Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτο σκορ στην Αγγλία!

Μια νέα διάσταση στην έννοια του «διασυρμού» ενός συλλόγου έδωσε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Mining Division της Αγγλίας.

Ο λόγος για την Ιλόγκαν που επικράτησε της Μάντρον με το αξιοπρόσεχτο 55-0! Οι φιλοξενούμενοι εξαιτίας των πολλών τραυματισμών αναγκάστηκαν να παραταχθούν από το πρώτο λεπτό της συνάντησης με επτά παίκτες στην σύνθεση τους, γεγονός που δεν άφησαν να περάσει έτσι οι γηπεδούχοι οι οποίοι και διέλυσαν τους αντιπάλους τους. Για την… ιστορία να αναφέρουμε πως το ημίχρονο έληξε 24-0.

«Σε κανένα δεν αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τιμήσουμε την αναμέτρηση. Για τους αντιπάλους μας μόνο θαυμασμό μπορώ να εκφράσω. Είδαμε όλα τα παιδιά μετά στην παμπ και πραγματικά είναι χρυσοί χαρακτήρες», τόνισε ο τεχνικός των νικητών και πρωτοπόρων Μάρκ Ουότερς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντρον βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατηγορίας ύστερα από έντεκα παιχνίδια, δεν έχει σημειώσει κανένα τέρμα ενώ όπως όλα δείχνουν χρειάζεται δουλειά στην άμυνα καθώς έχει 225 γκολ παθητικό!

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan