Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: Πώς φθάσαμε σε αυτή την κατάντια - Δείτε και διαδώστε ένα αποκαλυπτικό βίντεο

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: Πώς φθάσαμε σε αυτή την κατάντια - Δείτε και διαδώστε ένα αποκαλυπτικό βίντεο

Εικόνα από το μέλλον!





Η αριστερά στην Ελλάδα πάντα μας εκπλήσσει...τότε οικουμενική τώρα ο Κωνσταντόπουλος, στο μέλλον γιατί όχι η Αλέκα!!!!!!!










 news24

Διόδια... Αν δεν πληρώσετε τι γίνεται; Δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα με βάση τον ΚΟΚ

Διαφωνία ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του ζητήματος των οδηγών που διέρχονται από τους σταθμούς διοδίων χωρίς να πληρώνουν το αντίτιμο υπήρξε κατά τη συνεδρίαση εκπροσώπων του υπουργείου Μεταφορών και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση οι εκπρόσωποι του υπουργείου ζήτησαν από το Αρχηγείο να τοποθετήσει αστυνομικούς στα διόδια έτσι ώστε σε περίπτωση που κάποιος οδηγός αρνηθεί να πληρώσει, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. να του ζητούν τα στοιχεία και στη συνέχεια η κοινοπραξία διαχείρισης των διοδίων να προχωρά στις νομικές ενέργειες σε βάρος του οδηγού.
Από την πλευρά τους, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ....

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Συνεχίζεται η μέσω διαδικτύου απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων και μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής είχαν καταχωρηθεί στο σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων περίπου 370.000 αριθμοί φορολογικού μητρώου.
Προβλήματα και αρρυθμίες στη λειτουργία εμφανίστηκαν και σήμερα, φαίνεται ωστόσο να έχουν μικρότερη έκταση σε σύγκριση με την προηγούμενη Δευτέρα, πρώτη ημέρα της διαδικασίας.
Για το Σαββατοκύριακο οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν έχουν ακόμα απογραφεί θα μπορούν να το πράξουν χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.

Έσκασε η “βόμβα”- Ο Ριέρα στον Ολυμπιακό!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλμπέρτο Ριέρα. Oι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν με την Λίβερπουλ στα 4 εκατ. ευρώ για καθεστώς συνιδιοκτησίας με οψιόν αγοράς.
Την υπόθεση χειρίστηκε ο Σωκράτης Κομινάκης που πήρε το “ΟΚ” από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να φέρει τον Ισπανό αριστερό χαφ στο λιμάνι. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία με τους “ερυθρόλευκους” να βγάζουν από τα ταμεία τους 4 εκατ. ευρώ για μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη. Νωρίτερα ο Ριέρα είχε πει το “ναι” στον Κομινάκη και έτσι το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις.
Η μεταγραφή του Ριέρα μοιάζει πολύ με αυτή του...

Έρχεται η 3D αναβάθμιση του Playstation 3!

Η Sony έχει επενδύσει σημαντικά στην 3D τεχνολογία και αυτό φαίνεται με τις 3D προσθήκες στις συσκευές της.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία νέα, το PlayStation 3 από το Σεπτέμβριο θα μπορεί πλέον να αναπαράγει τρισδιάστατο κινηματογραφικό περιεχόμενο, με την κυκλοφορία της νέας αναβάθμισης λογισμικού.

Με το νέο update η δημοφιλής κονσόλα, θα μπορεί να αναπαράγει όλες τις νέες 3D Blu-ray ταινίες, να παίζει όλα τα νέα 3D παιχνίδια, να συνδέεται απευθείας στο YouTube ενώ θα μπορεί να προβάλλει και φωτογραφίες που θα έχουν τη νέα τεχνολογία.

newsit

Το μεγαλύτερο River Party της Ελλάδας αρχίζει

Χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και τις όμορες χώρες κατακλύζουν επί 5 ημέρες το Νεστόριο Καστοριάς, μπροστά στις όχθες του Αλιάκμονα, ενόψει του 32ου River Party.

Από τις 28 Ιουλίου μέχρι και την 1η Αυγούστου στα stages του River Party θα ακούσουμε ανάμεσα σε άλλους τους: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Τάνια Τσανακλίδου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Κωστή Μαραβέγια. Από φέτος, το φεστιβάλ αποκτά διεθνή διάσταση με τη συμμετοχή των Puressence!

Κόλπο Με Ριέρα!

Τη δική του «μάχη» για την απόκτηση του Αλμπέρτ Ριέρα δίνει στην Αγγλία ο Σωκράτης Κομινάκης. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στο Λίβερπουλ και διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους των «κόκκινων» τη μεταγραφή του Ισπανού αριστερού χαφ.

Χθες το βράδυ είχε μια πρώτη επαφή με τη διοίκηση της Λίβερπουλ...

Η Κρίση Αρρώσταίνει Κυριολεκτικά Τους Έλληνες!

Παθολόγοι, δερματολόγοι και ψυχίατροι καταγράφουν καθημερινά περιστατικά όπως δύσπνοια, τσιμπήματα στην καρδιά, εκζέματα ακόμη και συμπτώματα κατάθλιψης

που οφείλονται κυρίως στην πίεση της καθημερινότητας. Η κρίση έχει αρχίσει να χτυπάει μετά την τσέπη και την υγεία των Ελλήνων.
Το πιο συχνό φαινόμενο είναι νέοι άνθρωποι που πάνε στο γιατρό νιώθοντας άρρωστοι “Νιώθουν άρρωστοι, όταν όμως τους παίρνουμε ιστορικό, τότε διαπιστώνουμε πως έχουν περάσει ή διανύουν μία δύσκολή περίοδο” λέει στην εφημερίδα “Τα Νέα” η παθολόγος Ματίνα Παγώνη.
Οι έντονοι πόνοι στον αυχένα...

Νέο Ρεκόρ Επισκεψιμότητας Στο Facebook!

141.000.000 μοναδικοί επισκέπτες μπήκαν στο Facebook το μήνα Ιούνιο!

Μπορεί, τους τελευταίους μήνες να υπήρχαν διαμαρτυρίες από τους χρήστες του Facebook για τις ρυθμίσεις ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων, όμως το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης κατάφερε κι έκανε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας, τον Ιούνιο.

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία μετρήσεων, comScore, το Facebook...

Βρήκαν τον τρόπο που ζωγράφιζε ο Ντα Βίντσι - Το μυστικό για το χαμόγελο της Μόνα Λίζα


Με την βοήθεια της εφαρμοσμένης χημείας οι επιστήμονες κατάφεραν επιτέλους να
αποκρυπτογραφήσουν το αινιγµατικό χαµόγελο της Μόνα Λίζα.

H επιστροφή του Robbie Williams


H μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams στους Take That, είναι γεγονός, καθώς επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι το γκρουπ ηχογράφησε νέο άλμπουμ, 15 χρονια μετά την αποχώρηση του μεγάλου σταρ.

Επιμένει η ζέστη


Αίθριο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Υψηλές θερμοκρασίες στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα.

Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες λίγες σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα σε παραθαλάσσιες περιοχές της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 18 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 37 – 38 στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 23 έως 29 στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 - 34 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 30. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι στο Σαρωνικό, ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Ν. Ευβοϊκό.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας με παροδική καταιγίδας μετά το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη। Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.


news247

Γράμμα- ποταμός, ενός πατέρα που οδηγείται στη φυλακή για χρέη στο ΤΕΒΕ!

Προς τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Φέρες 10 Ιουνίου 2010

Κύριε Υπουργέ,
Ονομάζομαι Γιώργος Αποστολόπουλος και ζω, σήμερα, στον Έβρο.

Μέχρι πριν από επτά χρόνια ζούσα στην Κομοτηνή, όπου διατηρούσα και εργαζόμουν σκληρά σ΄αυτή, μια μικρή επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security) η οποία βούλιαξε το 2003, κάτω από το βάρος μιας άσχημης συγκυρίας προσωπικών λαθών και λανθασμένων επιλογών, μιας άσχημης περιπέτειας με την υγεία μου, ψεύτικων υποσχέσεων εκ μέρους της πολιτείας και νόμων φτιαγμένων έτσι που να μη μ΄αφήσουν ν΄αναπτυχθώ παραπάνω από όσο χρειαζόταν για να μπορώ να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου προς το δημόσιο.

Το δημόσιο, που ήθελα δεν ήθελα, το είχα συνεταίρο στην, κατά τα άλλα «ατομική» επιχείρησή μου. Ένας συνεταίρος που μόνο έπαιρνε απ΄το ταμείο, χωρίς ποτέ να δώσει τίποτα, χωρίς ποτέ να δουλέψει δίπλα μου στα ατέλειωτα ξενύχτια των φυλάξεων, χωρίς ποτέ να τρέξει μαζί μου στον ψυχοφάγο αγώνα για την είσπραξη των οφειλόμενων. Δεν επιδοτήθηκα ποτέ, Υπουργέ μου. Ούτε το βοήθημα που δινότανε στους νέους επαγγελματίες πήρα, γιατί, λέει, το επάγγελμά μου δεν ήταν στη λίστα. Όποιος άνοιγε ένα ψιλικατζίδικο για να απασχοληθεί αυτός και η γυναίκα του, το έπαιρνε αυτό το βοήθημα. Εγώ που φύλαξα μια πόλη και τη βιομηχανική της περιοχή δεν πήρα ποτέ τίποτα!

Ήρθατε τότε, οι πολιτικοί, και μου μιλήσατε για ανάπτυξη της Θράκης. Υποσχεθήκατε νόμους που θα φέρνανε επενδύσεις και δουλειά στον τόπο. Και με γελάσατε, κύριε. Δώσατε άπειρα χρήματα σε ψευτοεπενδυτές για να επιχειρήσουν στον τόπο μου. Ήρθανε οι απατεώνες – φίλοι της εκάστοτε κυβέρνησης- και στήσανε εργοστάσια – φαντάσματα για να αναπτύξουνε τάχα την παραμεθόριο περιοχή. Υποσχεθήκανε εκατοντάδες θέσεις εργασίας, συμφωνήσανε μαζί σας να απασχολήσουν ντόπιους άνεργους και στην συνέχεια ...

Οφειλέτες των τραπεζών τα κόμματα!


Υπερχρεωμένα στις τράπεζες εμφανίζονται τα πολιτικά κόμματα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε η Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών. Οχι μόνο ξόδεψαν την κρατική επιχορήγηση που τους δόθηκε, αλλά τα περισσότερα...

Οιχαλία , η ζωή ξαναεπιστρέφει

Φτάσαμε κοντά στις 20 Ιουλίου και όπως είναι φυσικό οι ομογενείς μας στην Γερμανία , Ολλανδία, Αυστρία ετοιμάζουν τις βαλίτσες για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα.
Οι πληρότητα στην Οιχαλία με ένα πρόχειρο δικό μου υπολογισμό θα αγγίξει το 65%, ένα ποσοστό ικανοποιητικό αναλογιζόμενοι πάντα ότι στις επιχειρήσεις των ΄΄δικών μας ανθρώπων΄΄ του εξωτερικού κάποιος πρέπει και να μείνει.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ΄΄μικρού Παρισιού΄΄, τις Οιχαλίας για όσους δεν γνωρίζεται το προσωνύμιο που μας έχουν κωλύσει και όχι άδικα οι γνώστες μας ανά την Ελλάδα, έχουν κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες και δηλώνουν πανέτοιμοι να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συγχωριανών, συγγενών και φίλων που επιστρέφουν στην γενέτειρα τους μετά από ένα χρόνο απουσίας .
Οι δρόμοι σιγά σιγά γεμίζουν ζωή , η ζωντάνια επιστρέφει...

Κράνος με πίσω καθρέφτη







eikones-tou-kosmou

Τραπεζικό Δάνειο για Φωτοβολταϊκά; Θέλει σκέψη


Δυστυχώς είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό. Διαφημίζουν ορισμένες Τράπεζες με τις ευλογίες του ΔΕΣΜΗΕ, τη δυνατότητα χρηματοδότησης των νοικοκυριών που επιθυμούν να προμηθευτούν οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα. Υπόσχονται ορισμένες Τράπεζες ότι ο δανειολήπτης θα μπορεί να ξεπληρώσει το δάνειο από τα ….λεφτά της ΔΕΗ(!) δήθεν με συμψηφισμό των τιμολογίων...

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ


ΕΚΕΙΝΗ: Τί Κάνεις?



ΕΓΩ: Προσπαθώ να συνθέσω αγάπη

Σταμάτησε για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο η διαρροή πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικό


δοκιμή είναι πιθανόν να διαρκέσει έως και 48 ώρες.

Η πετρελαϊκή εταιρεία BP κατάφερε απόψε, για πρώτη φορά από τα τέλη Απριλίου, να σταματήσει τη διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, δήλωσε ανώτατο στέλεχός της.

Ο Κεντ Γουέλς, αντιπρόεδρος της εταιρείας, αρμόδιος για θέματα εκμετάλλευσης και παραγωγής, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι το νέο κάλυμμα που τοποθετήθηκε στην πετρελαιοπηγή σταμάτησε εντελώς τη διαρροή κατά τη διάρκεια της κρίσιμης δοκιμής στην οποία οι μηχανικοί έκλεισαν όλες τις βαλβίδες για να ελέγξουν την πίεση.

Οι ειδικοί ελπίζουν ότι η πίεση θα συνεχίσει να αυξάνεται. Εάν παραμείνει χαμηλή, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει διαρροή σε κάποιο άλλο σημείο.



newsit
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan