Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ο σκουλαρικάς, το ιερό χαρακίρι και το δεντροκωλοδάκτυλο απο τον Dr.SeenG

Ένα από τα κριτήρια για να εκτιμήσεις(;) κάποιον πολιτικό, είναι και η εικόνα που σου βγάζει σαν προσωπικότητα. Η αλήθεια είναι πως τον Μπουτάρη δεν τον συμπαθώ ως άνθρωπο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μού βγάζει μια αντιπαθητίλα άλλο πράμα... (είμαι και γαμώ τους λεξιπλάστες, παραδεχτείτε το). Είδα όμως κάτι πάνω του και μου άρεσε πολύ. Είναι μαγκάκος. Προσέξτε την εικόνα δίπλα: Παρά τα 68 του χρόνια, φοράει σκουλαρίκι. Εγώ στα 25 έβγαλα και τους τρεις κρίκους μου γιατί θεώρησα πως μεγάλωσα για τέτοια πράγματα… Δείτε επίσης και το χέρι του. Έχει χτυπήσει ωραίο τατουάζ ο μάστορας.

Μπουτάρης νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης λοιπόν. Και Καμίνης νέος δήμαρχος Αθηνών. Δηλαδή έπρεπε το ΠΑΣΟΚ να μας ξεσκίσει κανονικά σαν κράτος για να ρίξει τα δύο μεγαλύτερα προπύργια της Νουδού. Η αλήθεια είναι πως οι δύο μεγαλουπόλεις μας χρειάζονταν αλλαγή μετά από τόσους ανεκδιήγητους κρετίνους που τις διοίκησαν. Μακάρι οι καινούργιοι να διαψεύσουν την καχυποψία και την εμπάθειά μου προς τα πρόσωπά τους…


Εδώ πάνω άρχισαν ήδη οι εικασίες για τις επόμενες κινήσεις του Άνθιμου. Θα θυμάστε όλοι πως ο Μητροπολίτης δήλωσε ότι μόνο όταν πεθάνει, θα βγει δήμαρχος ο Μπουτάρης. Ή κάπως έτσι δηλαδή. Ο επερχόμενος πρώτος πολίτης της πόλης, φαντάζομαι πως θα κάνει γλυκούς και… ενθουσιασμένους ύπνους από εδώ και στο εξής:


Ο Άνθιμος από την άλλη, έχει να αντιμετωπίσει δύσκολες και περίεργες καταστάσεις…



Κάτω στην Αθήνα, δεν έχω ακριβώς κλίμα της κατάστασης, αλλά φαντάζομαι πως ο Κακλαμάνης θα έχει πάρει ήδη μια γεύση:

Όσοι δεν είδατε την προηγούμενη ανάρτηση, ΜΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ να δείτε τον… ξυλοδαρμό ψηφοφόρου του Κακλαμάνη στη Σπιναλόγκα, κλικάροντας εδώ.

Καλή επιτυχία στο έργο όλων των νέων δημάρχων και περιφερειαρχών, και όταν λέω έργο, εννοώ προς όφελος του κόσμου, με την ευχή κάποτε η αυτοδιοίκηση να απαγκιστρωθεί από τον κομματισμό. Δυστυχώς, προς το παρόν, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Μην παραμυθιάζεστε από το γεγονός ότι Καμίνης και Μπουτάρης δεν προέρχονται από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ. Δεν παύουν να είναι ΠΑΣΟΚτσήδες και στηριζόμενοι από την κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κανείς πραγματικά ανεξάρτητος δήμαρχος ή περιφερειάρχης.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan