Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Παρατηρείστε καλά αυτή τη φωτογραφία...


Τι είδατε; Τί...; Μήπως δεν είδατε και πολύ καλά; Για παρατηρείστε λίγο καλύτερα.... ...Λίγο ακόμα....... Νομίζω πως κάνετε λάθος. Είμαι σίγουρος πως κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν είναι αυτό που νομίζετε. Πολύ απλά, πιστέψτε με, αυτό που βλέπετε ανάμεσα στις 2 κοπέλες δεν είναι......
τα οπίσθια της 3ης , είναι η μασχάλη της ξανθιάς.
Αν είδατε κάτι διαφορετικό - μιλάμε για βαριά διαστροφή.





Πηγή

sweet dreams

απόψε δυο λέξεις
αλλάζουν
κι ενώ μπαίνει η μία στα ρούχα της άλλης,
εκεί που έμοιαζαν τόσο,
τώρα διαφέρουν

Καληνύχτα κ από μένα

Αν αγαπάς κάποιον...


Η αυθεντική έκδοση:

Αν αγαπάς κάποιον άστον ελεύθερο.
Αν γυρίσει σε σένα, είναι δικός σου.
Αν δεν γυρίσει, δεν ήταν ποτέ δικός σου.

Η κτητική έκδοση:
Αν αγαπάς κάποιον μην τον αφήσεις ποτέ ελεύθερο.

Η έκδοση του ψυχαναλυτή:
Αν αγαπάς κάποιον αστον ελεύθερο.
Αν επιστρέψει, το σούπερ-εγώ του είναι κυρίαρχο.
Αν δεν επιστρέψει, η υπαρξιακή του ταυτότητα είναι υπέρτατη.
Αν δεν φύγει, πρέπει να είναι τρελλός.

Η έκδοση του marketing:

Φορτηγατζής σε απόγνωση.!!!


Ανοίγω σήμερα το πρωί το PC μου για να ενημερωθώ για τα γεγονότα της ημέρας και τι να δώ.Πρώτη "μούρη" από τα χθεσινά επεισόδια των φορτηγατζήδων στην Βουλή ο δικός μας ο George( ο μπαζάς) ο οποίος έχει ανέβει τα σκαλιά του κοινοβουλίου κρατώντας μια σημαία και βρίζοντας Θεούς και δαίμονες.!!!!Πρώτη φορά τον είδα έτσι αγριεμένο πάντως.
Φοβάμαι μην πάθει και κανένα έμφραγμα μιας και είναι και σε κρίσιμη ηλικία τώρα πια.!!

Οπλίσου με υπομονή και κουράγιο George και το ΠΑΣΟΚ θα τα φτιάξει όλα......να είσαι σίγουρος.!!!!

Θα κλάψει κοσμάκης φέτος μάγκες.......

πηγη

Καληνύχτα!



Απόψε στρέψε το βλέμμα σου στον ουρανό, κοίταξε ένα αστέρι
και κάνε μια ευχή,ελεύθερη να είναι η ψυχή σου και ότι πέρασες στη ζωή σου να γίνει η κρυφή δύναμη σου ...


Καληνύχτα κ τα αστέρια να κάνουν τη μουσική υπόκρουση στα όνειρά σας!!

Οι πιo τεμπέληδες άνθρωποι του κόσμου!!!



Το πείραμα του τρόμου


Κατά καιρούς έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες σχετικά με το στοίχειωμα των φαντασμάτων. Κάποια στοιχεία συνηγορούν πως η ικανότητα ενός ατόμου να βλέπει φαντάσματα ή να αισθάνεται μία παρουσία εξαρτάται εν μέρει από την παρατεταμένη επαφή με το άτομο που βλέπει ή νιώθει. Σε μία πειραματική έρευνα μιας ομάδας ψυχολόγων-ερευνητών...

Στη φυλακή γιατί σκότωσε το χάμστερ του βάζοντάς το στο φούρνο μικροκυμάτων!


Ένας Βρετανός καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο της νοτιοανατολικής Αγγλίας σε εννέα εβδομάδες φυλάκιση επειδή σκότωσε το χάμστερ του βάζοντάς το στον φούρνο μικροκυμάτων. Ο Άντονι Πάρκερ, 29 ετών...

Κλέψε και περαίωσε

Για να μην υπάρχουν... παρεξηγήσεις ( Ανέκδοτο )


Ήταν ένας τυφλός και μπήκε κατά λάθος σε ένα bar για γυναίκες. Κάθεται και νομίζοντας ότι μιλάει στο barman λέει:
- Φίλε, να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές;
Τον ακούει μια γυναίκα που καθόταν πιο δίπλα και του λέει:
- Φίλε, πριν πεις το ανέκδοτο πρέπει να σου πω 5 πράγματα:

Φενγκ Σούι: Οι χρυσοί κανόνες


Ο Τσου Λι, ένας μεγάλος δάσκαλος του Ταό, έλεγε: «Ζωή είναι να μάθουμε να χορεύουμε με την ενέργεια του σύμπαντος και το Φενγκ Σούι είναι τα βήματα αυτού του χορού...» Στην καθημερινή πρακτική λοιπόν, το Φενγκ Σούι βοηθά για τη δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον, με σκοπό την ευτυχία, την επιτυχία και την υγεία. Εξασκείται εδώ και 4.000 χρόνια στην Κίνα και βασίζεται στην παλιά κινεζική αντίληψη -που συναντάμε και στην πλατωνική φιλοσοφία- ότι ο άνθρωπος και το περιβάλλον του πρέπει να εναρμονίζονται. Πώς; Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός προσωπικού χώρου με αφθονία ζωτικής δύναμης. Το Φενγκ Σούι, επίσης, πρεσβεύει ότι τα κτίρια είναι ζωντανά και όχι άψυχα όντα, τα οποία εκπέμπουν Τσι (ενέργεια που εμπεριέχεται σε όλα τα πράγματα). Παρομοίως, οι ειδικοί του Φενγκ Σούι πιστεύουν ότι η ενέργεια (δηλαδή το Τσι) μέσα στο σπίτι μπορεί να μεταβληθεί ή να μπλοκαριστεί, οδηγώντας σε καταστάσεις που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τα οικονομικά, την υγεία, την εργασία, την ερωτική ζωή .

Η «ανάγνωση» κάθε νέου χώρου

Στην Κίνα, σε κάθε καινούργιο σπίτι, πριν εγκατασταθούν οι ιδιοκτήτες του μέσα, φωνάζουν πρώτα κάποιον μυημένο στην τέχνη του Φενγκ Σούι. Ο ειδικός του Φενγκ Σούι μπαίνει στο σπίτι, «διαβάζει» την ενέργεια του κάθε χώρου μέσα σε αυτό, εντοπίζει τα αδύνατα σημεία και κάνει στους ενοίκους προτάσεις για βελτιώσεις. Η «ανάγνωση» γίνεται με τη βοήθεια ενός χάρτη που λέγεται μπαγκούα (Bagua), ο οποίος τοποθετείται πάνω στο σχεδιάγραμμα του σπιτιού. Ο χάρτης αποτελείται από οκτώ τομείς, που είναι: η σταδιοδρομία, η εσωτερική γνώση, η οικογένεια, η ευημερία, η φήμη, ο γάμος, τα παιδιά και οι πιστοί φίλοι. Οι τομείς αυτοί σχετίζονται με αντίστοιχα τμήματα του σπιτιού. Αν ένα από αυτά τα τμήματα έχει ελλιπές σχήμα ή η διακόσμηση μέσα στα δωμάτια είναι λάθος, τότε ο αντίστοιχος τομέας της ζωής μπορεί να διαταραχτεί. Είναι όμως δυνατόν μετακινώντας το κρεβάτι ή αλλάζοντας θέση σε έναν καθρέφτη να ελευθερωθεί η παγιδευμένη ενέργεια και να βελτιωθεί η υγεία μας, η διάθεσή μας ή τα οικονομικά μας.

Η βύθιση του Τιτανικού οφείλεται σε... γκάφα



Κι όμως, το μεγαλύτερο ναυάγιο στην ιστορία οφείλεται στο λάθος χειρισμός του πηδαλίου, που οδήγησε τον Τιτανικό απευθείας πάνω στο μοιραίο παγόβουνο!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε Βρετανίδα συγγραφέας, η Λουίζ Πάτεν, συγγραφέας και εγγονή του δεύτερου αξιωματικού του Τιτανικού, Τσάρλς Λαϊτχόλερ. Ο Τιτανικός, λοιπόν...

"Πόρτα" Ιαπωνίας στην Paris Hilton (vid)

Μπορεί μια μέρα πριν, η Paris Hilton να γλίτωσε τη φυλάκιση ωστόσο φαίνεται πως οι αρχές τις Ιαπωνίας έχουν άλλοι άποψη αφού της απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα.




Η ξανθιά κληρονόμος έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο Nartia και ενώ ανέμενε να αποχωρήσει από το χώρο για να μεταβεί στο ξενοδοχείο όπου θα διέμενε, τελικά οι αρχές είχαν άλλοι άποψη αφού την κράτησαν και την... ανέκριναν.
Σύμφωνα με το ITN, η 29χρονη ανακρινόταν για έξι ώρες ενώ την επόμενη μέρα σκέφτονται να τις υποβάλλουν και άλλες ερωτήσεις. Αναγκάστηκε δε, να μείνει σε ξενοδοχείο δίπλα στο αεροδρόμιο ενώ η αδερφή της μετέβη σε θέρετρο πέντε αστέρων...

Εξυπηρέτηση λόγω θρησκοληψίας


Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος τοποθετήθηκε με τον πιο σαφή τρόπο σχετικά με την υπόθεση του Βατοπεδίου και την κλήτευση του Κ.Καραμανλή στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Ο πρώην υπουργός παραδέχθηκε εμμέσως ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει μία στενότερη σχέση με θρησκευτικούς φορείς

Σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της Ατλάντα, αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο του ο πιλότος Ματ Κόνγουεϊ.


Έκπληκτοι έμειναν το απόγευμα της Δευτέρας όσοι κυκλοφορούσαν σ’ έναν κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Άτλαντα των ΗΠΑ όταν ένα μικρό αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο.
Το περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής και ενώ πολλά αυτοκίνητα διέσχιζαν τον αυτοκινητόδρομο.
Το μικρό αεροπλάνο κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια χωρίς να χτυπήσει κανένα διερχόμενο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με την αστυνομία δεν αναφέρθηκαν τραυματίες αλλά δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων και οι οδηγοί χρειάστηκαν σχεδόν τέσσερις ώρες να περάσουν από το σημείο.
Οι κάμερες των τηλεοπτικών φακών αποθανάτισαν το γεγονός και σε ζωντανές συνδέσεις έδειχναν πλανά από το μικρό αεροπλάνο που βρισκόταν στην άκρη του αυτοκινητόδρομου.
Ο Μάτ Κόνγουει, πιλότος του αεροπλάνου, τόνισε ότι έκανε αναγκαστική προσγείωση διότι διαπίστωσε μηχανικό πρόβλημα στο αεροπλάνο.
Δείτε το video...

Η κακή διάθεση κάνει και καλό!


Κι όμως!

Έχετε κακή διάθεση; Μην ανησυχείτε.. σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, σας κάνει καλό. Ένας Αυστραλός ψυχολόγος ανακάλυψε πρόσφατα ότι η κακή διάθεση μας βοηθά να σκεφτόμαστε πιο καθαρά.

Σε αντίθεση με τους ενοχλητικά θετικούς ανθρώπους, οι γκρινιάρηδες είναι καλύτεροι στη λήψη αποφάσεων και λιγότερο εύπιστοι, όπως έδειξαν τα πειράματά του. Ενώ τα χαρούμενα συναισθήματα ενισχύουν τη δημιουργικότητα, η «μαυρίλα» δημιουργεί προσήλωση και προσεκτικά σκέψη, όπως δήλωσε ο καθηγητής Joe Forgas στο Australian Science...

Συνελήφθη με ηρωϊνη ο διαιτητής Μορένο



Έξι κιλά ηρωίνης βρέθηκε να έχει πάνω του ο διαιτητής Μπάιρον Μορένο, που στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 είχε πρωταγωνιστήσει αρνητικά με τα σφυρίγματά του στον αγώνα της φάσης των 16 είχε ευνοήσει τη συνδιοργανώτρια Νότια Κορέα εις βάρος της Ιταλίας...

Νήπιο είδε… στον ύπνο του το χάρο!


Αγοράκι 2,5 ετών κινδύνεψε τα ξημερώματα από σφαίρες ενώ κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο της γιαγιάς του έξω από καφενείο στους Αγίους Δέκα. Το αυτοκίνητο πυροβόλησε τρεις φόρες πιθανόν με 36χρονος από την περιοχή, πρώην φίλος της 45χρονης γιαγιάς η οποία του είχε ζητήσει να μην τον ενοχλεί.


Η γιαγιά και η 25χρονη κόρη, μένουν στο Ηράκλειο και επισκέφτηκαν τους Αγίους Δέκα όπου τις είχε καλέσει για φαγητό ο ιδιοκτήτης του καφενείου. Μαζί τους ήταν και μικρός γιός της 25χρονης ο οποίος στις 2 τα ξημερώματα ξάπλωσε στο πίσω κάθισμα για να κοιμηθεί. Το ότι κοιμήθηκε αμέσως ίσως στάθηκε σωτήριο για τη ζωή του...

Ένα στα τέσσερα μαγαζιά έχει βάλει λουκέτο!

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε τη μείωση των απασχολούμενων. Σήμερα όμως, η κρίση έρχεται να μας μάθει κάτι πρωτόγνωρο.
Τη μείωση των …αφεντικών. Αίσθηση λοιπόν προκάλεσε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος μιλώντας σήμερα στο πλαίσιο της Ημέρας του Εμπορίου, αναφέρθηκε σε μείωση του αριθμού εργοδοτών κατά 13,2% και αυτοαπασχολουμένων κατά 6,2% στο β’ τρίμηνο του 2010 συγκριτικά με το β’ τρίμηνο 2009.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Κορκίδης, στο β’ τρίμηνο του 2010 οι απασχολούμενοι στο εμπόριο έφτασαν τους 801.100 σημειώνοντας μείωση 27.000 απασχολούμενων από 828.000 που ήταν το β’ τρίμηνο 2009...

Έχω ένα όνειρο


Στις 23 Ιουνίου 1963 στο Ντιτρόιτ των ΗΠA της Αμερικής ο Martin Luther King είπε την Ιστορική φράση . «Έχω ένα όνειρο... Μια ημέρα κάθε μαύρος αυτής της χώρας, κάθε έγχρωμος αυτού του κόσμου να μπορεί να κριθεί βάσει της αξίας του κι όχι του χρώματος της δέρματός του».

Τελικά επειδή ζω με τη βεβαιότητα ότι η μοίρα των Ελλήνων πολιτών στον αιώνα μας θα είναι παρόμοια αν όχι χειρότερη από τη μοίρα των μαύρων της Αμερικής της δεκαετίας του 60 , κάνω και εγώ ένα όνειρο !
«Έχω και εγώ ένα όνειρο... να έλθει μια ημέρα που κάθε πολίτης αυτού του τόπου να μπορεί να κριθεί βάσει τις αξίας του και όχι βάσει της κομματικής του ταυτότητας . Να έλθει μια μέρα που κάθε νέος Πολιτικός αυτής της χώρας να αναδεικνύεται από τις ικανότητες του , από την προσφορά του στην Ελλάδα στους Έλληνες και στην κοινωνία γενικότερα και όχι βάσει των γονέων και του πλούτου του ».
Επιτρέψετε μου να κάνω και εγώ ένα όνειρο που δεν ελπίζω ότι θα προλάβω να το δω να πραγματώνεται .
Λεωνίδας Ορφανουδάκης

Πλανόδιος πωλητής τραυμάτισε δημοτικό αστυνομικό!

Ο δημοτικός αστυνομικός προσπάθησε να τον συλλάβει αλλά... κατέληξε στο νοσοκομείο.


Το περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο. Ο δημοτικός αστυνομικός εντόπισε τον πλανόδιο στην πλατεία των Λιονταριών και όταν επιχείρησε να ελέγξει την βαλίτσα που περιείχε ρολόγια, ο πλανόδιος αντέδρασε βίαια χτυπώντας τον δημοτικό αστυνομικό και τραυματίζοντάς τον.

Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον πλανόδιο πωλητή που αναμένεται να οδηγηθεί αυριο στο αυτόφωρο.

Ταρζανιά με αποτυχημένη κατάληξη…

Αγάπη που 'γινες, δίκοπο μαχαίρι.



Υπάρχει παιδιά πλούσιο παρασκήνιο στην... υπόθεση Χρισταντώνη και στο αν τελικά κατέβει ή όχι με τον Μιχάλη Ταμήλο. Η σχέση των δυο αντρών έχει περάσει τους τελευταίους μήνες από χίλια κύματα. Εκεί που αγαπιούνται, εκεί μισιούνται ξανά...

Welcome Back Artissimo!

Στην ομάδα του Oichalia.Blogspot.com επέστρεψε(για να μείνει αυτή τη φορά) δυναμικά ένα παλιότερο μέλος της....ο Artissimo!

Σου ευχόμαστε η παρουσία σου αυτή τη φορά στο Blog να είναι πιο εποικοδομητική και πιο διασκεδαστική από την προηγούμενη....

Γιαγιά προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο εγγόνι της!


Συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης και η γυναίκα συνελήφθη για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας βρέφους.


Την καταγγελία έκανε στην αστυνομία ένας επιχειρηματίας, ο οποίος είπε ότι η 40χρονη τον πλησίασε και του ζήτησε να βρει μια οικογένεια για να υιοθετήσει το εγγόνι της, φυσικά... με το αζημίωτο.
Δεν του προσδιόρισε ακριβές ποσό, αφού όπως του είπε, θα το παζάρευε η ίδια η μητέρα του μωρού αν βρισκόταν κάποιο ζευγάρι. Όλα αυτά, γιατί όπως του είπε, η οικογένεια αδυνατούσε να κρατήσει το νεογέννητο λόγω οικονομικών προβλημάτων...

Ο επιχειρηματίας ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό και λίγη ώρα αργότερα άνδρες του Τμήματος Δίωξης της ασφάλειας Ηρακλείου συνέλαβαν την 40χρονη...

Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος...

Της Ελένης Καλογεροπούλου

Ωραίο περιτύλιγμα είχε η απόφαση των εθνοπατέρων για την κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού στην προανακριτική επιτροπή για το Βατοπέδι.
Περιτύλιγμα για βλάκες, εκτός και αν πιστεύουν ότι όλοι εμείς ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία. Αποφάσισαν λέει να καλέσουν τον Κώστα Καραμανλή στην προανακριτική επιτροπή, μόνο που… από κοινού θα βρουν τον τρόπο που αυτός θα δώσει τις απαντήσεις του.....

ΠΡΟΣ ARTISSIMO


Σου αφιερώνω αυτό το τραγουδάκι και σε καλωσορίζω στο blog




Τώρα που οι.... ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ


Φάε καλά ....







και πιάσε δουλεία....

Τυφλό ραντεβού αυτοκτονίας μέσω forum


Δύο Βρετανοί αυτόχειρες, που πέθαναν από ασφυξία μέσα σε αυτοκίνητο και επικοινωνούσαν μέσω ενός φόρουμ αυτοκτονίας, ήταν τελείως άγνωστοι καθώς είχαν γνωριστεί λίγες ώρες πριν την ''συμφωνία θανάτου'' τους.

Χαλαρώστε χωρίς να... κοιμηθείτε!


Υπάρχει τρόπος να χαλαρώσουμε χωρίς να έχουμε κοιμηθεί 8 ώρες; Κι όμως ναι, σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες...

Στρασβούργο – Αθήνα... τρέχοντας!


Ο Γιούργκεν Μέννελ, Γερμανός δρομέας μεγάλων αποστάσεων, θα διανύσει την απόφαση Στρασβούργο - Αθήνα τρέχοντας!
Στόχος του να συμβάλει στη διεθνή διάσταση του εορτασμού των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα.

Όπως δηλώνει...

Είχαν στήσει εργοστάσιο παραγωγής λαθραίων τσιγάρων στο Μενίδι


Θα έριχναν στην αγορά πάνω από 3 εκατομμύρια τσιγάρα.
Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργοστάσιο παραγωγής λαθραίων τσιγάρων, επώνυμης μάρκας
(Marlboro), ανακαλύφθηκε στην περιοχή των Αχαρνών Μενίδι, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής.

Κατά την επέμβαση των υπαλλήλων του Τμήματος...

Ποιοι είναι οι εμπορικότεροι δρόμοι στον κόσμο


Μείωση της τάξεως του 4,5% σημείωσαν τα ενοίκια στην Ευρώπη, ενώ η Ερμού στην Αθήνα υποχώρησε

Χρήστος Πουρής: «Μου έταξαν χρήματα για να στήσω αγώνα»


Αποκάλυψη!

Ζαγοράκης ο επόμενος!

Οι πρόεδροι των ομάδων έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θα μπορούσε να λείπει, έστω και χωρίς την θέληση του! Η νέα μόδα των ημερών με τις μηνύσεις, έφτασε και στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Θεσσαλονικής Β. Παπαγεωργόπουλος κατέθεσε μήνυση στον πρόεδρο του Δικεφάλου λόγω παράνομης χρήσης διαφημιστικών πινακίδων. Η εν λόγω πινακίδες βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας, και συγκεκριμένα έξω από τη Θύρα 1!
Όπως διαβάζουμε στον sportfm, ο Δήμαρχος δηλώνει άγνοια για το γεγονός αυτό, παρόλο που η μηνυτήρια επιστολή φέρει την υπογραφή του.

Είπαμε... η μόδα των ημερών....!

πηγη

Οι «μύθοι» του Πλάτωνα υποδεικνύουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής

Πριν από 2400 χρόνια ο Πλάτων προμήνευσε αυτό που σήμερα συμβαίνει. Προμήνευσε δηλαδή την μαζική υποταγή των συνειδήσεων των λαών. Ο καθένας από εμάς ξεσηκώνεται πολλές φορές και «ζητά τα ρέστα» από τους πολλούς που δεν αντιδρούν σε κάποια κυβερνητική απόφαση που δε συμφωνεί με την άποψη της πλειοψηφίας. Ποτέ όμως δε σκεφτόμαστε ότι κι εμείς είμαστε μέσα στους πολλούς. Κι εμείς ανήκουμε στο πλήθος που παθητικά και άβουλα δέχεται τα πάντα. Την υποτονική μας μάλιστα αντίδραση, αντί να τη στρέψουμε εναντίον αυτών που είναι οι «ένοχοι» για τα αντιλαϊκά μέτρα ,τη στρέφουμε εναντίον του λαού που δεν αντιδρά, εκτονώνοντας έτσι τη στιγμιαία οργή μας. Το ίδιο κάνουν όλοι και συνεχίζουμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Στο έργο αυτό που λέγεται «βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων». Γιατί όμως βιομηχανία; Διότι απλούστατα φίλοι μου το εγχείρημα της υποταγής συνειδήσεων των λαων έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις παγκόσμια, που μόνο η λέξη βιομηχανία θα μπορούσε να το εκφράσει πληρέστερα και ακριβέστερα....

Κράτηση της Hilton στο Ναριτά


Ησυχία δεν μπορεί να βρει το τελευταίο διάστημα η Paris Hilton. Με αφορμή την πρόσφατη παραδοχή της ότι είχε στην κατοχή της κοκαΐνη, η Paris κρατήθηκε για αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο του Τόκυο. Οι υπεύθυνοι του Ναριτά δεν ήθελαν να την αφήσουν να περάσει έχοντας ενημερωθεί ότι μία μέρα νωρίτερα είχε δηλώσει στο δικαστήριο ότι είχε στην κατοχή της απαγορευμένες ουσίες. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν τελικά θα της το επιτρέψουν και ήδη η πρώτη της εμφάνιση στην Ιαπωνία έχει αναβληθεί. Μένει στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου μέχρι να λήξει η υπόθεση.

πηγη

Αποποιείται κάθε ευθύνη για το περιεχόμενό του μνημονίου ο Όλι Ρεν

Σοβαρό πολιτικό θέμα, υποστηρίζουν οι Οικολόγοι, δημιουργεί η απάντηση του Επιτρόπου Όλι Ρεν, για λογαριασμό της Κομισιόν, σε γραπτή ερώτηση που είχε καταθέσει τον περασμένο Ιούλιο στο ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος για τις ρυθμίσεις για τις εργασιακές σχέσεις.






Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Οικολόγοι - Πράσινοι:

Σάββας Γκέντσογλου: Μετά τη Σάσα, η Βάσω!

Μέχρι το Star Channel έφτασε η χάρη του Σάββα Γκέντσογλου και της καλής του, Βάσως Βιλέγκα (μοντέλο που κέρδισε αναγνωρισιμότητα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Next top model»).
Το κανάλι είχε στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων θέμα από την επίσκεψη του ζευγαριού σε εργαστήριο για να «χτυπήσουν» τατουάζ. Υποθέτουμε, πάντως, ότι δεν προσκάλεσε τις κάμερες ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αλλά η εκρηκτική σύντροφός του.


πηγη

Σισέ... φόβος και τρόμος!


Ανάμεσα στους 15 πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη κατατάσσει τον Τζιμπρίλ Σισέ η γερμανική ιστοσελίδα “Bild” σε αφιέρωμα με τίτλο: “Τα αστέρια που έχουν προκαλέσει αναταραχή”.

Έξαλλος ο Νιόπλιας

Παναθηναϊκέ... ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ!

Ξεχωριστό χαρακτήρα θα έχει το αυριανό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ούζιτσε, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για να πληρωθεί το ρεύμα και να επιδιορθωθεί το σπίτι μίας μητέρας με τρία παιδιά!
Οι «πράσινοι» δεν θα είναι αύριο απλοί καλεσμένοι της Ούζιτσε στο δεύτερο φιλικό με τη σέρβικη ομάδα, αλλά το όνομα στο οποίο «επένδυσαν» οι ιθύνοντες αυτής, ώστε να γεμίσει η έδρα της και το τελικό αποτέλεσμα να αξίζει τον κόπο.....

Σε συνεργασία με μία φιλανθρωπική οργάνωση της Σερβίας, τα έσοδα της συνάντησης δεν θα γεμίσουν τα ταμεία της ομάδας, αλλά θα δοθούν στην 32χρονη Ράντα Τσίτιτς, πρώην παίκτρια τοπικής ομάδας της περιοχής (Σλόμποντα) και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών (8, 12 και 13 χρονών), που μένουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα από τον περασμένο Νοέμβριο, με σκεπή που στάζει και φθαρμένα πατώματα!

Για τον ιερό αυτό σκοπό η Ούζιτσε έχει φροντίσει να καλέσει να τιμήσουν το φιλικό με την παρουσία τους μεγάλα ονόματα του σέρβικου μπάσκετ, όπως οι Βλάντε Ντίβατς, Ντέγιαν Τομάσεβιτς και Ντράγκαν Κιτσάνοβιτς.

πηγή

Φορτηγατζής "κρεμάστηκε" στα διόδια!




Ο πρόεδρος του σωματίου ιδιοκτητών φορτηγών στη Θεσσαλονίκη βρήκε ένα δικό του τρόπο για να δείξει ότι το επάγγελμά του είναι πια "στον αέρα"...

Δέθηκε με ιμάντες και κρεμάστηκε από ένα γερανοφόρο όχημα, μαζί με την ελληνική σημαία!
Όλα αυτά στα διόδια των Μαργάρων όπου το απόγευμα, οι ιδιοκτήτες φορτηγών έκλεισαν τα ταμεία και άφηναν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα για μία ώρα, χωρίς να πληρώνουν.

πηγη

Ιωάννινα: Ληστεία σε περίπτερο


Με την απειλή όπλου ο ληστής ανάγκασε την υπάλληλο να του δώσει τα λεφτά.
Το περίπτερο βρίσκεται στο Νεοχωρόπουλο. Η υπάλληλος είδε έναν άγνωστο άνδρα ηλικίας 23-25 ετών να πλησιάζει. Της έβγαλε όπλο και της είπε να του δώσει τα λεφτά που υπήρχαν στο ταμείο. Εκείνη σοκαρισμένη, του έδωσε τα 1.700 ευρώ που είχε μαζέψει...

Ο δράστης έφυγε σαν κύριος και αναζητείται από την αστυνομία.

Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

photo απο το κεντρο της οιχαλιας

Το Δημόσιο πετάει απ' το παράθυρο 26 δισεκατομμύρια ευρώ


Την ώρα που οι πολίτες στενάζουν από τη φορο-λαίλαπα και λίγο πριν αυξηθεί ο Φ.Π.Α. σε χιλιάδες ακόμη προϊόντα και υπηρεσίες

Ελπίδες για τα θύματα εγκεφαλικού


Ένζυμο που ευθύνεται για το θάνατο των νευρικών κυττάρων μετά από εγκεφαλικά, ανακάλυψαν Ολλανδοί και Γερμανοί επιστήμονες και ευελπιστούν ότι ένα νέο πειραματικό φάρμακο θα μπορέσει να μειώσει δραστικά την εγκεφαλική ζημιά.Παρά το γεγονός ότι το εγκεφαλικό είναι το πιο συνηθισμένο καρδιαγγειακό πρόβλημα μετά το έμφραγμα και σκοτώνει περίπου 5,7 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, οι μέχρι τώρα προσπάθειες να δημιουργηθούν φάρμακα που θα προστατεύουν τον εγκέφαλο μετά από τις βλάβες που προκαλεί ένα εγκεφαλικό, έχουν μικρή επιτυχία...

Ghost.... MΕ To Χρήμα

Μπορείς να αγοράζεις ένα σπίτι
Αλλά όχι ένα σπιτικό

Μπορείς να αγοράζεις ένα κρεβάτι
Αλλά όχι τον ύπνο

Μπορείς να αγοράζεις ένα ρολόι
Αλλά όχι τον χρόνο

Μπορείς να αγοράσεις ένα βιβλίο
Αλλά όχι την γνώση

Μπορείς να αγοράζεις μία θέση
Αλλά όχι τον σεβασμό

Μπορείς να αγοράζεις φάρμακα
Αλλά όχι την υγεία

Μπορείς να αγοράζεις αίμα
Αλλά όχι την ζωή

Όπως βλέπεις τα χρήματα δεν είναι το παν.
Και συχνά σου δίνουν περισσότερο πόνο και στεναχώρια.
Στα λέω αυτά γιατί είμαι φίλος σου
και σαν φίλος σου θέλω
να μην πονάς και υποφέρεις!

Για αυτό στείλε μου όλα σου τα χρήματα να υποφέρω εγώ για σένα.
Δέχομαι μόνο μετρητά

Διαγωνισμός για τα κορυφαία οπίσθια του κόσμου (Photos)


Αργήσατε να λάβετε μέρος και αποφάσισαν! Μιλάμε για τα «Κορυφαία Οπίσθια του Κόσμου» και ο διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.368 τέλειες υποψήφιες… γυρισμένες πλάτη!
Η αμερικανική φίρμα ρούχων American Apparel, γνωστή για τις αμφιλεγόμενες και προκλητικές της διαφημίσεις – ζήτησε πριν από αρκετούς μήνες από τις επισκέπτριες της ιστοσελίδας της να στείλουν φωτογραφημένα τα οπίσθιά τους…

Βγήκαν πιστόλια στο Αριστοτέλειο


Περιστατικά που δεν έχουν καμία σχέση με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα συνέβησαν την Τετάρτη (22/09) 2010, στη Σχολή Θετικών Επιστημών (ΣΘΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ , μέλη της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης εισέβαλαν στο χώρο της Σχολής και επιτέθηκαν σε μέλη με τη συνοδεία «εξωπανεπιστημιακών».

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία ένας εκ των εξωπανεπιστημιακών επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι με τη λαβή περιστρόφου όπλου μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Για το γεγονός αυτό μάλιστα, έχει ενημερωθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η οποία διεξάγει έρευνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΠ:

«Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά χρονικά, φοιτητική παράταξη (;) να χρησιμοποιεί οπλισμό και μαφιόζικες τακτικές προκειμένου να επιβάλει την άποψη της στο χώρο των Πανεπιστημίων.

Ο χώρος της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης και το φοιτητικό Κίνημα έχει δεχθεί πολλές φορές επιθέσεις και προσπάθειες δυσφήμισης του, ωστόσο η σημερινή κατάσταση και οι τακτικές που χρησιμοποιεί η κυβερνητική νεολαία στα Πανεπιστήμια έχει ξεφύγει από κάθε λογική.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θεωρούμε απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη τη σημερινή επίθεση. Δεν μπορούν μειοψηφίες να προσπαθούν να επιβάλλουν τις προθέσεις τους, με μέσα που θυμίζουν άλλες εποχές χρησιμοποιώντας δολοφονικές πρακτικές. Εμείς θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στη δημιουργική εξέλιξη των ελληνικών Πανεπιστημίων και να δίνουμε την καθημερινή μάχη για καλύτερη εθνική ανώτατη εκπαίδευση με μοναδικά μας όπλα τις ιδέες και τις προτάσεις μας. Καλούμε όλους τους φοιτητές και τις φοιτητικές παρατάξεις να απομονώσουμε τέτοια άτομα και να δημιουργήσουμε ένα υγιές και ισχυρό φοιτητικό κίνημα που θα πρωταγωνιστεί σ αυτές τις δύσκολες για την χώρα ώρες».


cosmo

«Οι Έλληνες δεν προσέχουν την καρδιά τους»


Μαύρα στοιχεία από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι ειδικοί για τους Έλληνες, καθώς σύμφωνα με τελευταίες μελέτες, τα ποσοστά θνησιμότητας από καρδιακά επεισόδια έμειναν στάσιμα στην χώρα μας τα τελευταία 26 χρόνια, την ώρα που στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης τα συγκεκριμένα ποσοστά έχουν μειωθεί αρκετά!..
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan