Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ο Paul Μίλησε!

Ο Πολ… μίλησε. Η μάλλον… έκατσε. Στην αρχή το διάσημο χταπόδι προέβλεψε ότι η Γερμανία θα είναι η νικήτρια του μικρού τελικού με την Ουρουγουάη, ενώ αργότερα έδειξε και Ισπανία για τον τελικό!

Το συμπαθές μαλάκιο εντός του ενυδρείου του, έπρεπε να επιλέξει ένα από δύο κουτάκια. Το ένα είχε τη σημαία της Γερμανίας και το άλλο της Ουρουγουάης αντίστοιχα. Αμφότερα τα κουτάκια έχουν μέσα φαγητό για το θαλάσσιο. Ο Πολ προτίμησε το... γερμανικό κουτάκι και «έκατσε» πάνω σε αυτό που είχε τη σημαία... της χώρας του Γερμανίας. Αν ο Πολ... πέσει μέσα στην πρόβλεψη του θα έχει πιάσει το απόλυτο με 7Χ7.

Λίγο αργότερα επέλεξε και το στρείδι από το κουτάκι της Ισπανίας ενόψει του τελικού, αγνοώντας παντελώς την Ολλανδία, δείχνοντας ότι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η Ισπανία.

Μάλιστα ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Θαπατέρο, μετά και την σωστή πρόβλεψη του Πολ για τον ημιτελικό, είπε χαριτολογώντας για αυτούς που έλεγαν να το ... μαγειρέψουν: «Ανησυχώ για το χταπόδι. Ισως να ζητήσω να στείλουμε μια ομάδα για να το προστατέψει...»


gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan