Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα πραγματικά «σατανικό σχέδιο»


Αναγκασμένοι να πλένονται στο νιπτήρα του μικρού μπάνιου είναι ένας 52χρονος άνδρας και η 47χρονη γυναίκα του από τη Βουδαπέστη.
Ο λόγος...
ένα περίεργο πλακάκι στο κυρίως μπάνιο του σπιτιού, πάνω στο οποίο έχει εμφανιστεί μία φιγούρα. Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι πρόκειται για το πρόσωπο του διαβόλου. Ο Laszlo Csrefko ανακαίνισε το μπάνιο του σπιτιού, αλλάζοντας τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια.
Η γυναίκα του Andrea είπε να εγκαινιάσει το καινούργιο μπάνιο χρησιμοποιώντας το για ένα ζεστό ντους. Είδε όμως ότι σε ένα από τα πλακάκια είχε σχηματιστεί μία περίεργη φιγούρα.
«Ενώ έκανα μπάνιο, ξαφνικά ένιωσα πως κάποιος με κοιτούσε. Είδα το πλακάκι και τα μάτια του προσώπου, που είχε σχηματιστεί, ήταν καρφωμένα πάνω μου. Άρχισα να ουρλιάζω και να τρέχω» είπε η γυναίκα.
Ο σύζυγός της εξήγησε ότι το πρόσωπο αυτό δεν υπήρχε πάνω στο πλακάκι όταν τα τοποθέτησαν και όσο κι αν έχουν προσπαθήσει, δεν έχουν καταφέρει να το σβήσουν.
Μάλιστα λέει, ότι όσο δυνατά και αν έχουν βάλει το καλοριφέρ, το συγκεκριμένο μπάνιο είναι πάντα παγωμένο. Έτσι λοιπόν, έπαψαν να το χρησιμοποιούν γιατί τους τρόμαζε πολύ.
«Πλενόμαστε στο νιπτήρα στον κάτω όροφο» σημείωσε ο κ. Csrefko.
Πλέον, σκέφτονται να φωνάξουν έναν εξορκιστή, για να διώξουν τα κακά πνεύματα από το μπάνιο τους. Αν το σχέδιο αυτό δεν πετύχει, τότε θα το σφραγίσουν για πάντα...

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan