Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Το Google… της στιγμής έρχεται!


Μία νέα λειτουργία έρχεται να κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας… Ο λόγος για το Google Instant Search, το οποίο θα εμφανίζει τα αποτελέσματα αναζήτησης πριν καν ο χρήστης ολοκληρώσει την πληκτρολόγηση αυτού που ψάχνει!

Κατά την Google, ο χρήστης εξοικονομεί 2-5 δευτερόλεπτα, ενώ ο μέσος χρόνος που απαιτείται για την συμπλήρωση του πεδίου αναζήτησης είναι 9 δευτερόλεπτα...
Η Google ελπίζει ότι το γεγονός αυτό θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες στην ιστοσελίδα της και θα αποτελέσει «απάντηση» στον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό από την Microsoft, τη Yahoo και το Facebook.

Οι εκπρόσωποι της Google διευκρίνισαν ότι η νέα τεχνολογία δεν θα αλλάξει τη σειρά αξιολόγησης, με την οποία η μηχανή αναζήτησης εμφανίζει τις διάφορες ιστοσελίδες ή τον τρόπο που εμφανίζονται οι σχετικές διαφημίσεις. Η εταιρία είχε έσοδα σχεδόν 24 δισ. δολαρίων το 2009, κυρίως από διαφημίσεις που συνοδεύουν τα αποτελέσματα των αναζητήσεων.

To Google Instant τέθηκε ήδη σε εφαρμογή στις ΗΠΑ και σύντομα θα λειτουργεί στη Γαλλία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Ρωσία και σε άλλες χώρες।

Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan