Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Πιο επιθυμητή η ανεξάρτητη γυναίκα...


Πράγματι, η εργαζόμενη γυναίκα φαίνεται να ασχολείται με την εξωτερική της εμφάνιση, με την εικόνα της, με τη φροντίδα του εαυτού της σε μεγαλύτερο βαθμό από τη γυναίκα που είναι στο σπίτι και ξέρει ότι δεν θα εκτεθεί σε κόσμο. Ο χώρος εργασίας συχνά προσφέρει στη γυναίκα θαυμασμό, επιβεβαίωση, ακόμη και...

φλερτ, τροφοδοτώντας έτσι την έμφυτη ανάγκη της να αρέσει.
Είναι αλήθεια ότι στο ζευγάρι που δουλεύουν και οι δύο υπάρχει μεγαλύτερη κόπωση, άγχος, ευθύνες, αλλά και πιο περιορισμένος χρόνος, το οποίο μπορεί να σημαίνει λιγότερες σεξουαλικές επαφές. Ωστόσο, η ποιότητα της σεξουαλικής επαφής, η επιθυμία και η ικανοποίηση που αντλούν παραμένει και ενισχύεται.

Ο άνδρας από την πλευρά του θεωρεί πιο επιθυμητή τη γυναίκα που παρουσιάζεται ανεξάρτητη και «ελεύθερη», σε σύγκριση με την «εξαρτημένη» από τον ίδιο σύντροφο. Ο άνδρας και η γυναίκα που εργάζονται εκπέμπουν γοητεία, αυτοπεποίθηση και κύρος, κάτι που αποτελεί στοιχείο έλξης και σεξουαλικού ενδιαφέροντος. Επιπλέον, η συμβολή και των δύο στις οικονομικές υποχρεώσεις του σπιτιού είναι βοηθητική και απαλλάσσει τον άνδρα από το άγχος και το βάρος των οικονομικών υποχρεώσεων, αφήνοντάς τον ελεύθερο να απολαύσει τη σεξουαλική του ζωή.

Ο δρΘάνος Ε.Ασκητής είναι ψυχίατρος- νευρολόγος,διδάκτωρ Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.
Από ΤΑ ΝΕΑ

nonews-news

Γενιά των 700









epikairo

Προσοχή! Οι οδηγίες είναι σαφείς


Αναγνώστης

Mέρα που είναι...

Ας βγούν όλα στη φόρα

...αν βγουν πρώτα τα ονόματα που πρέπει στη φόρα!



Τέλος στην ανωνυμία.
Διάβασα σήμερα μια ανάρτηση που έχει το καλό ιστολόγιο I-Reporter. Λέει ότι ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δένδιας έχει αναλάβει (προσωπικά κιόλας) να ξορκίσει και να επιβάλλει την πάταξη της ανωνυμίας από τον χώρο των εν Ελλάδι blogs.
Κύριε Δένδια έχετε δίκιο. Η ανωνυμία πρέπει να λάβει τέλος. Πρέπει κάποτε να βγουν τα ονόματα στην φόρα. Δεν πάει άλλο.
Πρέπει, επιτέλους, να οριστεί ποιοι είναι υπεύθυνοι σύμφωνα με το νόμο. Διότι σε περίπτωση αναζήτησης, και ενδεχομένως απόδοσης, ευθυνών πρέπει να ξέρουμε ποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο.
Να μάθουμε λοιπόν:
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων έχουν χρεωκοπήσει τα ασφαλιστικά ταμεία και φτάσαμε στο σημείο οι συντάξεις και τα νοσήλεια να πληρώνονται με δανεικά.
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων τα νοσοκομεία δεν έχουν χρήματα ούτε για ιώδιο.
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουμε αυτό το φαντασμαγορικό θέαμα με τα δάση να αφανίζονται...
το ένα πίσω από το άλλο.
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των κτηματομεσιτών που έχουν θησαυρίσει.
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των επιχειρηματιών που ανέγειραν μεγαθήρια πάνω στα καμμένα.
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των δασαρχών, των υπεύθυνων των πολεοδομικών υπηρεσιών, των εφοριακών, των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων που τσίμπησαν το «φοντανάκι» τους όπως λέει και ο Τράγκας. Τέλος να μάθουμε τα ΟΝΟΜΑΤΑ των υπουργών ΠΕΧΩΔΕ που υπογράφουνε διατάξεις περί αποχαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων....

....Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων υφιστάμεθα εθνικές ξεφτίλες χρόνια τώρα. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που παρέδοσαν σιδηροδέσμιο τον Οτσαλάν. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που ευθύνονται για το εγκληματικό φιάσκο στα Ίμια. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που αναγνωρίζουν εθνικές μειονότητες στην Θράκη.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που παρακολουθούν χωρίς κόστος το τηλέφωνο του Έλληνα πρωθυπουργού. Δεν ντρέπεστε λίγο ρε γαμώ το φιλότιμό μου;

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων το μέσο μεροκάματο του Έλληνα εργαζόμενου εξαργυρώνεται με 10 τυρόπιτες και μια πορτοκαλάδα.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων εκατομμύρια Έλληνες έχασαν κόπους μιας ζωής στο Χρηματιστήριο.
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των επιχειρηματιών που ξεσκίστηκαν στο φαγοπότι καθώς και
τα ΟΝΟΜΑΤΑ των υπουργών-πρωθυπουργών που προέβλεπαν επίπεδα της τάξης των 7.000 μονάδων.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που αποφάσισαν ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας. Επί τη ευκαιρία πείτε μας και
τα ΟΝΟΜΑΤΑ των νομοθετών που σας καθιστούν ιδιοκτήτες δημοσίου κεφαλαίου αμύθητης αξίας ενώ είστε απλοί διαχειριστές.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων των επιχειρηματιών και δημοσιογράφων που απολαμβάνουν την αστυνομική προστασία δημοσία δαπάνη.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των αποδεκτών των μιζών της Siemens, των συναλλασόμενων με τα μοναστήρια καθώς και
τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που απεφάνθησαν ότι η εξιλέωση για έναν υπουργό έρχεται με μια απλή παραίτηση και όχι με παραπομπή σε δίκη.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των υπευθύνων όλων των ΜΚΟ και τα ποσά με τα οποία επιχορηγούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών και άλλα ευαγή ιδρύματα.
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των 10-15 μεγαλεμπόρων της λαχαναγοράς και κρεαταγοράς που δουλεύουν με κέρδος πάνω από 500%


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που ενώ στις εκλογές του 2000 είχατε στα χέρια σας αδιάσειστες αποδείξεις περί νοθείας και παράνομων ελληνοποιήσεων, δεν σας άφησαν να βγάλετε άχνα.

Τέλος, κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης, αφού καταπολεμήσεις την δυσφήμιση, την συκοφαντική δυσφήμιση και την εξύβριση που διαπιστώνεις ότι λαμβάνει χώρα δια μέσω των blogs, μήπως μπορείς να μας πεις και πώς προτίθεσαι να καταπολεμήσεις την βάναυση προσβολή της νοημοσύνης;

Εδώ και δεκαετίες προσβάλλετε την νοημοσύνη μας. Υπάρχει υπεύθυνος σύμφωνα με το νόμο; Αν μου πεις το όνομά του υπόσχομαι δημοσίως να αποκαλύψω όχι μόνο το όνομά μου αλλά επιπλέον:

ΑΦΜ, Αρ. Ταυτότητας, Αρ. Κυκλοφορίας, Αρ. Διπλώματος,

Κάνε γρήγορα όμως… Γιατί όσο παίζετε με τη νοημοσύνη μας, προβλέπω να κατεβαίνουν όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα κατά κύματα…

lemonialarisa

Οι «Ποντικοί» σε δράση



Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση

Άγνωστοι πάλι διαρρήκτες τρύπωσαν με άνεση ξημερώματα της Πέμπτης (12/2 )από ότι φαίνεται στο γραφεία της Διεύθυνσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης Τρικάλων και αφαίρεσαν άδειες παραμονής αλλοδαπών.
Το παράδοξο στην υπόθεση είναι ότι το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τόσο γιατί η αστυνομία δεν έκανε ακόμη γνωστή τη διάρρηξη όσο και γιατί η διεύθυνση του γραφείου δε δίνει κανένα ακόμη στοιχείο για το συμβάν.

trikalanews

Σημαντικές εξελίξεις για το Παλαιστινιακό, αναμένονται να ανακοινωθούν εντός των ημερών


ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ!!

Καίνε κάρτες του Αγιου Βαλεντίνου στην Ινδία και κουρεύουν γουλί ζευγάρια



ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Κάτι έχουν πάθει στην Ινδία και τα έχουν βάλει με του Αγιου Βαλεντίνου. Όχι όλοι, οι σκληροί, αυτοι οι εθνικιστές οι Shiv Sena. Θέλουν να διώξουν λέει τις δυτικές επιρροές και για αυτό καίνε κάρτες του Αγιου Βαλεντίνου σε δρόμους και πλατείες. Κάνουν και άλλα, την πέφτουν σε..

ξένους που προσπαθούν να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Πήγαν και κούρεψαν γουλί 3 ζευγάρια που είχαν πάει στο Taj Mahal για να γιορτάσουν. Οι αστυνομία τους έπιασε, 6 άτομα και κρατούνται τώρα.

troktiko

Aπo Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009 το επιδομα θερμανσης.Δειτε τις ζωνες.



- Α ΖΩΝΗ 200 ευρώ για τους δικαιούχους των νομών Αρκαδίας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Λαρίσης, Ξάνθης, Πέλλης, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φλωρίνης και Χαλκιδικής.

- Β ΖΩΝΗ 150 ευρώ για τους δικαιούχους που κατοικούν στους νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Λακωνίας, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Πρεβέζης, Φθιώτιδας και Φωκίδας

- Γ ΖΩΝΗ 100 ευρώ για τους δικαιούχους των νομών Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας, Κυκλάδων, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Σάμου, Χανίων και Χίου.

Σημειώνεται ότι το επίδομα θέρμανσης είναι οικονομική ενίσχυση αφορολόγητη και δεν υπολογίζεται στο εισοδηματικά όρια για την καταβολή του ΕΚΑΣ και οποιασδήποτε άλλης παροχής κοινωνικού χαρακτήρα.

paratolmo

Από την δοκιμαζόμενη Αυστραλία










Μια πραγματικά καταπληκτική φωτογραφία από την δοκιμαζόμενη Αυστραλία που ζει τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή στην ιστορία της. Ο πυροσβέστης μοιράζεται το νερό του με ένα κοάλα το οποίο προσπαθεί να διαφύγει από το φλεγόμενο δάσος του Mirboo North. Τo άτυχο ζώο απλώνει το άνω άκρο του και πιάνεται από το χέρι του ανθρώπου..
ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 2007 ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ??

anemos5

Sunshine Solarium LARISA






Sunshine Solarium

LARISA









''Στο Sunshine πιστεύουμε ότι το μαύρισμα είναι μια ανάγκη και όχι μια πολυτέλεια. Γίαυτό είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τις χαμηλότερες τιμές και τις υψηλότερες υπηρεσίες για να είμαστε εφικτοί σε όλους''.

Ασκληπιού 20 , 2ος όροφος, Λάρισα.

Ανέκδοτο της ημέρας

Η κηδεία του καρδιολόγου

Ένας διάσημος καρδιολόγος πεθαίνει και του κάνουν περίτεχνη κηδεία. Ως
σύμβολο του επαγγέλματός του μια τεράστια καρδιά καλυμμένη με λουλούδια
βρίσκεται πίσω από το φέρετρο κατά τη διάρκεια της τελετής.

Σε μια προσπάθεια να είναι η κηδεία ξεχωριστή, στο τέλος της τελετής η
καρδιά ανοίγει και το φέρετρο κυλάει προς το μέρος της. Αφού μπει
ολόκληρο, η καρδιά κλείνει σφραγίζοντας το γιατρό μέσα της για πάντα.

Τότε ένας από τους παρευρισκόμενους σκάει στα γέλια! Όταν όλα τα μάτια
στρέφονται πάνω του, ομολογεί:


"Συγνώμη, απλώς σκεφτόμουν τη δική μου κηδεία... είμαι γυναικολόγος..."

fotis

Επιστολή Αναγνώστη

Σημερα ( χθές ) εκπληκτος ειδα στο oichalia.blogspot.com, μετα απο πρωινο τηλεφωνημα φιλου μου, καποιον που υπογραφει ως ανωνυμος, να αναφερεται σε μενα με τον χαρακτηρισμο mpakourias, οτι ενα σχολοιο καποιου αλλου, επισης ανωνυμου, ειναι δικο μου! Δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι για να αποκαλυψω την ταυτοτητα του αλλα ελπιζω να μην εχετε την παραμικρη αμφιβολια οτι αυτο μου ανηκει.Θα προσπαθησω με ολα τα μεσα,θεμιτα και μη,να βρω ποιος ειναι,που με προσβαλε ετσι. Ελπιζω στην καλη διαθεση σας και στην γνωριμια μας, ωστε να μην ενστερνιζεστε,οτι τι αρθρο-σχολιο που αναρτηθηκε ηταν δικια μου εμπνευση.

Χαλος Φωτης

και η καλοσύνη....ο καλός ο άνθρωπος ποιητά ;

Καλός άνθρωπος δεν είναι εκείνος που μπορεί να κάνει καλό, αλλά εκείνος που δεν μπορεί να κάνει κακό.












Αγαπάτε Αλλήλους

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan