μηλιαράκη 37, Κάτω Πατήσια, 11145 Αθήνα Αχαρνών 345
• Τζαμί Αλ Φαρούκ Ζαγορίων 40, Αττική, 10445 Αθήνα
• Ελληνο-Αραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο Κύπρου 2 και Πειραιώς, Μοσχάτο, 18346, Αθήνα
• Τζαμί Του Αλί Ρόδου 2, Αχαρνών 11252 (απέναντι από τη Φυλής 230)
• Τζαμί Siddique Akbar βρίσκετι στην οδό Πολυμίτου 11-13 Πλ.Αμερικής προς την Αχαρνών.
• Τζαμί Faizan-e-Attar Σοφοκλέους 38, Αθήνα
• Τζαμί QABA Άστρους 14, Κολωνός, 10441 Αθήνα
• Τζαμί Hadrat Saydi Annas Σερίφου 6, Πλ Κολιάτσου
• Τζαμί e-Madni Αριστοφάνους 19, Πλατεία Κουμουνδούρου
• Τζαμί e-Jabbar Αισχύλου 25, Αθήνα, ΤΚ. 10554
• Τζαμί Dural Salam Γερανίου 14, Ομόνοια, Αθήνα
• Τζαμί Baitul MAMOUR Φυλλασίων 40, Κάτω Πετράλωνα, Αθήνα, 11854
• Τζαμί Ameer Hamza Φυλής 9, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα, 10433
• Τζαμί e Hazrat e Umar Βυζαντίου Στεφ. 22, Κάτω Πατήσια, Αθήνα, 11144
• Τζαμί Hazrat Bilal Κωνσταντινουπόλεως 254, Πλ. Αττική, 10444 Αθήνα
• Τζαμί Al Malik Αριστομένους 54, Αττική, Αθήνα 10440
• Τζαμί Baitul Mokarram Ζερβού Ηλ. 22-24, Κάτω Πατήσια, Αθήνα 11144

Πηγή: www.islam.gr

Υπάρχουν πολλά "ιδιωτικά" τζαμιά, σε όλο το λεκανοπέδιο, που λειτουργούν νόμιμα, με άδειες των τοπικών αρχών και όσοι τους τα νοίκιασαν ήξεραν ή έστω ξέρουν αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Φαίνεται ή μένουν σε άλλη περιοχή ή κάτι άλλο παίζεται οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων κτηρίων...

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: Η ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ

ΥΓ.Το άρθρο 41 ,παρ.1 ,του νόμου 3731/2008 ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΙΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ-ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.

ligesskepsis

Αλλάζει η νομοθεσία για την «πειρατεία» στο Ίντερνετ

Σε εκ βάθρων αναθεώρηση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία στο Ίντερνετ προτίθεται να προχωρήσει η Κομισιόν.
Οι αλλαγές που προωθούνται χαρακτηρίζονται «ιστορικές», καθώς για πρώτη φορά επανεξετάζονται έννοιες όπως η «πειρατεία» και το «κατέβασμα» μουσικής και ταινιών, και τίθεται υπό συζήτηση το τι είναι παράνομο και τι όχι.
Τα θέματα αυτά αναμένεται να αντιμετωπιστούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την υιοθέτηση κοινού ρυθμιστικού πλαισίου και για τα 27 κράτη-μέλη της Ε.Ε. Μέχρι σήμερα η κάθε χώρα έχει τους δικούς της -συχνά ξεπερασμένους- νόμους, που δεν λαμβάνουν υπόψη τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα.Η Νέλι Κρους, αντιπρόεδρος της Κομισιόν και επίτροπος για την Ψηφιακή Ατζέντα, προσπαθεί να αλλάξει αυτό το καθεστώς. «Το ψηφιακό εξ ορισμού δεν έχει σύνορα κι έτσι ταιριάζει απόλυτα στην ενιαία αγορά», δηλώνει.Τι αλλάζει στην «πειρατεία»

Όλοι οι Έλληνες κλείνουμε τις τηλεοράσεις αύριο

Η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, που ελήφθη το 1996. Φετος λοιπον ας κανουμε ολοι μαζι μια μεγαλη πλακα στους ιδιοκτητες των ΜΜΕ και τα κεντρα συμφεροντων που κατευθυνουν την ενημερωση μας.
Ας πουμε ενα μεγαλο οχι στη προπαγανδα τη κατευθυνομενη ενημερωση το δηθεν lifestyle που πλασαρουν με αποτελεσμα ολα αυτα που ζουμε σημερα.


ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ!!!!!!!!!

Αποστολή:

Στοχος μας δεν ειναι απλα να κλεισουμε τις τηλεορασεις μας για μια μερα. Καλουμε ολους να βλεπουν οσο το δυνατον λιγοτερες ωρες τηλεοραση απλα αυτη η μερα επιλεχθηκε συμβολικα ωστε να δειξουμε τη μαζικη μας αντιδραση στα ΜΜΕ

Πηγή

Αλκοτέστ: σκνίπα ο παππούς...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Το κέρατο πάει σύννεφο στο Χόλιγουντ

«Είναι δύσκολο να είσαι η σύζυγος στο Χόλιγουντ» είπε κάποτε μια ηθοποιός όταν έμαθε ότι ο άντρας της την απατά. Σε έναν κόσμο με νταντάδες, οικιακές βοηθούς, λαμπερές συναδέλφους και νυμφίδια που ξετρυπώνουν από το πουθενά πολλές κυρίες έχουν σκεφτεί να τερματίσουν τη ζωή τους πέφτοντας από το λόφο με την περιβόητη επιγραφή. Ευτυχώς που γρήγορα την περιέφραξαν.....

Το παιδί του Τσουκαλά!

Δείτε το παιδί του Τσουκαλά σε ένα υπέροχο βίντεο....

ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ

Ψυχολογικές Επιπτώσεις της Οικονομικής Ύφεσης


Τα οικονομικά προβλήματα και οι δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε τον καιρό αυτό συνοδεύονται όπως είναι φυσικό από έντονο άγχος που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρότερα ψυχολογικά ζητήματα και σε αύξηση των προβλημάτων ψυχικής υγείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και δημοσίευσαν οι Financial Times συνδέει την ανεργία σε ποσοστό 25% τόσο με τη νοσηρότητα αλλά και τη θνησιμότητα των πληθυσμών που πλήττονται οικονομικά και αναδεικνύει ότι η οικονομική κρίση σε 26 χώρες της Ευρώπης από το 1970 έως και το 2007 συνδέεται με σημαντική αύξηση στις ψυχικές διαταραχές και στον αλκοολισμό...

Η Ελλάδα επιστρέφει στο… 1989 (από πλευράς πωλήσεων)


Η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων έχει σχεδόν καταρρεύσει και όσο περνά ο καιρός, τόσο οι πωλήσεις συρρικνώνονται. Πριν από λίγους μήνες, το πρώτο πράγμα που ακούγαμε στις συνεντεύξεις Τύπου, που γίνονταν κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων νέων μοντέλων αυτοκινήτων, ήταν οι… στόχοι των πωλήσεων. Άλλωστε, οι άνθρωποι των εταιρειών είχαν κουραστεί να δέχονται την ίδια ερώτηση κάθε φορά (από συγκεκριμένο δημοσιογράφο), οπότε και μας ενημέρωναν για τις σίγουρες.. πωλήσεις που είχαν προ διετίας.

Λουκέτα…

Πρωτοσέλιδο ο Μπουτάρης στην Hurriyet


Το πρωτοσέλιδο της σημερινής Hurriyet φιλοξενεί τον Γιάννη Μπουτάρη με αφορμή την συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου όπου μεταξ άλλων ανέφερε ότι θα κατασκευαστούν μνημεία για τους Εβραίους και τους Τούρκους.

Ο τίτλος της Hurriyet είναι "Τουρκικό μνημείο στην Θεσσαλονίκη". Κάτι που προκύπτει από την δεδηλωμένη πρόθεσή του να τοποθετήσει στην πλατεία Ελευθερίας "μνημείο για τους Εβραίους Θεσσαλονικείς μάρτυρες του Ολοκαυτώματος και την Επανάσταση των Νεότουρκων" τονίζοντας παράλληλα πως η πλατεία αυτή ονομάστηκε έτσι από τον Κεμάλ Ατατούρκ...

Πάμε Στοίχημα - ΔΥΑΔΑ SUPER LEAGUE!!!


ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στις τάξεις του Άρη, αφού τα περιθώρια στένεψαν αρκετά μετά την ήττα από την Ηρακλή την Δευτέρα... Αυτή τη φορά τα "άκουσε" και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ που η δίοικηση των κιτρινόμαυρων εξέδωσε ανακοίνωση εμπιστοσύνης και στήριξης στον Αργεντίνο προπονητή... Από την άλλη, η Κέρκυρα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ξάνθη ένα αποτέλεσμα που την διατήρησε στην μέση της βαθμολογίας... Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε από το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς τραυματίστηκε αλλά υπολογίζεται ότι θα  είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής. Την ίδια ώρα, Γκούσταβο, Κοντοδήμος συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα καθώς και οι Βενέτης, Ιωάννου όπου θεωρείται απίθανο να προλάβουν...

Εκτίμηση: 1
Απόδοση: 1.55 Betfair


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Δύσκολη βδομάδα προμηνύεται για τον Ολυμπιακό καθώς μέσα σε 7 μέρες καλείται να αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ, Εργοτέλη αλλά και την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε αυτή τη δύσκολη συνέχεια ήρθαν να προστεθούν και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών αυτά των Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο αλλά και του Τοροσίδη ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει για περίπου 15 μέρες εκτός. Ο αντίπαλος, ΠΑΟΚ, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τον Μάκη Χάβο να έχει το εκπληκτικό σερί του 6/6! Νέο "θύμα" αυτή τη φορά η ΑΕΚ όπου ηττήθηκε με 2-1 με γκολ του Βϊερίνια στις καθυστερήσεις. Όλοι στον ΠΑΟΚ, γνωρίζουν ότι το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη είναι εξαιρετικά δύσκολο για δυο λόγους. Πρώτον, γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη τη νίκή κόντρα στην δύσκολη συνέχεια, αλλά και δεύτερον, για να πάρουν "εκδίκηση" για τις δυο περσινές ήττες στο φαληρικό γήπεδο..

Εκτίμηση: 2-3 Goal
Απόδοση: 1.95 Bet365

Gaff

Καρδιές για φίλημα!

Καλησπέρα από την ακόμα μια μέρα ηλιόλουστη Λευκωσία!
Για σήμερα έχω ξεχωρίσει το παιχνίδι της Χαρτς με την Χάμιλτον, από την Πρέμιερ της Σκωτίας. Οι καρδιές διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας, απέναντι σε μία Χάμιλτον που δεν βλέπεται. Είναι πολύ πιθανός ο άσσος και φαντάζει ξεκούραστος. Θα κλείσω με μία μικρή βομβίτσα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηλυσιακό (στο κεκλεισμένων των θυρών Ελληνικό). Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Ο Ηλυσιακός έδειξε, τόσο με τον Άρη, όσο και μέσα στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή ότι είναι ένα πολύ δεμένο σύνολο. Το 2.50 του διπλό είναι πολύ ελκυστικό.

Χάρτς - Χάμιλτον  

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.60 Bet365


Value Bet

Χάρτς - Χάμιλτον   1 / 1     Bet365 2.37
ΑΕΚ - Ηλυσιακός     2         Bet365 2.50


Kots

πηγή

Η Ελλάδα μπήκε σε "Σπιράλ θανάτου" που μοιραία οδηγεί στη χρεοκοπία και στην πολιτική ανωμαλία.

Όλα δείχνουν εκλογές


Μετά την κατάθεση του Προϋπολογισμού, ο Σαμαράς φαίνεται πως έχει πειστεί ότι ο Παπανδρέου θα πάει σε εκλογές έως τον Απρίλιο γι΄ αυτό και σήμερα έχει καλέσει το ανώτατο κομματικό όργανο, την Εκτελεστική Επιτροπή, σε μια πρώτη ουσιαστική συνεδρίαση προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις.
Με τον Προϋπολογισμό του 2011, οι πολίτες καλούνται να δώσουν παραπάνω 14,5 δις ευρώ στα κρατικά ταμεία, όταν οι άνεργοι επισήμως ανέρχονται στις 750.000, ο πληθωρισμός είναι στο 5,2%, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι έχουν χάσει το 25% του εισοδήματος τους και θα χάσουν κι άλλα και τα λουκέτα στην αγορά καθημερινά ...πολλαπλασιάζονται.
Η Ελλάδα έχει μπει σε ένα σπιράλ θανάτου που μοιραία οδηγεί στη χρεοκοπία και στην πολιτική ανωμαλία.  
Αρκεί η ΝΔ να μην κάνει τα ίδια στρατηγικά λάθη που έκανε τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών για τα οποία θα γράψουμε αργότερα, μετά το τέλος της σημερινής Εκτελεστικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
parapolitika.gr

«Η Εθνική είναι άρρωστη και δεν γυρίζω!»


Το ταξίδι του gazzetta.gr στη Φρανκφούρτη συνεχίζεται με μία συνέντευξη φωτιά του Φάνη Γκέκα! Ο Έλληνας στράικερ χαρακτηρίζει άρρωστη την Εθνική, κλείνει οριστικά την πόρτα και επιστρέφει μόνο στον... Ολυμπιακό!Βλέποντας κάποιος τον Torofanis στην προπόνηση της Άιντραχτ, έχει την εικόνα ενός ανθρώπου ήρεμου που αντιμετωπίζει τα πάντα με ένα χαμόγελο. Όταν ο Αμανατίδης πήρε φόρα και τον πάτησε κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, ο Γκέκας διπλώθηκε στα δύο –«έκανε τόσο κρύο και νόμιζα ότι έσπασαν τα δάχτυλά μου»- αλλά αφού απεύθυνε στον συμπαίκτη του την κλασική ελληνική προσφώνηση, έβαλε τα γέλια όταν οι συμπαίκτες του τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον πειράζουν. Έτσι είναι η ζωή του Γκέκα στη Φρανκφούρτη...

180 ευρώ πάνω το σούπερ μάρκετ μόνο από τον ΦΠΑ!



- Στενάζει η νοικοκυρά για να γεμίσει το καλάθι κάθε μήνα
- Χαριστική βολή η τρίτη μετάταξη του ΦΠΑ μέσα στο 2010
- Στα 180 ευρώ πάνω μόνο από τις μετατάξεις ΦΠΑ το κόστος για τα βασικά τρόφιμα...

Γυμνές κολυμβήτριες στην Πεντέλη…

Πεντέλη: Αναστάτωση από γυμνές κολυμβήτριες
Απίστευτο αλλά απολύτως αληθινό και καυτό! Σε δημόσιο κολυμβητήριο της Πεντέλης, χθες συνέβη το εξής ευτράπελο:

Τρεις νεαρές γυναίκες εμφανίστηκαν ολόγυμνες και βούτηξαν στα νερά της θερμαινόμενης πίσινας, αφήνοντας έκπληκτους τους παρευρισκομένους.

Προκλήθηκε αναστάτωση στο κολυμβήτηριο, ενώ τα τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση έπεσαν βροχή! Κάτοικοι της περιοχής καλούσαν, ζητώντας την άμεση επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να απομακρύνουν τις γυμνές κοπέλες, καθώς όπως είπαν «προκαλείται σκάνδαλο».
...

“Τρώνε” ήλιο και ζουν όπως τα φυτά


Μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει αφήνοντας απλά το σώμα του εκτεθειμένο στον Ήλιο και χωρίς να τρώει τις γνωστές παραδοσιακές τροφές;

‘Εντονες συζητήσεις και συγκρούσεις μεταξύ επιστημόνων έχει προκαλέσει η ταινία- ντοκυμαντέρ «Στην αρχή ήταν το Φως», η οποία διαπραγματεύεται το θέμα των Breatharians (Αναπνοϊστές), των ανθρώπων που δεν χρειάζεται να τραφούν με συμβατικές τροφές, αφού ισχυρίζονται ότι τρέφονται με τον Ήλιο...

Ποιοι «έγραψαν» τον αείμνηστο Κ. Καραμανλή


Αποκαλύψεις που σοκάρουν Νο2 σήμερα στο newsbomb.gr σήμερα από τον υπουργό Βιομηχανίας και Βορείου Ελλάδος των Κυβερνήσεων Κωνσταντίνου Καραμανλή, κ. Νίκο Μάρτη.

Γράφει ο κ. Ν. Μάρτης στον Κώστα Χαρδαβέλλα:

«Ο αείμνηστος τότε Πρόεδρος της Κυβέρνησης Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν ήρθε στο Υπουργείο Βιομηχανίας και του έκανα εισήγηση για τον ορυκτό πλούτο μου είπε : “έχεις στην διάθεση σου 3 εκατομμύρια δραχμές για έρευνες «. Μετά από έναν μηνά περίπου και σε νέα ανακοίνωση μου, επί των θεμάτων του ορυκτού πλούτου, μου τηλεφώνησε στο Υπουργείο και μου είπε χαρακτηρίστηκα: «Τα 3 εκατομμύρια για έρευνες γίνονται και μέχρι 100 εκατομμύρια. Θέλω να «τσουγκρανισθεί» (Μακεδονική έκφραση) όλη η Ελλάδα για να μάθουμε τι έχουμε!»...

Μας έδιναν 250 δισ. € για συνεκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου, αλλά... ο Γιώργος δεν απάντησε ποτέ!!!

Ένα μεγάλο μπράβο στον κο Παπανδρέου...

Το πετρέλαιο του Αιγαίου και η ανυπαρξία των πολιτικών

Νέο μεγάλο πετρελαϊκό κοίτασμα βρέθηκε στο βόρειο Αιγαίο
Το θρίλερ με τα πετρέλαια του Αιγαίου (και όχι μόνο), συνεχίζεται και δεδομένης της μηδενικής αντοχής του σημερινού κυβερνητικού σχήματος απέναντι σε πιέσεις τρίτων, θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως όχι μόνο θα μας πάρουν τα πετρέλαια, αλλά θα μας ζητήσουν να τους πούμε και...

Χάνει και το σπίτι του ο Μικρούτσικος;


Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς μετά το αυτοκίνητό του φαίνεται να χάνει και το σπίτι του στην Κηφισιά.

Εδώ και καιρό βρίσκεται κλεισμένος στη μεζονέτα του προσπαθώντας να βρει τον εαυτό του και ορθοποδήσει. Μόνη του συντροφιά, ο γιος του Στέργιος και η Σοφία Βόσσου, οι δύο άνθρωποι που είναι πάντα δίπλα του στις δύσκολες στιγμές.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλείται να πληρώσει 49.000 ευρώ μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, για να σώσει το σπίτι του από τη διαδικασία του πλειστηριασμού...

25 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες…



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!!!

Ιερα Μονη Τιμίου Προδρόμου, Ακριτοχώρι Σερρών



Για οσους και οσες δεν γνωρίζουν πρέπει να πουμε οτι το συγκεκριμένο Ιερόν Ησυχαστήριον ιδρύθηκε στις 29/8/1981 στο Ακριτοχώρι Σιντικής και τελεί υπό την πνευματική καθοδήγηση της Ιερας Μονης Ξενοφωντος της Αθωνικης Πολιτείας και συγκεκριμένα από τον αγιον Καθηγούμενον πανοσιολογιώτατον πατέρα Αλέξιον.

«Τελειώνουμε»


ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΓΚΟΒΟΥ. ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΦΑ. ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις με τον Σίντνεϊ Γκοβού, καθώς τα νυχτοπερματήματα του Γάλλου το προηγούμενο Σάββατο, οδηγούν τον Παναθηναϊκό να επισπεύσει την αποδέσμευσή του και να καταγγείλει το συμβόλαιό του αρχικά στην Σούπερ Λιγκ και μετέπειτα στην ΦΙΦΑ...

Ανάβρα Μαγνησίας: Ένα ελληνικό χωριό - πρότυπο διαφορετικό από τα άλλα(βίντεο)

Βρίσκεται σε υψόμετρο χιλίων περίπου μέτρων, στις δυτικές πλαγιές της Όθρυος και σε μεγάλη απόσταση από τις πιο κοντινές κωμοπόλεις της Μαγνησίας, της Λάρισας και της Φθιώτιδας. Γι΄ αυτό και παρέμεινε κοινότητα και δεν ενσωματώθηκε σε κάποιο άλλο Δήμο.

Τα τελευταία χρόνια κατάφερε να μετατρέψει τα μειονεκτήματα σε πλεονεκτήματα, να πετύχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, μηδενική ανεργία και υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής.

Πρόκειται για την κοινότητα Ανάβρας Μαγνησίας, μια περιοχή που σήμερα διαθέτει αιολικό πάρκο (το οποίο της εξασφαλίζει ετήσιο εισόδημα 100.000 ευρώ περίπου), περιβαλλοντικό - πολιτιστικό πάρκο έκτασης 240 στρεμμάτων, πρότυπες κτηνοτροφικές υποδομές που στεγάζουν το χειμώνα (όταν η Ανάβρα αποκλείεται από τα χιόνια) 25.000 ζώα, πρότυπο σφαγείο, διώροφο πάρκινγκ 60 θέσεων, γυμναστήριο εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, άψογο νηπιαγωγείο και δημοτικό, αγροτικό ιατρείο (πάντοτε στελεχωμένο), αναρριχητικά κέντρα, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, ακόμη και σπίτια που φιλοξενούν τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στα σχολεία και τους αγροτικούς ιατρούς...

Ντιόγκο: «Μου λείπει ο Ολυμπιακός»!


Ο 23χρονος Λουίς Ντιόγκο, που αγωνίζεται στη Φλαμένγκο δανεικός από τον Ολυμπιακό, τονίζει σε συνέντευξή του ότι θέλει να επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο Ντιόγκο έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Γαύρος» και είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει μιλήσει με τον προπονητή του, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, για το μέλλον του. Είτε αυτό θα είναι η επιστροφή του στην Ελλάδα, είτε όχι...

Ανακαλύφθηκε ο πρώτος πλανήτης έξω από το γαλαξία


Έχει το μέγεθος του Δία

Για πρώτη φορά στα αστρονομικά… χρονικά ανακαλύφθηκε πλανήτης ο οποίος περιστρέφεται γύρω από ένα ετοιμοθάνατο άστρο, σε διαφορετικό από το δικό μας γαλαξία. Τον ανακάλυψαν αστρονόμοι του γερμανικού Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ και έχει το μέγεθος του Δία.

Επιπλέον ο «ήλιος» γύρω από τον οποίο περιστρέφεται ήρθε πιο κοντά στο δικό μας γαλαξία εξαιτίας της βαρύτητας πριν από έξι με εννέα δισεκατομμύρια χρόνια...

Τρώτε για να ζείτε ή ζείτε για να τρώτε;

Στομάχι εναντίον εγκεφάλου

Είναι η ώρα μετά το μεσημεριανό γεύμα, όπου όλοι είναι πλήρεις. Λίγο αργότερα όμως... έρχεται η επιθυμία για ένα σοκολατένιο γλύκισμα.

Η θέα, η μυρωδιά ακόμη και ο ήχος της λέξης «τούρτα» διεγείρουν τα κυκλώματα ανταμοιβής και ευχαρίστησης του εγκεφάλου, ενώ επίσης ενεργοποιούν τα κέντρα μνήμης και τους σιελογόνους αδένες.

Διάφορες μελέτες έχουν καταφέρει να κατανοήσουν τα διάφορα κίνητρα που οδηγούν στην κατανάλωση φαγητού. Ακόμα και ο Σωκράτης, συμβούλευε ότι «πρέπει να τρώμε για να ζούμε, όχι να ζούμε για να τρώμε»...

Η «μαύρη Ζιζέλ» εκθρονίζει την... original!


Η Βραζιλιάνα Εμανουέλα θεωρείται από τα κορυφαία ονόματα στο μόντελινγκ

Την αποκαλούν «μαύρη Ζιζέλ», καθώς αποτελεί ήδη ένα από τα κορυφαία ονόματα στο μόντελινγκ και είναι ο πιο καλοπληρωμένος «άγγελος» του διάσημου οίκου Victoria’s Secret.

Η νέα φωτογράφηση της Εμανουέλα ντε Πάουλα για το βρετανικό περιοδικό «GQ», καθιστά προφανείς τους λόγους για τους οποίους η 20χρονη Βραζιλιάνα καλλονή απειλεί να εκθρονίσει την διάσημη συμπατριώτισσά της και να γίνει το νέο μεγάλο όνομα στον χώρο...

Αποκλεισμός χωρίς όρια και αιτία


Χωρίς προφανή λόγο, καθώς σε όλο τον κόσμο απασχολούνται σε πολλές και διαφορετικές ειδικότητες, οι τυφλοί μαθητές στην Ελλάδα μένουν εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Με καταγγελίες απαντούν τα άτομα με προβλήματα στην όραση, στο θέμα αποκλεισμού τους από την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που παρατηρείται κάθε χρόνο.

Το φαινόμενο έχει ήδη πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, ενώ η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών κάνει λόγο για ανεξήγητη στάση των διοικήσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ και για απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τα άτομα με αναπηρία, χαρακτηρίζοντας το φαινόμενο ως «όνειδος για την ανώτατη εκπαίδευση στη χώρας»...

ILIA DARLIN "Car Crash"

Υπόσχεση αμοιβαίου θανάτου


Πυροβόλησε η μία την άλλη δύο δίδυμες αδελφές στην Αυστραλία που είχαν συμφωνήσει να αυτοκτονήσουν ταυτόχρονα. Η μία νεκρή ή άλλη με σφαίρα στο κεφάλι

Μια φωτοτυπία του εξώφυλλου ενός ειδησεογραφικού περιοδικού που απεικόνιζε τους Ντίλαν Κλίμπολντ και Έρικ Χάρις, τους έφηβους δολοφόνους στο επεισόδιο στο Κόλουμπαϊν, ήταν ανάμεσα στα αντικείμενα που περισυνέλεξε η αστυνομία σε μια από τις δίδυμες αδελφές από την Αυστραλία που είχαν συμφωνήσει να αυτοκτονήσουν πυροβολώντας η μια την άλλη σε πεδίο βολής στο Κολοράντο...

Ο μισός ετήσιος προϋπολογισμός του Κράτους είναι …δάνεια

Τα μισά και πλέον από τα κονδύλια που εξασφαλίζει το Κράτος από τις θυσίες του ελληνικού λαού, πάνε για τόκους και δάνεια του παρελθόντος! Σύμφωνα με τον κρατικό προϋπολογισμό, για κάθε 100 ευρώ που δαπανά το κράτος, τα 53 πάνε για τοκοχρεολύσια.

Υπό την έννοια αυτή, ο κρατικός προϋπολογισμός της χώρας μας μοιάζει με μαγική εικόνα. Δεν είναι, πια, μόνον ένας… Είναι δύο! Ο πρώτος είναι ένας προϋπολογισμός όπως αυτός που έχει κάθε χώρα του κόσμου: (προ-) υπολογίζει τι έσοδα θα έχει από φόρους, αποκρατικοποιήσεις, μερίσματα κερδοφόρων ΔΕΚΟ, επιδοτήσεις από διεθνείς οργανισμούς, κοινοτικές επιδοτήσεις κλπ.  Ο δεύτερος αφορά στις δαπάνες για μισθούς, συντάξεις, λειτουργία του Κράτους, κοινωνική πολιτική, Παιδεία, Υγεία…

10 κουταλιές espresso κι όποιος αντέξει...

Τα νεύρα των πελατών του δοκιμάζει ο 37χρονος Τόνι Φίσερ, ο οποίος προκαλεί τους απανταχού λάτρεις του espresso να δοκιμάζουν στην καφετέρια του έναν espresso σκέτο με 10 κουταλιές καφέ!
Απευθύνομαι σε αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν τα όρια τους. Τα όρια του μπορεί να φτάσει ο καφές τον οργανισμό σου”, λέει ο Φίσερ, σημειώνοντας παράλληλα, πως όποιος πελάτης ζητάει αυτόν τον καφέ απαραιτήτως πρέπει να του δείχνει την ταυτότητα του.

“Για να δοκιμάσεις τον καφέ θα πρέπει να είσαι από 18-40. Οι μεγαλύτεροι αποκλείονται”, λέει κατηγορηματικά, καθώς η μεγάλες δόσεις καφεϊνης αυξάνουν τις καρδιακούς παλμούς και την πίεση.

΄Όπως δηλώνει, η ιδέα του ήρθε όταν συνειδητοποίησε πως ο διπλός espresso δεν του έφτανε για να τον ξυπνήσει το πρωί.
Πηγή

ΕΣ: Ανείσπρακτα χρέη που θα υπερκάλυπταν το έλλειμμα


Το αλησμόνητο "λεφτά υπάρχουν" του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, έως αυτή τη στιγμή έχει στοιχειοθετηθεί με το να βρεθούν μέσω σκληρών μέτρων λιτότητας για τους πολίτες. Βέβαια, σύμφωνα με το Ελεγκτικό Συνέδριο, υπάρχουν ανείσπρακτα χρέη προς το Δημόσιο ύψους 36 δισεκατομμυρίων ευρώ, που αδυνατεί να τα εισπράξει ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός του υπουργείου Οικονομικών και που θα υπερκάλυπταν το έλλειμμα του προϋπολογισμού του 2010 κατά 1,5 φορά. Στην έκθεση που υπέβαλε ο Ελεγκτικός Μηχανισμός προς τη Βουλή, προκύπτει ότι από τα βεβαιωθέντα έσοδα, εισπράττεται μόλις το 56,8% και τα υπόλοιπα προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα χρέη, ενώ μέρος αυτών διαγράφεται. Μάλιστα, το ύψος των ληξιπρόθεσμων χρεών υπερκαλύπτει κατά 1,5 φορά το έλλειμμα του προϋπολογισμού του 2010 που ανέρχεται σε 21,9 δισεκατομμύρια ευρώ...

Είσαι εντελώς άσχετος με το Internet;


Μην ανησυχείς, η Google έχει τη λύση

Σε μια προσπάθειά της να διδάξει στο μέσο χρήστη τις βασικές γνώσεις για τους browsers και το Web, η Google κυκλοφόρησε ένα interactive online βιβλίο, με το οποίο εξηγεί έννοιες όπως τα TCP/IP, HTML, browser extensions και malware.

Το βιβλίο αυτό, με τίτλο 20 Things I Learned About Browsers and the Web, μας παρέχει μια βήμα προς βήμα εξήγηση για το τι είναι και πώς λειτουργεί το Web. Δημιουργήθηκε από την ομάδα ανάπτυξης του Chrome χρησιμοποιώντας την HTML5 και ενσωματώνει πληθώρα έξυπνων εικονογραφήσεων από το βραβευμένο Γερμανό εικονογράφο και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Christoph Niemann...

Κώστας Γκουσγκούνης - Οι «θεϊκές» ατάκες του βασιλιά του ελληνικού πορνό

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDW6sznAr_-N2qdTZJXq8IvXN9R60z-Pb1Q01QxZLMefLuEreOwQ Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Λαρισαίο Κώστα Γκουσγκούνη που άφησε εποχή στον χώρο του ελληνικού πορνό και του «καλτ» κινηματογράφου, την περίοδο που ελληνική τσόντα βρισκόταν στο απόγειό της.


Ο «σεΐζης» του «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» έμελλε να γίνει διάσημος, όχι τόσο από το καμουτσίκι που βαστούσε στην εν λόγω τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '70, αλλά από το φυσικό του «καμουτσίκι», με το οποίο δέσποζε μέχρι την δεκαετία του '80.

Εκτός όμως από την κινηματογραφική του δράση, έμειναν στην ιστορία και οι σπαρταριστές ατάκες που εκστόμιζε και οι οποίες αποτελούσαν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ελληνικής τσόντας της εποχής εκείνης. Μερικές απ' αυτές παρατίθενται εδώ.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. :

Ρόδι το ευεργετικό


Περιέχει πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες

Έρευνες κατά τα τελευταία χρόνια αναφέρονται στα πολλαπλά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χυμού ροδιού, όπως ότι είναι καλή πηγή αντιοξειδωτικών και μειώνει τη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση, ιδιαίτερα σε διαβητικούς και υπερτασικούς ασθενείς.

Προκαταρκτική έρευνα τώρα υποδεικνύει ότι μπορεί να εμποδίσει επιπλοκές σε ασθενείς με νεφρική νόσο που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση, όπως ποσοστά υψηλής θνησιμότητας λόγω λοιμώξεων και καρδιαγγειακών νοσημάτων, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε στο 43ο συνέδριο της Αμερικανικής ένωσης Νεφρολογίας στο Ντένβερ...

Μαγικό ραβδί και στις... εισπράξεις


Ο Χάρι Πότερ φέρνει πολλά στα ταμεία

Ο διασημότερος ήρωας της δεκαετίας είναι αναμφισβήτητα ο Χάρι Πότερ, που μεγάλωσε κατά τη διάρκειά της. Μόλις προχθές μετά την πρεμιέρα της τελευταίας του περιπέτειας, αποχαιρέτησε την εφηβεία του. Η πορεία του ξεκίνησε το 2001 με τη «Φιλοσοφική Λίθο» και ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούλιο με το δεύτερο μέρος των «Κλήρων του θανάτου»...

Απολαυστικό καφεδάκι!

ώρα για έναν ...


μία απλή κούπα καφέ γίνεται ευχαρίστηση και χαρά
όταν την απολαμβάνεις με φίλους!






ελάτε!

17χρονη δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος σε τρίδυμα

Τα αντιβιοτικά ανέστειλαν τη δράση των αντισυλληπτικών

Μια ανήλικη κοπέλα από τη Γερμανία προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο ως μητέρα τριών κοριτσιών, καθώς πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τα τρίδυμα που κυοφορούσε χωρίς να το γνωρίζει!


Η 17χρονη «Jennifer B» είναι η νεότερη γυναίκα στη Γερμανία που αποκτά τρίδυμα. Όπως αποκάλυψε η ίδια έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια συστηματικά, αλλά στις αρχές του χρόνου αρρώστησε και ο γιατρός της έδωσε αντιβίωση, η οποία ανέστειλε τη δράση των αντισυλληπτικών...

Ρεκόρ προσλήψεων στη Βραζιλία!

Περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στη διάρκεια όλου του τρέχοντος έτους, στη Βραζιλία, κάτι που χαρακτηρίζει τον αναπτυξιακό κύκλο που διανύει η οικονομία της μεγάλης λατινοαμερικανικής χώρας, ανακοινώθηκε στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας από το υπουργείο της Εργασίας στη Μπραζίλια.

Μόνον τον Οκτώβριο, υπήρξαν 204.000 νέες θέσεις εργασίας, ανακοινώθηκε ταυτοχρόνως από τον ίδιο τον υπουργό Εργασίας κ. Κάρλος Λούπι, που δεν έκρυβε τη χαρά του γι αυτά τα θετικά στοιχεία από το "μέτωπο" της απασχόλησης. "Διαπιστώνεται μία μεγάλη δυναμική στη βραζιλιάνικη εσωτερική αγορά. Συνεχίζεται η έντονη ανάπτυξη της βραζιλιάνικης οικονομίας", πρόσθεσε ο υπουργός.

Όλο το 2009 η βραζιλιάνικη οικονομία διήνυσε φάση ύφεσης. Όμως, φέτος, τα δεδομένα άλλαξαν εντυπωσιακά και τον Σεπτέμβριο η ανεργία δεν ξεπερνούσε σε ποσοστό το 6,2% του 'ενεργού' πληθυσμού (η καλύτερη επίδοση μετά το '02).

Κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του προέδρου Λουΐς Ινάθιο "Λούλα" ντα Σίλβα, έχουν δημιουργηθεί περίπου 15 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, ανέφερε το υπουργείο της Εργασίας.


skai.gr

Αποκαλύψεις – σοκ από υπουργό του Κ. Καραμανλή

Για πρώτη φορά ένας πρώην υπουργός βόρειας Ελλάδας των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο κ. Νίκος Μάρτης αποκαλύπτει με έγγραφη αναφορά του στον Κώστα Χαρδαβέλλα το σκοτεινό και ελεεινό πολιτικό παρασκήνιο στη χώρα μας γύρω από τον πλούσιο ορυκτό πλούτο που διαθέτουμε. Η πρώτη φράση του εγγράφου του κ. Μάρτη δίνει ακριβώς την εικόνα και τη σημασία που είχε για τη χώρα μας το θέμα αυτό:
«Το 1981, έτος αφετηρία της εισόδου της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή κοινότητα ως 10ο μέλος ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γκάστον Τορν δήλωνε ότι : «Η Ελλάδα μπαίνει στην Ευρώπη με 3 πλεονεκτήματα 1) την Εμπορική Ναυτιλία, 2) τον Ορυκτό της πλούτο και 3) το επιχειρηματικό δαιμόνιο των ελλήνων»...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan