Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ! 3 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το Τζάνειο Για τη λειτουργία του Τζάνειου, το οποίο επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά την Παρασκευή, ενημερώθηκε από τον διοικητή και τους διευθυντές του νοσοκομείου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος... Μία έκπληξη όμως τον περίμενε όταν διαπίστωσε, την ώρα που επισκεπτόταν τα εξωτερικά ιατρεία του Τζανείου, ότι το εισιτήριο των 3 ευρώ για τις τακτικές υπηρεσίες εξωτερικών ιατρείων στα δημόσια νοσοκομεία το εισέπρατταν κανονικά από τους Έλληνες αλλά όχι από τους αλλοδαπούς ασθενείς, λόγω παρερμηνείας του σχετικού νομοθετικού πλαισίου.
Για το λόγο αυτό επισήμανε ότι...... οι διατάξεις του νόμου θα αποσαφηνιστούν σε ενημερωτική εγκύκλιο η οποία θα αποσταλεί άμεσα σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία.
Υ.Γ.Μη εκπλήσεστε κ. Λοβέρδε και σε πολλές άλλες περιπτώσεις πληρώνουν μόνο τα κορόιδα οι έλληνες που βγαίνετε εσείς και τα "συνάφια" σας και τους συκοφαντείτε διεθνώς και οι αλλοδαποί απολαμβάνουν πλήρως όλα τα δικαιώματα των ελλήνων και τα χρήματα που βγάζουν εδώ στη Ελλάδα, τα στέλνουν στις χώρες τους και λένε και στην "υγειά των κορόιδων"..... Αυτά να τα πείτε και στον κ. Ραγκούση που έφτιαξε τους νόμους περί ιθαγένειας κ.λ.π

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan