Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η συνέχεια....

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο καμαράκι των διαιτητών, είπε στον Κάκο «αλλοίωσες το αποτέλεσμα», τα... έχωσε στον Ακρίβο και είπε στον Βασσάρα ότι «έτσι δεν πάμε πουθενά».

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/7929aff73c2de02628319eb629159fd9_L.jpg?1288462549?1288462549?1288462549Μετά τo τέλος της αναμέτρησης ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατευθύνθηκε στο καμαράκι των διαιτητών για να μιλήσει στον Κάκο και τους βοηθούς του.

Μαζί του ήταν και ο Δημήτρης Γόντικας, ώστε να υπάρχει και εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού σε αυτή την... επίσκεψη. Ο Μαρινάκης αρχικά είπε στον Κάκο: «έκανες πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο και αλλοίωσες το αποτέλεσμα». Στη συνέχεια ρώτησε «ποιος είναι ο επόπτης Ακρίβος» και όταν ο συγκεκριμένος βοηθός του είπε «εγώ», απάντησε: «έκανες πολύ κακό παιχνίδι και πολλά λάθη»....


Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στον Κύρο Βασσάρα που ήταν παρατηρητής διαιτησίας, ανέφερε ότι «έτσι δεν πάμε πουθενά»! Aυτή ήταν η δεύτερη παρουσία του Μαρινάκη σε καμαράκι διαιτητών, μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Αυτά έγιναν στο ΟΑΚΑ..
Μόλις όμως ο Βασάρας επέστρεψε στο σπίτι του...

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο Κύρος Βασσάρας που ήταν παρατηρητής στο ντέρμπι δέχτηκε… επίθεση έξω από το σπίτι του στην Νέα Σμύρνη!

Γυρίζοντας από το Ολυμπιακό στάδιο, όπου ήταν παρατηρητής του Κάκου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ο Κύρος Βασσάρας, είδε μια ομάδα αγνώστων έξω από το σπίτι του την στιγμή που κατέβηκε από το ταξί.

 Ο πρώην διεθνής διαιτητής αρχικά δέχτηκε φραστική επίθεση όμως στην συνέχεια οι άγνωστοι του επιτέθηκαν με γροθιές και αμέσως τράπηκαν σε φυγή!

 Το… αφεντικό της ελληνικής διαιτησίας είναι καλά στην υγεία του και αμέσως μετά το περιστατικό βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων!

Μαρινάκη μαζέψου,ήδη υπάρχει νεκρός από τον φανατισμό που καλλιεργούν οι οπαδικές κωλοφυλλάδες σας και οι ηλίθιες δηλώσεις που κάνετε εσείς οι παράγοντες..
Και να μας πεις τι δουλειά έχεις συνέχεια να πηγαίνεις στα καμαράκια των διαιτητών,για παράπονα..
Εισαγγελέας δεν υπάρχει να σας μαζέψει όλους εσάς που επειδή βάζετε 2 φράγκα,βαλθήκατε να  καταστρέψετε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ίσως και οικογένειες.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan