Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

«Δεν μασάω πουθενά»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν σαφώς εκνευρισμένος με όλα τη μέρα του αγώνα με τη Μακάμπι: Με τους παίκτες, τον προπονητή, ακόμα και με τον διαιτητή. Όμως αποφάσισε να ηρεμήσει και να σκεφτεί τι είναι αυτό που θα κάνει τον Ολυμπιακό καλύτερο.

Χαρακτηριστική, άλλωστε,  είναι η ατάκα που έλεγε στο περιβάλλον του: «Εγώ δε μασάω πουθενά. Θα ξαναφέρω τον Ολυμπιακό στην κορυφή»....


Κίνηση 1η
Αυτή τη στιγμή η κίνηση που προέχει είναι η εύρεση προπονητή, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ως το απόλυτο φαβορί. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να πάει μέχρι και ο ίδιος στη Βαρκελώνη για να φέρει τον Βαλβέρδε. Ο Μαρινάκης θέλει να κλείσει το θέμα μέχρι τη Δευτέρα και λογικά ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι ισπανόφωνος.
Κίνηση 2η
Η δεύτερη κίνηση είναι να καλυφθεί ένα άλλο κενό που έχει μείνει αναντικατάστατο. Αφορά στον αμυντικό χαφ, που «καθαρόαιμο» δεν υπάρχει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» το πλήρωσαν στο Ισραήλ. Για τη θέση αυτή θα συνεκτιμηθεί τόσο η εισήγηση του νέου προπονητή όσο και η ήδη υπάρχουσα λίστα.
Κίνηση 3η
Ένας επιθετικός χρειάζεται οπωσδήποτε, όπως φάνηκε στα παιχνίδια με τη Μακάμπι. Η διοίκηση έχει λάβει την απόφαση να φέρει επιθετικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το πιο πιθανό είναι αυτός να έρθει με τη μορφή δανεισμού. Προς το παρόν φαβορί είναι ο Βραζιλιάνος Τζο.
Κίνηση 4η
Η αγωνιστική ενίσχυση δε θα σταματήσει σε αυτές τις δυο θέσεις (κόφτης, επιθετικός), αλλά πλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να ψάξει και τερματοφύλακα και μάλιστα βασικό. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, άλλωστε, δεν ήταν σύμφωνος με την τριπλέτα των τερματοφυλάκων που παρέλαβε. Φαβορί εδώ είναι ο Χίλντερμπραντ, αλλά και πάλι αναμένεται η εισήγηση του προπονητή.
Κίνηση 5η
Η επόμενη κίνηση που έχει σκεφτεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι η στήριξη του κόσμου και γενικότερα το να είναι οι οπαδοί κοντά στην ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος θέλει να δει έμπρακτα αυτή τη στήριξη από το φιλικό με τη Ρόμα, ενώ πιστεύει ότι η αγορά των διαρκείας δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των εντός έδρα αγώνων.
Κίνηση 6η
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να μην εκδιώξει και τον Ντιόγκο μαζί με τον Λίνεν, αλλά να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία, επιβάλλοντάς του βαρύτατο πρόστιμο (40.000 ευρώ) . Ο Έλληνας εφοπλιστής εξήγησε στον Ντιόγκο ότι τον πιστεύει, αλλά θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan