Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο Σαμαράς εκφράζει στείρα αντιμνημονιακή πολιτική

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «ο κ. Σαμαράς έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό μία επιλογή: να εκφράζει μία στείρα "αντιμνημονιακή", όπως τη λέει, πολιτική χωρίς να μπορεί να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση».

Σε δηλώσεις του λίγο πριν την έναρξη του 23ου Πανελλήνιου Στρατιωτικού Ιατρικού Συνεδρίου στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη ανέφερε ακόμη ότι «η αλήθεια είναι λοιπόν ότι χρειάζεται μια ισχυρή διεύθυνση της χώρας, χρειάζεται μια κοινωνία ενωμένη, χρειάζεται ένα έθνος σε εγρήγορση, χρειάζεται να εφαρμόσουμε -και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε- ένα μεγάλο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης που υπερβαίνει κατά πολύ το στενό πλαίσιο του μνημονίου».

Αναφερόμενος στο Μνημόνιο, επισήμανε ότι:
«είναι το σημείο στο οποίο αναγκαστικά συμφωνούμε με τους πιστωτές μας σε διεθνές επίπεδο, αλλά εμείς προφανώς θέλουμε να πάμε -και πάμε- πολύ πέραν αυτού».

«Θέλουμε να χτίσουμε μια Ελλάδα έγκυρη, ανταγωνιστική, ασφαλή, με προοπτική, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «οι συνθήκες, δε, είναι δύσκολες για όλο τον κόσμο, για όλη την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα και τους Έλληνες και ξέρουμε πάρα πολύ καλά τί πιέσεις υφίστανται και τί τραβάνε».

protothema

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan