Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Τα πιο "γαργαλιστικά" ροζ video....





Μαριχουάνα STOP!!

H νέα κυβέρνηση της Ολλανδίας σχεδιάζει να απαγορεύσει τη πώληση μαριχουάνας στους τουρίστες και έτσι πιέζει τα καταστήματα που την πουλάνε να γίνουν κλειστά κλαμπ μόνο για τους ντόπιους.

Εάν η ιδέα αυτή γίνει πραγματικότητα θα πλαισιωθεί από σχετικό νομοσχέδιο ενώ θα είναι η τελευταία από τις φιλελεύθερες πολιτικές της χώρας που θα περιοριστεί, καθώς οι Ολλανδοί σκέφτονται να επανεξετάσουν τα όρια της ανοχής τους.

Ενώ η μαριχουάνα είναι ουσιαστικά παράνομη στην Ολλανδία, πωλείται κανονικά σε καφετέριες εδώ και δεκαετίες ενώ η αστυνομία κάνει τα....

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΤΖΕΡ

Ο υπόγειος πόλεμος του Χένρι Κίσιντζερ εναντίον του Μακάριου, έφτασε στο αποκορύφωμά του στις αρχές του 1974. Παρά το γεγονός ότι ο Αρχιεπίσκοπος γενικά ήταν συνεργάσιμος και δεν δημιουργούσε προβλήματα στον Αμερικανό υπουργό, εν τούτοις ο Κίσιντζερ συνέχιζε να μην τον αντέχει. Και εφεύρισκε «επιχειρήματα», που δεν στηρίζονταν σε γεγονότα και δεδομένα, για να διατηρεί ζωντανή την απέχθειά του για τον πρόεδρο της Κύπρου.

Στο βιβλίο «Τα Μυστικά Αρχεία του Κίσιντζερ-Η Απόφαση για τη Διχοτόμηση» των δημοσιογράφων Μιχάλη Ιγνατίου και Κώστα Βενιζέλου (Εκδόσεις ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ-Λιβάνης) περιγράφονται οι σχεδιασμοί του υπουργού Εξωτερικών εναντίον της Κύπρου, και αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, πλέον, αυτό που πίστευαν όλοι οι Ελληνες από το 1974: ότι το έγκλημα εναντίον του νησιού σχεδιάστηκε στην Ουάσιγκτον και υλοποιήθηκε από τη CΙΑ με τη βοήθεια του αόρατου δικτάτορα, Δημήτριου Ιωαννίδη. Η Ημερησία δημοσιεύει σήμερα ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:

Πως τα καρτούν της δεκαετίας του 80 ευθύνονται για την εξάπλωση των gay στην εποχή μας......

Αν δεν το ξέρεις, αγαπημένε αναγνώστη, αυτές τις μέρες στο facebook γίνεται μία "κίνηση". Το μανιφέστο της είναι το εξής: 15 έως 20 Νοέμβρη ας αλλάξουμε όλοι τις φωτογραφίες των προφίλ μας, αντικαθιστώντας τις με κάποια φωτογραφία ήρωα των παιδικών μας χρόνων. Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να μην υπάρχει ανθρώπινη φωτογραφία για λίγες μέρες στο Facebook..ας γίνουμε όλοι πάλι παιδιά!

Πολλοί έχουν ακολουθήσει το παιγνίδι, μεταξύ αυτών και εγώ, και βάλανε για φωτογραφία στο προφίλ τους ήρωες από μικιμάου. Έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να θυμηθώ μερικά από τα αγαπημένα μου καρτούν της δεκαετίας του 80. Μαζί όμως με τα καρτούν, θυμηθηκα και κάτι άλλο, μία ανακάλυψη που είχα κάνει όλως τυχαία, στα υπόγεια εργαστήρια ανάλυσης ποπ κουλτούρας του πρόβατο τζη ααα. Η ανακάλυψη, είχε σαν αποτέλεσμα να χρειαστεί να υπαχθώ στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων της Ση Άη Χέη, γιατί τα κυκλώματα των καρτούν και του Χόληγουντ δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και κινδύνευε η ζωή μου.

Γιου ση σέξη βγιούερ, κάποια στιγμή, όλως τυχαία, διαπίστωσα ότι στα αγαπημένα μας καρτούν από την δεκαετία του 80 κρύβονται οι λόγοι που στην εποχή μας υπάρχουν τόσοι πολλοί ομοφυλόφιλοι, τόσο πολλά ντράμα κουήνζ παλληκάρια, τόσο πολλή γκέηνεςς.

Σοκαριστικό; φυσικά... άσε με να στο επαναλάβω.

Ο λόγος που στην εποχή μας υπάρχουν τόσοι πολλοί gay είναι διότι μας έμαθαν σε gay συμπεριφορές και σουσούμια τα καρτούν που βλέπαμε στην εφηβεία μας. Ναι, ναι, ναι! Δεν είμαι ένας νέος Λιακόπουλος που βλέπει παντού Νεφελήμ και Μασουλήμ, αυτό που λέω μπορώ να το στηρίξω με ΝΤΟ-ΚΟΥ-ΜΕ-ΝΤΑ!

Για να το αποδείξω, ας δούμε gay σημειολογία στα αγαπημένα μας 80s καρτούν. Ξεκινάμε με τα...

Επικαιροποίηση.

Γυρίζει από τη Γαλλία με συγκεκριμένες οδηγίες!



πηγή

Ξεφορτωθείτε τους εφιάλτες

Τέρατα που μας καταδιώκουν. Εικόνες του εαυτού μας να πνίγεται αβοήθητος. Ανθρωποκυνηγητά με πλοκή θρίλερ. Και μετά… ξυπνάμε. Οι εφιάλτες δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Σύμφωνα με έρευνες, περίπου το 5-10% του πληθυσμού βλέπει άσχημα όνειρα τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Τι γίνεται, όμως, όταν το φαινόμενο αρχίζει να γίνεται ενοχλητικό και να διαταράσσει τον ύπνο μας;

Σκυλιά με... υψηλό IQ

 Πολλοί επίδοξοι κάτοχοι κατοικιδίων, όταν πρόκειται να διαλέξουν τον τετράποδο φίλο τους, ζητούν ένα «έξυπνο σκυλί». Τι σημαίνει όμως «έξυπνο»; Αυτός ο χαρακτηρισμός κρύβει στοιχεία που αφορούν διάφορες πτυχές της προσωπικότητας του ζώου. Μελέτη πάνω στην συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι διάφορες ράτσες κατέληξε στην διαμόρφωση ενός ιδιότυπου chart, στο οποίο φιγουράρουν οι δέκα πιο «σκεπτόμενες» ράτσες.

Στο «ρετιρέ» της λίστας πήρε την ηγετική του θέση το border collie, που κατά γενική ομολογία φημίζεται για την ευφυΐα του. Οι αρετές της συγκεκριμένης ράτσας περιλαμβάνουν την εργατικότητα, την ενεργητικότητα και το ένστικτο που ξεπερνά το όρια του συνηθισμένου.

Στις επόμενες θέσεις των σκύλων με υψηλό δείκτη ευφυΐας «θρονιάστηκαν» τα .....

Κατέρρευσε το σύστημα ασφάλειας στον Έβρο

Σύμφωνα με στοιχεία του ΓΕΕΘΑ εδώ και τρεις ημέρες καταγράφεται η μεγαλύτερη παράνομη είσοδος αλλοδαπών στην Ελλάδα στην τελευταία 20ετία. Μόνο το Σάββατο και την Κυριακή εισήλθαν από το ποτάμι του Έβρου, 643 άνθρωποι. Τη Δευτέρα λόγω της γιορτής του Μπαϊραμιού μπήκαν 270. Ο ημερήσιος μέσος όρος παράνομων εισερχόμενων....
ανθρώπων στην Ελλάδα από τον Έβρο ανέρχεται σε 400 την ημέρα.Τελικά καταγράφεται πλήρης αποτυχία για το ειδικό τμήμα της FRONTEX στο νομό Έβρου, που εννοείται ότι είχε σταλεί εκεί για να μειώσει την είσοδο των μεταναστών. Κάθε χρόνο στην Ελλάδα προστίθεται μια ολόκληρη πόλη 150.000 ανθρώπων, σ' ένα ποσοστό 95% μουσουλμάνοι από χώρες της Ασίας, οι οποίοι διαχέονται σε όλη την Ελλάδα αναζητώντας εργασία και κατάλυμα. Έλληνες αξιωματικοί στον Έβρο που έχουν αναλάβει την ασφάλεια των συνόρων τρέχουν σε όλο το μήκος του ποταμού και με ειδικές διόπτρες τη νύκτα προσπαθούν να εμποδίσουν την είσοδο οικονομικών μεταναστών.

Όπως όμως δήλωσε στο newsbomb.gr ταξίαρχος του πεζικού που υπηρετεί στον ακριτικό Σουφλί «το αποτέλεσμα των παρεμβάσεών μας είναι να πιάνουμε 5 και να μπαίνουν 95». Στο ΓΕΣ προσπαθούν ήδη να αλλάξουν τα σχέδια επιτήρησης των συνόρων, αλλά στους υπολογισμούς της ομάδας σχεδιασμού, στην οποία συμμετέχουν ανώτατοι αξιωματικοί καταγράφονται ελλείψεις σε ποσοστό 40% σε οχήματα και έμψυχο υλικό για την σωστή επιτήρηση των συνόρων.
NEWSBOMB

the eye of the tiger!




Πρωτοσέλιδη επίθεση της «Handelsblatt» στη Μέρκελ

Οξεία κριτική στην πολιτική της καγκελαρίου Μέρκελ ασκεί η μεγαλύτερη οικονομική εφημερίδα της Γερμανίας "Handelsblatt".

Σε πρωτοσέλιδο άρθρο υπό τον τίτλο "Βερσαλλίες χωρίς πόλεμο" ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Γκάμπορ Στάινγκαρτ στηλιτεύει την "πολιτική της αυστηρότητας" που ακολουθεί η καγκελάριος Μέρκελ έναντι των υπερχρεωμένων χωρών της ευρωζώνης, εκτιμώντας ότι οδηγεί τις χώρες αυτές στην καταστροφή, ενώ βλάπτει και τα γερμανικά συμφέροντα.

Η γραμμή που ακολουθεί η καγκελάριος Μέρκελ "με όλο και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα" συνοψίζεται στις λέξεις-κλειδιά "λιτότητα" και "τιμωρία", μία επιλογή που "πιέζει ακόμα περισσότερο τις χώρες που έχουν γονατίσει" υπό το βάρος των χρεών, σημειώνει.

Ο αρθρογράφος προειδοποιεί ότι.....

Τι θα γίνει όταν η οργή νικήσει την απογοήτευση;


Αν ο υπουργός οικονομικών ανακοίνωνε όσα είπε χθες πριν από δύο ή τρία χρόνια, σήμερα το κέντρο θα ήταν κλειστό όχι μόνο από μέλη του ΠΑΜΕ αλλά από χιλιάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Θα διαμαρτύρονταν για τη συρρίκνωση του εισοδήματος τους, την περικοπή των μισθών στις ΔΕΚΟ, την αύξηση του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής που "τινάζει στον αέρα" τους οικογενιακούς προυπολογισμούς και την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης που θα κοστίσει σχεδόν 1.000 ευρώ το χρόνο σε κάθε νοικοκυριό.

Κι όμως. Αυτά και πολλά ακόμα ανακοίνωσε χθες ο κ. Παπακων/νου και σήμερα το Σύνταγμα δεν είναι γεμάτο διαδηλωτές. Η χώρα είναι γεμάτη απογοητευμένους ανθρώπους. Στους δρόμους,στα γραφεία ή στα τηλέφωνα τους βλέπεις και τους ακούς όλους σκυθρωπούς και λιγομίλητους.
Κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να γίνει κάτι πολύ διαφορετικό. Ακόμα και τα συνθήματα κομμάτων της αριστεράς αντί να γεννούν ελπίδα φαίνονται περισσότερο ουτοπικά από ποτέ.

Το χειρότερο και το πιό επικίνδυνο είναι ότι ....

«Τελειώνει» ο Γκοβού, στην αποστολή ο Νίνης!

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ματς με τον Ηρακλή, έκρυβε ειδήσεις. Με βασικότερες φυσικά τις… εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες του Γκοβού και του Νίνη. Ο Γάλλος χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, τέθηκε εκτός από τον Γκμοχ, κάτι που φυσικά δείχνει ότι η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη στους πρωταθλητές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, στην συνάντηση που είχε σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας με τον έλληνα εκπρόσωπό του, αυτό που τονίστηκε είναι ότι πλέον οι ευκαιρίες για τον Γάλλο τελείωσαν και το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή, προκειμένου να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι του παίκτη και της ομάδας. 

Από εκεί και πέρα, μετά από πολύ καιρό ο Σωτήρης Νίνης ....

Δεν αλλάζει συνήθειες ο Ροναλντίνιο

Δεν λέει να αλλάξει συνήθειες, ο Ροναλντίνιο ο  οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/11) «συνελήφθη» να διασκεδάζει σε κλαμπ με τον προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να είναι φανερά ενοχλημένος.

Ο Βραζιλιάνος άσος είναι και άτυχος καθώς αρκετές κάμερες τον απαθανάτισαν την ώρα που διασκέδαζε με αποτέλεσμα να μην έχει και δικαιολογία. Ο προπονητής των «ροσονέρι» όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, σχολίασε:

Η ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΕΣ


Με κάθε εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, κόβει την ανάσα των Κύπριων γυναικών. Κι όταν δίνει συνεντεύξεις και φωτογραφίζεται κυρίως προκλητικά, μιας και το σώμα το έχει, οι αναγνώστριες κρέμονται από το τι θα πει. Ο Δημήτρης Βλάχος μίλησε στο περιοδικό ΟΜΙΚΡΟΝ και όπως κάθε φορά απέδειξε και πάλι ότι εκτός από το να έχει εξωτερική ομορφιά είναι και καλό παιδί.Για τις χυλόπιτες: «Έχω φάει χυλόπιτα και το ευχαριστήθηκα. Άμα δεν φας χυλόπιτα δεν μαθαίνεις. Όποιος πει ότι δεν του έχει συμβεί, είτε είναι ψεύτης, είτε κότα. Και δεν έχει κάνει καμάκι ποτέ».Για τις γυμνές φωτογραφίσεις: «Καθόλου δεν με ενοχλεί που μου ζητάνε πάντα να φωτογραφηθώ ημίγυμνος. Στην τελική, νέος είμαι, άμα δεν κάνω τώρα αυτές τις φωτογραφίσεις, πότε θα τις κάνω;» Για να τον κερδίσει μια γυναίκα: «Να μπορεί να κρύβει αλήθειες στο βλέμμα της και ένα ζεστό χαμόγελο». Για το γάμο: «Θα ήταν πολύ εύκολο για εμένα να αρπάξω μια κοπέλα από το χέρι και να πάμε για ποτό σε κάποιο μαγαζί όπου ξέρω ότι υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι. Αυτό εμένα δεν μου αρέσει. Όταν με το καλό κάνω οικογένεια ίσως το αφήσω να φανεί, γιατί για να παντρευτώ μάλλον δεν το βλέπω... Εγώ θέλω να βρω μια γυναίκα και να κάνουμε οικογένεια μαζί. Ο γάμος δεν είναι απαραίτητος».

πηγή 

Η αναδυομένη




Στὴν κορυφὴ τῆς θάλασσας πατώντας
στέκει, καὶ δὲ συγχύζει τὰ νερά της,
ποὺ στὰ βάθη τοὺς μέσα ὁλόστρωτα ὄντας
δὲν ἔδειχναν τὸ θεῖον ἀνάστημά της.
Δίχως αὔρα νὰ πνέει, φεγγοβολώντας
ἡ ἀναλαμπὴ τοῦ φεγγαριοῦ κοντά της
συχνότρεμε, σὰ νά 'χε ἐπιθυμήσει
τὰ ποδάρια τὰ θεῖα νὰ τῆς φιλήσει.



Διονύσιος Σολωμός

Εβαλαν από 2 ευρώ... και πήραν από 150.000!

Αποφάσισαν να προκαλέσουν την τύχη τους και έπαιξαν από δύο ευρώ ο καθένας στο Τζόκερ. Κι εκείνη ανταποκρίθηκε στην πρόκλησή τους και χαμογέλασε στους πέντε νεαρούς φίλους από την Κοζάνη που επέστρεψαν στα σπίτια τους πλουσιότεροι κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Οι πέντε νεαροί φίλοι είχαν βγει για την καθιερωμένη κυριακάτικη βόλτα τους για να απολαύσουν το καφεδάκι τους, και μεταξύ αστείου και σοβαρού σκέφτηκαν να πεταχτούν μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο και να μπουν στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ προκειμένου να δοκιμάσουν την τύχη τους. Αφού έβαλαν από δύο ευρώ ο καθένας, αποφάσισαν να παίξουν από κοινού ένα δελτίο Τζόκερ και στη συνέχεια έφυγαν για τα σπίτια τους με την ελπίδα η θεά Τύχη να τους κάνει το χατίρι......

Κίνδυνος για καρδιά και νεφρά από επικίνδυνο κολοβακτηρίδιο

Η μόλυνση ενός ανθρώπου με το πιο επικίνδυνο στέλεχος του κολοβακτηριδίου (E.coli O157), που συνήθως υπάρχει σε αλλοιωμένα τρόφιμα, αυξάνει τον κίνδυνο, εκτός από σοβαρή γαστρεντερίτιδα, για την εμφάνιση στη συνέχεια εξίσου σοβαρών προβλημάτων στην καρδιά και τα νεφρά, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική μελέτη.
Οι Καναδοί επιστήμονες του νοσοκομείου «Βικτόρια» του Οντάριο, υπό τον καθηγητή νεφρολογίας Γουίλιαμ Κλαρκ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό "British Medical Journal", σύμφωνα με το BBC, μελέτησαν τα περιστατικά περίπου 2.000 ατόμων που είχαν μολυνθεί από E.coli Ο157 λόγω μόλυνσης του συστήματος υδροδότησης σε μια καναδική πόλη το 2000. Όπως διαπιστώθηκε, στα άτομα αυτά (επτά πέθαναν τελικά και χιλιάδες αρρώστησαν), παράλληλα με τα γαστρεντερικά προβλήματα, εμφανίστηκαν τα επόμενα χρόνια και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.
Οι επιστήμονες .....

Επεισόδια στην πλατεία Αττικής ..Το βίντεο τα λέει όλα..



Προσέξτε το βίντεο στο 5:42..Θα καταλάβετε..Μία κίνηση που δεν χρειάζεται σχολιασμό..

Η ΝΟΚΙΑ διχοτόμησε την Κύπρο!

Σοβαρό ζήτημα de facto αναγνώρισης του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους και της αποδοχής διχοτόμησης της Κύπρου προέκυψε από την ... φινλανδική εταιρεία ΝΟΚΙΑ! Το θέμα προέκυψε από την απουσία λεπτομερειών στους χάρτες της Κύπρου στο σύστημα πλοήγησης Ovi Maps το οποίο διαθέτουν κινητά τηλέφωνα της εταιρείας ΝΟΚΙΑ. Για το γεγονός αυτό Κύπριος καταναλωτής έστειλε μήνυμα διαμαρτυρίας στην εταιρεία στις 9 Νοεμβρίου στο οποίο εξηγούσε την κατάσταση. Το κινητό τηλέφωνο της συγκεκριμένης εταιρείας που είχε αγοράσει δεν διέθετε χάρτη πλοήγησης για την Κύπρο, κάτι που παλαιότερα δεν συνέβαινε.
Η απάντηση που έλαβε ο Κύπριος καταναλωτής από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ανέφερε ότι "λόγω των τουρκικών αρχών όλες οι πληροφορίες και οι σημειώσεις στους χάρτες έχουν αποσυρθεί. Δεν θα υπάρχει χάρτης πλοήγησης για την Κύπρο από εδώ και πέρα όσον αφορά την ΝΟΚΙΑ". Για το συγκεκριμένο θέμα ζητήθηκε ο καταναλωτής να αποταθεί στον διαχειριστή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή στις τουρκικές αρχές του νησιού.
Σε επίσημη όμως απάντηση που εξέδωσε η εταιρεία διευκρινίζει ότι

Το βεβαιο τελος


Με θλιβει καθημερινα η μαχη που δινει ο Ελληνας εναντια στον διπλανο του Ελληνα,αυτο δεν το εχω παρατηρησει σε καμια κοινωνια εως σημερα,εχω αναφερθει και παλιοτερα για αυτο το ειδος μισους που κρυβουμε μεσα μας για τον συνανθρωπο μας,δεν μιλαω για αλλοδαπους,δεν μιλαω για αλλοθρησκους μιλαω για το γενος μας.

Αυτη η ευχαριστηση που νοιωθουμε οταν βριζουμε και ρουφιανευουμε τον συμπατριωτη μας δεν την νοιωθουμε ουτε στην μεγαλυτερη δικη μας χαρα,εχουμε χωριστει σε χιλιαδες κομματια,ευκολο πλεον για να μας κουμανταρει ο οποιοσδηποτε,εχουμε αποδεχθει τον ορο προνομιουχος για οποιον κερδιζει περισσοτερα απο εμας και δεν μιλαω για βιομηχανους η επιχειρηματιες.

Με αυτον τον τροπο βρισκει η εντελως ανικανη κυβερνηση μας τον δρομο να ποδοπαταει οποια ομαδα εργαζομενων γουσταρει,απλα τους ονομαζει προνομιουχους,καθησαμε ποτε ομως να δουμε ποιοι τους εδωσαν αυτα τα προνομια και αν πραγματικα ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα οσα μας λενε?

Προνομιουχοι η ρετιρε του δημοσιου ηταν καποτε οι τραπεζικοι,περασαμε μετα σε επομενες κατηγοριες εργαζομενων αναλογα με τις αναγκες της καθε διαχειρησης,μετα ηρθαν οι εργαζομενοι στον ΟΤΕ,και συνεχιζεται το ιδιο παραμυθι απο τοτε.

Αλλα πλεον τα παραμυθια δεν τα πιστευουν ουτε τα μικρα παιδια,ακομη και αυτα θα ρωτησουν καποια στιγμη γιατι η Κοκκινοσκουφιτσα φοραγε κοκκινη σκουφια.
Εμεις την ιδια στιγμη δεν εχουμε ουτε την εξυπναδα αυτη ενος μικρου παιδιου να ψαξουμε τον λογο που συμβαινει αυτο.
Και αυτο γιατι χαιρομαστε στην πραγματικοτητα που ....

Λίγες σκέψεις... Δεν φταίω εγώ, η τηλεόραση φταίει...



...άκου τώρα θέμα που σκέφτηκα πάλι! Μου αρέσει πολύ να βλέπω τηλεόραση! Εκπαιδεύομαι μέσα από αυτή! Μάλιστα μαθαίνω ποιό είναι το καλό και ποιό το καλό! Βλέπω ανελλιπώς ειδήσεις, βλέπω τις ταινίες που βάζουν στην αγαπημένη μου τηλεόραση! Οταν βλέπω μία κάθε αμερικάνικη ταινία στη τηλεόραση δεν είναι ο κακός ένας μουσουλμάνος?

...μα θυμάμαι την Ελλάδα πως ζούσαμε χωρίς κλειδαριές, χωρίς κάγκελα! Τις μπούργκες τις μάθαμε όταν ήταν να τη πέσει η Αμερική στο Ιρακ και Αφγανιστάν! Δεν θυμάμαι πολλές ταινίες να έδειχναν μπούργκες, άντε σε λίγες εξωτικές ταινίες ασπρόμαυρες! Αγαπημένη μου τηλεόραση σε ευχαριστώ που μου έμαθες τι είναι μπούργκα πριν τη δω στη γειτονία μου! Θυμάμαι που βλέπαμε όλη η οικογένεια μαζί ειδήσεις στην αγαπημένη μας τηλεόραση: Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν χτύπησε τους Πύργους της Αμερικής! Τόσο δράμα... που στεναχωρήθηκα, οι Αμερικάνοι μέχρι και ταινίες έβγαλαν με τα αεροπλάνα που έπεσαν από τους Μουσουλμάνους τρομοκράτες! Θυμάμαι που έβλεπα όταν ήμουν μικρός ταινίες αμερικάνικες που κάθε τρεις και λίγο περνούσαν περιπολικά και άκουγες στη ταινία συνεχώς σειρήνες τους και μας φαίνονταν απίστευτο! Ο καλός αμερικάνος που ήταν και ήρωας της ταινίας έσωσε τη χώρα του από το κακό Μουσουλμάνο, πόσες ώρες αφιέρωσα συνολικά της ζωής μου για αυτό το σενάριο? Μάλλον και ο Υπεραμερικάνος (T)Rambo όταν πολέμησε τους κακούς Ρώσους στο Αφγανιστάν ήταν η πρώτη φορά που αμερικάνικη ταινία έκανε λάθος και είπε καλά λόγια (τότε) για αυτό το λαό που εξαφάνισε ή προσπαθεί να εξαφανίσει ακόμα! Ευτυχώς εύκολα ξεχάστηκε το "τυπογραφικό λάθος" με άλλες ταινίες πιο σύγχρονες και με τη σωστή εκδοχή των Μουσουλμάνων...

Έκθεση από μαθητή του δημοτικού με θέμα: «Τί να ζητήσω απο τον Θεό»

«Θεέ μου, απόψε σου ζητάω κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Θέλω να με κάνεις τηλεόραση! Θέλω να πάρω τη θέση της τηλεόρασης που είναι στο σπίτι μου. Να έχω... το δικό μου χώρο. Να εχω την οικογένειά μου γύρω απο μένα. Να με παίρνουν στα σοβαρά οταν μιλάω. Θέλω να είμαι το κέντρο της προσοχής και να με ακούνε οι άλλοι χωρίς διακοπές ή ερωτήσεις. Θέλω να έχω την ίδια φροντίδα που έχει η τηλεόραση όταν δεν λειτουργεί. Όταν είμαι τηλεόραση, θα 'χω την παρέα του πατέρα μου όταν έρχεται σπίτι από τη δουλειά, ακόμα κι αν είναι κουρασμένος. Και θέλω τη μαμά μου να με θέλει όταν είναι λυπημένη και στενοχωρημένη, αντί να με αγνοεί. Θέλω τ' αδέλφια μου να μαλώνουν για το ποιος θα περνάει ώρες μαζί μου. Θέλω να νοιώθω ότι ....

Έρχονται επιδόματα, κόβονται τα δώρα…

Με τη σύνταξη του Ιανουαρίου, την οποία οι περισσότεροι θα λάβουν στα τέλη Δεκεμβρίου, θα εισπράξουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι το έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης των 100-300 ευρώ που θα δώσει η κυβέρνηση.

Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών. Το επίδομα θα είναι αφορολόγητο και θα δοθεί με τα εξής κριτήρια:

Ατομικό εισόδημα έως 7.000 €
και οικογενειακό έως  12.000 € -> 300 ευρώ

Ατομικό εισόδημα  7.001-8.500 €
και οικογενειακό  έως 14.500 € -> 200 ευρώ

Ατομικό εισόδημα  8.501-10.500 €
και οικογενειακό  έως 16.500 € -> 100 ευρώ

Όσοι ξεπερνούν ένα από τα δύο κριτήρια, με βάση τις δηλώσεις εισοδήματος για του 2009, δεν λαμβάνουν ενίσχυση.

Δικαιούχοι είναι:

  • συνταξιούχοι άνω των 60 ετών (πλην ΟΓΑ)
  • χήρες, χήροι και ορφανά έως 18 ετών
  • με αναπηρία 67% και άνω

Με άλλη τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, δεν θα χάσουν το δώρο Χριστουγέννων ορισμένες ευπαθείς ομάδες συνταξιούχων.

Εκεί ορίζεται ότι από το ψαλίδι στις συντάξεις και την αντικατάστασή του με 400 ευρώ, εξαιρούνται:

Αναμνήσεις...

Αγαπητή κυρία Μέρκελ...


Η κυβέρνησή σας μας είπε δια του υπουργού Οικονομικών σας ότι δεν δικαιούμαστε να ομιλούμε. Είμαστε σφόδρα ενοχλημένοι. Όχι με εσάς. Εσείς τη δουλειά σας κάνετε. Με τον εαυτό μας τα έχουμε που φέραμε την πατρίδα μας σε αυτό το χάλι και δεν μπορούμε να σας πούμε να πάτε στο διάολο. Ξέρετε, οι Έλληνες είμαστε περήφανος λαός. Ωστόσο, οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε! Με την στάση σας μας αφυπνίζετε. Ας συζητήσουμε, όμως, για το  ποιος δικαιούται να ομιλεί...

Μιλάτε εσείς; Μιλάτε για πρόβλημα διαφθοράς στην Ελλάδα; Ναι, υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο. Ο Έλληνας πολιτικός που λαδώθηκε είναι προδότης για την πατρίδα του και θα έπρεπε ήδη να σαπίζει στην φυλακή, αφού η θανατική ποινή έχει καταργηθεί. Εκείνοι, όμως, που λάδωσαν, που θα έπρεπε να βρίσκονται; Ο κ. Χριστοφοράκος κυκλοφορεί ή όχι ελεύθερος στη δική σας χώρα; Κυρία Μέρκελ, οι δικές εταιρείες πλήρωσαν τους Έλληνες πολιτικούς για να πάρουν δουλειές στην Ελλάδα. Και φυσικά το τίμημα το πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι και όχι οι Γερμανοί...

Οι Τούτσι, οι Χούτου και το παρακράτος στο Ελλάντα..

Ένας ένας, οι υπηρέτες του Κρατισμού, παρελαύνουν από τα τηλεπαράθυρα για να υμνήσουν το τερατούργημα. Το πελατειακό κομματικό κράτος. Βρίσκονται παντού, σε άρθρα, σε παράθυρα, ο πρωθυπουργός στο ΒΒC. Βγάζει ο καθένας τη σειρά του. Σαν τα ανθρωπάκια στην ταινία "Ο Νονός", που σκυφτοί έρπονται να φιλήσουν το χέρι του αρχιμαφιόζου που τους συντηρούσε. Να γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων; Αδύνατον! Μακριά κακό από μένα...

Το τερατογενές κρατικοκεντρικό μοντέλο διοικητικής οργάνωσης, στρατηγικού σχεδιασμού, οικονομικής ανάπτυξης, στελέχωσης αγοράς εργασίας, πολιτικοκοινωνικής θεώρησης και ιδεολογικής σοσιαλιστικής αποβλάκωσης που μονοπωλιακά προβάλλεται τα μεταπολεμικά χρόνια στην Ελλάδα, από ΟΛΑ τα ελληνικά κόμματα, η μαύρη τρύπα της κρατικής κολάσεως που κατασπάραξε όλο τον δυναμισμό του Ελληνισμού, ξεψυχάει τώρα και καταριέται φτύνοντας ξόρκια και χολή. Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί πλέον να συντηρήσει τον πελατειακό κρατισμό και αργοπεθαίνει. Είναι η τελευταία πράξη της παρακμής πριν την εφιαλτική έκρηξη. Αλλά σπασμωδικά αντιστέκεται. Και δίνει συνεντεύξεις. Δεν θα ενδώσει. Μέχρι να μας πάρει όλους κάτω, μαζί του, στην τρύπα της τελικής καταστροφής....

Προϋπολογισμός και Ψέμματα

Και που λέτε, εν μέσω διαβεβαιώσεων του κοσμαγάπητου George (αφού ο κυρίαρχος λαός τον έβγαλε πρώτο κόμμα πάλι)και του τσιρακίου του ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και δεν θα μπουν νέοι φόροι (κάνε κλικ εδώ αν δεν με πιστεύεις), κατατέθηκε ο νέος προϋπολογισμός.

Ας τα πάρουμε ένα ένα:

1η φανφάρα: " Η οικονομία και οι φορολογούμενοι δεν αντέχουν άλλα βάρη"
Προϋπολογισμός: Αύξηση του μεσαίου συντελεστή από το 11%, που ήταν στο 9% πριν μερικούς μήνες, στο 13%. Σε αυτόν το συντελεστή βρίσκονται όλα τα είδη πρώτης ανάγκης (ψωμί γάλα ζυμαρικά κτλ. ) καθώς και τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ ( φως, νερό, τηλέφωνο). Οπότε ποιο κομμάτι του πληθυσμού επιβαρύνεται; Μπράααααααααβο.....

2η φανφάρα: " Δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις"

Προϋπολογισμός: Σύμφωνα λοιπόν με τον προϋπολογισμό η κυβέρνηση περιμένει έσοδα 2,2 δις απο περικοπές μισθών που θα φέρει το νέο ενιαίο μισθολόγιο. Αυτό για τον δημόσιο τομέα. Για τον ιδιωτικό που δεν φαίνεται στον προϋπολογισμό γίνεται της ανωμαλίας... Εργασία εκ περιτροπής με τετραήμερα, εξάωρα, υποχρεωτικές αργίες κτλ. και επιχειρησιακές συμβάσεις που φέρνουν μισθολογικά τον κόσμο τουλάχιστον 5 χρόνια πίσω σε μια εποχή που οι τιμές είναι στο Θεό.

3η φανφάρα: " Ο πληθωρισμός θα πέσει στο 2,2%"

Εγώ ξέρω ότι για να πέσει ο πληθωρισμός θα πρέπει να πέσουν οι τιμές. Πως είναι δυνατόν να πάει ο πληθωρισμός στο 2,2% όταν το ίδιο το κράτος κάνει ανατιμήσεις παντού και όταν τον Οκτώβριο θα γίνει και η εξίσωση των φόρων πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης;

4η φανφάρα: " Η ανεργία υπολογίζεται στο 14,5%"

Αλήθεια πως μετράει κάποιος την ανεργία; Ποιος θεωρείται άνεργος; Αυτός που είναι γραμμένος στον ΟΑΕΔ; Ένας νέος μηχανικός για παράδειγμα που δεν βρίσκει δουλειά αλλά είναι αναγκασμένος να πληρώνει ΤΣΜΕΔΕ είναι άνεργος; Κατά το κράτος όχι. Και πόσοι άλλοι τέτοιοι υπάρχουν με περιστασιακές δουλειές; Άρα η πραγματική ανεργία είναι πάνω από 20% και ανεβαίνει.

Τα βάρη λοιπόν για άλλη μια φορά πέφτουν στον κοσμάκη. Τον οποίο όμως εγώ προσωπικά δεν λυπάμαι καθόλου. Δεν λυπάμαι τον άνεργο που έκανε αποχή για να τιμωρήσει το σύστημα, δεν λυπάμαι τον χαμηλόμισθο που ψήφισε δικομματισμό επειδή κάτι του υποσχέθηκαν, δεν λυπάμαι αυτούς που φωνάζουν τώρα γιατί την δύναμη που είχαν στα χέρια τους την σπατάλησαν πριν μια εβδομάδα και έδωσαν το δικαίωμα σε όλους αυτούς να μας κοροϊδεύουν.

Δυστυχώς αυτοί είμαστε και αυτό μας αξίζει.

TazManiac

660.000 ευρώ ανά βουλευτή (!) κοστίζει τον χρόνο η Βουλή

Σε ποιους …έκοψε τα πολλά – πολλά ο Παπακωνσταντίνου
To περιμέναμε, βεβαίως, ότι θα είχαμε να κάνουμε με έναν προϋπολογισμό περικοπών για όλους, αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον το ποιους από το υπουργικό συμβούλιο πήρε η …μπάλα περισσότερο στην μοιρασιά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Πόσο μάλλον που ο ίδιος ο τσάρος δίνει το καλό το παράδειγμα…

Πού θα βρεθούν €14.300.000.000



Τον δύσκολο στόχο της περαιτέρω µείωσης του ελλείµµατος κατά5 δισ. ευρώ το 2011, από τα 22 στα 17 δισ. ευρώ, έθεσε η κυβέρνηση στον προϋπολογισµό που κατέθεσε χθες στη Βουλή, επιστρατεύοντας φιλόδοξα, αλλά και επώδυνα µέτρα, προκειµένου να καθησυχάσει την τρόικα ότι όχι µόνο δεν χαλαρώνει την προσπάθεια, αλλά αντίθετα παραµένει πιστή στην αρχική συµφωνία µαζί της.
Ετσι, ελπίζει να εξασφαλίσει την έγκριση για τη χορήγηση της τρίτης δόσης του δανείου, τον ∆εκέµβριο. Στο πλαίσιο αυτό, πέφτει βαθύ µαχαίρι, ύψους 800 εκατ. ευρώ στις ∆ΕΚΟ, όπου µειώνονται αποδοχές και επιδόµατα, προβλέπεται να χάσουν τη δουλειά τους 10.000 συµβασιούχοι ορισµένου χρόνου σε όλο το ∆ηµόσιο, ενώ ο υπουργός Οικονοµικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου άφησε ανοιχτό ακόµη και το ενδεχόµενο απολύσεων στον δηµόσιο τοµέα. Ακόµη καθιερώνεται η χορήγηση των οικογενειακών επιδοµάτων, όπως το επίδοµα πολυτέκνων, µε βάση εισοδηµατικά κριτήρια...

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένη!!!

Την πώληση σε στρατηγικό επενδυτή του 49% που κατέχει στο Καζίνο Mont Parnes το δεύτερο τρίμηνο του 2011, την παράταση σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, την πώληση ποσοστού των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων σε στρατηγικό επενδυτή, την πώληση ποσοστού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε στρατηγικό επενδυτή, και την πώληση 4 Airbus A340 προβλέπει, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων για το 2011.

Όπως αναφέρεται στον προϋπολογισμό του 2011 και με βάση και το Μνημόνιο, η διαχείριση της περιουσίας του Δημοσίου μέσω ιδιωτικοποιήσεων και μετοχοποιήσεων θα αποδώσουν περίπου ένα δισ. ευρώ κάθε έτος στο διάστημα 2011-2013, ενώ ο εξορθολογισμός ζημιογόνων δραστηριοτήτων μέσω αναδιαρθρώσεων είναι δυνατόν να οδηγήσει σε μείωση ζημιών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ κάθε έτος για το ίδιο διάστημα...

Διαφημιστικό κόλπο το «κίνημα» των καρτούν στο Facebook


Πολλά θρυλούνται για το κίνημα των καρτούν στο facebook ...Ομως λίγοι μπορούν να καταλάβουν οτι ο χρήστης που είχε την ιδέα μπορεί να μην είναι χρήστης αλλά το ίδιο το Facebook που επιχειρεί να δει τις αντιδράσεις των χρηστών ... Σύμφωνα με το σενάριο που παίζει εδώ και μέρες κυκλοφορεί ένα μήνυμα στο Facebook και προτρέπει τους χρήστες να αλλάξουν τη φωτογραφία του προφίλ τους και να την αντικαταστήσουν με έναν παιδικό ήρωα καρτούν.


Σύμφωνα με το σενάριο στόχος είναι να μην υπάρχει για πέντε ημέρες καμία ανθρώπινη μορφή στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η ταχύτατη διάδοση του μηνύματος δεν πρέπει να είναι άσχετη με την διαχείριση των εφαρμογών στην σελίδα και πρέπει να διαχειρίζεται απο τους κεντρικούς σέρβερς .


παπατζήδες

Ερχονται απολύσεις στις ΔΕΚΟ

Ενδεχόμενο ανοιχτό οι απολύσεις στις ΔΕΚΟ Περικοπές δαπανών 6,5 δισ. ευρώ
Μέτρα συνολικού ύψους 14,3 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 6,5 δισ. είναι περικοπές δαπανών, ενσωματώνει το σχέδιο του προϋπολογισμού του 2011 που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Μεταξύ άλλων προβλέπεται δραστική μείωση των αποδοχών των εργαζομένων στις ζημιογόνες ΔΕΚΟ, ενώ ο υπουργός Οικονομικών άφησε ανοικτό ακόμη και....

το ενδεχόμενο απολύσεων. Επίσης, δεν θα ανανεωθούν 10.000 συμβάσεις έργου. Σημαντική μείωση της τάξης των 2,1 δισ. ευρώ προβλέπεται στις δαπάνες για φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό, ενώ θα τεθεί εισοδηματικό όριο στη χορήγηση του πολυτεκνικού επιδόματος. Στο σκέλος των εσόδων, προβλέπει μεταξύ άλλων την αύξηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ από το 11% στο 13%, των αντικειμενικών αξιών και του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ωστόσο, ο νέος προϋπολογισμός έχει πολλές αβεβαιότητες και σκοτεινά σημεία 

news24gr

«Γελοιοποιείται η ελληνική πολιτεία » στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Τον πήρε πίσω


Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Αντώνη Δημόπουλο, αυτό που υποχρεώνει, κατά τα φαινόμενα, το υπουργείο να προχωρήσει σε εφαρμογή εναλλακτικών λύσεων, είναι «η πραγματικότητα» και «η μεγάλη αδικία με ιδιοκτήτες μπαρ και εστιατορίων που επέτρεπαν παράνομα το κάπνισμα στα καταστήματά τους να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των «δυσαρεστημένων καπνιστών».
Υπενθυμίζεται ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσµος Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης και 150 ιδιοκτήτες συναφών καταστηµάτων έχουν καταθέσει από τις 25 Οκτωβρίου, προσφυγή στο Συµβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την άµεση αναστολή των αντικαπνιστικών µέτρων και την ακύρωση της σχετικής υπουργικής απόφασης ως παράνοµης και αντισυνταγµατικής...

Muslim Demographics - η ωμή πραγματικότητα


eglimatikotita

Ηράκλειο: Νεαρός αυτοκτόνησε επειδή δεν έβρισκε δουλειά


Τραγωδία με θύμα έναν 27χρονο που έψαχνε για δουλειά έναν ολόκληρο χρόνο - Οι γονείς του, κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο..
Ο 27χρονος, από χωριό της Πεδιάδος, έδωσε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης (18-11-2010). Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα "Πατρίς", τον τελευταίο χρόνο ο νεαρός είχε μείνει άνεργος λόγω της οικονομικής κρίσης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με κάποιες άλλες προσωπικές καταστάσεις, είχαν επηρεάσει την ψυχολογία του.

Χθες λίγο μετά τη μία το μεσημέρι αποσύρθηκε στο δωμάτιο του προκειμένου να κοιμηθεί. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς του με τους οποίους έμενε. Μισή ώρα αργότερα πετάχτηκαν έντρομοι από το κρεβάτι καθώς ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για πυροβολισμό που προερχόταν από το υπνοδωμάτιο του γιου τους.

Πήγαν να ανοίξουν την πόρτα, που ήταν όμως κλειδωμένη. Αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του παραθύρου για να μπουν στο δωμάτιο και βρήκαν το παιδί τους σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 27χρονος είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ζητούσε συγνώμη από τους γονείς του. 
Πηγή

Δικαιώθηκε ο Θ. Πάγκαλος! Ιδού πως τα τρώμε ... μαζί

Εμείς παίρνουμε μισθό, το κράτος τον ... τρώει.


Χρειάζεστε μετάφραση; Ας υποθέσουμε βρισκόμαστε στην αρχή του μήνα. Ημέρα πληρωμής για έναν δημόσιο υπάλληλο που υπηρετεί επτά χρόνια.

Ο υπάλληλος αυτός λοιπόν παίρνει το μισθό του από το κράτος (εμείς σας προσλάβαμε που είπε και ο Θεόδωρος ). Δεν τον παίρνει όμως ολόκληρο, εφέτος κόπηκαν περίπου 100 ευρώ από επιδόματα και άλλα 80 από οδοιπορικά, άρα ο υπάλληλος ταΐζει το κράτος με 180 ευρώ απ' το μισθό του.

Κοιτάει λοιπόν ο υπάλληλος τη μισθοδοσία, τον πιάνει μια κατήφεια και ανάβει ένα τσιγάρο. Το πακέτο το πλήρωσε 3,50, απ' αυτά το 65% πάει στο κράτος...

Κολυμπούσε 46 μέρες με κροκόδειλους και πιράνχας

O Ντάρκο Νόβοβιτς φτάνοντας στο τέρμα!
Θα μπορούσε να ήταν ταινία στον κινηματογράφο. Όμως δεν είναι. Ο σέρβος «σούπερμαν» έκανε ρεκόρ κολυμπώντας για 46 μέρες όλο τον Αμαζόνιο
Ούτε οι πεινασμένοι κροκόδειλοι ούτε τα φονικά πιράνχας κατάφεραν να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο του ακαταπόνητου Σέρβου Ντάρκο Νόβοβιτς, ο οποίος κατάφερε να κολυμπήσει όλο τον Αμαζόνιο μέσα σε ενάμιση μόλις μήνα!
 

Τα... μαχαίρια έχουν βγει!

Η επιτυχία του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές δεν κρύβει τον… στρουθοκαμηλισμό

Αρχίζει σιγά-σιγά η ενδοσκόπηση στο ΠΑΣΟΚ, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μετά τη δημόσια παρέμβαση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου και την επίθεση της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» κατά του οικονομικού επιτελείου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης απέστειλε χθες εγκύκλιο προς όλες τις δημοτικές οργανώσεις, ζητώντας από τα τοπικά στελέχη να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών...

Ο κομήτης Χάρτλεϊ αποκαλύπτεται

ΔΕΙΤΕ: Εικόνες από τη NASA

Ένα πελώριο σύννεφο παγωμένων σωματιδίων περιβάλλει τον κομήτη Χάρτλεϊ, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία που συνέλεξε το διαστημικό σκάφος Deep Impact της NASA. Μερικά από αυτά, προς μεγάλη έκπληξη των επιστημόνων που ποτέ πριν δεν είχαν δει κάτι τέτοιο, είναι πολύ μεγάλα και το μέγεθός τους ποικίλει από ένα μπαλάκι του γκολφ μέχρι μια μπάλα μπάσκετ.

Το σκάφος της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας προσέγγισε τον -μήκους 1,5 χλμ. και σχήματος φασολιού- κομήτη στις 4 Νοεμβρίου, σε απόσταση 700 χιλιομέτρων από αυτόν και περίπου 23 εκατ. χλμ. από τη Γη.

Φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας πρώην Έλληνα πρωθυπουργού

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν οι φήμες που κυκλοφορούν σήμερα για απόπειρα αυτοκτονίας πρώην Έλληνα πρωθυπουργού-δεν είναι αυτός που φαντάζεστε!
Η πληροφορία που αναστάτωσε την ελληνική κοινωνία και έκανε πολλούς πολιτικούς να τηλεφωνούν στον Χρήστο Παπουτσή για να μάθουν λεπτομέρειες, λέγεται πως......
διέρρευσε από μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη ξημερώματα ο κορυφαίος πολιτικός.
Το τοπίο εξακολουθεί να παραμένει θολό για το πόσο αληθεύει το γεγονός.
Η αναστάτωση που έχει προκληθεί είναι άνευ προηγουμένου και δεν είναι λίγοι εκείνη που συνδέουν ένα πιθανό τέτοιο γεγονός με την τρέχουσα κατάσταση της χώρας-παρότι η Ελλάδα δεν είναι Ιαπωνία και οι πολιτικοί της δεν διακρίνονται για την ευαισθησία τους.
Αλλοι κάνουν λόγο για εμπλοκή του πρώην πρωθυπουργού στις μίζες της Siemens και σε σχετικά έγγραφα που βρίσκονται στη κατοχή της Γερμανικής καγκελαρίας και έτσι εξηγούν την απαξίωση της Μέρκελ για το ελληνικό πολιτικό σύστημα.
Όπως όλα δείχνουν η μεταπολίτευση θα τελειώσει βίαια και με αίμα. Όπως ακριβώς ξεκίνησε...
ksipnistere

Αδυνατισμένη η Εύα Καϊλή

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2010_11/3435_EYA_KAILI_12072008_0.jpgΕμφανώς αδυνατισμένη εμφανίστηκε την Τετάρτη στη βουλή η Εύα Καϊλή κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν για το μυστικό της ανανέωσής της. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε το εξής απλό, αλλά πολύ αποτελεσματικό...  Αφαίρεσε τα δημητριακά από τη διατροφή της και οτιδήποτε περιέχει γλουτένη, που μπλοκάρει τον οργανισμό. Σε αυτό προσθέστε βέβαια και το τρέξιμο για τον Μπουτάρη και τη στήριξη νέων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και υπολογίστε που πήγε η ζυγαριά της. 
Πηγή

"Μακεδονικό "κρασί απο τα Σκόπια σε κάθε ράφι super market στην Γερμανία

Βρίσκομαι εδώ και λίγες μερες στην Γερμανία και καθώς μπηκα σε ενα σουπερ μαρκετ να αγορασω ενα μπουκαλι κρασι ειδα το κρασι του Μεγαλου Αλεξανδρου απο την Δημοκρατια της Μακεδονιας οπως αναφερει η ετικετα και οχι σαν Π.Γ.Δ.Μ.
Μαλιστα εχει και το αστερι της βεργινας πανω σαν σημα κατατεθεν.Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι το ειδα σε 4 διαφορετικα σουπερ μαρκετ... ALDI ,HANDELSHOFF,EDEKA, REAL.. ρωτησα την ταμια αν το κρασι πουλαει και μου ειπε λογο της τιμης του εχει καλες πωλησεις μαλιστα στο Γερμανικο Σουπερ μαρκετ ALDI ειναι το καλυτερο κρασι στην καμπανια τους στο ιντερνετ και μαλιστα συνδεμενο με το ονομα του Μ.Αλεξανδρου... το μονο που ενιωσα ειναι ντροπη και θλιψη που πλεον καταλαβα οτι στην ευρωπη μας εχουν χεσμενους πραγματικα. τραβηξα και 3 φωτογραφιες ελπιζω να δημοσιευτουν και εδω στο λινκ μπορειται να δειτε το κρασι του Μ.Αλεξανδρου που διαφημιζει το ALDI στην Γερμανια  http://www.aldi-sued.de/themen/weine_aus_aller_welt/thema_weinspezialitaeten_produkte_rotwein3.html
Πηγή

Ξέρεις ότι ζεις στο έτος 2010 όταν...


1) άθελα πληκτρολογείς το PIN στο φούρνο μικροκυμάτων.
2) χρόνια έχεις να παίξεις πασιέντζα με αληθινές κάρτες
3) έχεις μια λίστα με 15 αριθμούς τηλεφώνων για να επικοινωνείς με την οικογένεια σου που αποτελείται από 3 άτομα.
4) στέλνεις Mail στον συνάδελφο σου που κάθεται στο διπλανό γραφείο.
5) έχεις χάσει κάθε επαφή με φίλους σου γιατί δεν έχουν Msn/Skype.

Κλείνει η ΔΟΥ Φαρκαδόνας;;

Θα περισσέψουν 2.000 υπάλληλοι στις Δ.Ο.Υ. της Θεσσαλίας

Στη συγχώνευση 80-100 Εφοριών θα προχωρήσει το Υπουργείο Οικονομικών, όπως ανακοίνωσε στους προϊσταμένους των Εφοριών όλης της Θεσσαλίας, που συναντήθηκαν στη Λάρισα, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Από την συγχώνευση θα περισσέψουν περίπου 2.000 υπάλληλοι, που αναμένεται να μεταταχθούν σε άλλες Υπηρεσίες του Δημοσίου.
Πηγή

Εξαιρετικοί μισθοί σε εποχή Μνημονίου για τους αιρετούς του Νομού Τρικάλων

Μισθό 4.650 ευρώ, θα λαμβάνουν από την ερχόμενη Πρωτοχρονιά, ο Χρήστος Λάππας και ο Δημήτρης Σακελλαρίου ως Δήμαρχοι Τρικκαίων και Καλαμπάκας αντίστοιχα. Το ίδιο μηνιάτικο, θα λαμβάνει και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Οι Κώστας Κουφογάζος και Κώστας Οικονόμου ως Δήμαρχοι Πύλης και Φαρκαδόνας, θα παίρνουν μηνιάτικο 3.720 ευρώ....

Οι Αντιδήμαρχοι των Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας θα λαμβάνουν μηνιάτικο 2.480 ευρώ και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων 1.984 ευρώ.

Οι Αντιδήμαρχοι Πύλης και Φαρκαδόνας από 1.860 ευρώ και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων 1.488 ευρώ.

Στα παραπάνω ποσά που θα εισπράττουν οι αιρετοί του «Καλλικράτη» δεν υπολογίζονται φυσικά και άλλες απολαβές, όπως είναι τα έσοδα για την παράσταση στο δημοτικό συμβούλιο…

Αντιληπτό τώρα γιατί γίνεται ΣΦΑΓΗ για τις …μισθωμένες θέσεις στους Δήμους και κάποια «γαλάζια» παπαγαλάκια από το… ΄Ιντερνετ να «πιέζουν» με ονόματα Δημάρχους για να «βολέψουν» τα «δικά τους …παλικάρια»;

Όπως … «πίεζαν» και για τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων αλλά δεν «μάσησε» ο Κώστας Αγοραστός και γλίτωσε την εκλογική πανωλεθρία στον Νομό Τρικάλων….
πηγή

Άγριος ξυλοδαρμός για ραδιοφωνικό παραγωγό των Τρικάλων

«Λαμπόγυαλο», έγινε κατάστημα γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού των Τρικάλων, από γυναίκα ραδιοφωνικό παραγωγό και συγγενείς της…
Η εισβολή στο κατάστημα του ραδιοφωνικού παραγωγού, ήταν αποτέλεσμα μιας φραστικής διαμάχης που είχαν νωρίτερα οι δύο παραγωγοί στον ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης…

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έφαγε «το ξύλο της αρκούδας» και ταυτόχρονα το κατάστημά του, υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές.

Τα υπόλοιπα στις …δικαστικές αίθουσες, καθώς ακολούθησαν οι σχετικές μηνύσεις…

Πέρασαν 14 χρονια απο την πιο μαυρη σελιδα στην ιστορία του ΑΟ Τρίκαλα

EKSINTAFOTIS_LAZARIDIS5Ήταν βράδυ Τρίτης 19 Νοεμβρίου 1996 όταν ο ΑΟ Τρίκαλα έζησε την πιο τραγική στιγμή της ιστορίας του, όταν δυο δικά του παιδιά που φορούσαν τα «κυανέρυθρα», έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Κανείς φυσικά δεν έχει ξεχάσει τον Παντελή Εξηνταφώτη και τον Στάθη Λαζαρίζη, τα δυο παλικάρια που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή πριν από 14 χρόνια. Και ήταν τόσο νέοι... 22 και 21 χρονών αντίστοιχα.
Οι δυο φίλοι οδηγούσαν μέσα σε άσχημες καιρικές συνθήκες... όταν δεν άργησε να γίνει το κακό. Το νήμα της ζωής τους κόπηκε ξαφνικά και πολύ άδικα στην άσφαλτο.
Το σοκ ήταν τεράστιο για την τρικαλινή κοινωνία που στην κυριολεξία βουβάθηκε εκείνες της ημέρες. Στις σκηνές που εκτυλίχθησαν στο νοσοκομείο Τρικαλων καθώς στις κηδείες των δυο παλικαριών δεν υπάρχει καμία λέξη που θα μπορούσε να περιγράψει την θλίψη που βίωσαν οι συγγενείς, οι συμπαίκτες, οι απλοί φίλαθλοι που έζησαν από κοντά τα δυο αυτά παιδιά.
Στη μνήμη του Παντελή Εξηνταφώτη και του Στάθη Λαζαρίδη κτίστηκε ένα εικόνισμα στο Στάδιο της πόλης το οποίο θυμίζει σε όλους τα δυο παλικάρια που χάθηκαν τόσο άδικα.
Ευχή όλων... να μην ξαναζήσει ο ΑΟΤ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιες δραματικές στιγμές στο μέλλον.
EKSINTAFOTIS_LAZARIDIS3EKSINTAFOTIS_LAZARIDIS2

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ. ΣΗΜΕΡΑ (18/11) Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.

ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΝΗΨΙΑ ΜΙΑ ΑΛΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ, ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΙΧΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ, ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΟΛΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΕΦΥΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΨΕΚΑΖΕΤΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΙΜΑ. ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ!
ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ!
ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΡΑΙΥΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ

Αναγνώστης

Αυτό

πως μπορώ να ακουμπήσω όλο αυτό το βάρος;
με μια έννοια και πρόταση ορθή.
καθώς αυτό ορίζει τα πάντα, πως να το ορίσω εν τέλει;
κάθομαι σκυφτός σε οθόνη, ανάπηρος και πάλι νέος.
δεν αντιβαίνω.
παρά μόνο ορίζω την πίστη μου στον δρόμο του,
στον μονόλογό του,
ανασαίνω τις ώρες
ακούγοντας μόνο.
τις στριγγλιές
ανάλαφρες
σαν πυρετός
και μέθη αργόσυρτη

φωνές που
μου
αναλογούν

και δεν λεν
να ησυχάσουν



πείσμα μου
και κρίμα


Περιφερόμενες Ώρες Απόγνωσης
εξουθενωμένες βαλίτσες

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ: Παραχώρηση οικοπέδων σε οικονομικά αδύναμους

Ο Δήμος Φαρκαδόνας θα προβεί στην παραχώρηση δέκα(10) οικοπέδων, σε άστεγους και οικονομικά αδύναμους δημότες.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να παραλάβουν από το Δήμο τα απαραίτητα έντυπα υποβολής της αίτησης και να προσκομίσουν στο Δήμο τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε χρόνο δεκαπέντε ημερών (15) από την ημέρα ανάρτησης της ανακοίνωσης.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στο Δήμο μαζί με την αίτηση και των πίνακα υποβολής δικαιολογητικών είναι :
1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
2. Ε1 του 2010
3. Εκκαθαριστικό του 2010
4. Ε9
5. Σε περίπτωση ενοικίου συμφωνητικό μίσθωσης κατοικίας θεωρημένο από τη ΔΟΥ
6. Σε περίπτωση αναπηρίας απόφαση του φορέα.
Τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Πέρκα Βασιλική στο τηλέφωνο 2433350036 ή με την κυρία Οικονόμου Βασιλική στο τηλέφωνο 2433350023.

πηγή

Μπουτάρης: «Παπά ξύρισε τα γένια και κάνε και κόμμα αγόρι μου»

Τζαμί, αποτεφρωτήριο και μνημεία Εβραίων-Τούρκων στα σχέδιά του

«Η περίπτωση του Άνθιμο και μερικών άλλων σαν τον Άνθιμο είναι η κλασική που λες: "Παπά, ξύρισε τα γένια και κάνε κόμμα αγόρι μου. Δεν μπορείς να ανακατεύεσαι σε αυτό το επίπεδο σε κοσμικά θέματα". Η ορκωμοσία είναι πρωτίστως πολιτική. Εάν θέλει κάποιος να φωνάξουμε παπά, να τον φωνάξουμε. Αλλά να φωνάξουμε και το ραβίνο εάν οι Εβραίοι θέλουν να ορκιστούν και θρησκευτικά».

Με αυτά τα λόγια μιλά ο Γιάννης Μπουτάρης για τον Μητροπολίτη Άνθιμο ενώ δηλώνει ....

Κρούσμα στης γρίπης των πτηνών στο Χονγκ Κονγκ, έπειτα από 7 χρόνια


Οι υγειονομικές αρχές στο Χονγκ Κονγκ επιβεβαίωσαν το πρώτο κρούσμα της γρίπης των πτηνών σε άνθρωπο τα τελευταία επτά χρόνια στην αυτόνομη περιφέρεια.

Πρόκειται για μία γυναίκα 59 ετών, η οποία διαγνώστηκε ότι πάσχει από την ασθένεια μετά την επιστροφή της από μια επίσκεψη στην ηπειρωτική Κίνα.

Η κυβέρνηση στο Χονγκ Κονγκ ανέβασε το επίπεδο συναγερμού για τη γρίπη των πτηνών στο επίπεδο «σοβαρό», κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει «υψηλός κίνδυνος» προσβολής από την ασθένεια στην περιοχή, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

Αξιωματούχοι των υγειονομικών υπηρεσιών είπαν ότι....

Ευρωλίγκα: Νίκη πρωτιάς ο ΠΑΟ στο Μιλάνο

Μπορεί να έκανε τα εύκολα δύσκολα, μπορεί να απειλήθηκε στο τέλος να χάσει τα κεκτημένα, αλλά εν πάση περιπτώσει τέλος καλό όλα καλά. Και στο τέλος το φωτινό ταμπλό έγραψε Αρμάνι Μιλάνου - Παναθηναϊκός 71-81.

Ήταν ένα ματς στο οποίο η ελληνική ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά λίγο έλλειψε να μετατραπεί σε ντέρμπι εξαιτίας της επιπολαιότητας των παικτών του Ομπράντοβιτς, αλλά και ορισμένων...

Η μεγάλη μάχη για τις ταμπλέτες - Galaxy Tab και PlayBook αναζητούν αγοραστές...

Η Samsung προσπαθεί να προκαλέσει την κυριαρχία τoυ iPad της Αpple με αύξηση των αποδοχών της, στις αγορές των tablets μέσω της αναμενόμενης αυξημένης ζήτησης από εταιρίες.

Ο Lee Don Joo, αντιπρόεδρος του τομέα της κινητής τηλεφωνίας της Samsung, αναμένει πως η ζήτηση θα είναι μεγάλη και θα προέρχεται κυρίως από οργανισμούς όπως νοσοκομεία, και ασφαλιστικές εταιρίες που θα χρειάζονται φορητές συσκευές με δυνατότητες κινητής υπολογιστικής δύναμης.

Επίσης, η ζήτηση για το Galaxy Tab της Samsung, στα «πάτρια εδάφη» της Κορέας έχει....

Ελ. Βενιζέλος: Αεροδρόμιο της χρονιάς

Ως «Αεροδρόμιο της χρονιάς 2010» βραβεύτηκε ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου των αερομεταφορών ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους επιβάτες και τους πελάτες του, αλλά και του ισχυρού επιχειρηματικού μοντέλου και της ανταγωνιστικότητάς του.

Η σημαντική αυτή βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Κατάρ, στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου Αερομεταφορών της Ντόχα (Doha Aviation Summit). Το αεροδρόμιο της Αθήνας διακρίθηκε ανάμεσα σε σημαντικά αεροδρόμια από όλο τον κόσμο, για την άριστη λειτουργία, την προσήλωση στην ποιότητα των υπηρεσιών του, την καινοτομία και τις πρωτοβουλίες στη χρήση της τεχνολογίας, αλλά και για την επιχειρηματικότητα και την αναπτυξιακή στρατηγική του. Την αξιολόγηση του ΔΑΑ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενίσχυσαν ιδιαίτερα, η επιτυχία του επιχειρηματικού μοντέλου του, με σημαντική συμβολή στην εθνική και τοπική οικονομία, καθώς και η εταιρική υπευθυνότητά του.

ημερησία.gr

Θυσίες με αμφίβολα αποτελέσματα στον προϋπολογισμό - Όλα στον αέρα...

"Αισιόδοξος" φαντάζει ο νέος κρατικός προϋπολογισμός αφού -εν μέσω κρίσης και βαθιάς ύφεσης που συμπαρασύρει τα πάντα προς τα κάτω στη χώρα μας- καταφέρνει να απηχεί τουλάχιστον την ... αισιοδοξία του υπουργείου Οικονομικών ότι θα τα καταφέρει «να του βγουν τα νούμερα».

Μια προσεκτική ματιά  «στα νούμερα»  πάντως δείχνει πως, ακόμα και αν «πετύχει η εγχείρηση» (δηλ. ο προϋπολογισμός), η ... ασθενής ελληνική οικονομία ίσως θα έχει «αποθάνει».

Στόχος 1ος- Έλλειμμα:

Παπανδρέου καλεί αρχηγούς για συνεννόηση


Πρόσκληση για συνεννόηση θα απευθύνει και επισήμως στα κόμματα την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός, καλώντας στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατάσταση της οικονομίας. Παρά τις επιθετικές ανακοινώσεις που εξέδωσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τα κονδύλια του νέου προϋπολογισμού ο Γ. Παπανδρέου εκτιμά πως η ερχόμενη εβδομάδα είναι ο καταλληλότερος χρόνος για να εκδηλώσει την πρωτοβουλία που έχει ήδη προαναγγείλει στις δηλώσεις του, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 7ης Νοεμβρίου, καθώς η επιδίωξή του είναι να γνωρίζει τις απόψεις και τις διαθέσεις των πολιτικών αρχηγών προτού αρχίσει η συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή και προτού ο ίδιος συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, η οποία έχει προγραμματισθεί για τις 16 και 17 Δεκεμβρίου.....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan