Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Οικονομική καταστροφή για τον Ολυμπιακό


Οι Πειραιώτες με τον πρόωρο αποκλεισμό τους από τον σύλλογο του Τελ Αβίβ θα έχουν μια οικονομική ζημιά της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ, όταν στην αντίπαλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 4,5 εκατομμύρια ευρώ επειδή ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ...


--


Τα πέντε εκατομμύρια ευρώ έβαλαν σε σκέψεις τον Βαγγέλη Μαρινάκη που δεν αποκλείεται να κάνει περικοπές συμβολαίων που θα αγγίζουν ακόμα και το 20%. Το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο 43χρονος εφοπλιστής το ξέρει μόνο ο ίδιος.



Αξιοσημείωτο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα χορηγό για την φανέλα του και πολύ δύσκολο είναι να πάρει τα χρήματα που υπολόγιζε όταν δεν θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το κομμάτι των εισιτηρίων διαρκείας και τι θα γίνει με αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός με τα διαρκείας του μπορεί να προσφέρει στους φιλάθλους του σίγουρα μόνο 14 ματς, που είναι αυτά του πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι ανάλογα και με την κλήρωση. Ερωτηματικό παραμένει αν θα παραμείνουν οι ίδιες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού ή θα μειωθούν.



Εν τω μεταξύ, τελείωσε γύρω στις 13:00 το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ντιόγκο χωρίς να γίνει γνωστό τι ειπώθηκε.

24wro

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan