Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Στο "πόδι" οι πολιτικοί για στήριξη των υποψηφίων στην τελευταία προεκλογική εβδομάδα...

Σε αγώνα δρόμου για τη στήριξη των υποψηφίων και της πολιτικής τους επιδίδονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι πολιτικοί αρχηγοί, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές.

Οι δηλώσεις τους επαναλαμβανόμενες, χωρίς πλέον εκπλήξεις: ψήφο «ευθύνης» που θα τη «συναθροίσει» στις αποφάσεις της για το αν θα αποφασίσει πρόωρες εκλογές, ζητά η κυβέρνηση. «Ψήφο καταδίκης σε εκβιαστικά διλήμματα και στο μνημόνιο», ζητούν ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφο στους ικανούς και στην αξιοπιστία του προγράμματός τους, γιατί άλλο η κεντρική πολιτική σκηνή και άλλο οι αυτοδιοικητικές εκλογές, λένε με σαφώς διαφορετικές αποχρώσεις, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Αριστερά και Οικολόγοι Πράσινοι.

Οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών και των κορυφαίων στελεχών των κομμάτων έχων ως εξής:


Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, θα μιλήσει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους. (Δημοτικός Κινηματογράφος «ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ» - Αγ. Παρασκευής 40, ώρα έναρξης 5:30μ.μ.).

Στην εκδήλωση θα παρέμβουν η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της περιοχής καθώς το θέμα που θα συζητηθεί ειδικότερα στην εκδήλωση είναι η αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα μεταβεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνουν οι Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης.

Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. θα περιοδεύσει στους Νομούς Καστοριάς και Κοζάνης.
Επίσης, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου επισκέπτεται το Νομό Καρδίτσας. Πρόγραμμα περιοδειών του προέδρου του κόμματος δεν έχει ανακοινωθεί.

Η γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιεί περιοδεία στην Πετρούπολη, στο εμπορικό κέντρο (11:00, οδός 25ης Μαρτίου).Στις 11:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ", στην Πετρούπολη (στο εκλογικό περίπτερο, συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ελ. Βενιζέλου).

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Νίκαια στα εμπορικά καταστήματα της Νεάπολης (εκκίνηση 10:30 από οδό Βουρνόβα) και στις 11:00 θα μιλήσει σε σύσκεψη στο κιόσκι της "Λαϊκής Συσπείρωσης", στην πλατεία Κουμπάκη.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ανακοινώσει πρόγραμμα για το σαββατοκύριακο. Τη Δευτέρα, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κρήτη όπου στα Χανιά στις 11:45 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού με επικεφαλής τον Γιώργο Σταθάκη για την περιφέρεια της Κρήτης και στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής κίνησης "Δήμος Ενεργών Πολιτών" με επικεφαλής τον Τάσο Βάμβουκα. Στη συνέχεια θα μεταβεί στις 13:30 στο Ρέθυμνο όπου θα συναντηθεί με υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Βλαστό και στις 19:30 θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης από την Ήπειρο όπου περιοδεύει θα βρεθεί στην Άρτα το Σάββατο προκειμένου να συναντηθεί με την Όλγα Γεροβασιλείου, ανεξάρτητη υποψήφια δήμαρχο Άρτας, που στηρίζει το κόμμα του, ενώ στις 18:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας.

Από “eklogika.gr”

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan