Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Η αλήθεια για Γκοβού

Το... τρακάρισμα του Γκοβού στο κέντρο που ξεχειλώθηκε από το μεσημέρι εις βάρος του Γάλλου επιθετικού του Παναθηναϊκού. Τι έγινε, τι είπε ο Γάλλος στον οδηγό της μηχανής.

Ο άσος του Παναθηναϊκού, δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το πρωί της Παρασκευής και τον ήθελαν να έχει τρακάρει ένα διερχόμενο μηχανάκι εξαιτίας δικής του απροσεξάις,  φεύγοντας από την γαλλική πρεσβεία. Σύμφωνα με αυτά που υποστήριζε στο περιβάλλον «δεν έγινε τίποτα. Απλά φρέναρε ένα μηχανάκι από πίσω μου. Κατέβηκα, τον ρώτησα αν είναι καλά, μου είπε ότι είναι μια χαρά και τότε έφυγα»....

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο μηχανάκι ήταν πίσω από την λευκή Mercedes του Γκοβού και δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα να ακουμπήσει ελάχιστα τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Ο διεθνής στράικερ ως ώφειλε κατέβηκε να δει σε τι κατάσταση ήταν ο οδηγός, τον ρώτησε αν ήταν καλά και λίγο αργότερα έφυγαν και οι δύο χωρίς να ανταλλάξουν στοιχεία.

Βέβαια, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το... ξεχείλωμα που έγινε επίτηδες στο συγκεκριμένο θέμα και την βλακεία που ακολούθησε της είδησης που βγήκε το πρωί. Ο Γκοβού φαίνεται πως... πονάει κάποιους και σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να τον βγάλουν στη... σέντρα. Οι απαντήσεις, όμως, που θα πάρουν δεν αργούν. Και τότε θα πονέσει ακόμη περισσότερο γιατί θα είναι μέσα στο γήπεδο.
tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan