Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Έκλεβαν χαλκό από φρεάτια του δήμου

Συνεχίζουν απτόητες τη δράση τους οι συμμορίες που κλέβουν χαλκό από οπουδήποτε είναι δυνατό να τον βρουν σε όλη την χώρα! Μέσα σε ένα 24ωρο, συνελήφθησαν δύο ομάδες που δρούσαν αντίστοιχα στην Αρκαδία και στην Ρόδο, έχοντας στα χέρια τους μεγάλες ποσότητες χαλκού.

Στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών τρεις Βούλγαροι υπήκοοι την στιγμή που φόρτωναν φορτηγό καλώδια χαλκού συνολικού μήκους 70 μέτρων. Όπως αποδείχθηκε, τα είχαν αποκόψει από τα…
φρεάτια του δημοτικού φωτισμού της πόλης, χρησιμοποιώντας ένα κοπτικό εργαλείο το οποίο κατασχέθηκε, όπως και το φορτηγό τους! Οι δράστες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

* Και στον Αρχάγγελο της Ρόδου συνελήφθησαν δύο Έλληνες κάτοικοι της περιοχής ηλικίας 35 και 29 χρόνων, όταν άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους τρία δέματα με καλώδια χαλκού συνολικού βάρους 80 κιλών. Οι συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι τα είχαν βρει σε σκουπιδότοπο της περιοχής και σκόπευαν να τα πουλήσουν σε μάντρα παλαιών σιδερικών. Όμως, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα καλώδια είναι προϊόντα κλοπής και ερευνούν από πού προέρχονται.


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan