Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ώρα εξηγήσεων


Αδιαφορία, έλλειψη πάθους και δυσαρέσκεια για τους χαμένους βαθμούς, οι τρεις άξονες της αυριανής ομιλίας του Μαρινάκη, ο οποίος έκοψε το ρεπό στους παίκτες.Στον Ολυμπιακό έχουν μάθει να δέχονται τις ήττες, εφόσον ο αντίπαλος είναι καλύτερος και η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» είναι άσχημη. Αυτό που στο λιμάνι δεν μπορούν να χωνέψουν, είναι να χάνουν ενώ είναι καλύτεροι. Το ίδιο συνέβη με τον ΠΑΟ, το ίδιο συνέβη και με την ΑΕΚ...

Επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να σφίξει τα λουριά. Ενώ οι παίκτες είχαν διήμερο ρεπό (Κυριακή, Δευτέρα), ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών έδωσε εντολή το ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι αύριο το πρωί στις 11:30 να βρίσκεται στο Ρέντη.

Το διήμερο ρεπό, λόγω της ήττας πήγε… περίπατο και το μενού θα περιλαμβάνει και σκληρή ομιλία του μεγαλομετόχου. Ο Μαρινάκης θα τους τα… ψάλει, γιατί δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοιες ήττες.
Η ομιλία του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ θα έχει τρεις άξονες. Ο πρώτος αφορά την έλλειψη πάθους. «Δεν έχω δει ποτέ ομάδα να μην κερδίζει μία προσωπική μονομαχία. Δεν υπάρχει πάθος για τη νίκη», έλεγε στους συνεργάτες του το αφεντικό του Ολυμπιακού.

Ο δεύτερος αφορά τα χαμένα πέναλτι. «Τρία χαμένα πέναλτι σε ισάριθμες εκτελέσεις πρέπει να είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Η εκτέλεση του πέναλτι δεν είναι μόνο θέμα ικανότητας. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Πρέπει να είσαι αδιάφορος για να χάνεις με τέτοια συχνότητα τα πέναλτι.

Μία φορά, δέχομαι ότι είναι κακιά στιγμή. Τρεις είναι αδιαφορία», έλεγε τσαντισμένος. Ο τρίτος άξονας αφορά τη βαθμολογική θέση της ομάδας. «Μπορεί να με πουν κάποιοι τρελό, αλλά εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα είναι στην πρώτη θέση.

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι έξι βαθμούς μπροστά και τώρα είναι ισόβαθμος. Τότε θα ήμουν ευχαριστημένος. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχουμε χάσει βαθμούς ενώ ήμασταν καλύτεροι». Αυτά θα πει ο Μαρινάκης αύριο στους παίκτες και φυσικά η γλώσσα που θα χρησιμοποιήσει ούτε… ξύλινη θα είναι ούτε για τα μάτια του κόσμου. Θα είναι σκληρή και θα φέρει τους παίκτες προ των ευθυνών τους.

gazzetta

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan