Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα τετάρτη

CHAMPIONS LEAGUE ~ BRASILERAO & EUROLEAGUE...!!!

Καλημέρα σας! Δυστυχώς, δεν επαληθεύτηκε η χθεσινή μας επιλογή, καθώς ναι μεν ο Μάρει κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 του Φελισιάνο Λόπεζ (6-3, 7-6), αλλά συνάντησε δυσκολίες στο δεύτερο σετ και έφτασε στην επικράτηση στο tie break, συμπληρώνοντας 22 games εν τέλει στον αγώνα. Πάμε να δούμε τους αγώνες που έχουμε επιλέξει για σήμερα, Τετάρτη, ευελπιστώντας παράλληλα να είμαστε πιο τυχεροί:

MILAN - REAL MADRID

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από τους σημερινούς αγώνες του Champions League είναι αυτό στο Σαν Σίρο μεταξύ της Μίλαν και της Ρεάλ. Πριν από δύο εβδομάδες η ομάδα του Μουρίνιο πήρε την πολύτιμη νίκη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου απέναντι στους ροσονέρι (2-0) και έθεσε τις βάσεις για την πρωτιά του ομίλου. Σήμερα θα επιδιώξει να φύγει από την Ιταλία τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας. Επιθετικογενείς τάσεις μάς έχει δείξει η φετινή Ρεάλ από την αρχή της περιόδου και δεν θα ήθελα να μακρηγορήσω άλλο γι' αυτό το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, στο ποντάρισμα με τα corner με έχει δικαιώσει πολλές φορές η ''βασίλισσα'' και το συγκεκριμένο ποντάρισμα θα ψάξω για άλλη μία φορά σήμερα. Έτσι, λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: REAL MADRID OVER 5.5 CORNERS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


GUARANI - ATLETICO MINEIRO

Πρόκειται για αγώνα της 33ης αγωνιστικής του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Η δύο ομάδες έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε, παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Γκουαρανί βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας, ένα μόλις ένα πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Αβάι και θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει πετύχει γκολ τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Στην απέναντι όχθη, η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πρέπει να παλέψει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μποταφόγκο. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες έχουν άμεση ανάγκη από βαθμούς, πιστεύω ότι θα το κυνηγήσουν εκατέρωθεν το ματς και έτσι οδηγούμαι στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365


VALENCIA - CSKA MOSCOW

Τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων στη Euroleague με τη Βαλένθια να υποδέχεται στην Ισπανία την CSKA. Oι δύο ομάδες δεν έχουν κάνει ακόμα νίκη τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η Βαλένθια ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική, εντός έδρας, από τον Παναθηναϊκό και τη δεύτερη αγωνιστική από την Εφές Πίλσεν, στην Τουρκία, ενώ η CSKA μετά την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας από την Ολύμπια Μιλάνο στη Μόσχα, ηττήθηκε στη συνέχεια στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι η CSKA διαθέτει καλύτερη ομάδα από την Βαλένθια και αν και πρόκειται για μία καυτή έδρα, δεν νομίζω ότι η ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς θα μείνει τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη. Αναμένω λοιπόν η CSKA, με την εμπειρία που διαθέτει στη διοργάνωση, να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα στο τέλος του ματς. Έτσι, λοιπόν, καταλήγω στο εξης:

EKΤΙΜΗΣΗ: 2 
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.70 >Bet365


OTHER BETS

1) DEPORTES TOLIMA - INTEPETIENTE: 2-3 GOALS Bet365 1.95

2) MILAN - REAL: ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΑΡΙΘΜΩΝ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ UNDER 50.5 Expekt 1.75

Καλή επιτυχία σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~

CaptaiN

BETRACE

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan