Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας τους οι μεταφορείς

  • Η απόφαση πάρθηκε δια βοής και σε κλίμα ενθουσιασμού

Αποφασίστηκε, δια βοής, σήμερα το μεσημέρι, η συνέχιση της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσεως. Και από αυτό το σημείο, ουσιαστικά ξεκινάει η πρώτη ουσιαστική σύγκρουση της κυβέρνησης Παπανδρέου με μία πληθυσμιακή – επαγγελματική ομάδα της χώρας. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης, που αναμένεται να είναι από σκληρή έως βίαιη, θα κρίνει την συνέχεια της ίδιας της κυβέρνησης....
Η συνέλευση, ανακοίνωσε ο κύριος Τζωρτζάτος, αποφάσισε, εδώ, μετά από τη συνέλευση πρέπει να μάθουν πως δεν ήρθαμε να κάνουμε μνημόσυνο, αλλά μαζευτήκαμε για να γιορτάσουμε μία μάχη και πανηγυρίζουμε γι αυτήν. Ο κόσμος που μαζεύτηκε, οικογενειάρχες όλοι τους, δίνει ότι έχει και δεν έχει προκειμένου να μην χάσει το περιουσιακό του στοιχείο. Ευχαριστώ όλους όσους μας συμπαραστέκονται, που καθημερινά παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στέκονται στο πλευρό μας και λένε ότι αγωνίζονται με εμάς. Συνεχίζουμε την απεργία μας και προχωράμε…»
Η κυβέρνηση αμέσως, μέσω των παπαγάλων των ΜΜΕ αντέταξε πως πλήττονται και όλοι οι άλλοι νοικοκυραίοι Έλληνες…
Τι θα γίνει με την επιστράτευση; Η κυβέρνηση συνεχίζει να τα διανέμει, αλλά κανένας ιδιοκτήτης δεν έχει υπακούσει και δεν έχει προσέλθει προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα σύμφωνα με το φύλλο επιστράτευσης που του έχει δοθεί.

kostaxan

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan