Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Έπιασαν τον… Ιβάν!

Ας είναι καλά… τα τατουάζ του, οι φωτογράφοι και κάμεραμαν που τον απαθανάτισαν αρκετές φορές! Αυτά τα στοιχεία ήταν αρκετά για τις ιταλικές αρχές να πιάσουν τον πρωταγωνιστή (έτσι χαρακτηρίζεται από τα ιταλικά ΜΜΕ) των χθεσινών επεισοδίων που είχαν ως αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί το παιχνίδι της εθνικής Ιταλίας και της Σερβίας.

Το όνομά του είναι Ιβάν και όπως μεταδίδει η Gazzetta dello Sport οι αρχές τον βρήκαν μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης να κρύβεται στο χώρο των αποσκευών του τελευταίου πούλμαν που μετέφερε Σέρβους και ήταν έτοιμο να αποχωρήσει από την Γένοβα.....


Για συμβεί αυτό οι Αρχές είχαν συγκεντρώσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορούσαν από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που υπήρχαν με τον Ιβάν να κόβει τα δίχτυα και να πετά αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως να αναζητούν τον Σέρβο οπαδό στα πούλμαν που αποχωρούσαν από την Γένοβα.

Στις 2.41 μετά τα μεσάνυχτα οι έρευνες απέδωσαν. Οι αστυνομικοί έβγαλαν έξω από το τελευταίο πούλμαν τους επιβαίνοντας. Τους ζήτησαν να βγάλουν τις μπλούζες τους για να δουν εάν είχαν τατουάζ.

Αποτέλεσμα δεν υπήρξε, τότε, αλλά όταν άρχισαν να ψάχνουν τα μέρη του πούλμαν. Τότε, βρήκαν τον Σέρβο οπαδό, Ιβάν να κρύβεται στο χώρο αποσκευών.

Εκτός από τον… Ιβάν, οι ιταλικές αρχές προχώρησαν σε άλλες 17 συλλήψεις ατόμων που διαπιστώθηκαν να έχουν συμμετοχή στα χθεσινοβραδινά επεισόδια.

Από τις συμπλοκές μεταξύ των Σέρβων με τους Ιταλούς οπαδούς αλλά και αστυνομικούς υπήρξαν 16 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο είναι αστυνομικοί.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan