Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Κοντά στη Γαλατά ο Μαρέσκα


Έτοιμος να πει το «ναι» είναι ο ποδοσφαιριστής

Ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει τον Έντσο Μαρέσκα ότι δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με αποτέλεσμα ο Ιταλός να βάλει λυτούς και δεμένους για να του βρουν ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.



--
Παρά τις προσπάθειές του τις τελευταίες μέρες για να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Φιορεντίνα τη φανέλα της οποίας είχε φορέσει και στο παρελθόν κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό αφού φαίνεται πως στο Καμπιονάτο η «μπογιά» του δεν περνάει πια. Μπολόνια, Τζένοα, Λάτσιο δέχτηκαν προτάσεις από τον εκπρόσωπο του παίκτη, τον Καντιντό Φορτουνάτο, όμως δεν ανταποκρίθηκαν.

Ακόμα και με ισπανικά κλαμπ έγιναν επαφές αλλά δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο. Ρασίνγκ Σανταντέρ και Σαραγόσα το έψαξαν λίγο περισσότερο το θέμα αλλά δεν το έχουν προχωρήσει μέχρι τώρα. Αυτοί που φαίνεται πως το κάνουν είναι οι Τούρκοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έντσο Μαρέσκα έχει στα χέρια του πρόταση από την γειτονική μας χώρα, λέγεται ότι είναι από τη Γαλατασαράι, και είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι».

Η ενημέρωσή μας κάνει λόγο για εξαιρετική πρόταση η οποία καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό και είναι της τάξεως του 1.5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Έντσο Μαρέσκα πιθανότατα θα πει το «ναι» και θα μετακομίσει από τον Πειραιά στην Κωνσταντινούπολη με τις ευλογίες του Ολυμπιακού που θέλει να τον ξεφορτωθεί με τη μικρότερη δυνατή χασούρα.

Όσον αφορά τα χρόνια του συμβολαίου που του έχουν προτείνει οι Τούρκοι είναι 2+1 με την οψιόν ανανέωσης για το τρίτο έτος να ανήκει στην ομάδα. Ο Έντσο Μαρέσκα θα προτιμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του, όμως και η Κωνσταντινούπολη και το πρωτάθλημα της Τουρκίας δεν του κακοπέφτουν καθόλου. Ειδικά το ζεστό χρήμα των γειτόνων μας.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan