Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη: Ματωμένη διασκέδαση σε γνωστό μπαρ

Πανικός σε γνωστό μπαρ της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη - Στο νοσοκομείο ένας θαμώνας που τραυματίστηκε από τις σφαίρες των δραστών.

Όλα ξεκίνησαν στις 04.53 τα ξημερώματα. Οι λιγοστοί πελάτες που είχαν απομείνει στο μπαρ, έπιναν το ποτό τους και συζητούσαν. Εκείνη την ώρα, μπήκαν δύο άτομα (ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας) που κατευθύνθηκαν προς την μπάρα.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία οι δράστες έβγαλαν όπλο και πυροβόλησαν δύο φορές στο πόδι, έναν από τους θαμώνες. Στο μπαρ επικράτησε πανικός. Οι υπόλοιποι πελάτες άρχισαν να τρέχουν για να βγουν, την ώρα που ο 30χρονος τραυματίας, βρισκόταν αιμόφυρτος στο πάτωμα του καταστήματος.

Οι δράστες δεν συνέχισαν. Βγήκαν από το κατάστημα και άρχισαν να τρέχουν για να διαφύγουν. Η αστυνομία όμως, που έφτασε γρήγορα στην περιοχή, κατάφερε να τους εντοπίσει. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά σε αγροτική περιοχή του δήμου Χαλάστρας, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο των δραστών και να τους συλλάβουν.

Ο 30χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Μέσα στο μπαρ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κάλυκες πυροβόλου όπλου. Η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει τι κρύβεται πίσω από την μαφιόζικη επίθεση, ενώ οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΉ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan