Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μετά την... πρίζα έρχονται νίκες!

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Πατέρας στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και όπως αναλύει το leoforos.gr, οι φωνές του προέδρου στους παίκτες φέρνουν νίκες!

Τα χθεσινά γκάζια λοιπόν μόνο κάτι πρωτόγνωρο για τους παίκτες δεν είναι, αφού στο παρελθόν ο Νικόλας Πατέρας όσες φορές χρειάστηκε να...τρίξει τα δόντια των παικτών, το έκανε και κυρίως είδε και αποτελέσματα στη συνέχεια. Κοινώς οι «πράσινοι» φροντίζουν να παίρνουν το μήνυμα που τους περνάει ο πρόεδρος, αλλά δεν γίνεται αιωνίως να θέλουν σφίξιμο στα λουριά για να συνέλθουν. Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι και μάλιστα από τους πλέον ακριβοπληρωμένους. Δεν είναι παιδάκια να θέλουν ντάντεμα.....


Η ουσία είναι πως το παρελθόν έχει δείξει ότι ύστερα από κατσάδα οι παίκτες συνέρχονται και παίρνουν στο επόμενο παιχνίδι αυτό που θέλουν. Τα παραδείγματα είναι αρκετά, με πρώτο και καλύτερο αυτό της περσινής ήττας στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

Τότε ο Νικόλας Πατέρας είχε πάει στην Παιανία και μεταξύ άλλων είχε τονίσει στους παίκτες: «Κατέβηκα μαζί σας στο Καραϊσκάκη για να σας ενισχύσω και να αισθανθείτε τη διοίκηση δίπλα σας. Για να σας ανεβάσω και, αν χρειαστεί, να σας προστατέψω. Οι περισσότεροι από εσάς ήσασταν απαράδεκτοι. Όποιος δεν έχει τον τσαμπουκά του νικητή, όποιος δεν είναι αποφασισμένος για τίτλο θα φύγει». Αυτή είναι η μοναδική φορά που μετά από κατσάδα ήρθε ήττα (1-0 από Γαλατά), αφού σε ακόμα 3 περιπτώσεις ακολούθησε «τρίποντο».

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan