Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Τον θύμωσαν οι λεσβιακές σκηνές

Εκνεύρισε τον πατέρα της και όχι για κάτι ασήμαντο. Ο λόγος για την διάσημη ηθοποιός Natalie Portman, η οποία στην τελευταία της ταινία «Μαύρος Κύκνος» έχει άκρως ερωτικές σκηνές με τη συμπρωταγωνίστριά της Mila Kunis.


Ο Avner Hershlag, ισραηλινός γιατρός και μπαμπάς της διάσημης σταρ δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τις λεσβιακές σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστεί η κόρη του με αποτέλεσμα οι δυο τους να μη λένε ούτε καλημέρα.


Στην ταινία, η Natalie Portman...

Ολοκαίνουριο τραγούδι απο τα Κόκκινα Χαλιά...Ακούστε το!!

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι από τα Κόκκινα Χαλιά με τίτλο 'Σε θέλω απόψε'



Μετά από ένα πολύ επιτυχημένο καλοκαίρι.. με 35 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα όπου ανάψανε φωτιές... τα Κόκκινα Χαλιά έρχονται να μας «προ(σ)καλέσουν» με το νέο τους τραγούδι «Σε θέλω απόψε» και μην ξεχνάμε από 06/11 και κάθε Σάββατο Hotel presents @ LIFT "Red K nights"

Μουσική: Αλεξ Παπακωνσταντίνου - Adam Baptise
Στίχοι: Βάγια Καλντζή - Φαίδων Σαμσίδης


Πηγή

Πεταλούδες!


"Πρέπει να ανεχθώ δυό - τρεις κάμπιες,
εάν θελω να γνωρίσω τις πεταλούδες!"


***

"Κινδυνεύει κανείς να κλάψει λίγο, αν έχει αφήσει να τον εξημερώσουν"

Απύθμενο θράσος και... διακαναλική συνέντευξη!

Νίκος Χιδίρογλου

Και έχουν το θράσος στο ΠΑΣΟΚ να διοργανώνουν διακαναλικές συνεντεύξεις Τύπου, εκβιάζοντας πολιτικά τους Έλληνες πολίτες!!

Ο λόγος για την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της υποταγής στα διεθνή κερδοσκοπικά συμφέροντα, που διαλύει στην κυριολεξία την κοινωνία μας, ρημάζοντας τον τόπο.....

Sweet Dreams




Βόμβα για την υγεία οι νέοι λαμπτήρες..!!

Βλάβες στον εγκέφαλο, καρκινογενέσεις, τύφλωση και προβλήματα στο συκώτι μπορεί να προκαλέσει… ο υδράργυρος που περιέχουν οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας.

Όλα αυτά μπορεί να συμβούν εν αγνοία των καταναλωτών, αν...

Μία από τα ίδια....


tro-ma-ktiko.blogspot.com

Η Paris Hilton αγοράζει στολές για τις απόκριες






Η Paris Hilton αγοράζει στολές για τις
απόκριες
Δείτε την...

"Τουμπανοκλίπ" ( Όπως Λέμε Βίντεοκλίπ ) !




Πηγή

Επιστροφή στο ανταλλακτικό εμπόριο;


(Μια ζωή για μισή οκά ζυμαρικά!)

Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο κυριακάτικο ΒΗΜΑ δημοσιεύτηκε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το λιμό που θέρισε τον άμαχο πληθυσμό και την απελπιστική κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει οι εργαζόμενοι σε βομβόπληκτες περιοχές.
Χαρακτηριστικά, στην κατοχική διάταξη αναφέρεται ότι στους υπαλλήλους και τους εργάτες θα δίδονται τρόφιμα αντί για χρηματική αύξηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ...

«'Αλμα Ζωής»


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Η μοναδικότητα του έγκειται στο ότι τα μέλη του, οι εθελόντριές καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Το όραμα του Συλλόγου «'Αλμα Ζωής» είναι κάθε γυναίκα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού να έχει πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη και ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία, στην καριέρα της καθώς και στις διευκολύνσεις που τις παρέχονται από τις δημόσιες υπηρεσίες.

Επίσης, κάθε γυναίκα σε κάθε γωνία της Ελλάδας να είναι ενημερωμένη για τον καρκίνο του μαστού, για τη σημασία και τις μεθόδους της έγκαιρής διάγνωσής του.
Σκοπός του Συλλόγου «'Αλμα Ζωής» είναι:

• Η Οργανωμένη Αλληλοβοήθεια (Pear Support)
• Η Ψυχοκοινωνική Στήριξη τόσο της γυναίκας που νοσεί, όσο και των μελών της οικογένειάς της
• Η Ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού πανελλαδικά για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης
• Η Ενημέρωση των γυναικών με καρκίνο του μαστού για τα Δικαιώματά τους (ασφαλιστικά, παροχές ταμείων, εργασιακά)
• Η Διεκδίκηση ποιοτικής φροντίδας των ασθενών
Το επιστημονικό του έργο σχεδιάζεται και συντονίζεται από ειδικούς επαγγελματίες ψυχικής υγείας και εγκρίνεται από πολυμελή Διεπιστημονική Επιτροπή.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, "Αλμα Ζωής" έχει πάνω από 1,000 εγγεγραμμένα μέλη και 150 εκπαιδευμένες εθελόντριες. Διοικείται από 7 - μελές Διοικητικό Συμβούλιο και λειτουργεί με την υποστήριξη του 23 - μελής Επιστημονικής Επιτροπής. Ο Σύλλογος επίσης απασχολεί και 5 επαγγελματίες για την στελέχωσή του.

περαιτέρω πληροφορίες



πηγή

Στηρίζει Μπέιν η διοίκηση της Φέγενορντ

Ο Μάριο Μπέιν βίωσε ως προπονητής της Φέγενορντ την πιο "μαύρη" στιγμή της ιστορίας της στην ήττα - ρεκόρ με 10-0 από την Αϊντχόφεν. Φυσιολογικά ένας προπονητής που σέβεται τη δουλειά του παραιτείται. Ωστόσο ο 46χρονος τεχνικός έριξε το... μπαλάκι στη διοίκηση του συλλόγου του Ρότερνταμ, αναμένοντας την απόφασή της.
Μία ημέρα μετά τον πρωτοφανή διασυρμό στο "Φίλιπς Στέντιον", ο τεχνικός διευθυντής Λίο Μπενάκερ, εξ ονόματος των ανωτέρων του, στήριξε δημοσίως τον Μπέιν, δηλώνοντας πως...

Σούσι: Το αρχαιότερο γεύμα με ψάρια στον κόσμο!

Πρέπει να υπήρξε το πρώτο δωρεάν «σούσι μπαρ» στον κόσμο, όταν, πριν από περίπου
1,95 εκατ. χρόνια... μια μεγάλη ομάδα προγόνων του ανθρώπου βρέθηκε στις όχθες μιας
αρχαίας λίμνης ή ποταμού στην Κένυα, .
έπιασε ψάρια και άλλα θαλασσινά από τα γύρω ρηχά νερά, τα ξεκοκάλισε με τη βοήθεια πρωτόγονων λίθινων εργαλείων και τα έφαγε. Αυτό είναι το συμπέρασμα σχετικής έρευνας αμερικανών επιστημόνων, που μελέτησαν τα απομεινάρια (χιλιάδες μικρά κόκαλα) εκείνου του γεύματος, τα οποία παρέχουν σήμερα τα πιο πρώιμα και ασφαλή στοιχεία ότι οι πρόγονοι του ανθρώπου έτρωγαν ψάρια και άλλους οργανισμούς που ζουν στο νερό, όπως χελώνες ή κροκόδειλους.

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση PNAS της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ,...

MASA (Monada Apistefton Symantikon Anakalipseon)


Δείτε την Ελληνική NASA. Με τόσα UFO στην χώρα μας το διάστημα μας ανήκει !!! Video...

Αντίο καλό μου γουόκμαν

Τέλος εποχής για το θρυλικό γουόκμαν, καθώς η Sony διέκοψε την παραγωγή της πρώτης φθηνής φορητής συσκευής παραγωγής μουσικής. Η τελευταία παρτίδα θα διατεθεί από Ιάπωνες λιανεμπόρους τον Απρίλιο...

Τατουάζ με 220 σημαίες


Το να κάνει τατουάζ σε όλο του κορμί ένας νέος δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Το να το κάνει όμως ένας 67χρονος είναι λίγο περίεργο. Ο εικονιζόμενος Ινδός...

Η Μπενφίκα "γλυκοκοιτάζει" τον Σκόκο

Ο προπονητής των "Αετών" έχει παρακολουθήσει σε δύο ματς τον Αργεντινό και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Μπενφίκα είναι ο Σκόκο.
Η Μπενφίκα θα περιμένει να δει την πορεία των διαπραγματέυσεων της ΑΕΚ με τον Σκόκο και αν αυτές δεν ευδοκιμήσουν, τότε αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του τον Γενάρη, όταν ο παίκτης θα είναι ελέυθερος να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.
Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι... το καρπούζι και το μαχαίρι το έχει η ΑΕΚ και αν θέλει τον Αργεντινό μπορεί να τον κρατήσει, προσφέροντας του τα χρήματα που αυτός αξιώνει.

Ο ίδιος ο Σκόκο, μιλώντας στα πορτογαλικά ΜΜΕ δήλωσε...

VIDEO: Ο πιο sexy διαγωνισμός μπικίνι … μόνο στο NSCRA Car Show !





Πηγή

Αποστήθισε τον Κώδικα Οδηγιών Κερατώματος…

Η επιστημονική έρευνα βάζει προορισμό το φαινόμενο «κέρατο» και σε προειδοποιεί για επικίνδυνα σημεία της διαδρομής. Διάβασε τα σήματα και πέρνα τις εξετάσεις χωρίς να πέσεις σε γκρεμό.

Σου πήρε καιρό να τη βρεις. Το GPS σου μπλόκαρε διαρκώς σε υγρά στενά και σε χυμώδεις παρεμβολές, της τάξης του 80-85Β. Ακόμα και τις φορές που πίστευες ότι ήσουν κοντά, μία αντικανονική προσπέραση σε έβγαζε εκτός πορείας κι ανακάλυπτες πιο συναρπαστικές διαδρομές. Ολα αυτά όμως μέχρι τη στιγμή που έπεσες πάνω σε εκείνη και -θες το μποτιλιάρισμα, θες η διάθεσή σου να εξασφαλίσεις μόνιμο πάρκινγκ- κόλλησες εκεί. Ωστόσο, άνθρωπος είσαι κι εσύ και κάθε φορά που την ακούς να λέει «για πάντα» και να περιγράφει τα μωρά που θα κάνετε μαζί, το μάτι σου πέφτει στα μωρά που περνούν δίπλα σας. Πόσο να κρατήσει πια αυτή η εγκράτεια;

Ετσι εξηγούνται και τα αποτελέσματα των επιδόσεών σου στην έρευνα Σεξ του 2006 και του 2007. Το ποσοστό των Ελλήνων που δεν έχουν κερατώσει ποτέ είναι....

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού ζωντανά


Δείτε τη διακαναλική συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου ΕΔΩ

Ο «διορισμός» κόστιζε 6.000 ευρώ!

Απάτη με λεία 275.000 ευρώ από συνταξιούχο του δημοσίου

Περισσότερα από 257.000 ευρώ είχε καταφέρει να αποσπάσει 45χρονη συνταξιούχος του δημοσίου, η οποία υποσχόταν διορισμούς σε ανέργους, ή και συγγενείς τους, στην Αττική και άλλα μέρη της Ελλάδας. Η 45χρονη υποστήριζε πως είναι στενή συνεργάτιδα Υπουργών, ή ότι συνεργαζόταν με ομάδα ατόμων, που εργάζεται στην κοινοβουλευτική ομάδα κόμματος, με αρμοδιότητα τις προσλήψεις προσωπικού στα Υπουργεία και σε άλλες περιπτώσεις σαν πρόσωπο με υψηλότατες γνωριμίες και προσβάσεις στον κρατικό μηχανισμό και το ΑΣΕΠ.

Με τον τρόπο αυτό και εκμεταλλευόμενη την ανάγκη πολιτών για εργασία,...

Μην κρίνετε πολύ γρήγορα...

Η διακαναλική συνέντευξη του ΓΑΠ....

Μια από τα ίδια.

Πρωτότυπος τρόπος πανηγυρισμού




Πηγή

Το 2013 η πλήρης μετάβαση στο ψηφιακό περιβάλλον

«Κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν, το 2013 ως καταληκτικό έτος για τη μετάβαση στις επίγειες ψηφιακές εκπομπές από την πλευρά όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, ενώ παράλληλα δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για από κοινού πορεία των ιδιωτικών και των δημόσιων καναλιών.

Μετά τα στελέχη της Digea, τα οποία αρκετές φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες με δηλώσεις τους στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ προσδιόρισαν ως πιθανότερο χρόνο πλήρους μετάβασης στο ψηφιακό περιβάλλον το 2013, και οι αρμόδιοι κρατικοί λειτουργοί υιοθέτησαν την άποψη αυτή, κάνοντας δημόσιες αναφορές στην ίδια ημερομηνία.

Αξίζει να επισημανθεί ότι...

Ελίνα Μπεκάκου: «Με έχουν παρεξηγήσει»


Στενοχωρημένη επειδή πιστεύει ότι την έχουν παρεξηγήσει είναι η Ελίνα Μπεκάκου, η εκρηκτική ξανθιά πρώην παίκτρια του Big Brother.
«Θεωρώ ότι είμαι απλά μία κανονική κοπέλα. Δεν μου αρέσει να προκαλώ» είπε η Ελίνα ενώ σε ό,τι αφορά την πιθανότητα να κάνει στο μέλλον γυμνή φωτογράφιση, η ίδια απάντησε: «Δεν θα έκανα γυμνή φωτογράφιση, θα έκανα καλλιτεχνική».


Πηγή

Μπουζούκια σε κρίση: Πόσο κοστίζει το μπουκάλι

Τελικά η οικονομική κρίση δεν κάνει μόνο κακό, αλλά σε πολλές περιπτώσεις πάρα πολύ καλό. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα φέτος ανεξαιρέτως τα νυχτερινά μαγαζιά, έχουν ρίξει τις τιμές, προκειμένου να μπορέσουν να προσελκύσουν κόσμο.

Εμείς θα σας αναφέρουμε τις τιμές που ισχύουν στα βασικά νυχτερινά κέντρα για να πάρετε μία «γεύση» από το τι «παίζει» στη νύχτα. Η επιλογή είναι δική σας.

Αθηνών Αρένα, Άννα Βίσση-Σάκης Ρουβάς. Είσοδος με ποτό στο μπαρ,...

Γνωρίζετε ότι...

Τη δεκαετία του ’20, ο Ροντόλφο Βαλεντίνο αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα ασφαλείας για να προστατευτεί από τις θαυμάστριές του. Έχτισε γύρω από την έπαυλή του τοίχο ύψους 3 μέτρων, τοποθέτησε τεράστιους προβολείς, ενώ τρία δανέζικα, δύο μολοσσοί κι ένα κυνηγόσκυλο, περιφρουρούσαν την αυλή του.
Τα γνωστά σε όλους μας «νυχτικά» εμφανίστηκαν στην Ευρώπη τον 16ο αιώνα. Έως τότε, οι άνθρωποι κοιμούνταν είτε γυμνοί είτε με τα ρούχα τους.
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Αϊόβα που έγινε το 1969, το άγχος των γονέων κατά τη διάρκεια της σύλληψης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του φύλου του παιδιού. Το παιδί παίρνει τα φύλο του γονέα με το λιγότερο άγχος.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 1934,...

Ο Θεός και ο υπολογιστής...

1. Εν αρχή ο Θεός δημιούργησε το Bit και το Byte. Και από αυτά δημιούργησε τη Λέξη.

2. Και υπήρχαν δύο Bytes στη Λέξη, και τίποτα άλλο δεν υπήρχε. Και ο Θεός χώρισε το Μηδέν από το Ένα και είδε ότι ήταν Καλό.

3. Και είπεν ο Θεός: Ας υπάρξουν τα Δεδομένα (Data). Και έτσι έγινε. Και είπεν ο Θεός: Ας πάνε τα Δεδομένα στις ιδιαίτερες θέσεις τους. Και έφτιαξε floppy disks και hard disks και compact disks.

4. Και είπεν ο Θεός: Ας γίνουν Υπολογιστές για να υπάρχει μέρος να μπουν τα floppy disks και τα hard disks και τα compact disks. Και έτσι ο Θεός έφτιαξε Υπολογιστές και τους ονόμασε hardware.

5. Και δεν υπήρχε Software ακόμα. Αλλά ο Θεός δημιούργησε προγράμματα, μικρά και μεγάλα. Και τους είπε: Πηγαίνετε και αυξάνεστε και πληθαίνεστε και γεμίστε όλη τη Μνήμη.

6. Και είπεν ο Θεός:...

Η κολώνα τους φταίει ..


Ρε τους π@πάρες.. χτυπάνε την κολώνα λες και αυτή τους φταεί..


Πηγή

Μετά τις 9 το βράδυ η πρώτη σαφής εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών

Το αργότερο μέχρι τις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου θα υπάρχει μια σαφής εκτίμηση για τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της εταιρίας πληροφορικής Singular Logic, κ. Γιάννης Καρακαδάς σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα συγκέντρωσης αποτελεσμάτων SRT, το οποίο είχε εφαρμοστεί για πρώτη φορά στις εκλογές του 2009.

Βάση του συστήματος...

320 μακαρίτες έπαιρναν σύνταξη

Τα πρώτα στοιχεία για την καταβολή συντάξεων σε συνταξιούχους που δεν ζουν εντόπισε ο ηλεκτρονικός έλεγχος του υπουργείου Εργασίας.

Σε σύνολο 9.000 συνταξιούχων ηλικίας άνω των 100 ετών ανακαλύφθηκε ότι οι 320 είναι νεκροί και σε αυτούς συνεχιζόταν η καταβολή της σύνταξης. Από τους 320 νεκρούς, οι 80 λαµβάνουν κανονικά τη σύνταξη, ενώ οι συγγενείς των υπολοίπων, παρότι τα χρήµατα είναι κατατεθειµένα στις τράπεζες, δεν έχουν κάνει αναλήψεις.

Οι σχετικοί φάκελοι έχουν σταλεί στους αρµόδιους εισαγγελείς και διεξάγονται έρευνες για να αποδοθούν οι ευθύνες. Παράλληλα προωθείται νοµοθετική ρύθµιση – ενταγµένη στο υπό κατάθεση σχέδιο νόµου για το ΣΕΠΕ – µε στόχο τη διασύνδεση των ασφαλιστικών ταµείων µε τα ληξιαρχεία ώστε πλέον να µην παρουσιάζονται µαϊµού συνταξιούχοι.

Είναι χαρακτηριστικό πως....

Απόψε λέμε αντίο???

Με μια ματιά σου κοφτερή
Έκοψες τα όνειρα μου
Και μαχαιριά μου έριξες
Επάνω στην καρδιά μου…


Με μια σου λέξη παγερή
Πάγωσες το χειμώνα
Με έστειλες αδιάβαστο
Να περιμένω ακόμα…


Με αυτά τα λόγια της σιωπής
Που δεν καταλαβαίνω
Μ έκανες ανήξερο...

Αν ζω η αν πεθαίνω?


Σου ζήτησα να μου μιλάς
Να ξέρω τι συμβαίνει
Με την ανυπαρξία σου
Ποτέ καλό δε βγαίνει…


Μ ένα φιλί του χωρισμού
Θα σ αποχαιρετίσω
Και μια σελίδα στη ζωή
Για πάντα θα την κλείσω…

Οι μέλισσες κάνουν "μαθηματικούς" υπολογισμούς πιο γρήγορα και από κομπιούτερ!

Mια ικανότητα ενστικτώδους νοημοσύνης στο ζωικό βασίλειο

Οι μέλισσες είναι σε θέση να λύνουν πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα, τα οποία παίρνουν μέρες στους...

Κέρδισε 1.000 ευρώ γιατί ... ροχάλιζε!

Μέσα σε 17 λεπτά κέρδισε τα πιο εύκολα 1.000 ευρώ της ζωής του. Πώς; Παίρνοντας απλώς έναν υπνάκο.

Ο λόγος για έναν άνεργο πρώην υπάλληλο ασφαλείας από το Εκουαδόρ, ο οποίος έλαβε μέρος στο πρώτο πρωτάθλημα σιέστας στην Ισπανία.

Ο Pedro Soria Lopez κατάφερε να κοιμηθεί για...

Μη χάσετε το θέατρο της Δευτέρας. Σήμερα στις 9.00 το βράδυ.




Πηγή

Απ’ το γάμο στο κρατητήριο για χρέος… 240 ευρώ!

Συνέβη σε μία 62χρονη γυναίκα από την Αμαλιάδα, η οποία σταμάτησε τυχαία σε μπλόκο της αστυνομίας και κατέληξε... κρατούμενη για ένα παλιό χρέος!

Όπως διαβάσαμε στο Dete.gr η γυναίκα ταξίδευε με άλλα μέλη της...

Το τατουάζ η Σάσα Μπάστα το έχει στον.. Πισινό της!


Δείτε το.. Μια ωραία νεράιδα(του κώλου) απ' ότι φαίνεται !....

Πρόσκληση προς τους υποψηφίους Δημάρχους Τρικάλων από την … Ασκληπιού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, η συνάντηση των καταστηματαρχών της οδού Ασκληπιού, όπου ορίστηκε προσωρινή 5μελής Επιτροπή που θα διαχειρίζεται ζητήματα που αφορούν τους καταστηματάρχες της συγκεκριμένης οδού.

«Αν δεν έχει κόσμο η Ασκληπιού, δεν έχει κανένας μας», τονίστηκε στην συνάντηση και ζητήθηκε να αποσταλεί άμεσα πρόσκληση στους 4 υποψηφίους Δημάρχους των Τρικάλων, για να ξεκαθαρίσουν την πολιτική που θα ασκήσουν απέναντι στους καταστηματάρχες της πόλης. Αφορμή για αυτό, στάθηκαν δηλώσεις που αφορούσαν το ξήλωμα για τις πέργκολες…

Την συνάντηση απασχόλησαν τα...

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΥΓΟ Το τυχερό διαζύγιο

Ένας 40χρονος στη Βρετανία, είναι από τους πιο τυχερούς διαζευγμένους στον κόσμο. Απαλλάχθηκε από τη γυναίκα του και μια μέρα μετά έγινε εκατομμυριούχος. Αν κέρδιζε το λαχείο πριν εκδοθεί το διαζύγιο, η σύζυγος θα έπαιρνε τα μισά.

Μια μέρα μετά την έκδοση του διαζυγίου του ο Κέβιν Χάλστεντ είπε...

Εγκαινιάστηκε το πρώτο Apple Training Centre

Τα πιστοποιητικά θα παρέχονται μέσω της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Με την καθοδήγηση και την αρωγή της iSquare, μέλος του Ομίλου Info-Quest, η Ελληνοαμερικανική Ένωση πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Apple Authorised Training Centre της, του πρώτου Apple commercial training centre στην Ελλάδα.

Το commercial training centre έρχεται να πλαισιώσει τα αντίστοιχα Apple educational training centre που ήδη λειτουργούν και απευθύνονται στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Πλέον τα επίσημα Apple Certifications θα μπορούν να...

Λάρισα: Αιματηρή ληστεία σε παντοπωλείο - Τρεις οι δράστες!

Οι δράστες ξυλοκόπησαν άγρια τον 16χρονο γιο του αλλοδαπού ιδιοκτήτη - Έφυγαν με 700€!

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής (24-10-2010). Οι τρεις δράστες (δύο 17χρονοι και ένας 19χρονος) μπήκαν σε παντοπωλείο, ιδιοκτησίας Πακιστανού και πολύ γρήγορα έκαναν επίδειξη βίας. Έπιασαν τον 16χρονο γιο του ιδιοκτήτη και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και το σώμα με πτυσσόμενο γκλοπ. Όταν το παιδί έπεσε αιμόφυρτο στο πάτωμα συνέχισαν με έναν 37χρονο αλλοδαπό υπάλληλο...

Ήταν τέτοια η μανία τους, που...

Στέβια "η ζάχαρη του μέλλοντος"


Η στέβια χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ‘’το φυτό της νέας χιλιετίας’’ και η ζάχαρή του ως ‘’η ζάχαρη του μέλλοντος’’. Πρόκειται για ένα μικρό βότανο που φυτρώνει στη Βορειοδυτική Παραγουάη και αποτελεί παραδοσιακό γλυκαντικό των αυτοχθόνων Γκουαρανών.

Σήμερα η κύρια χρήση της στέβιας είναι η εξαγωγή από τα φύλλα της (χλωρά ή ξηρά) των φυσικών γλυκαντικών ουσιών στεβιοσίδη, ρεμπαουδιοσίδη, κ.ά.. Η στεβιοσίδη μόνη της ή μαζί με τις άλλες γλυκαντικές ουσίες είναι μία λευκή, μικροκρυσταλλική ουσία, όπως και η κοινή ζάχαρη, αλλά με μηδενική θερμιδική αξία και 200-300 φορές πιο γλυκιά, ανάλογα με την συγκέντρωση κάθε μιας από τις παραπάνω φυσικές γλυκαντικές ουσίες...

Διακαναλικό μνημόσυνο με μπόλικο sex!!!

Το βραδάκι, ο πρωθυπουργός μας, αυτός ο κύριος που μας κοιτάει στα μάτια και μας λέει αλήθειες, θα μας ρωτήσει διακαναλικά τι προτιμάμε:
"Μνημόνιο ή χρεοκοπία;"
Πέρυσι ο ίδιος κύριος, πάλι διακαναλικά έσκιζε τα ρούχα του και ορκιζόταν στα παιδιά του ότι "Λεφτά υπάρχουν", ότι "Δεν θα μπούν νέοι φόροι", ότι "Δεν θα υπάρξει πάγωμα μισθών και συντάξεων", αλλά οι αυξήσεις θα είναι όσο κι ο πληθωρισμός...
Μετά, ο ίδιος κύριος ορκιζόταν ότι καλύτερα να βγάλει κακό σπυρί στον ποπό του, παρά να βάλει τη χώρα στις δαγκάνες του ΔΝΤ...
Αργότερα όμως έφτιαξε ο καιρός και πήγε μια βόλτα μέχρι το Καστελόριζο και με φόντο την παραλία μας είπε διακαναλικά ότι καλό είναι και το ΔΝΤ και δεν χάθηκε κι ο κόσμος βρε αδερφέ και υπομονή, θα υπάρξουν λίγο porno καταστάσεις μ' εμάς από κάτω, αλλά "αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον απόλαυσέ το"!!!
Και μετά ξαναβγήκε και μας είπε ότι πραγματικά το απολαμβάνει ο κόσμος και τον σταματάνε στον δρόμο και του ζητάνε "κι άλλο"...
Και μετά βγήκανε κάτι δημοσκοπήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, που δείχνουνε ότι ο κόσμος ετοιμάζει τώρα και γιαυτούς hardcore sex και αποφάσισε να ξαναβγεί διακαναλικά να μας πει πάλι κάτι με ειλικρίνεια, με αξιοπιστία, με την κρυστάλλινη φωνή και το καθάριο βλέμμα.
Θέλει να μας ρωτήσει: "Μνημόνιο ή χρεοκοπία;"
Και περιμένει ότι το πόπολο θα ματατσιμπήσει και παρά το πένθος θα αποφασίσει ότι καλό είναι το "στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι"
Τι να πω; Αν τσιμπήσουμε, ίσως και να το απολαμβάνουμε τελικά το γαμ...!!!




Πηγή

Σπεύδουν για την πρώτη 3D ταινία πορνό

Πλήθος Κινέζων σπεύδουν στο Χονγκ Κονγκ προκειμένου να παρακολουθήσουν την ταινία, η οποία υποτίθεται ότι θα είναι η πρώτη τρισδιάστατη ταινία σεξουαλικού περιεχομένου.
Εξι ταξιδιωτικοί πράκτορες ήδη έχουν κάνει προκρατήσεις για κινέζους τουρίστες για να παρακολουθήσουν την ταινία 3D «Sex and Zen», η οποία θα
.αρχίσει να προβάλλεται από τις αρχές του 2011, σύμφωνα με την εφημερίδα South China Morning Post.
Η παραγωγή της τρισδιάστατης ταινίας που κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην κινεζική ενδοχώρα όπου οι σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου και τα γυμνά λογοκρίνονται συστηματικά.....

Ο πρόεδρος, ο εραστής, η νεότερη σύζυγος και η... δολοφονία!


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη Ζιμπάμπουε. Ο 86χρονος πρόεδρος της χώρας, Ρόμπερτ Μουγκάμπε είναι παντρεμένος με την κατά 41 χρόνια μικρότερή του, Γκρέις. Ωστόσο η 45χρονη δεν του είναι και τόσο πιστή καθώς διατηρούσε παράλληλη σχέση εδώ και 5 χρόνια με τον Γκιντέον Γκόνο που είναι ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας. Οι δυο τους συναντιόντουσαν 4 με 5 φορές το μήνα σε μία φάρμα για να... χαρούν τον έρωτά τους.

Το σκάνδαλο...

Κατά των συνεταίρων της στην Ελλάδα στρέφεται η Puma

Η εταιρία αθλητικών ειδών Puma ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα στραφεί νομικά κατά του συνεταίρου της στην Ελλάδα μετά τον εντοπισμό απάτης, η οποία θα μπορούσε να της στοιχίσει έως και 130 εκ.ευρώ, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι διατηρεί υποψίες πως "ο εταίρος της στην ελληνική κοινοπραξία, από κοινού με μέλη της ελληνικής διοικήσεως (σ.σ.της τοπικής εταιρίας), έχει διαπράξει σειρά παράνομων ενεργειών", βασιζόμενη στα αποτελέσματα προκαταρκτικού λογιστικού ελέγχου.

"Η διοίκηση της Puma και το εποπτικό της συμβούλιο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κάθε διεκδίκηση, βάσει του ποινικού και αστικού Δικαίου κατά του μετόχου μειοψηφίας στην κοινοπραξία της Ελλάδας, καθώς και κατά μελών της τοπικής (σ.σ. ελληνικής) διοίκησης", ανακοίνωσε η γερμανική εταιρία......

Απιστευτος ο Πανταζης!!!

Ο Λεπά ξαναχτυπά!!!

Απίστευτες ατάκες έριξε ο Λευτερης Πανταζής στο just the 2 of us!
Μίλαγε στο κοινό και τους έλεγε βασανιστείτε μωρά μου!!!Ενώ την ώρα που μιλούσε στην Λυδία Παπαιωάννου την αποκάλεσε ελάφι μου!Κατι έχει πάθει ο Λευτέρης, θα μου πείς 200 γυναίκες είναι αυτές πως να μην έχεις κέφια! Αχ τι αλλο θα ακούσουμε παναγία μου.



Εφηβικές συναναστροφές και η στάση των γονιών


Κατά τη διάρκεια της εφηβείας τα παιδιά αρχίζουν να βρίσκουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους φίλους τους και να απομακρύνονται από τους γονείς. Αυτό είναι ένα σημαντικό και απαρραίτητο βήμα για την ολοκλήρωση της ταυτότητας των εφήβων. Ο έφηβος με τους συνομηλίκους του αρχίζει να μοιράζεται τα προβλήματα και τις ανησυχίες του, μιμείται και ανταγωνίζεται. Ανήκει σε μία παρέα όπου υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες, κοινοί κώδικες επικοινωνίας (πχ. λεξιλόγιο, εμφάνιση, μουσική, κά)...

ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΤΙΜΑΛΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης

Λένε ότι πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Μερικές φορές, είναι η τέχνη του οίκτου. Να ασκείς εξουσία χωρίς οίκτο, αλλά να απαιτείς οίκτο όταν πετιέσαι στο περιθώριό της. Δεν ξέρω αν ο κύριος Αγγέλου ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αναρωτιέμαι ποιός πολιτικός δεν ανήκει. Θυμάμαι όμως τις ημέρες της κατάθεσής μου στην εξεταστική της Βουλής για το Βατοπέδι, έναν βουλευτή της ΝΔ, που με πλησίασε και μου είπε πως απέναντι στον κύριο Αγγέλου έπρεπε να δείξω “συμπόνοια και οίκτο”. Το επιχείρημά του ήταν πως η εμπλοκή του Αγγέλου στο Βατοπέδι, προέκυψε όταν οι Βατοπεδινοί εκμεταλλεύτηκαν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του και του υποσχέθηκαν ίαση δια της Αγίας Ζώνης. Η πίστη είναι ισχυρό πράγμα. Και αυτή στη ζωή, στη ζωή σου, ακόμη ισχυρότερο. Με αυτή την έννοια, μπορεί κάποιος να βρει χίλια ελαφρυντικά για τον πρώην σύμβουλο του πρώην πρωθυπουργού αν όλα αυτά ισχύουν. Εγώ πάλι δυσκολεύομαι......

«Υπάρχει ντέρμπι την άλλη βδομάδα;»

Το +4 από τον Παναθηναϊκό έκανε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να… θυμίσει Σωκράτη Κόκκαλη καθώς με περιπαικτική διάθεση απάντησε «ποιο ντέρμπι; Υπάρχει ντέρμπι την άλλη βδομάδα» όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ματς του Σαββάτου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

Η Γερμανία έτοιμη να αλλάξει τη ρήτρα περί μη διάσωσης χώρας-μέλους

Έτοιμη να αποδεχθεί μία μεταβολή στο άρθρο 125 της ευρωπαϊκής Συνθήκης που αφορά τη ρήτρα περί μη διάσωσης χώρας-μέλους είναι έτοιμη να αποδεχθεί η Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας FT Deutschland.
Το άρθρο παραθέτει δηλώσεις σχετικών με το θέμα παραγόντων που λένε ότι το άρθρο 125 μπορεί να βελτιωθεί για να παρέχει τη δυνατότητα της εξαίρεσης σε εποχές όπου η σταθερότητα της Ευρωζώνης απειλείται ή διαταράσσεται.

Αυτό είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για τη Γερμανία. Η Μέρκελ θέλει μία λύση η οποία να συνάδει με το γερμανικό Σύνταγμα. Τόσο η Μέρκελ όσο και ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκαγκ Σόϊμπλε απορρίπτουν μία απλή επέκταση του ευρωπαϊκού μηχανισμού διάσωσης (EFSF) και πιέζουν για ένα μόνιμο αλλά σκληρό πλαίσιο επίλυσης των κρίσεων.




Πηγή

Συναισθηματική Νοημοσύνη


Είναι γεγονός ότι δεν γεννιόμαστε με υψηλή Συναισθηματική Νοημοσύνη αλλά την αποκτούμε μέσα από την ανεπίσημη εκπαίδευση σε αυτήν κατά την παιδική και ενήλικη ζωή μας. Είναι λοιπόν ένα είδος νοημοσύνης το οποίο χτίζεται στην πορεία της ανάπτυξης ενός ανθρώπου. Μέχρι σήμερα η έλλειψη ενημέρωσης σε συνδυασμό με την προσκόλληση σε παλιές νοοτροπίες έχουν παρεμποδίσει την ουσιαστική κινητοποίηση για την οργανωμένη εκπαίδευση σε δεξιότητες Συναισθηματικής Νοημοσύνης διαιωνίζοντας προσωπικές και διαπροσωπικές δυσκολίες. Αυτό συνεπάγεται ότι στους περισσότερους από εμάς δεν έχουν σφυρηλατηθεί οι ικανότητες που πλαισιώνουν την υψηλή Συναισθηματική Νοημοσύνη....

το νησι.....είναι αλήθεια


Είναι αλήθεια ότι την άλλη εβδομάδα θα έχει και διακαναλική συνέντευξη
Σαμαρά। Οταν ξαναδείτε «Νησί», θα έχουν γίνει όλοι καλά, θα έχει αδειάσει η
Σπιναλόγκα।

Η Microsoft ανακοίνωσε οτι ετοιμάζει νέο διαδικτυακό κατάστημα διανομής ηλεκτρονικών παιχνιδιών που θα έχει όλα τα τα παιχνίδια της σειράς Games for Windows.

Η υπηρεσία θα ονομάζεται Games for Windows Marketplace και πρόκειται να ξεκινήσει την λειτουργία της στις 15 Νοεμβρίου δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους έχουν pc τη να αγοράσουν σε ψηφιακή μορφή πάνω από 100 παιχνίδια.

Οι πρώτοι τίτλοι θα είναι από μεγάλες εταιρίες όπως η Rockstar και η 2K, ενώ σιγά σιγά θα προστίθενται ολοένα και περισσότεροι publishers.

Τέλος η Microsoft υποσχέθηκε λίγα απαιτούμενα βήματα για να ολοκληρωθεί η αγορά, εύκολη πλοήγηση και ενισχυμένο μηχανισμό αναζήτησης.

πηγή

Guinness commercial - Share with a friend

Ghost
αποψε κερναω εγω

Ο ψηλότερος τοίχος αναρρίχησης στον κόσμο.

Ο ψηλότερος τοίχος αναρρίχησης στον κόσμο, βρίσκεται στην πόλη Groningen, στην Ολλανδία. Έχει 37 μέτρα (121 πόδια) ύψος και είναι γνωστός ως Excalibur......

Ο παπαγάλος που χορεύει RnB

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan